Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 7:46:58
|
|
|
|
baki
|
vse tanove seenkrat dobrodosle,
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 7:51:59
|
|
|
|
timy
|
Baki dobro jutro Bibi, Cleopatra dobrodošli Maksi spraševala si glede prehrane in dojenja. No, kolikor vem, se moraš izogniti tudi sveži čebuli in česni, ker naj bi spremenila okus mleka in ga dojenčki naj ne bi marali. Pa izogibati se je potrebno citrusom. No, potem je pa še polno nekih pravil in napotkov, če se bi jih držale, tako ne bi smele jesti ničesar. Zelenjavo in sadje bom jaz jedla, mogoče se bom le malenkost omejila, da ne bom pojedla cele sklede solate naenkrat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:04:59
|
|
|
|
baki
|
timy...to pa nisem vedla o čebuli in česnu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:06:12
|
|
|
|
timy
|
Ja, jaz tudi ne, pa sem prebrala par člankov o dojenju in vsepovsod odsvetujejo uživanje surove čebule in česna.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:06:54
|
|
|
|
baki
|
sunny .....vceri si spet bla pozna .jst sem dons ful slabo spala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:07:41
|
|
|
|
claud
|
Dobro jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najprej dobrodošle nove februarčice¨!!!!!!!! Dons sm pa po dolgem času skor celo noč spala-sam 1x wc Sicer je bil doktorat za narest predn sm lohk zaspala, ampak pustmo to Joooj kok je fajn zuni....kaj bi dala zdele sam za en spust s smučkami.... Lejte to idilo.... Sam zakaj zdj k jst čakam da grem v P..... No ja sj naša mala je tok pametna, da bo še par dni počakala!!! pa bo itak spet sam beton
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:09:07
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro!! no postrezite si cleopatra dobrodošla moja nočka je bila porazna......mi je zvečer trebuh utrdel in me je komi zdele popustil.........snega je ogromno zapadlo,pa še kar pada
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:09:08
|
|
|
|
claud
|
Timy-jst sm pa v eni reviji prebrala, da tiste k jedo česen dalj dojijo, ker je dojenčkom všeč okus
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:10:03
|
|
|
|
claud
|
Majchy hvala za kavico!!!!!!!!! in časopis
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:12:18
|
|
|
|
Čebel@
|
glede dojenja.....naj bi jedel kot v nosečnosti,če pa se izkaže da ima dete občutljiv želodček pa najprej ukiniš mleko potem pa postopoma druge stvari.....ja jaz od začetka ne bom jedla fižola in citrusov potem bomo pa videli
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:13:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy hvala za kavico!!!!!!!!! in časopis ni hotu jit stran(časopis) tko da danes tudi sveže novičke ob kavici
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:14:36
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Timy-jst sm pa v eni reviji prebrala, da tiste k jedo česen dalj dojijo, ker je dojenčkom všeč okus A res No, zdaj pa nič več ne vem Mislim, da je dobro ubrati eno sredinsko pot in jesti vsega po malem.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:14:55
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy hvala za kavico!!!!!!!!! in časopis ni hotu jit stran(časopis) tko da danes tudi sveže novičke ob kavici Sj prou...da vemo kaj po svetu dogaja k nas je tok zamedl da ne morm ven Ukinitev citrusov...uf še dobr da smo v celi nosečnosti vse tok mandarin pojedle...nadoknadle za 1 leto
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:15:06
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy hvala za kavico!!!!!!!!! in časopis Zahvala tudi z moje strani
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:16:02
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 glede dojenja.....naj bi jedel kot v nosečnosti,če pa se izkaže da ima dete občutljiv želodček pa najprej ukiniš mleko potem pa postopoma druge stvari.....ja jaz od začetka ne bom jedla fižola in citrusov potem bomo pa videli Ja, za mleko sem tudi jaz prebrala. Rado povzroča alergije pri dojenčkih
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:16:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: claud Timy-jst sm pa v eni reviji prebrala, da tiste k jedo česen dalj dojijo, ker je dojenčkom všeč okus A res No, zdaj pa nič več ne vem Mislim, da je dobro ubrati eno sredinsko pot in jesti vsega po malem. res je....bolj ko bomo na vso hrano gledale, več je možnosti da bojo otroci mel pol alergije....take probleme je mela sestrična s tamalim...k je res tko po knjigah jedla da joj....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:17:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy hvala za kavico!!!!!!!!! in časopis ni hotu jit stran(časopis) tko da danes tudi sveže novičke ob kavici Sj prou...da vemo kaj po svetu dogaja k nas je tok zamedl da ne morm ven Ukinitev citrusov...uf še dobr da smo v celi nosečnosti vse tok mandarin pojedle...nadoknadle za 1 leto ja se strinjam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:17:58
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: claud Timy-jst sm pa v eni reviji prebrala, da tiste k jedo česen dalj dojijo, ker je dojenčkom všeč okus A res No, zdaj pa nič več ne vem Mislim, da je dobro ubrati eno sredinsko pot in jesti vsega po malem. res je....bolj ko bomo na vso hrano gledale, več je možnosti da bojo otroci mel pol alergije....take probleme je mela sestrična s tamalim...k je res tko po knjigah jedla da joj.... Pa ja, in vse je še vedno odvisno od vsakega dojenčka posebej, nekaterim nekaj paše, drugim ne. Tako kot nam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:19:37
|
|
|
|
timy
|
Pa še tole, piše, da ne samo ukinitev citrusov kot sadeža, ampak se je potrebno izogibati tudi vseh sokov narejenih iz citrusov. In kaj je moj najljubši sok - pomarančni sok, cedevita - okus pomaranče ali grenivke, pa tudi limone
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:19:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 glede dojenja.....naj bi jedel kot v nosečnosti,če pa se izkaže da ima dete občutljiv želodček pa najprej ukiniš mleko potem pa postopoma druge stvari.....ja jaz od začetka ne bom jedla fižola in citrusov potem bomo pa videli Ja, za mleko sem tudi jaz prebrala. Rado povzroča alergije pri dojenčkih ja čeprov moja sestra strogo ni jedla svinjine-pol je pa za veliko noč pojedla en kos pa 2 dni skupi niso spal.....kolegica jo je pa normalno jedla pa ni bilo panike-čist vsak po svoje tko da najboljš je uporabljat svojo kmečko pamet
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:20:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Pa še tole, piše, da ne samo ukinitev citrusov kot sadeža, ampak se je potrebno izogibati tudi vseh sokov narejenih iz citrusov. In kaj je moj najljubši sok - pomarančni sok, cedevita - okus pomaranče ali grenivke, pa tudi limone se podpišem......baje tudi bonbonov ne smeš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:21:30
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 glede dojenja.....naj bi jedel kot v nosečnosti,če pa se izkaže da ima dete občutljiv želodček pa najprej ukiniš mleko potem pa postopoma druge stvari.....ja jaz od začetka ne bom jedla fižola in citrusov potem bomo pa videli Ja, za mleko sem tudi jaz prebrala. Rado povzroča alergije pri dojenčkih ja čeprov moja sestra strogo ni jedla svinjine-pol je pa za veliko noč pojedla en kos pa 2 dni skupi niso spal.....kolegica jo je pa normalno jedla pa ni bilo panike-čist vsak po svoje tko da najboljš je uporabljat svojo kmečko pamet Se strinjam Mislim, da je dobro vsega po malem in ne pretiravat v nobeno skrajnost
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:22:16
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Pa še tole, piše, da ne samo ukinitev citrusov kot sadeža, ampak se je potrebno izogibati tudi vseh sokov narejenih iz citrusov. In kaj je moj najljubši sok - pomarančni sok, cedevita - okus pomaranče ali grenivke, pa tudi limone se podpišem......baje tudi bonbonov ne smeš Bonbonov To pa že res meji na katastrofo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:22:53
|
|
|
|
Čebel@
|
timy.......se strinjam.......ni dobro preveč komplicirat,glih en hud flegmatik pa tudi ne-srednja pot je sigurno najbolj pametna
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 8:23:40
|
|
|
|
claud
|
Ma jst bom vse spotoma...naše mame so tud vse jedla pa smo zrastl v normalne večinoma nealergene ljudi....
|
|
|
čajLelly28 RRkakšen čaj najrajši skuhate svojim otrokom ?sadni (
44%)
zeliščni (
22%)
mešano (
33%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!