Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 19:56:42
|
|
|
|
pf
|
Nič grem se tuširati in k mojemu pred TV, itak ni nobene. Nočka in lepe sanje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:00:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Moja tašča je danes rekla, če sva spet na terenu mojemu in tudi da sva skozi na terenu. Svašta. Jutri ji bom svoje povedala, če bo kaj jamrala. babji. saj to je vajina stvar, kaj delata.... mislim, kot da ti tvojemu ne poveš, kaj počneta in mu tašča tožari
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:01:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO petra....zdaj pa skoraj ne bi smel biti problem, ni nobenega družinskega praznika na vidiko ampak sem še zmeraj ne mobilna.....tak da ce se bos kaj v gr oglasila škoda, sem te hotela malo v MB povabit
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:06:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Evo mene doma. Z Galovimi kolki je vse v redu in se vam zahvaljujema za vse Tudi mi bomo imeli krst konec aprila in sma se ravno danes z pogovarjala o tem, pol pa me vpraša, če mislim, da bo 500 EUR dovolj za krst. In jaz rečem da valjda ja. Saj kaj pa lahko toliko stane? Tiste, ki ste krst že imele? za kolke. Vidva sta to imela prvo kontrolo ali tudi že drugo? Krst te stane točno toliko kot sama hočeš. Za oblečt ne rabiš nič novega, pač nekaj bolj svetlega oblečeš. Župniku daš kolikor hočeš. Povabiš družbo na kosilo ali pa tudi ne. Torta ni obvezna, se skoz pride kar z navadno sladico po kosilu. Edino sveča in prtiček morata bit, to pa boter nabavi.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:10:08
|
|
|
|
misa4
|
Smo bili pri P danes, pa sem komaj nafehtala svečke, predpisal je pa samo operil kapeljce. Je danes tako bogi noče nič jesti. Prejle sem mi pa temparaturo zmerila in je imel 39,2 A naj ga pol zbudim da mu zmerim vročino a naj ga pustim. Mam na žalost čisto navaden termometer.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:15:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes pa sem ji v mleko (150 vode + 5 meric mleka) dala 3 merice rižolina. Ja, je bilo redko, vzela sem Aventov cucelj z zarezo, da je lahko spila iz flaške. Kakšen bo učinek, pa bomo videli ...zakaj na linovem koledarju pri rižolinu piše, da je od 4 meseca dalje....., ko smo ga pa danes kupili pa piše od 6 meseca dalje..pa vse druga je isto..na škatli mislim...7vitaminov, brez dodanega sladkorja, brez glutena...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:18:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska238 IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Pa hranite kapljice v hladilniku? jst ne... na sobni temperaturi jih mam to ni ok. obvezno jih moraš v hladilniku!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:21:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Krst te stane točno toliko kot sama hočeš. Točno tak Za oblečt ne rabiš nič novega, pač nekaj bolj svetlega oblečeš. Drži Župniku daš kolikor hočeš. spet drži Povabiš družbo na kosilo ali pa tudi ne. .... Torta ni obvezna, se skoz pride kar z navadno sladico po kosilu. ...nekaj sladkega mora bit, ker ti itak cuker pade če je taš..... v bližini Edino sveča in prtiček morata bit, to pa boter nabavi. ...se strinjam v celoti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:25:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Pozdravljene! Me se ta teden nahajava na štajerju ......mava še malo počitnic.... ma, spet sem te sfalila.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:29:30
|
|
|
|
Marsy
|
Moja mala pa strelja v plenico . Dons nama je pa ratal 60 ml Milumila popit. Sicer po požirkih, ampak je zadovoljna. Tko da ko se ropot v plenici neha, greva 'na servis', pol se pa v posteljo pocrkljat in prespati večino noči (močno upam). Kdaj pa grejo vaši otročki spat? Se držite rutine, da je vsak dan isto? Nam ne rata, ker je vse odvisno, koliko čez dan spi. Tko da gre spat med 19. in 22. uro. OK, bom dajala kapljice. Ste me prepričale. Pa tud v hladilniku jih bom (še naprej) imela. Jaz sem ji kar na dudo nakapljala, pa čeprav piše, da naj bi se dale v tekočino. Mislite, da jih z dude ne pogoltne dol? Tko je najbolj enostavno...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:34:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy OK, bom dajala kapljice. Ste me prepričale. Pa tud v hladilniku jih bom (še naprej) imela. Jaz sem ji kar na dudo nakapljala, pa čeprav piše, da naj bi se dale v tekočino. Mislite, da jih z dude ne pogoltne dol? Tko je najbolj enostavno... jaz ji dajem na žličko, preden se zjutraj hranimo. tako so mi rekli pri P.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:36:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Kdaj pa grejo vaši otročki spat? Se držite rutine, da je vsak dan isto? Nam ne rata, ker je vse odvisno, koliko čez dan spi. Tko da gre spat med 19. in 22. uro. se probamo držat rutine, da gre spati med 20-21 uro. včasih zaspi sicer že ob 19, včasih pa tudi okrog 21.30. večina pa med 20-21 uro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:40:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Kdaj pa grejo vaši otročki spat? Se držite rutine, da je vsak dan isto? Nam ne rata, ker je vse odvisno, koliko čez dan spi. Tko da gre spat med 19. in 22. uro. mi imamo kar red. Po risanki gre v kopalnico, jo zrihtam, nahranim in v posteljo. Tak da ob 20-ih že spi Danes sem jo nahranila že pred umivanjem, ker sem ji na žličko dala mlečno kašico. Po 18. uri ji ne pustim več dremat. aja, pa risanke ne gleda ona, ampak bubi
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:40:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce zdravo. Sploh vas več ne folgam brati in komentirati sproti, ker se z babiko dosti potepava. Danes sem bila pri frizerju in sem tudi zadovoljna s frizurco. slikice
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:42:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce zdravo. Sploh vas več ne folgam brati in komentirati sproti, ker se z babiko dosti potepava. Danes sem bila pri frizerju in sem tudi zadovoljna s frizurco. slikice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:42:42
|
|
|
|
ključek
|
na pop so razočarane gospodinje.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:43:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Z Galovimi kolki je vse v redu in se vam zahvaljujema za vse
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:44:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Krst te stane točno toliko kot sama hočeš. Točno tak Za oblečt ne rabiš nič novega, pač nekaj bolj svetlega oblečeš. Drži Župniku daš kolikor hočeš. spet drži Povabiš družbo na kosilo ali pa tudi ne. .... Torta ni obvezna, se skoz pride kar z navadno sladico po kosilu. ...nekaj sladkega mora bit, ker ti itak cuker pade če je taš..... v bližini Edino sveča in prtiček morata bit, to pa boter nabavi. ...se strinjam v celoti aja, lahko pa je tudi kontra: 100€ za obleko in čevlje 200 € za svojo obleko pa nekaj malega za možeka župniku daš 100€ al pa še več povabiš 30 ljudi na kosilo (recimo 10€ meni + 10€ pijača po osebi) 600€ torta za 30 ljudi pride cca 50€ __________________________________ 1000€+ aja, pa če si fensi, si še muziko zrihtaš
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 2.2.2009 20:45:18 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:44:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Z Galovimi kolki je vse v redu in se vam zahvaljujema za vse super............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:45:27
|
|
|
|
gloria
|
...men na AD3 škatli piše....shranjujte zaščiteno pred svetlobo pri temperaturi do 25 stopinj.... ...jih pa tudi dajem 7
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:47:59
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Smo bili pri P danes, pa sem komaj nafehtala svečke, predpisal je pa samo operil kapeljce. Je danes tako bogi noče nič jesti. Prejle sem mi pa temparaturo zmerila in je imel 39,2 A naj ga pol zbudim da mu zmerim vročino a naj ga pustim. Mam na žalost čisto navaden termometer. ... ti dr. so pa včasih res hecni...ti mu kr zmeri temp. vsaj jaz sem mu merla tri krat na dan ko je bil bolan...bogi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:48:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...zakaj na linovem koledarju pri rižolinu piše, da je od 4 meseca dalje....., ko smo ga pa danes kupili pa piše od 6 meseca dalje..pa vse druga je isto..na škatli mislim...7vitaminov, brez dodanega sladkorja, brez glutena... sem šla direkt pogledat.... res piše na škatli 6+. Glej, jaz mislim, da je to bolj fora v skladu z doktrino - kao do 6 mesecev nič GH.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:49:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you na pop so razočarane gospodinje......... ...pri nas gospodinja glih sesa....jaz pa na rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 20:49:37
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Z Galovimi kolki je vse v redu in se vam zahvaljujema za vse
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
gluten1hruškaKdaj ste začele uvajati gluten?pred 6. mesecem (
29%)
med 6. in 7. mesecem (
50%)
po 7. mesecu (
14%)
po 1. letu (
7%)
Število vseh glasov: 163Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!