|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
2.2.2009 15:30:46   
lučka 25
nf, bravo za pupo.  user posted image  Se ti pa res vidi, da si v devetih nebesih od same sreče.user posted image  user posted image  user posted image

suzi, vidim da si kri za hormone dala. Je pa tudi pri meni bila po lapari prva M zelooo boleča. Se še zdaj spomnim, ko mi je Fargi rekla, kako jtudi e imela ona bolečo M.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
2.2.2009 15:32:05   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: nf

Punce moje, punčko bomo imeli. user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem taaaaakooooooooo vesela, no sej bi bila tudi za fanta zelo, ampak zdej ko vem, da imamo punčko sem čisto raznežena. user posted image  Tako je lepa. Težka je že celih 380g, zgornji del nogice je velik 3,6cm, rokica je tukaj nekaj takšnega, obseg glavice je 183mm, obseg trebuščka pa 153mm, ima tak lep majhen nosek, vse prstke, aja pa ful je bila poskočna, skos je tolkla po ultrazvoku. user posted image  Samo da mi moj dragi poskenira in pošlje slikce, pa vam jih prilepim v album. Takooooooooo sem vesela. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo, pa si tudi meni pričarala nasmešek na obraz.
Prav sije tvoja sreča iz tegale posta.

Če sem pa tko vesela. Že 3,5ure kr naprej razmišljam o naši punčki, kako se bomo imeli fajn. user posted image
Aja je pa še malo slabša novica. In sicer je posteljica precej nizko in če se ne bo v prihodnjih parih tednih dvignila, bo potreben carski rez. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
2.2.2009 15:33:26   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

suzi, vidim da si kri za hormone dala. Je pa tudi pri meni bila po lapari prva M zelooo boleča. Se še zdaj spomnim, ko mi je Fargi rekla, kako jtudi e imela ona bolečo M.

Jaz tudi! Sem tabletko prepozno vzela in sem se cel dan zvijala v bolečinah.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
2.2.2009 15:42:23   
nf
Fargi user posted image  user posted image  user posted image  Žal mi je za tvojega kužka. Jaz sem tudi bila pred parimi leti na tvojem mestu, ko smo morali dat našega miškota uspavat. Po dolgem jokanju sem ugotovila, da je bila tista injekcija največ kar smo mu lahko takrat dali. Brezveze je podaljševat trpljenje uboge živalice, samo zato ker se mi ne moremo še posloviti. Sigurno si se prav odločila.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
2.2.2009 16:18:44   
Matejčika
Fargi user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
2.2.2009 16:21:28   
Matejčika
Nfka, držim pesti, da se bo posteljica dvignila. Sicer pa tudi CR ni tako hud. Samo da se boste veselo cartali čez 19t! user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
2.2.2009 16:23:57   
Rakica_80
Nf,čestitke za punčkico, tudi jaz si zeloooooooo želim punčkicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
2.2.2009 16:30:08   
Rakica_80
Fargi bodi močna in razmišljaj o tvojiuser posted image .
Vem da je težko, ampak preusmeri vso pozitivno energijo na to-probaj, se boš boljše počutilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Nevem katera je napisala, da so vzeli takoj drugega kužeka, mislim da bi ti to malo olajšalo bolečine!!!!!Tudi jaz imam kužiko, ki je skotila poleti dva mala-imam slikice v albumu- in enega sem podarila prijateljici, ki je en teden prej tudi dala uspavat svojega kužeka, ki je bil tudi zelo bolan!!!
JE JOKALA OD SREČE!!!!
Recept: ko boš pripravljena vzemi tudi ti drugega!user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
2.2.2009 16:52:29   
nf
Hvala punce za čestitke. Matejčika, ravno sem prebrala celo strokovno čtivo o predležeči posteljici in me je ratalo prav strah. Omenja in umrljivost plodeka in matere! Jao meni, takih stvar je res bolje da sploh ne veš.

Neposredna povezava do sporočila: 3059
2.2.2009 16:58:09   
nf
Fargi in Bebii, jaz pa mislim, da je dobro malo počakati z drugim kužkom. Ni ga kužka na svetu, ki bo lahko nadomestil izgubo in večja ko je še bolečina, težje boš sprejela novega. Mi smo šele po 3 letih vzeli novega kužka in tudi še po tolkem času sem na začetku stalno primerjala novega s prejšnjim. Je pa res, da sem zdaj čist zaljubljena v novega kosmatega smrčka. user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
2.2.2009 18:27:36   
Inana
Spet imam eno vprašanje glede Klomifena ... je možno, da Klomifen sproži predčasno ovulacijo? Včeraj sem ga vzela (5. dan cikla) in imam že tisto ovulacijsko sluz ... Se je še kateri kaj takega dogajalo? Sicer pa kakšnih stranskih učinkov na srečo nisem čutila po prvem Klomifenčku (tok tok) user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
2.2.2009 18:56:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Spet imam eno vprašanje glede Klomifena ... je možno, da Klomifen sproži predčasno ovulacijo? Včeraj sem ga vzela (5. dan cikla) in imam že tisto ovulacijsko sluz ... Se je še kateri kaj takega dogajalo? Sicer pa kakšnih stranskih učinkov na srečo nisem čutila po prvem Klomifenčku (tok tok) user posted image

Mislim, da boš dobro reagiral na K. Sedaj še nimaš O, boš čutila špikanje, pa še prezgodaj je. Jaz sem tudi pri 2.IVF ob večji dozi hormonskih inekcij imela sluz že takoj, ko se je M poslovila, pa o O še ni bilo ne duha ne sluha. Je pa to eden dobrih znakov, dalahko pride do O.

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
2.2.2009 18:57:40   
Fargesia
mojega kužka ni več...ko sem se poslovila, sem jokala, da me je prav srce bolelo...ko sta ati pa mami domov prišla, sem bila pomirjena...vem da je trpel..mami je rekla, da je bil čist miren in da je imela prav hvaležen pogled...pomirjena sem ker vem da zdaj ne trpi več...in ne, ne bomo kupili novega kužka...ati mi je rekel...a ne da ne bomo mel več kužka...pa sem rekla, da zdele ziher ne... vsem nam je hudo...user posted image user posted image user posted image

moj thor...danes z zadnjega sprehoda...

user posted image

nf, čestitke za punčko!!!!
user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
2.2.2009 18:58:17   
Fargesia
ojoj.....

zdej pa ne morem popravit....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
2.2.2009 18:59:26   
Fargesia
še enkrat

mojega kužka ni več...ko sem se poslovila, sem jokala, da me je prav srce bolelo...ko sta ati pa mami domov prišla, sem bila pomirjena...vem da je trpel..mami je rekla, da je bil čist miren in da je imela prav hvaležen pogled...pomirjena sem ker vem da zdaj ne trpi več...in ne, ne bomo kupili novega kužka...ati mi je rekel...a ne da ne bomo mel več kužka...pa sem rekla, da zdele ziher ne... vsem nam je hudo...

moj thor...danes z zadnjega sprehoda...

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
2.2.2009 18:59:55   
lučka 25
nf, a ti pa imaš nizko posteljico. Zanimivo, da so ti omenjali carski rez. Moja svakinja je imela poleg vseh tegob (zmehčan maternični vrat že od 16t, krvavitve,..) tudi nizko posteljico in je prav lepo, čisto normalno rodila. Pa 2 znanki tudi. Pa nič preveč brat kako in kaj o vsem tem, ker te vse to le napsihira. Ti sedaj le uživaj, pazi se pa le.

Meni je pa danes spet za znort ssamo čakam, kdaj bom bruhala. Še dobro, da sem že danes zjutraj dala kri in vodo in ne šele jutri, ker bi bili rezultati spet porazni. Zdaj sem spet vzela svečko proti slabostim, če bo kaj bolje.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
2.2.2009 19:02:55   
lučka 25
Fargi, še enkrat žal mi je. Vendar kot ste rekli, to j bila edina rešitev. Si se vsaj poslovila od kužka, ko še ni bil čisto bogi.
Izjokaj se, pa upam da kmalu posije sonce.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
2.2.2009 19:03:57   
Fargesia
nborazem, pozdravljena!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
2.2.2009 19:06:26   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej sem se prav zjokalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fargiuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
2.2.2009 19:07:12   
Fargesia
BEBII, hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 3070
2.2.2009 19:09:28   
nf
Fargi en veeeeeeliiiiiik hugh za thora.user posted image  Bo bolje, boš videla. Danes je pa dan za kakšno romantično komedijo in banjico sladoleda. user posted image
Lučka, hvala za spodbudne besede. Upam, da bo tudi pri meni tako, brez vseh zapletov.
Evo punce, končno sem dobila skene od naše punčke! Ju bom objavila v albumu!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
2.2.2009 19:11:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Fargi en veeeeeeliiiiiik hugh za thora.user posted image  Bo bolje, boš videla. Danes je pa dan za kakšno romantično komedijo in banjico sladoleda. user posted image
Lučka, hvala za spodbudne besede. Upam, da bo tudi pri meni tako, brez vseh zapletov.
Evo punce, končno sem dobila skene od naše punčke! Ju bom objavila v albumu!!!

Točno tako, tudi pri tebi bo vse v redu.

Iiiiiiii, slikice. Komaj čakam. Naloži pa dapotem pogledamo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
2.2.2009 19:12:11   
Fargesia
nfka, tko čudno pomirjeno se počutim, ker vem da ne trpi več...čudno je ker ga ni...ampak vem da mu je zdaj boljše...živel je polno življenje teh 5 let in mi ni žal za nobeno stvar...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
2.2.2009 19:16:57   
neela
Moje drage...dober večeeer!!!
Grem kr po vrsti...

Fargi, kot sem ti že v sms-u napisala: tvoj Thor je šel v nebesa po tvojega user posted image , da ga predrami in izrine iz božje police v tvoje naročje!! Kar se novega psa tiče, da pa se ne strinjam z nf-ko, saj smo si v naši družini - ko nam je prejšnjega psa povozil avto in mu ni bilo pomoči - dosti lažje, predvsem pa hitreje 'polizali' rane za psom z nakupom novega. Ko bi imela novo 'obveznost' in skrb ne bi imela več toliko časa razmišljati, da Thor-a ni več, posvetila bi svoj čas, skrb in pa predvsem ljubezen novi majčkeni kepici poleg tega pa tvoje misli ne bodo več tako usmerjene v +, ki ga čakaš. Če pa nimaš nič, potem pa samo tuhtaš in tuhtaš. Kot pravi star pregovor: Klin se s klinom zbija.

nf-ka - BRAVO! user posted image ISKRENE ČESTITKE!!!  Vidim, da lepo ubogaš in si že uredila dečvo za mojga sinkota. Hmmmmm....sedaj moram samo še jaz kaj narest na tem, kajne??? user posted image Že sanjaš kaj o imenih???

lučka, pa kaj ni že čas, da se te slabosti nehajo? Al misliš ti prakticirat to celo user posted image ?

miška, slikce? Kaj pa je to??? user posted image

suzi, čaraš? No dej začaraj, da me končno ta moja user posted image obišče! PROOSIIIMMMM  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
2.2.2009 19:20:21   
nf
Fargi, vem, o čem govoriš. Ful dobro, da si sama prišla do tega tako hitro. Je bil pa luškan kužek. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......