Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:53:52
|
|
|
|
Čebel@
|
maksi ........kako si?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:56:35
|
|
|
|
Ajvy
|
ojla punce....kako gre...je katera že na poti...na vsaj polovički.....??? KAj delaste....jst bi nekaj jedla....moj se je odločil ,da bo pekel palačinke,,,,pa zdej čakam... Uložki--- me je ena zadnjič spraševala kolko.....jah, odvisno je od tega kolko si jih boste menjali.....jst sem jih kar pogosto, ker mi je prve dni čišča kar orenk tekla....v glavnem vsakič ko sem šla na wc- akar je bilo velikokrat ker smo se nalivale s tekočino za mleko...pa se je še znal zgodit da še vmes,pa po tuširanju...v glavnem velikokrat , ker meni čišča smrdi...... MOja cimra si je dajala po dva naenkrat...no, jst sem pa itak imela vatirance....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:57:29
|
|
|
|
claud
|
bibi5-ne vem a sm te prav razumela al si res tko mislila...da je med februarčicami premal optimizma?! Mene tale naš forum vedno pozdravi in v dobro voljo spravi! Dons sm sicer spet mal težko pred compom, ker mam skos tooook trd trebuh pa spodi me neki špika....ampak glede na to da do zdj še nč ni blo, mislm da tud do petka ne bo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:58:59
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy......sem glih prej mojmu rekla da je bilo rečeno da je treba met vložke s sabo in mi je v ruzak porinu 2 paketa vatirancev-za 1.dan bo za naprej jih bo šel pa že kupiti.......priden tvoj možek da te razvaja s palačinkami
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:00:04
|
|
|
|
claud
|
Jst mam pa mogoče eno neumno vprašanje, sam res pojma nimam.....a je čišča pr CR enaka kot pr naravnem porodu?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:00:33
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy......sem glih prej mojmu rekla da je bilo rečeno da je treba met vložke s sabo in mi je v ruzak porinu 2 paketa vatirancev-za 1.dan bo za naprej jih bo šel pa že kupiti.......priden tvoj možek da te razvaja s palačinkami super....jst sem jih tudi imela v torbi....s seboj....potem pa mi jih je itak še lahko prinesel....boš vidla...vatiranci so kot da bi sedel na oblačku...... a se že pripravljaš..... petrušk...vso srečo jutri....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:00:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Mene tale naš forum vedno pozdravi in v dobro voljo spravi! Dons sm sicer spet mal težko pred compom, ker mam skos tooook trd trebuh pa spodi me neki špika....ampak glede na to da do zdj še nč ni blo, mislm da tud do petka ne bo. tudi mene claud a se pripravljaš? pa veš kje je še petek
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:01:27
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jst mam pa mogoče eno neumno vprašanje, sam res pojma nimam.....a je čišča pr CR enaka kot pr naravnem porodu? a veš. da men se pa to ne zdi čist nič neumno vprašanje...mene tudi zanima.....po mojem je isto..ne vem....punce??
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:02:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy......sem glih prej mojmu rekla da je bilo rečeno da je treba met vložke s sabo in mi je v ruzak porinu 2 paketa vatirancev-za 1.dan bo za naprej jih bo šel pa že kupiti.......priden tvoj možek da te razvaja s palačinkami super....jst sem jih tudi imela v torbi....s seboj....potem pa mi jih je itak še lahko prinesel....boš vidla...vatiranci so kot da bi sedel na oblačku...... a se že pripravljaš..... petrušk...vso srečo jutri.... jaz imam itak že vse prištimano(torbo in to)......sem pa kupila vatirance in en paket vir80 samo za v p bom mela kar vatirance-mi jih je sestrična full priporočala ker so večji oz. daljši
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:03:00
|
|
|
|
claud
|
Vem ja kje je petek....sam ne vem zakaj mala še kr uživa tm not če pa jst vem da ji ni udobno.... no ja...če ne njej pa men ni več No vsaj vem da jo bom pa drug tedn zihr že crkljala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:03:07
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, povej vsen, kok paketov vatirancev si porabila v P? Jst sem to že pozabila... Se pa spomnm da je blo veliiiikkkkkk
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:06:15
|
|
|
|
claud
|
Jst mam pa vatirancev za nabito polno mercatorjevo tavelko vrečo...tko da zmanjkat jih ne more....mami za vse poskrbela Se mi zdi da bojo hudičevo prav pršli k so bl široki k uni vložki....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:07:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Vem ja kje je petek....sam ne vem zakaj mala še kr uživa tm not če pa jst vem da ji ni udobno.... no ja...če ne njej pa men ni več No vsaj vem da jo bom pa drug tedn zihr že crkljala ja malo tesno je že v bušiju-mene teli premiki že kar bolijo........joj kok sem ti fouš k boš tok kmalu crklala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:08:34
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy......sem glih prej mojmu rekla da je bilo rečeno da je treba met vložke s sabo in mi je v ruzak porinu 2 paketa vatirancev-za 1.dan bo za naprej jih bo šel pa že kupiti.......priden tvoj možek da te razvaja s palačinkami super....jst sem jih tudi imela v torbi....s seboj....potem pa mi jih je itak še lahko prinesel....boš vidla...vatiranci so kot da bi sedel na oblačku...... a se že pripravljaš..... petrušk...vso srečo jutri.... jaz imam itak že vse prištimano(torbo in to)......sem pa kupila vatirance in en paket vir80 samo za v p bom mela kar vatirance-mi jih je sestrična full priporočala ker so večji oz. daljši jst ti kar po pravici povem....meni ni niti enkrat čez pršlo....marsikateri pa je..... pa še to...če boš šivana...lepotno ali pa po nuji...bodo vaitiranci enkratno vplivali na tvojo moč sedenja....no,p a šlauf tudi
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:10:31
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ajvy, povej vsen, kok paketov vatirancev si porabila v P? Jst sem to že pozabila... Se pa spomnm da je blo veliiiikkkkkk dve škatli dolgih in eno in pol škatlo kratkih....prvi dan se imlea po dva dolga v gatkath, pol pa enega dolgega ,spodaj pa kratkega.....sej pravim ...kar veliko----
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:10:34
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy........hvala za info......tud obroč je v ruzaku samo me pa res zanima koliko si jih porabila ker si ne znam predstavljat-po moje jih bom šla jutr še kupit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:10:42
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Vem ja kje je petek....sam ne vem zakaj mala še kr uživa tm not če pa jst vem da ji ni udobno.... no ja...če ne njej pa men ni več No vsaj vem da jo bom pa drug tedn zihr že crkljala ja malo tesno je že v bušiju-mene teli premiki že kar bolijo........joj kok sem ti fouš k boš tok kmalu crklala Ja mene tud že kr boli....sploh rebra...mam tak občutek k da bi z roko prjela spodi rebro pa potegnla....sploh ne vem kaj se gre.... Sm pa študirala da bi preden rodim napisala kot eno pismo oz. zgodbico o moji nosečnosti in kakšne vragolije počne v trebuhu...pa bi dala v tist otroški album....Se mi zdi da bi blo zanimivo čez ene 10 let ko spomini že mal zbledijo to pol brat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:11:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ajvy, povej vsen, kok paketov vatirancev si porabila v P? Jst sem to že pozabila... Se pa spomnm da je blo veliiiikkkkkk dve škatli dolgih in eno in pol škatlo kratkih....prvi dan se imlea po dva dolga v gatkath, pol pa enega dolgega ,spodaj pa kratkega.....sej pravim ...kar veliko---- ja sej v paketu jih je samo 5 a ne......grem jutr si kupit zalogo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:12:34
|
|
|
|
bibi5
|
narobe si me razumela.med februarčicami sem zapisala je čutiti več podpore in optimizma ,pa se strinjam s tabo, da te spravi v dobro voljo, pa da lahko malo pojamramo in gremo naprej, ko mašobčutek,da te nekdo razume v neki situaciji,mar ne? srečno,bibi 5
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:12:47
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jst mam pa vatirancev za nabito polno mercatorjevo tavelko vrečo...tko da zmanjkat jih ne more....mami za vse poskrbela Se mi zdi da bojo hudičevo prav pršli k so bl široki k uni vložki.... bodo bodo...res..to je ena izmed najbolj pamtenih naložb
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:13:15
|
|
|
|
Maksi1
|
No zdej je pa tudi mene ven vrglo, glih ko sem napisala odgovor. Uffa. Majchy - sem kar ok. Jutri imam pregled pa bomo videla kaj več. Drugače imam podobno težavo kot Shuka, mi mravljinčijo prsti na rokah, pa pritisk se mi je še mal zvišal. Zaradi tega zadnjega, se pregleda jutri prav veselim. Kako si pa ti? Claud, Bibi - jaz tudi mislim, da smo febrarčice, tu na rr, kar optimistične.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:13:31
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.....super ideja......jaz imam itak knjigico in moram vpisovati....pa zdej napiši ko si še na tem,ker boš samo prelagala in pozabila taprave filinge
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:14:05
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Kako kaj? Joj, neki me PC heca...Se mi kar ugaša in pržiga... Sej prebrala sem vse, ampak vse pozabla se mi zdi... Vem, da gre petrušk jutri verjetno rodit...Tako, da ji želim čimlažji porod! Se morm malo pohvalt...A vas je kaj treslo? Moj je namreč ugotovu, da njegov lulo le nima 40 cm ( ) in da ne bo mali nič nardil in smo ! Jeeeeeee, sm po 1 mescu že pozabla kako in kaj... Pa una vraža k jo je menda witto napisala...sm ugotovila, da sm prvo brco čutla 9.9., torej, če bo držalo... Kaj kej počente bejbe?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:14:25
|
|
|
|
Maksi1
|
Bibi - sori, tudi jaz sem narobe razumela.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 21:15:06
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibi5 narobe si me razumela.med februarčicami sem zapisala je čutiti več podpore in optimizma ,pa se strinjam s tabo, da te spravi v dobro voljo, pa da lahko malo pojamramo in gremo naprej, ko mašobčutek,da te nekdo razume v neki situaciji,mar ne? srečno,bibi 5 Aha pol pa sorry za nerazumevanje Tele punce tuki tok čvekajo da morm bl na hitr preletet če hočm čez dan vse vedt, pol pa mal površno kj preberem Ja res je super ko se lahko pogovarjaš z nekom k je v isti situaciji, pa te najbolj razume
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?