|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
2.2.2009 22:22:24   
Anonimen
...nc se zdej vn vadituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
2.2.2009 22:27:11   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Evo...zdaj sem mal mirnejša da nisem šla, ker kle mem hiše en avto koplje ker ne more naprej...saj mu je letu moj pomagat...ampak zdaj saj vem, da sem prav naredila...tko pa sem mislila, da sem le prpauser posted image user posted image user posted image

ne,ne, si se najbrž kar prov odločila. So ceste res za en user posted image . Sva bla mi2 danes popoldne v Rad., pa se je snega kar orng oprijemal cestišča.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
2.2.2009 22:27:35   
Anonimen
je slucajno kteri tole kaj poznano in kako se obnese...mi je sestra zadnjic dala..

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=51675.msg1411734

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3203
2.2.2009 22:39:56   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

je slucajno kteri tole kaj poznano in kako se obnese...mi je sestra zadnjic dala..

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=51675.msg1411734

ne bi vedla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
2.2.2009 22:41:56   
Tina 28
Tole stvarco je moja svakinja ful hvalila. Moja nečakinja je to pred seboj potiskala, dokler ni bla sigurna pri hoji...potem pa je mela kot voziček in je mal vozila stvari po stanovanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
2.2.2009 22:43:19   
Tina 28
MRM...tale je res lep. Jaz bi bla skoz angelček...tak prijazen...sam ko Nejc prosi za vzgojne besede....moram pa mal zobe pokazatuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
2.2.2009 22:58:37   
RMRM
Tud jaz se za danes poslavljam, grem user posted image .

Še prej pa, samo za *Mojco* in Didlino

Vse kar upaš, naj se izpolni,
kar iščeš, naj se odkrije
kar si želiš, naj se uresniči,
vse kar v srcu čutiš,
naj se v srečo in ljubezen zlije.

Vse najboljše za rojstni dan.

RMRM

< Sporočilo je popravil RMRM -- 2.2.2009 22:59:20 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
2.2.2009 23:06:05   
lunca14
Čer,ste pa naklofale,od mojega zadnjega branja,pogledala,sem vse slikce,pa je ena lepša od drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............user posted image user posted image user posted image user posted image vsi že veselo kobacajo,se vstajajo,stojijo,se kotalijo,manekenskih postav,športniki,skratka,otročki vidno napredujejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................nekaj jih pričakuje zobke in o tem dogodku,so prisotne razne bolečine in tečkanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................nekatere,bi rade spetuser posted image postale,da bi čim prej ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............ene je zametalouser posted image .............user posted image user posted image user posted image user posted image za krst,za doljene grame in kilograme,za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...............za umetnost,in fotografeuser posted image user posted image user posted image ..................a sem še kaj pozablauser posted image user posted image user posted image .........................za vse skupaj pa en velikuser posted image in polno košaro svežihuser posted image user posted image user posted image od našihuser posted image user posted image ....................jaz se odpravljam spatuser posted image user posted image ,ker je za mano naporen dan,tudi mi pričakujemo,novo zgornjo vrsto zobkov,so štirje nakazani,pa špartance uvajam,in ne boste verjele,počasi,se mu svita,čemu je namenjena njegova posteljica,za spanje,ne za odlaganje perila,ki ga mora mami zlikat.Aja pa po vasi se že govori,da sem user posted image ,da pričakujemo četrtega-majevo maslo.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
2.2.2009 23:08:50   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Tud jaz se za danes poslavljam, grem user posted image .

Še prej pa, samo za *Mojco* in Didlino

Vse kar upaš, naj se izpolni,
kar iščeš, naj se odkrije
kar si želiš, naj se uresniči,
vse kar v srcu čutiš,
naj se v srečo in ljubezen zlije.

Vse najboljše za rojstni dan.

RMRM

............se pridružim željam,vse naj,naj dragi mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
2.2.2009 23:10:53   
lunca14

Tole stvarco je moja svakinja ful hvalila. Moja nečakinja je to pred seboj potiskala, dokler ni bla sigurna pri hoji...potem pa je mela kot voziček in je mal vozila stvari po stanovanju.

Mi mamo tud tole,res je fajn,na začetku,lahko uporabiš,kot most,pa zgoraj obesiš igračke,potem,pa sestaviš v voziček,za hojo,ko pa shodi,ga pa uporablja,za razvoz igračk.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
2.2.2009 23:15:19   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image vse ste šle že spat,nič lepo sanjajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
2.2.2009 23:17:48   
Tina 28
haha...Lunca...dobr jih je Maj potegnu...ali?user posted image
Tko so moji učenci dve leti nazaj...ko sem se čez poletje par kilc zredila....po šoli govorli, da sem noseča. Zvedla sem pa od kuharce, ker sem rekla, da ne bi zjutraj jedla pohanega sira, da mi ne bo slabo. In pol mi reče...aja, poj si res noseča?...jaz pa sam oči ven, kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
2.2.2009 23:19:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Mi mamo tud tole,res je fajn,na začetku,lahko uporabiš,kot most,pa zgoraj obesiš igračke,potem,pa sestaviš v voziček,za hojo,ko pa shodi,ga pa uporablja,za razvoz igračk.

Fino,samo kot most smo mi ze prerasli,za hojo je se mal prezgodaj,pa saj bo pocakalo.
Lunca,super si zajela teh....kar nekaj straniuser posted image user posted image user posted image user posted image ,samo da spartanska uspevauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
3.2.2009 6:45:50   
babysolza
Jutrčka!

Vse naj naj našim mamicam: Mojca, Didlinaa in RMRM!!! user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Grem mal brat, ravno papcam. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
3.2.2009 7:26:58   
babysolza
Kaj, a še vse spite? user posted image  No, jaz sem ravno uspavala mojo princesko in grem hitro mal počistit kopalnico, dokler pančka. user posted image

Se slišmo!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
3.2.2009 8:04:20   
*Mojca*
Jutro od ene izmed slavljenk!

Samo toliko da zaželim vse najboljše tudi drugima dvema. RMRM in Didlinaa vse najboljše, veliko lepega in uresničenega, predvsem pa lep dan. Zdaj ga grem pa pit user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
3.2.2009 8:13:15   
Anonimen
Drage naše slavljenke Didlinaa, RMRM in Mojca

user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
3.2.2009 8:14:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Moja Sara gre pa ju3 na tekmovanje za Cankarjevo priznanje. A boste držale pesti prosimuser posted image

držim pesti

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3218
3.2.2009 8:15:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3219
3.2.2009 8:51:26   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

user posted image

jaz se kar pod ta lepi post podpišem user posted image user posted image user posted image

lp

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
3.2.2009 9:05:38   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

user posted image

jaz se kar pod ta lepi post podpišem user posted image user posted image user posted image

lp

A se lahko še jaz podpišem,vse najboljše,mamicam trem,vse najboljše mamicam tremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
3.2.2009 9:12:49   
anaj22
user posted image

Za RMRM, MOJCO in DODLINO ena velika torta za vse tri pa velik velik velik sreče, zdravja, ljubezni, ubogljivih user posted image , pridnih user posted image  in zadosti dindin da ne občutite recesije. Uglavnem vse naj naj za rojstni dan.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
3.2.2009 9:14:50   
anaj22
Čestitke tud obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
3.2.2009 9:17:26   
anaj22
Oj sem sklerozna sem še pozabla

Sara velik uspeha na tekmovanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ima Samsa z Laro dons teste za alergijo? Al sem jaz mal zmešala? user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
3.2.2009 9:26:30   
lunca14
anaj................kako si kaj...........sem včearj preletela,da ste na novem članu delal,pa žal ni blo...........sem danes zjutraj razmišljala o tem,kdaj sva midva začela na lunu delat,pa je bil tud tle nekje,mislim ,da sem dobila menzus pri šestih mesecih,pol sem počakala,da sem mela eden ali dva redna cikla,ko je bil enej star pa eno leto,se je pa prijela nova štručka.Tako,da boš tud ti hitro zagledala svoj plusek.Jaz trenutno še nisem dobilauser posted image ,pa upam,da je še nekaj časa ne bouser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?