Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:05:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Z Galovimi kolki je vse v redu in se vam zahvaljujema za vse super............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:06:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...zakaj na linovem koledarju pri rižolinu piše, da je od 4 meseca dalje....., ko smo ga pa danes kupili pa piše od 6 meseca dalje..pa vse druga je isto..na škatli mislim...7vitaminov, brez dodanega sladkorja, brez glutena... sem šla direkt pogledat.... res piše na škatli 6+. Glej, jaz mislim, da je to bolj fora v skladu z doktrino - kao do 6 mesecev nič GH. ...no če pa maš koledar lino, pa je lepo vidna 4
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:06:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you na pop so razočarane gospodinje......... ...pri nas gospodinja glih sesa....jaz pa na rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:07:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* škoda, sem te hotela malo v MB povabit res bi lahko prišla saraya ...ne skači tak..ti bo čik ven pado
< Sporočilo je popravil gold fish -- 2.2.2009 22:17:39 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:08:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya ...ne skači tak..tibo čik ven pado nebo...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:10:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Potem pa nas res ne bi dosti prišlo, ker sem jaz razmišljala, da bi po krstu šli k nam domov in si zunaj nekaj spekli. ..ja, lahko bi te malo več ...če povabiš vse nas septembrke ..... ...bi ble na krstu, pa še srečanje bi mele istočasno
< Sporočilo je popravil gold fish -- 2.2.2009 22:18:01 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:11:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria a ti maš pa lap top še v banji sabo...................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:11:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria a ti maš pa lap top še v banji sabo................... ...ne, gospodinja ji ga drži
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:14:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa res...............koliko se da župniku??? da ne bom preveč v kuverto napokala............... ..... od 10 do 1........ odvisno... ..tu pri nas dajejo ponavadi tam max starih 10 jurjev.....se najdejo tud izjeme... ...moje kolegice so dale tam nekje 30€.... je pa tak, da to da ponavadi boter (al pa ne ), polmogoče še prisotni kaj pristavijo.....pa se je fajn zmenit...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 2.2.2009 22:18:31 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:16:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft koliko se da župniku??? da ne bom preveč v kuverto napokala............... Kolikor vpraša.... Ma mi gre na živce, da ne morejo ene cene postavit,.... ne morejo...ker če ti določi tarifo...ti mora dat račun...tega pa ti ne more..in zato ni tarife .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:17:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo pa spet šraufa je jedla kaj takega .......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:23:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo pa spet šraufa je jedla kaj takega ....... danes nič....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:37:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft koliko se da župniku??? da ne bom preveč v kuverto napokala............... Kolikor vpraša.... Ma mi gre na živce, da ne morejo ene cene postavit,.... ne morejo...ker če ti določi tarifo...ti mora dat račun...tega pa ti ne more..in zato ni tarife ..... Meni se tist, kar tam naredi, ne zdi vredno 30€
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:39:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se tist, kar tam naredi, ne zdi vredno 30€ ..pol pa daš 10€
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:40:24
|
|
|
|
arabela*
|
še zdaj ne spi...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:41:24
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria a ti maš pa lap top še v banji sabo................... ...ne, gospodinja ji ga drži ...točno tko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:42:50
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še zdaj ne spi... ..sam je pa tvoja Marisa res boga
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:44:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..sam je pa tvoja Marisa res boga ma ne vem,pa je bilo zdaj kar lep čas vredu..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:53:20
|
|
|
|
gold fish
|
saraya - si ti na facebooku
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:53:56
|
|
|
|
meta21
|
babe, sem se spravla vas brat zdaj za nazaj in sem obupala oz. se mi ne da več. A sem od petka kaj posebnega zamudila? Če sem, se opravičujem in če me je katera kaj spraševala naj me še enkrat vpraša, ker 30 strani brat Nekaj mi je pa le uspelo... glorija, tudi posnetke lahko tako kot slike prilepiš na shrani.si gold fish, svaka ti čast...so mi šle kar kocine pokonci, ko sem brala kaj se vam je dogajalo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:54:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - si ti na facebooku ne,zakaj?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:54:17
|
|
|
|
gloria
|
..nočka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:56:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - si ti na facebooku ne,zakaj? ma, nekaj prklam tam gor..tak ne vem zakaj se gre ..pa mi je vrglo ven isto ime in piimek ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:56:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..nočka.... nočka.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:56:36
|
|
|
|
gloria
|
glorija, tudi posnetke lahko tako kot slike prilepiš na shrani.si ...hvala...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?