Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:37:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz sem mu tud že banano dala...pa ga je tak napenjalo revčeka, pa polno tistih črnih niti iz sredine banane je pokakal...da sma prekinila...mu je pa ful dobra baje napenja banana,ja.....naša še je ni dobila...a surovo si ji dala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:40:32
|
|
|
|
gold fish
|
gloria maš mail
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:41:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria maš mail ..pol si ga pa glihkar poslala ker sem že špejala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:42:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,pa zakaj pa želiš,da ravno zvečer kašico dobi ...da bi enkrat spet malo spali misliš,da zarad mleka ne spi ma ne da ne spi, mogoče mu ni dovolj sitostno ...ma ne vem..... včasih spi do 5, 5.30, včasih se zbudi že ob 1 al 3 al ...čisto odvisno...nima še nekega pravega ritma... ...pri prvem do 1,5 leta nismo ponoči spali..zato..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:42:43
|
|
|
|
misa4
|
A bi bilo prehitro če mu dam kašico hipp(korenje, brokoli, riž, grah)jedu je samo korenje. jutri gremo na izlet pa ne bom nič kuhala. Moj desc pa ne razume kaj je to en okus.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:43:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz sem mu tud že banano dala...pa ga je tak napenjalo revčeka, pa polno tistih črnih niti iz sredine banane je pokakal...da sma prekinila...mu je pa ful dobra baje napenja banana,ja.....naša še je ni dobila...a surovo si ji dala ja, kako pa mu naj dam ..malo sem jo pretlačila...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:43:55
|
|
|
|
arabela*
|
mogoče pa samo več hrane rabi, tako kot naša.Pojemo ponoči okoli 360ml mleka....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:44:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish [Kak ji ti daš to mlečno kašico? Zvečer? Jaz mu nekak ne upam dat, da ga ne napenja al kaj jaz vem kaj .... Kolko pa ji pol tega narediš..... Pa rižolino si ji dala kar malo bolj tekoče? Ma midva sva tud že bila na obroku celem...pol je pa zaštrajkal....zdaj spet nekaj šteka...včasih poje samo 80ml...pol pa nimam pojma kdaj in koliko mu naj dam... mlečno kašico sem ji prejšnje dneve dajala popoldan. Približno 100 ml vode in 5-6 meric not (kar te merice od mleka nucam namesto žlice). Danes pa sem ji v mleko (150 vode + 5 meric mleka) dala 3 merice rižolina. Ja, je bilo redko, vzela sem Aventov cucelj z zarezo, da je lahko spila iz flaške. Kakšen bo učinek, pa bomo videli
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:44:51
|
|
|
|
gold fish
|
..ma ene sploh ne komplicirajo glede tega ...dajo kar po 2-3 stvari naenkrat...pa na srečo ni nič... ..ene že dajejo fruchtzwerge....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:45:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mogoče pa samo več hrane rabi, tako kot naša.Pojemo ponoči okoli 360ml mleka.... ...ja, samo moj ni neki jedec..tak kot prvi ni bil...še ni spravil več kot 160ml v sebe...še to pusti po 30ml al pa še več..po novem tud 80
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:46:20
|
|
|
|
ključek
|
nočko..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:46:30
|
|
|
|
misa4
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz sem mu tud že banano dala...pa ga je tak napenjalo revčeka, pa polno tistih črnih niti iz sredine banane je pokakal...da sma prekinila...mu je pa ful dobra baje napenja banana,ja.....naša še je ni dobila...a surovo si ji dala ja, kako pa mu naj dam ..malo sem jo pretlačila... Jaz sem mu edino to dala od hippa, ostalo sem skuhala, samo banano si pa ne predstavljam kuhat. Moj jo dobro prenese. A ma kera recept kako banano pripravit?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:47:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes pa sem ji v mleko (150 vode + 5 meric mleka) dala 3 merice rižolina. Ja, je bilo redko, vzela sem Aventov cucelj z zarezo, da je lahko spila iz flaške. Kakšen bo učinek, pa bomo videli ...obvezno poročaj..... ...mogoče pa jaz tud našemu probam ...glede na to, da sta pri jesti pri neki glihi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:47:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya .Pojemo ponoči okoli 360ml mleka.... meni to ne bi bilo smešno Jaz ji ponoči samo 100 ml naredim, ravno toliko da poteši ta hujšo lakoto in zaspi nazaj. Nočem, da bi ji nočni obroki bili "pomembni za preživetje" Da bi jih čim prej črtala z urnika
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:47:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nočko.............. kaj je zdaj to.... nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:50:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya .Pojemo ponoči okoli 360ml mleka.... ...pri nas so to skoraj 3 obroki..... naš ponoči ne dobi več kot 1x ..tudi če se večkrat zbudi....mu pač dudo poturim...pa je mir.... enkrat, ko se bom naspala, bom pa mogoče probala še tisto rundo, ko dobi za jest...dudo poturit .....al pa ne ...moram še na velikega pikeca gledat, če bi se slučajno mali drl...da ga ne zbudi, če gre zjutraj v šolo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:50:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nočko.............. kaj je zdaj to.... sem ravno hotela vprašat
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:52:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya .Pojemo ponoči okoli 360ml mleka.... meni to ne bi bilo smešno Jaz ji ponoči samo 100 ml naredim, ravno toliko da poteši ta hujšo lakoto in zaspi nazaj. Nočem, da bi ji nočni obroki bili "pomembni za preživetje" Da bi jih čim prej črtala z urnika ... zato jaz nisem hotela prvemu čaja ponoči dajat, da se ne navadi ponoči pit..... ni nobene potrebe ..razen v redkih primerih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:53:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..ma ene sploh ne komplicirajo glede tega ...dajo kar po 2-3 stvari naenkrat...pa na srečo ni nič... ..ene že dajejo fruchtzwerge.... jaz tud dam po par stvari skup... fruchtzwerge pa še ne
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:54:44
|
|
|
|
*bubi*
|
, si pogledala slikico?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:56:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya fruchtzwerge pa še ne tega bubika še dolgo ne bo okusila. Bubi je bil pri cca enem letu alergičen na skutice. Oz. enkrat je dobil ful močno reakcijo, je baje ves zatekel v obraz. Jaz ga nisem videla, sem bila v službi. Zdaj jih lahko je, ni problema.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:58:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* meni to ne bi bilo smešno če pa hoče jest,zakaj ji nebi dala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 21:59:53
|
|
|
|
arabela*
|
našo pa zvija,po dolgem času danes
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 31.1.2009 22:01:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* tega bubika še dolgo ne bo okusila. Bubi je bil pri cca enem letu alergičen na skutice. Oz. enkrat je dobil ful močno reakcijo, je baje ves zatekel v obraz. Jaz ga nisem videla, sem bila v službi. Zdaj jih lahko je, ni problema. Aneja tudi,je alergijo dobila,pa smo jo peljali k dežurnemu,pa nas je ena freht zdravnica nadrla,da se tega otrokom ne daje,da naj skuhamo puding-..........
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Rokпеперутка16Ste rodili pravočasno, pred rokom ali po roku?Pravočasno. (
0%)
Pred rokom. (
60%)
Po roku. (
40%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!