Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 15:17:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Ojla! A ve kaj dajete tiste kapljice AD3 ali D3? Jaz do 3 mesecev nisem dajala, ker je (kao) imela krčke, pa mi je dohtar zdej vsilil D3. Pa nisem glih navdušena, da bi ji to dajala... ..dajem AD3 od prve posvetovalnice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 15:17:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Tako, Gal je zaspal, jaz grem kanelone naredit do konca, ob 13.45 pa imamo slikanje kolkov. Držite pesti, da bo vse OK.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 15:19:12
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska238 IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Pa hranite kapljice v hladilniku? jst ne... na sobni temperaturi jih mam ...jas tudi kr v spalnici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 15:20:44
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska238 no, tkole ga jst položim na igralni center... po parih minutah pa takole zlezemo ..iiiii kak je posrečen tko postrani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 15:24:58
|
|
|
|
gloria
|
....adijo se vidimo zvečer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 15:31:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša Aneja pa bo zgleda levičarka. Piše z levo roko.Sem ji danes rekla,naj proba dat kuli v desno,pa ji nikakor ni šlo... Nič hudega..... sploh pa levičarji so bolj pametni.... ..siguren si ti levičarka Nisem...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 15:34:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Tako, Gal je zaspal, jaz grem kanelone naredit do konca, ob 13.45 pa imamo slikanje kolkov. Držite pesti, da bo vse OK. Petraaa????Kako je blo?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 15:35:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....adijo se vidimo zvečer http://www.youtube.com/watch?v=ry9w5dkjf9g
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 16:13:53
|
|
|
|
*bubi*
|
http://www.vecer.com/video/?id=2009020205402715-1%22 Sami slovenci na Emi
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 16:42:56
|
|
|
|
lana17
|
Ojla, J panča. Pol pa greva mal k babi na obisk. Baje je štrudl pekla. Dajem kapljice Ad3 od prve posvetovalnice naprej, po 8 kapljic, jih pa imam v sobi. Je pa res, da ni imel velik krčev. Lara, ti pa si glasbeno podkovana. Men tud iz dojke teče, če je mal bolj polna in se doji na drugi, potem sigurno kej vn prteče. Zoprno je ponoči, ker nimam modrca in blazinc, pol imam pa pižamo mokro. Z mlekom sem ga pa tud že nekajkrat čist zalila.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 16:43:32
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* http://www.vecer.com/video/?id=2009020205402715-1%22 Sami slovenci na Emi Vidim, da je blo letos pestro.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 16:47:31
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: urska238 no, tkole ga jst položim na igralni center... po parih minutah pa takole zlezemo ..iiiii kak je posrečen tko postrani Cotek. Vidim, da bom mogla našga malega tud na tla prestavit. Zdaj ga imam kar na sedežni. Mi je vajn, ko se lohk poleg uležem, pa še dojiva se lažje. Sem se čist navadla leže dojit... J pa tud... se sede kr ne znava.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 16:47:59
|
|
|
|
lana17
|
Pol urce je mimo...fant se je zbudil.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 17:02:55
|
|
|
|
pf
|
Punce zdravo. Sploh vas več ne folgam brati in komentirati sproti, ker se z babiko dosti potepava. Danes sem bila pri frizerju in sem tudi zadovoljna s frizurco. Gal čestitke za obmesečnico. Nosečka 08 čestitke za sveti krst. Danes smo papali malo korenčka in jabolko, tako kašico sem ji naredila in je bilo spet mmmm, mmm. Miška mala. Tudi jaz ji dajem Oleovit. Spimo pa bistveno bolje odkar malo papice dajemo zraven, pa ni cel obrok, tak da bo pri tem tudi ostalo. Se pišemo zvečer, ker imam Lano na rokah in greva malo telovaditi po postelji.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 17:17:27
|
|
|
|
petra1978
|
Evo mene doma. Z Galovimi kolki je vse v redu in se vam zahvaljujema za vse Tudi jaz dajem Galu ad3 kapljice, samo meni je pediatrinja rekla, da naj mu dam 5 kapljic. Zanimivo, kako to različno predlagajo, eni 5, eni 8 Ne vem, katera je že rekla, da nima rad teh kapljic, ker so grenke. Jaz si malo mleka stisnem na žličko in dam noter kapljice, potem pa ni tako grenko. Ali pa malo čajeka. Probaj. Tudi mi bomo imeli krst konec aprila in sma se ravno danes z pogovarjala o tem, pol pa me vpraša, če mislim, da bo 500 EUR dovolj za krst. In jaz rečem da valjda ja. Saj kaj pa lahko toliko stane? Tiste, ki ste krst že imele?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 17:34:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Pa hranite kapljice v hladilniku? ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 17:55:53
|
|
|
|
KAHLO
|
Pozdravljene! Me se ta teden nahajava na štajerju ......mava še malo počitnic.... Jaz dajem Ronju tudi AD3 kapljice ampak meni je pediatrinja rekla ko je mela ronja pri treh mesecih 7 kg, da ji naj kar 7 kapljic dam....in ji tudi dajem vsak dan sedem kapljic in nimamo nobenih problemov (moram hitro potrkati po lesu) jaz ji dam kapljice s čajom na žlički (naša ne sprejema ne flaške ne dudde) hranim pa jih v hladilniku.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 18:04:54
|
|
|
|
petra1978
|
O, Kahlo! A pol pa bo kakšna kavica, če si na štajeskem?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 18:08:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Moj je bil zadnjič v nočni in so šli malo v pekarno pogledat, pa so jim tam dali za nočno malico vsakemu eno žemljo. Na koncu so vsi imeli eno žemljo dovolj, moj je pa njegovo prinesel domov. Zdaj pa poglejte, kaj so spekli peki ponoči: temu mi rečemo dvojček, ne žemlja. isto je moj komentiral
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 18:09:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj, ma ta naša punca je proti večeru tko tečna.... popoldne noče zaspat... no, prej je bla pol že tolk zmatrana, da je na flaški zaspala in ker ni kupčka podrla, se je hitro zbudila... zdej pa tle tečnari kamor jo dam... tudi na rokah ni v redu...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 18:21:20
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj, ma ta naša punca je proti večeru tko tečna.... popoldne noče zaspat... no, prej je bla pol že tolk zmatrana, da je na flaški zaspala in ker ni kupčka podrla, se je hitro zbudila... zdej pa tle tečnari kamor jo dam... tudi na rokah ni v redu... To mi je pa zeloooo znano. Naša je čist ista.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 18:21:32
|
|
|
|
KAHLO
|
petra....zdaj pa skoraj ne bi smel biti problem, ni nobenega družinskega praznika na vidiko ampak sem še zmeraj ne mobilna.....tak da ce se bos kaj v gr oglasila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 18:23:14
|
|
|
|
KAHLO
|
lara............jaz se z naša mantran popoldne eno uro (tam od 16. naprej) da mi pol do 18.00 za 30 minut zaspi in pol mamo miren večer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 18:28:28
|
|
|
|
petra1978
|
Kahlo, komot pridem v GR. A kar jutri dopoldan? Moj je danes v nočni in bo itak jutri celo dopoldan prespal, meni pa tudi paše, da nekam grem. V sredo jaz ne morem, v četrtek pa nimam avta, gre na servis.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 19:22:08
|
|
|
|
pf
|
Petra fajn, da je bilo vse ok na slikanju kolkov. Kahlo a ni fajn na Štajerskem? Povej, da je. Saj prav, da se potepata z Ronjo. Moja tašča je danes rekla, če sva spet na terenu mojemu in tudi da sva skozi na terenu. Svašta. Jutri ji bom svoje povedala, če bo kaj jamrala. babji.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
otroci in varstvoLIA2006otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma : pred tv (
25%)
greste na večerjo v restavracijo (
25%)
v kino (
20%)
spat (
30%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!