lunca14
|
Čer,ste pa naklofale,od mojega zadnjega branja,pogledala,sem vse slikce,pa je ena lepša od druge ............ vsi že veselo kobacajo,se vstajajo,stojijo,se kotalijo,manekenskih postav,športniki,skratka,otročki vidno napredujejo ..................nekaj jih pričakuje zobke in o tem dogodku,so prisotne razne bolečine in tečkanje ....................nekatere,bi rade spet postale,da bi čim prej ratalo ...............ene je zametalo ............. za krst,za doljene grame in kilograme,za spanje ...............za umetnost,in fotografe ..................a sem še kaj pozabla .........................za vse skupaj pa en velik in polno košaro svežih od naših ....................jaz se odpravljam spat ,ker je za mano naporen dan,tudi mi pričakujemo,novo zgornjo vrsto zobkov,so štirje nakazani,pa špartance uvajam,in ne boste verjele,počasi,se mu svita,čemu je namenjena njegova posteljica,za spanje,ne za odlaganje perila,ki ga mora mami zlikat.Aja pa po vasi se že govori,da sem ,da pričakujemo četrtega-majevo maslo.