Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:20:46
|
|
|
|
lučka 25
|
nfka, kako lepe slikice. ma pa res lep punčkast obrazek. Sem se kar stopila od vseh občutkov. neela, ja nkot kaže bodo te slabosti ves čas z mano, ker res bolj slabo kaže, da bo bolje, ampak je kvečemu še slabše. Samo, da n bruham. Vse prijateljce, ki imajo hčerkice so imele slabosti, tiste s fantki ap ne. Zdaj pa ne vem kaj to pomeni, a da bomo mel pupo, al da sem jaz že čist zmešana. Me prav zanima kakšni bodo v sredo rezultati izvidov in, da vsaj ugotovimo zakaj vse to.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:20:56
|
|
|
|
Inana
|
Fargi
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:21:33
|
|
|
|
Fargesia
|
neela, sem razmišljala o tem...pa mam doma še mačko in se bom z njo ukvarjala...maja bo stara 14 let...dobila sem jo za 13.rojstni dan...tak da jo imam praktično že pol življenja... tole je naša šefica...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:21:55
|
|
|
|
nf
|
Punce, pejte slikce pogledat!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:22:59
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Punce, pejte slikce pogledat!!! Jaz sem jih že, sem ti že v zgornjem postu napisala.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:23:05
|
|
|
|
Fargesia
|
iiiii, kak lep nosek!!!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:23:59
|
|
|
|
Fargesia
|
punce, nekdo špijunira tukaj...no zdej je šel že dol...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:24:54
|
|
|
|
Inana
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Inana Spet imam eno vprašanje glede Klomifena ... je možno, da Klomifen sproži predčasno ovulacijo? Včeraj sem ga vzela (5. dan cikla) in imam že tisto ovulacijsko sluz ... Se je še kateri kaj takega dogajalo? Sicer pa kakšnih stranskih učinkov na srečo nisem čutila po prvem Klomifenčku (tok tok) Mislim, da boš dobro reagiral na K. Sedaj še nimaš O, boš čutila špikanje, pa še prezgodaj je. Jaz sem tudi pri 2.IVF ob večji dozi hormonskih inekcij imela sluz že takoj, ko se je M poslovila, pa o O še ni bilo ne duha ne sluha. Je pa to eden dobrih znakov, dalahko pride do O. Ah, Lučka, saj jaz O imam ... zelo očitne, vsak mesec točne, ko urca (15. dan cikla) ... Tudi moja G mi jih je potrdila na UZ. Ampak me je dala na Klomifen, ker baje moram v tem postopku neplodnostne tudi čez to fazo ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:24:58
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce, nekdo špijunira tukaj...no zdej je šel že dol... To po moje dostikrat kdo naredi. Smo zgleda take zvezde.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:26:13
|
|
|
|
nf
|
Lučka, mi bomo imeli punčko in mi ni bilo niti en dan slabo. Jaz sem pa glih za fante slišala, da znajo zagrenit nosečnost. Sej bo bolje, mogoče še par tednov slabosti, potem pa kar naenkrat samo še užitek. Kaj si slabokrvna? Neela, jah kaj nej rečem, punčka je že v pečici, ti pa še kr melješ. Sej je prou, da je fante malo mlajši od nje, itak babe dlje živimo in rabimo mlajše žrebce za zabavo na stara leta.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:26:24
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce, nekdo špijunira tukaj...no zdej je šel že dol... To po moje dostikrat kdo naredi. Smo zgleda take zvezde. A vi to mene opravljate? ZAto se mi pa tko kolca. joj fargi šele zdej sem videla. žal mi je za kužija . Naj te muci potolaži.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:27:03
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia iiiii, kak lep nosek!!!!!! ane!!!! Sej vam pravim, da sem se čist stopila, kako je lepa.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:27:28
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inana IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Inana Spet imam eno vprašanje glede Klomifena ... je možno, da Klomifen sproži predčasno ovulacijo? Včeraj sem ga vzela (5. dan cikla) in imam že tisto ovulacijsko sluz ... Se je še kateri kaj takega dogajalo? Sicer pa kakšnih stranskih učinkov na srečo nisem čutila po prvem Klomifenčku (tok tok) Mislim, da boš dobro reagiral na K. Sedaj še nimaš O, boš čutila špikanje, pa še prezgodaj je. Jaz sem tudi pri 2.IVF ob večji dozi hormonskih inekcij imela sluz že takoj, ko se je M poslovila, pa o O še ni bilo ne duha ne sluha. Je pa to eden dobrih znakov, dalahko pride do O. Ah, Lučka, saj jaz O imam ... zelo očitne, vsak mesec točne, ko urca (15. dan cikla) ... Tudi moja G mi jih je potrdila na UZ. Ampak me je dala na Klomifen, ker baje moram v tem postopku neplodnostne tudi čez to fazo ... A ja, iamš svoje O. Potem se ti pa obeta sedaj močna O. A pa te bo G kaj spremljala z UZ (saj lahko si že kaj omenila, pa sem pozabila)? Kolikošno dozo že imaš? Se zna zgodit, da boš imela veliko foliklov.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:28:09
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce, nekdo špijunira tukaj...no zdej je šel že dol... To po moje dostikrat kdo naredi. Smo zgleda take zvezde. A vi to mene opravljate? ZAto se mi pa tko kolca. joj fargi šele zdej sem videla. žal mi je za kužija . Naj te muci potolaži. Ne, ne. Tebe smo samo zelooo vesele.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:29:04
|
|
|
|
Fargesia
|
špelka, kako si vedla, da mam tebe v mislih?!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:29:54
|
|
|
|
spelka12
|
še tukej reklamo naredim nf še tukaj wiiiiiiiiiii za pupo. ZA VSE NOSEČKE, KI PRIČAKUJEJO FANTKA - doma imam zelo lepo, čisto novo posteljnino in veliko dodatkov. Je v modri barvi za dimenzijo 120/60. Če je katera zainteresirana naj mi pošllje zs da ji dam slike in ceno.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:30:11
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce, nekdo špijunira tukaj...no zdej je šel že dol...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:30:49
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce, nekdo špijunira tukaj...no zdej je šel že dol...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:31:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
Nf....kakšen srčkan bebi
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:31:06
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Neela, jah kaj nej rečem, punčka je že v pečici, ti pa še kr melješ. Sej je prou, da je fante malo mlajši od nje, itak babe dlje živimo in rabimo mlajše žrebce za zabavo na stara leta. Bravo nf-ka, profil ima ta prav....po mamici!!!
< Sporočilo je popravil neela -- 2.2.2009 19:32:46 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:34:34
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce, nekdo špijunira tukaj...no zdej je šel že dol...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:35:34
|
|
|
|
lučka 25
|
neela, pa saj to je pa tako kot da bi tebe gledala.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:39:09
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 neela, pa saj to je pa tako kot da bi tebe gledala. ampak res....dolgolasa angelska kofetarca....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:40:13
|
|
|
|
miska73
|
Nfka kaj naj rečem... vse kaže na to, da bo prava lepotica.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.2.2009 19:45:06
|
|
|
|
Inana
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Inana IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Inana Spet imam eno vprašanje glede Klomifena ... je možno, da Klomifen sproži predčasno ovulacijo? Včeraj sem ga vzela (5. dan cikla) in imam že tisto ovulacijsko sluz ... Se je še kateri kaj takega dogajalo? Sicer pa kakšnih stranskih učinkov na srečo nisem čutila po prvem Klomifenčku (tok tok) Mislim, da boš dobro reagiral na K. Sedaj še nimaš O, boš čutila špikanje, pa še prezgodaj je. Jaz sem tudi pri 2.IVF ob večji dozi hormonskih inekcij imela sluz že takoj, ko se je M poslovila, pa o O še ni bilo ne duha ne sluha. Je pa to eden dobrih znakov, dalahko pride do O. Ah, Lučka, saj jaz O imam ... zelo očitne, vsak mesec točne, ko urca (15. dan cikla) ... Tudi moja G mi jih je potrdila na UZ. Ampak me je dala na Klomifen, ker baje moram v tem postopku neplodnostne tudi čez to fazo ... A ja, iamš svoje O. Potem se ti pa obeta sedaj močna O. A pa te bo G kaj spremljala z UZ (saj lahko si že kaj omenila, pa sem pozabila)? Kolikošno dozo že imaš? Se zna zgodit, da boš imela veliko foliklov. Ne, moja G me ne bo spremljala z UZ, ker imam napotnico za Reša. Mogoče me bo potem on. Doza je pa 1 na dan ... Saj če bi slučajno imela 2 oplojeni jajčeci, se ne bi pritoževala ampak bo eden čisto okej Mi je pa G povedala za nekoliko večjo možnost večplodne nosečnosti, ja ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......