Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 18:58:17
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk.......bomo držale pestke witto,brkn tudi vam čimhitrejši porod
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 19:01:39
|
|
|
|
akvalina
|
ojla punce! jaz sem iz pregleda, vse ok razen tega da imam premalo železa v krvi zato moram jest tablete kar 3 mesce, bljak . Naslednji pregled imam 16.2. takrat bom imela tud ctg.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 19:03:53
|
|
|
|
petrušk
|
rebeka84 ne se sekirat za bakterije v urinu....jst sm jih tud mela...pa še v krvi zraven, k sm bla prehlajena...pa sm dobla antibiotik augmentin (enako kot amoksiklav) za 5 dni, pol je blo pa ok....tko da brez skrbi lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 19:12:23
|
|
|
|
Čebel@
|
no moj se je pa odloču da bomo za na steno kupili slikice od medvedka puja nekam pozno mu je kapnilo ampak boljše pozno kot nikoli jaz moram pa neki jest-sicer sploh nimam več filinga kdaj imam prazen in kdaj poven želodec.....bi eno pico pa je ne smem z gobicami
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 19:13:32
|
|
|
|
baki
|
mozno ja da te bojo se pozdravli z kako dozo antibiotiki ce nebos šla ze prej rodit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 19:14:49
|
|
|
|
baki
|
zaka je ne smes z gobicam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 19:18:04
|
|
|
|
bibi5
|
Akvalina tudi meni je bilo slabo po tabletah,pol pa mi je mami povedala za naravni sok,ki ga kupiš v lekarni(okus hruške in gre mnogo bolje dol po grlu)-imenuje se EISENBLUT(ni slovenskega prevoda,v lekarni ti bodo že dali tapravega-stane 10 eur pa za celi mesec imaš).Jaz sem po tabletah bruhala še v 7 mesecu nosečnosti,zdaj pa imamhemoglobin super-še ginekologinja je bila vsa navdušena,jaz pa tudi. Pa srečno! bibi 5 še malo ... veselimo se prihoda novega člana/članice konec februarja-pdp 23.2.09
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 19:27:27
|
|
|
|
baki
|
bibi.....od kdaj pa ti...pozdravljena...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 19:29:56
|
|
|
|
baki
|
sem vdla da si na seznamu nc se ne pogovarjas z nami
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 19:53:05
|
|
|
|
baki
|
kje pa ste punce a kavče peglate
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:00:00
|
|
|
|
brkn83
|
js sem pa zdele ravno iz trgovine. Je moj prej prišel domov kot je sprva načrtoval in sva potem še skočla v trgovino. Zdej sem že zadeve lepo zložila v hldilnik in elemente. Sedaj pa se mi je zaluštalo enga sendviča, tk da si ga moram iti narediti. Moj pa se je odloču, da bo mal sneg skidal - namreč pri nam že cel popoldan prav lepo sneži.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:04:09
|
|
|
|
Katjusa
|
brkn kak si? kako je stanje? se popadki kej stopnjujejo?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:05:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 vandame-dobrodošla ...pa malo podatkov za seznamček...starost...kera nosečnost...koliko že imaš...kje boš rodila, kdaj imaš nasledni pregled..ime če sta si izbrala pa kaj pričakuješ če želiš razkriti zdaj pa pridno klepetaj z nami 28 let, 2 , na Jesenicah, jutri mam pregled 3.2., kaj pričakujem pa ne vem ker nisem prašala,doma imam pa zelo pridno punčko Hano, zej če bo bo Julija, če bo Peter.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:09:01
|
|
|
|
bibi5
|
baki zdravo, občasno se kaj oglasim tu pa tam,v bistvu pa sem bolj pasivna udeleženka foruma ...morda bom zdaj k se bliža rok poroda tudi na forumu bolj aktivna .malo več optimizma pogrešam na teh forumih,čeprav se mi zdi,da ga je med februračicami kar precej,pa da si malo pojamramo( no sej to tudi rabimo malo ne)pa gremo dalje..se mi zdi da je na kakih drugih tujih forumih malo več optimizma... no ja, kak si vzamemo, mar ne? papa,bibi5 p.s. moja prvorojenka že komaj čaka,da bo kmalu big sister ....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:11:36
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala vam za dobrodošlico, prej sem mal komentirala na drugih forumih, nosečnost , dojenček, ...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:29:22
|
|
|
|
diamantina
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: witto špa pravijo, da takrat ko začutiš prvi premik otroka, dodaš še 5mesecev, in na tisti datum, naj bi rodila. Pri dveh kolegicah in svakinji, je bilo točno. Sicer pa to so čenče , ampak se pustimo presenetit jutri to mi je glih par dni nazaj mami rekla.....baje je pri meni in sestri bilo res tko Joj, upam da ni to tako, če je, bom jaz rodila šele konec meseca, rok imam pa že 8. 2. ... Jaz močno upam, da bom ena dva dni pred rokom, če so mi že pred 14. dnevi namerili 3,5kg težkega ... kaki bi le bil šele na koncu tega meseca .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:31:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki zaka je ne smes z gobicam ker so v p rekli da jih ne smem zarad tega ker napenjajo-baje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:34:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 vandame-dobrodošla ...pa malo podatkov za seznamček...starost...kera nosečnost...koliko že imaš...kje boš rodila, kdaj imaš nasledni pregled..ime če sta si izbrala pa kaj pričakuješ če želiš razkriti zdaj pa pridno klepetaj z nami 28 let, 2 , na Jesenicah, jutri mam pregled 3.2., kaj pričakujem pa ne vem ker nisem prašala,doma imam pa zelo pridno punčko Hano, zej če bo bo Julija, če bo Peter. dobrodošla med nami......pri nas bo pa tale pupa v bušiju hana
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:36:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: witto špa pravijo, da takrat ko začutiš prvi premik otroka, dodaš še 5mesecev, in na tisti datum, naj bi rodila. Pri dveh kolegicah in svakinji, je bilo točno. Sicer pa to so čenče , ampak se pustimo presenetit jutri to mi je glih par dni nazaj mami rekla.....baje je pri meni in sestri bilo res tko Joj, upam da ni to tako, če je, bom jaz rodila šele konec meseca, rok imam pa že 8. 2. ... Jaz močno upam, da bom ena dva dni pred rokom, če so mi že pred 14. dnevi namerili 3,5kg težkega ... kaki bi le bil šele na koncu tega meseca . valda ne bojo do konca meseca čakali-grejo samo neki dni čez rok
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:38:00
|
|
|
|
Čebel@
|
bibi5......zdaj se moraš pa redno udeležvat čvekov kok je pa taprva punčka stara?sem full vesela da se veseli sestrice
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:43:29
|
|
|
|
bibi5
|
prvorojenka je stara 6 let .Ja ful se veseli dojenčka,navija za sestrco in je bila kar malo presenečena nad mojimi besedami po UZ decembra, da niso čist sigurni, da je deklica..no na koncu bo tudi bratca vesela je rekla,samo da bo otroček zdrav.pametna in zelo ljubeča punčka je..moje zlato srce...kmalu bom imela dve..to je bogastvo res,mar ne? bomčvekal z veseljem,koliko bo mi čas dopuščal,k ste fajn sogovornice . Papa,bibi5
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:46:13
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 vandame-dobrodošla ...pa malo podatkov za seznamček...starost...kera nosečnost...koliko že imaš...kje boš rodila, kdaj imaš nasledni pregled..ime če sta si izbrala pa kaj pričakuješ če želiš razkriti zdaj pa pridno klepetaj z nami 28 let, 2 , na Jesenicah, jutri mam pregled 3.2., kaj pričakujem pa ne vem ker nisem prašala,doma imam pa zelo pridno punčko Hano, zej če bo bo Julija, če bo Peter. dobrodošla med nami......pri nas bo pa tale pupa v bušiju hana joj pa naša menda tudi če bo pupa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:50:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 vandame-dobrodošla ...pa malo podatkov za seznamček...starost...kera nosečnost...koliko že imaš...kje boš rodila, kdaj imaš nasledni pregled..ime če sta si izbrala pa kaj pričakuješ če želiš razkriti zdaj pa pridno klepetaj z nami 28 let, 2 , na Jesenicah, jutri mam pregled 3.2., kaj pričakujem pa ne vem ker nisem prašala,doma imam pa zelo pridno punčko Hano, zej če bo bo Julija, če bo Peter. dobrodošla med nami......pri nas bo pa tale pupa v bušiju hana joj pa naša menda tudi če bo pupa sem misnila da sta se že premislila zanč je svakinja rekla da midva bi mogla imeti ime na M(ker sva oba na M) in sva šla brskat za imeni in ni niti enga pametnega imena na M zato ostajava na Hani
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:52:40
|
|
|
|
Čebel@
|
bibi.....ja pol je pa že velika punca res ti privoščim da se veseli-bo taglavna drugače smo pa februarčice zelo turbo čveke in se imamo rade ne glede na to da se z večino ne poznamo med sabo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 20:53:18
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 petrušk.......bomo držale pestke witto,brkn tudi vam čimhitrejši porod Tudi jaz držim pesti za vas. Srečno!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?