|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009-6. del
2.2.2009 21:15:21   
birdy
Tenks Ajvy, pol za prvo silo jih mam... Sej prvič sem tud ene dve škatle jih porabla al pa še celo več... Se mi zdi, sej pravm, sem pozabla. S tem da takrat so mel tud tko vložke v P in sem tud tiste uporabila ene parkrat (in to tri naenkratuser posted image )

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
2.2.2009 21:18:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

No zdej je pa tudi mene ven vrglo, glih ko sem napisala odgovor. Uffa.

Majchy - sem kar ok. Jutri imam pregled pa bomo videla kaj več. Drugače imam podobno težavo kot Shuka, mi mravljinčijo prsti na rokah, pa pritisk se mi je še mal zvišal. Zaradi tega zadnjega, se pregleda jutri prav veselim. Kako si pa ti?

Claud, Bibi - jaz tudi mislim, da smo febrarčice, tu na rr, kar optimistične.
joj prav smilite se mi s temi prsti.......bom držala pesti da pritisk ne bo previsok(sem zarad pritiska mela eno cimro v p).......jaz sem uredu-hvala......sicer me kar naprej špika ampak ni panike

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
2.2.2009 21:18:13   
sunny24
Aja, claud, veš kaj sm pa jst nardila...Sem kopirala vse moje poste tu iz RR (te, bolj ta pomembne, preglede, brcike, pomembne dogodke...), kar sem načvekala in mam lepo shranjeno...in bom pol enkrat ko bom na volji zložila vse skupaj...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
2.2.2009 21:18:52   
bibi5
jaz sem imela prvič urgentni carski rez,pa je bila tudi po tem posegu čišča,takšna kot jo opisujejo ostale nosečke,ki so rodile po naravni poti.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
2.2.2009 21:19:58   
Čebel@
sunny.....a zarad vaju je bil potresuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
2.2.2009 21:21:36   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

claud.....super ideja......jaz imam itak knjigico in moram vpisovati....pa zdej napiši ko si še na tem,ker boš samo prelagala in pozabila taprave filinge

majchy-Ja sj jst mam tud tist album k si zapisuješ neke prelomne dogodke, sam vseen ni tok kot bi jst napisala...ker se v 9ih mescih res velik zanimivih stvari zgodi....

Sunny-za ...je po dolgem času tak feeling ku da bi prvič a?
Hm, ja tole s posti z rr-ja ni slaba ideja, sam a ti veš da smo mi že v 6.delu....in če se tega lotm mi bo vzel že dodatnih 9 mescev

maksi-za tvoje prste

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
2.2.2009 21:22:55   
sunny24
Ja, mi2 sva kriva...user posted image user posted image user posted image   A je blo fajn čutit? user posted image user posted image user posted image   Ker tle pr nas je pol fasade na bloku odpadlo...user posted image user posted image user posted image

Aja bibi, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
2.2.2009 21:23:04   
bibi5
ni problema,samo da se razumemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
2.2.2009 21:23:12   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: bibi5

jaz sem imela prvič urgentni carski rez,pa je bila tudi po tem posegu čišča,takšna kot jo opisujejo ostale nosečke,ki so rodile po naravni poti.

Aha, hvala za odgovor! Da se vem prpravt....

Zakaj si pa mela CR? A ti ga bojo zdj tud nardil al boš probala naravno?

(odgovor članu bibi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
2.2.2009 21:24:36   
sunny24
claud, sej v bistvu gre kar hitro to skozi, da kopiraš poste...Je pa res, da zdej nisi več komot za PCjem...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
2.2.2009 21:25:01   
claud
Sam sunny sta pa neekonomična-bi šla vsaj kam drugam...ne pa zdj k sta že sobico pofarbala pa bojo zdj vse stene popokaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 2.2.2009 21:26:08 >

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
2.2.2009 21:25:39   
bibi5
hvala za dobrodošlico.Berem in vidim,da ste že vse tak fejst zverzirane, da se pogovarjate na večih koncih,svaka častuser posted image no jaz sem še malo bolj počasna,pa sej bo...user posted image user posted image  

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
2.2.2009 21:26:16   
Čebel@
claud.....potem pa kar veselo na delo če greš poste iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sunny.....boste že zamenjali fasado,važno da si dobila tasvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojmu je prav vseno če je razlog za user posted image  to da hočem pospešit vse skupi,ampak važno da on dobiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
2.2.2009 21:27:07   
sunny24
To je sam izgovor, da lahko gledamo za nabavt kako stanovanje al pa hiško...user posted image user posted image user posted image

Pa dej, kam bi šla...že v postli je problem se prov naštimat, da bi pa v kakem avtu...Ja...So minili cajti (za neki časa)...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
2.2.2009 21:28:37   
sunny24
majchy, ma glavno je, da sm jst dobila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
2.2.2009 21:29:00   
baki
sunny....a vam je sam fasada dol padla slovensko obalo je pa zalilo k da bi bil cunami.koroška je prdalec nismo kaj cutli....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
2.2.2009 21:29:21   
claud
bibi5-ja smo čist not padle.....odkar ni nobena več v službi, pa sploh tole laufauser posted image

majchy-ma se ne bom še zdj postov spravla kopirat...mogoč pol enkrat po porodu mal med odmori...k zdj sm sam tok pred pc-jem da mal z vami poklepetam pol pa spet postla...ne gre več drugač....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
2.2.2009 21:30:10   
baki
dobra si kok sem se nasmejala

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
2.2.2009 21:30:11   
Maksi1
Babe, samo res ga ni čez se fajn pomečkat, ane.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
2.2.2009 21:30:30   
bibi5
hčerka je bila 2 dni čez rok,porod se je začel popolnoma sponatno, a je zadeva se zelo počasi odvijala in se je moja srčica pokakalav maternci in so morali takoj urgirat, dase ne bi zadušila-je blo k v urgenci,a hvala Bogu se je vse srečno končalo.Zdaj imam vso podporo s strani ginekologinje za spontani porod,ker je vzrok za carski rez bil na strani otročka in tudi sama si želim to izkušnjo spontanega poroda,kako pa bo bom pa vidla, v bistvu ne sem  dobit nobenih umetnih popadkov kar pomeni, če ne bom imela svojih, se zna zgoditi kot plan B carski rez.Upam na najboljšeuser posted image . ...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
2.2.2009 21:31:36   
sunny24
maksi, se strinjam s tabo!!! user posted image user posted image user posted image

baki, nič ne pravjo po TV da bi kak cunami zalil obalo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
2.2.2009 21:32:47   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

To je sam izgovor, da lahko gledamo za nabavt kako stanovanje al pa hiško...user posted image user posted image user posted image

Pa dej, kam bi šla...že v postli je problem se prov naštimat, da bi pa v kakem avtu...Ja...So minili cajti (za neki časa)...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Če je pa tko vama dam pa čist prouuser posted image user posted image user posted image

Jst bi pa pomoje laži v avtu k na postliuser posted image Postla mi čist nč ne odgovarja....Sj zadnjič k je hotu, sm mu rekla če je fajn sexat  z nasedlo orkouser posted image user posted image user posted image
No sj bo kmal vse po staremuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
2.2.2009 21:33:02   
baki
sunny...nasmejala sem se tebi ne sebi popravlam

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
2.2.2009 21:34:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Tenks Ajvy, pol za prvo silo jih mam... Sej prvič sem tud ene dve škatle jih porabla al pa še celo več... Se mi zdi, sej pravm, sem pozabla. S tem da takrat so mel tud tko vložke v P in sem tud tiste uporabila ene parkrat (in to tri naenkrat )

ja...sej si jih mogu...če nisi hotel poplave ----

mah ja...jst samo pri tem nisem šparala.....res ne ....kolkr pravim.....

jih imam pa še zdej.....dokler šivčki ne odpadejo...mam par lepotnih....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
2.2.2009 21:35:38   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: bibi5

hčerka je bila 2 dni čez rok,porod se je začel popolnoma sponatno, a je zadeva se zelo počasi odvijala in se je moja srčica pokakalav maternci in so morali takoj urgirat, dase ne bi zadušila-je blo k v urgenci,a hvala Bogu se je vse srečno končalo.Zdaj imam vso podporo s strani ginekologinje za spontani porod,ker je vzrok za carski rez bil na strani otročka in tudi sama si želim to izkušnjo spontanega poroda,kako pa bo bom pa vidla, v bistvu ne sem  dobit nobenih umetnih popadkov kar pomeni, če ne bom imela svojih, se zna zgoditi kot plan B carski rez.Upam na najboljšeuser posted image . ...

Držim pesti da bi ti šlo po planih oz.upih......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?