Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:15:21
|
|
|
|
birdy
|
Tenks Ajvy, pol za prvo silo jih mam... Sej prvič sem tud ene dve škatle jih porabla al pa še celo več... Se mi zdi, sej pravm, sem pozabla. S tem da takrat so mel tud tko vložke v P in sem tud tiste uporabila ene parkrat (in to tri naenkrat )
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:18:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 No zdej je pa tudi mene ven vrglo, glih ko sem napisala odgovor. Uffa. Majchy - sem kar ok. Jutri imam pregled pa bomo videla kaj več. Drugače imam podobno težavo kot Shuka, mi mravljinčijo prsti na rokah, pa pritisk se mi je še mal zvišal. Zaradi tega zadnjega, se pregleda jutri prav veselim. Kako si pa ti? Claud, Bibi - jaz tudi mislim, da smo febrarčice, tu na rr, kar optimistične. joj prav smilite se mi s temi prsti.......bom držala pesti da pritisk ne bo previsok(sem zarad pritiska mela eno cimro v p).......jaz sem uredu-hvala......sicer me kar naprej špika ampak ni panike
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:18:13
|
|
|
|
sunny24
|
Aja, claud, veš kaj sm pa jst nardila...Sem kopirala vse moje poste tu iz RR (te, bolj ta pomembne, preglede, brcike, pomembne dogodke...), kar sem načvekala in mam lepo shranjeno...in bom pol enkrat ko bom na volji zložila vse skupaj...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:18:52
|
|
|
|
bibi5
|
jaz sem imela prvič urgentni carski rez,pa je bila tudi po tem posegu čišča,takšna kot jo opisujejo ostale nosečke,ki so rodile po naravni poti.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:19:58
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.....a zarad vaju je bil potres končno a ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:21:36
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud.....super ideja......jaz imam itak knjigico in moram vpisovati....pa zdej napiši ko si še na tem,ker boš samo prelagala in pozabila taprave filinge majchy-Ja sj jst mam tud tist album k si zapisuješ neke prelomne dogodke, sam vseen ni tok kot bi jst napisala...ker se v 9ih mescih res velik zanimivih stvari zgodi.... Sunny-za ...je po dolgem času tak feeling ku da bi prvič a? Hm, ja tole s posti z rr-ja ni slaba ideja, sam a ti veš da smo mi že v 6.delu....in če se tega lotm mi bo vzel že dodatnih 9 mescev maksi-za tvoje prste
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:22:55
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, mi2 sva kriva... A je blo fajn čutit? Ker tle pr nas je pol fasade na bloku odpadlo... Aja bibi, dobrodošla!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:23:04
|
|
|
|
bibi5
|
ni problema,samo da se razumemo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:23:12
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibi5 jaz sem imela prvič urgentni carski rez,pa je bila tudi po tem posegu čišča,takšna kot jo opisujejo ostale nosečke,ki so rodile po naravni poti. Aha, hvala za odgovor! Da se vem prpravt.... Zakaj si pa mela CR? A ti ga bojo zdj tud nardil al boš probala naravno?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:24:36
|
|
|
|
sunny24
|
claud, sej v bistvu gre kar hitro to skozi, da kopiraš poste...Je pa res, da zdej nisi več komot za PCjem...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:25:01
|
|
|
|
claud
|
Sam sunny sta pa neekonomična-bi šla vsaj kam drugam...ne pa zdj k sta že sobico pofarbala pa bojo zdj vse stene popokane
< Sporočilo je popravil claud -- 2.2.2009 21:26:08 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:25:39
|
|
|
|
bibi5
|
hvala za dobrodošlico.Berem in vidim,da ste že vse tak fejst zverzirane, da se pogovarjate na večih koncih,svaka čast no jaz sem še malo bolj počasna,pa sej bo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:26:16
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.....potem pa kar veselo na delo če greš poste iskat sunny.....boste že zamenjali fasado,važno da si dobila tasvoje mojmu je prav vseno če je razlog za to da hočem pospešit vse skupi,ampak važno da on dobi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:27:07
|
|
|
|
sunny24
|
To je sam izgovor, da lahko gledamo za nabavt kako stanovanje al pa hiško... Pa dej, kam bi šla...že v postli je problem se prov naštimat, da bi pa v kakem avtu...Ja...So minili cajti (za neki časa)...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:28:37
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, ma glavno je, da sm jst dobila!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:29:00
|
|
|
|
baki
|
sunny....a vam je sam fasada dol padla slovensko obalo je pa zalilo k da bi bil cunami.koroška je prdalec nismo kaj cutli....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:29:21
|
|
|
|
claud
|
bibi5-ja smo čist not padle.....odkar ni nobena več v službi, pa sploh tole laufa majchy-ma se ne bom še zdj postov spravla kopirat...mogoč pol enkrat po porodu mal med odmori...k zdj sm sam tok pred pc-jem da mal z vami poklepetam pol pa spet postla...ne gre več drugač....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:30:10
|
|
|
|
baki
|
dobra si kok sem se nasmejala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:30:11
|
|
|
|
Maksi1
|
Babe, samo res ga ni čez se fajn pomečkat, ane.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:30:30
|
|
|
|
bibi5
|
hčerka je bila 2 dni čez rok,porod se je začel popolnoma sponatno, a je zadeva se zelo počasi odvijala in se je moja srčica pokakalav maternci in so morali takoj urgirat, dase ne bi zadušila-je blo k v urgenci,a hvala Bogu se je vse srečno končalo.Zdaj imam vso podporo s strani ginekologinje za spontani porod,ker je vzrok za carski rez bil na strani otročka in tudi sama si želim to izkušnjo spontanega poroda,kako pa bo bom pa vidla, v bistvu ne sem dobit nobenih umetnih popadkov kar pomeni, če ne bom imela svojih, se zna zgoditi kot plan B carski rez.Upam na najboljše . ...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:31:36
|
|
|
|
sunny24
|
maksi, se strinjam s tabo!!! baki, nič ne pravjo po TV da bi kak cunami zalil obalo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:32:47
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 To je sam izgovor, da lahko gledamo za nabavt kako stanovanje al pa hiško... Pa dej, kam bi šla...že v postli je problem se prov naštimat, da bi pa v kakem avtu...Ja...So minili cajti (za neki časa)... Če je pa tko vama dam pa čist prou Jst bi pa pomoje laži v avtu k na postli Postla mi čist nč ne odgovarja....Sj zadnjič k je hotu, sm mu rekla če je fajn sexat z nasedlo orko No sj bo kmal vse po starem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:33:02
|
|
|
|
baki
|
sunny...nasmejala sem se tebi ne sebi popravlam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:34:18
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Tenks Ajvy, pol za prvo silo jih mam... Sej prvič sem tud ene dve škatle jih porabla al pa še celo več... Se mi zdi, sej pravm, sem pozabla. S tem da takrat so mel tud tko vložke v P in sem tud tiste uporabila ene parkrat (in to tri naenkrat ) ja...sej si jih mogu...če nisi hotel poplave ---- mah ja...jst samo pri tem nisem šparala.....res ne ....kolkr pravim..... jih imam pa še zdej.....dokler šivčki ne odpadejo...mam par lepotnih....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:35:38
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibi5 hčerka je bila 2 dni čez rok,porod se je začel popolnoma sponatno, a je zadeva se zelo počasi odvijala in se je moja srčica pokakalav maternci in so morali takoj urgirat, dase ne bi zadušila-je blo k v urgenci,a hvala Bogu se je vse srečno končalo.Zdaj imam vso podporo s strani ginekologinje za spontani porod,ker je vzrok za carski rez bil na strani otročka in tudi sama si želim to izkušnjo spontanega poroda,kako pa bo bom pa vidla, v bistvu ne sem dobit nobenih umetnih popadkov kar pomeni, če ne bom imela svojih, se zna zgoditi kot plan B carski rez.Upam na najboljše . ... Držim pesti da bi ti šlo po planih oz.upih......
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?