|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009-6. del
2.2.2009 21:36:47   
claud
sunny-ja cunamija nism zasledila...je pa na japonskem vulkan bruhuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
2.2.2009 21:37:10   
Ajvy
kr neki šteka tale RR....sem prej pol ure porabla...da sem oddala post....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
2.2.2009 21:38:59   
Maksi1
Imam eno vprašanje glede dojenja - a se je treba držat kake diete, v smislu - a so katera živila, ki jih ni dobro jest? Jaz sem si zapomnila, da naj se ne bi jedlo tistega, kar napenja.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
2.2.2009 21:40:24   
sunny24
baki, sej vem, da si se meni nasmejala...Pa kaj čem, če sm pa tko vesela, da mi je dal...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sm se mogla malo pohvalt! user posted image user posted image user posted image

claud, ja, res bo hmali vse po starem...In ne bomo več ko nasedle orke sredi plaže...user posted image user posted image user posted image  Pa veš kake poze bomo lahko spet "uporabljali"...Mi2 sva zdej omejena na 3, ker vse ostalo je mission impossible...user posted image user posted image user posted image

bibi, jst se tudi pridružujem željam od claud! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
2.2.2009 21:40:59   
brkn83
katjuša - pa js sem uredu. popadki se nič ne stopnjujejo. Vsake toliko časa enkrat me malo zbada, potem pa nekaj časa nič- Zdej se je čist umiril. Sem perilo zlagala pa sem mislila, da bo kaj, pa še prej sem kopalnico čistila, ampak ni bilo nič.

Bom js šla zdele lepo pod tuš, potem pa ajat. jutri moram mal prej vstat, grem najprej v laboratorij vodo dat, potem pa imam še ob 10 pregled.
upam,da ponoči ne zapade veliko snega in bom lahko lepo šla z avtom.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
2.2.2009 21:41:10   
Čebel@
midva sva učeri kar na mizi-postla je že mimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz odhajam.....se grem k možu stisnit(mogoče bo pa tudi pri nas potresuser posted image )........fajn čvekejte še naprej......nočko

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
2.2.2009 21:41:13   
baki
a vete punce preden sem se k vam priklučla na forum me je blo ful strah poroda zaj me ni vec .tule se kr fajn da sprostit vcasih se kr oreng nasmejim.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
2.2.2009 21:41:15   
claud
Ajvy-men tud kr neki štekauser posted image

maksi- jst sm slišala  da naj bi jedla tko kot v nosečnosti...pa te stvari k napenjajo ja.....pol pa itak spotoma vidš po kakšni hrani če bejbija kj matra....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
2.2.2009 21:43:03   
sunny24
claud, u mater, a do tja je neslo? UF! user posted image user posted image user posted image

maksi, ja, jst tudi to vem, da naj ne bi med dojenjem jedle tistega, kar nas napenja...Ampak če tko gledam, mene npr po fižolu popolnoma nič ne matra...Pa ga verjetno iz preventive ne bom jedla neki cajta. Sicer pa sej bomo sproti vidle, če našim žabicam kaka naša hrana ne bo pasala in se je bomo v tem primeru izogibale!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
2.2.2009 21:45:25   
baki
mal se pa pride moj pol pa adijo racunalnik

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
2.2.2009 21:45:36   
sunny24
brkn in majchy, če zapuščata sceno za danes, vam želim lahko nočko, tebi brkn pa lep pregled jutri! user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Majchy, da ne bo od vsega tresenja danes še kaka katasrofa kje? user posted image user posted image user posted image

baki, smo fajn druščina, a?user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
2.2.2009 21:45:37   
Maksi1
Ja sej to je logično - da počakam in vidim, kaj bo moji žabici pasalo. Žabica....kako lepa beseda. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
2.2.2009 21:45:50   
claud
sunny-3 poze še lohk izvajate?!user posted image user posted image user posted image Mi2 sva pogruntala da gre sam še v 1...user posted image

baki-mene tud ni več strah....pa pred 2 tednoma me je še blo...zdj sm si pa rekla kokr bo pa bo...več k bolet ne more....važn da jst mojo punčko dobim pa bo....

majchy-fajn se stiski

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
2.2.2009 21:48:18   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Ja sej to je logično - da počakam in vidim, kaj bo moji žabici pasalo. Žabica....kako lepa beseda. user posted image

Ti maš žabico, jst pa balerino...tko ma skos noge pr glavi stegnjene...pa še g je rekla da ma prefinjene gibe z rokicamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
2.2.2009 21:48:39   
Ajvy
Maksi....načeloma imaš prav....mal je treba pazit...sploh če ima otroček občutljivo prebavo...najbolj pa ti bo o tem znala svatovati patronažna ali pa sestre v P...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
2.2.2009 21:49:10   
baki
v bolnici dobis vse zajest tut solato k pravijo da je naj nebi.pac izogibat se hrani k res napenja,pa pol po 1 nescu zacnes pocasi in pomalo vse jest

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
2.2.2009 21:51:42   
baki
cloud.....res je tk morš se pac sprijaznit da vn more it tk al drgac...pa vse bo o.k.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
2.2.2009 21:54:45   
claud
Ja nč lubice mojeuser posted image

Se odpravljam pod tuš, pol pa ležat, k mala spet kr nekam rine!

Aja sm pa zdj za zgago začela pit donat-sicer ogaben k svi.na, ampak mi očitno pomaga!user posted image

Lepo pančkite, ko boste šle.....ene mal prej ene jutr zjutri-ane sunnyuser posted image user posted image

Nočkouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
2.2.2009 21:55:54   
baki
sunny sploh mi ni žal da sedim tu pa cvekam itak si ne znam predstavlat da bi zdej rač. crknu.najbrž bi s tabo čvekala po mobiteluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
2.2.2009 21:58:10   
sunny24
claud, ma danes bom po mojem šla kej prej pančat kot pa zadnje dneve...rekreacija nardi svoje! user posted image user posted image user posted image   No,v glavnem nočko in lepe sanje! user posted image user posted image user posted image

baki...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
2.2.2009 21:58:48   
Maksi1
Vsem, ki greste ležat, eno lepo noč vam želim. Papa.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
2.2.2009 22:00:26   
cleopatra4
heej...pozdravljene bejbike..

berem vas že kr lep cajt in ste izjemno simpatično razposajene user posted image user posted image ...seveda v pozitivnem smislu..tut sama sm tik pred eksplozijo user posted image user posted image in ker ste mi res kr dost pomagale k izboljšanju počutja v kakem kritičnem trenutku sem se odločila da vam vsem skupi pošljem en veeeeliiikkkk kiiiissss *mwa*...in vam želim čimprejšnji in najlažji možen poroduser posted image ....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
2.2.2009 22:02:51   
Maksi1
Cleopatra - ti si pa nova. Lep pozdravljena.

(odgovor članu cleopatra4)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
2.2.2009 22:04:33   
sunny24
Ojla cleopatra...A ti maš tudi rok zdej februarja?user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
2.2.2009 22:05:54   
baki
malo se pa pride zato bom jst tud rekla lahko noc pa pod tuš,bay

(odgovor članu cleopatra4)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?