Mona Liza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia mona liza, čestitke!!!! jaz sem pa tak žalostna.... danes popoldne peljemo mojega kužka na uspavanje... mami mi pravi da se moram pomirit in nase mislit...jaz pa ne morem...čeprav imam vročino in sem ful prehlajena, sem se prej ful oblekla in sem ga peljala na zadnji sprehod...sem ga slikala.... Joj Fargi, ti še veš ne, kako dobro te jaz razumem. Jaz sem bila v tem 1,5 leta nazaj. Naš kuža je bil star 13 let , starost ga je začela dajat, tace ga niso več držale, komaj je vstajal in hodil pa še oglušel je. Tako da so se moji tudi odločili, da ga dajo uspavati. Samo s tem, da jaz tega nisem vedela, je vedel samo moj mož in moji starši, k so mu povedal. Tako da ko je bilo že vsega konec, so mi povedali. Jaz pa v histerični jok, da to ni res, zakaj se mi lažejo, da je naš lubček še vedno med nami. Bilo mi je huje, kakor če bi kakšen človek umrl. Žalostno, ampak res Še zdej se spomnim, kako sem se kakšen mesec skor vsako jutro zbujala s solzami v očeh. Prva stvar, ki mi je prišla na misel, je bil naš lubček in prva stvar, ki sem jo naredila, sem planila v jok. Obup, noben me ni mogu potolažt. Zdej imamo že kakšno leto novega kužka, pravega lumpa. Vendar ta prvi je bil 1A. Žal, življenje gre naprej. In vem, da se je samo matral, revček je bil. Tko smo ga pa vsaj odrešl muk. Še dobro, da sem izvedela, ko je bilo že vsega konec. No, tako nekako je bilo pri meni. Je pa mami rekla, da ni mogla notr s kužatom, je šel samo moj oči. Mami ni zdržala, ni mela moči. Počakala je zunaj in planila v jok Joj, pa bom zdaj raj nehala, k bom spet začela jokati. Moram bit zdej vesela, ker se razvija novo življenje v meni Fargi, drži se, mislim nate, ker vem, da je to ena najbolj mučnih izkušenj, kar sem jih dala jaz kdaj skozi. Pa tudi jaz sem slikal našga kužka par dni prej. Pač, sm rekla, da ga hočm imeti za vedno v spominu, čeprav nism vedla, koliko dni mu je še ostalo. Takrat sta ostala samo še 2 dneva... In zdej nas ta angelček opazuje iz nebes in je sigurno vesel za novega prihajajočega člana. Oh ja, bo dovolj. Vem, da te nisem kaj dosti potolažila, samo sem ti hotela samo dati vedeti, da nisi sama
|