|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
2.2.2009 19:20:46   
lučka 25
nfka, kako lepe slikice.user posted image  user posted image  ma pa res lep punčkast obrazek. Sem se kar stopila od vseh občutkov.

neela, ja nkot kaže bodo te slabosti ves čas z mano, ker res bolj slabo kaže, da bo bolje, ampak je kvečemu še slabše. Samo, da n bruham. Vse prijateljce, ki imajo hčerkice so imele slabosti, tiste s fantki ap ne. Zdaj pa ne vem kaj to pomeni, a da bomo mel pupo, al da sem jaz že čist zmešana.user posted image  Me prav zanima kakšni bodo v sredo rezultati izvidov in, da vsaj ugotovimo zakaj vse to.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
2.2.2009 19:20:56   
Inana
Fargiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
2.2.2009 19:21:33   
Fargesia
neela, sem razmišljala o tem...pa mam doma še mačko in se bom z njo ukvarjala...maja bo stara 14 let...dobila sem jo za 13.rojstni dan...tak da jo imam praktično že pol življenja...

tole je naša šefica...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
2.2.2009 19:21:55   
nf
Punce, pejte slikce pogledat!!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
2.2.2009 19:22:59   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Punce, pejte slikce pogledat!!!

Jaz sem jih že, sem ti že v zgornjem postu napisala.user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
2.2.2009 19:23:05   
Fargesia
iiiii, kak lep nosek!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
2.2.2009 19:23:59   
Fargesia
punce, nekdo špijunira tukaj...no zdej je šel že dol...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
2.2.2009 19:24:54   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Spet imam eno vprašanje glede Klomifena ... je možno, da Klomifen sproži predčasno ovulacijo? Včeraj sem ga vzela (5. dan cikla) in imam že tisto ovulacijsko sluz ... Se je še kateri kaj takega dogajalo? Sicer pa kakšnih stranskih učinkov na srečo nisem čutila po prvem Klomifenčku (tok tok) user posted image

Mislim, da boš dobro reagiral na K. Sedaj še nimaš O, boš čutila špikanje, pa še prezgodaj je. Jaz sem tudi pri 2.IVF ob večji dozi hormonskih inekcij imela sluz že takoj, ko se je M poslovila, pa o O še ni bilo ne duha ne sluha. Je pa to eden dobrih znakov, dalahko pride do O.

Ah, Lučka, saj jaz O imam ... zelo očitne, vsak mesec točne, ko urca (15. dan cikla) ... Tudi moja G mi jih je potrdila na UZ. Ampak me je dala na Klomifen, ker baje moram v tem postopku neplodnostne tudi čez to fazo ... user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
2.2.2009 19:24:58   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

To po moje dostikrat kdo naredi. Smo zgleda take zvezde.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
2.2.2009 19:26:13   
nf
Lučka, mi bomo imeli punčko in mi ni bilo niti en dan slabo. user posted image  Jaz sem pa glih za fante slišala, da znajo zagrenit nosečnost. Sej bo bolje, mogoče še par tednov slabosti, potem pa kar naenkrat samo še užitek. Kaj si slabokrvna?
Neela, jah kaj nej rečem, punčka je že v pečici, ti pa še kr melješ. Sej je prou, da je fante malo mlajši od nje, itak babe dlje živimo in rabimo mlajše žrebce za zabavo na stara leta. user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
2.2.2009 19:26:24   
spelka12

A vi to mene opravljate? ZAto se mi pa tko kolca.user posted image user posted image user posted image
joj fargi šele zdej sem videla. user posted image user posted image user posted image  žal mi je za kužija user posted image user posted image user posted image . Naj te muci potolaži.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
2.2.2009 19:27:03   
nf

iiiii, kak lep nosek!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ane!!!! Sej vam pravim, da sem se čist stopila, kako je lepa. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
2.2.2009 19:27:28   
lučka 25

Spet imam eno vprašanje glede Klomifena ... je možno, da Klomifen sproži predčasno ovulacijo? Včeraj sem ga vzela (5. dan cikla) in imam že tisto ovulacijsko sluz ... Se je še kateri kaj takega dogajalo? Sicer pa kakšnih stranskih učinkov na srečo nisem čutila po prvem Klomifenčku (tok tok) user posted image

Mislim, da boš dobro reagiral na K. Sedaj še nimaš O, boš čutila špikanje, pa še prezgodaj je. Jaz sem tudi pri 2.IVF ob večji dozi hormonskih inekcij imela sluz že takoj, ko se je M poslovila, pa o O še ni bilo ne duha ne sluha. Je pa to eden dobrih znakov, dalahko pride do O.

Ah, Lučka, saj jaz O imam ... zelo očitne, vsak mesec točne, ko urca (15. dan cikla) ... Tudi moja G mi jih je potrdila na UZ. Ampak me je dala na Klomifen, ker baje moram v tem postopku neplodnostne tudi čez to fazo ... user posted image

A ja, iamš svoje O. Potem se ti pa obeta sedaj močna O. A pa te bo G kaj spremljala z UZ (saj lahko si že kaj omenila, pa sem pozabila)? Kolikošno dozo že imaš? Se zna zgodit, da boš imela veliko foliklov.

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
2.2.2009 19:28:09   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

A vi to mene opravljate? ZAto se mi pa tko kolca.user posted image user posted image user posted image
joj fargi šele zdej sem videla. user posted image user posted image user posted image  žal mi je za kužija user posted image user posted image user posted image . Naj te muci potolaži.

Ne, ne. Tebe smo samo zelooo vesele.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
2.2.2009 19:29:04   
Fargesia
špelka, kako si vedla, da mam tebe v mislih?!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
2.2.2009 19:29:54   
spelka12
še tukej reklamo naredim user posted image
nf še tukaj wiiiiiiiiiii za pupo.

ZA VSE NOSEČKE, KI PRIČAKUJEJO FANTKA - doma imam zelo lepo, čisto novo posteljnino in veliko dodatkov. Je v modri barvi za dimenzijo 120/60. Če je katera zainteresirana naj mi pošllje zs da ji dam slike in ceno.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
2.2.2009 19:30:11   
neela

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
2.2.2009 19:30:49   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
2.2.2009 19:31:06   
Rakica_80
Nf....kakšen srčkan bebiuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
2.2.2009 19:31:06   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf
Neela, jah kaj nej rečem, punčka je že v pečici, ti pa še kr melješ. Sej je prou, da je fante malo mlajši od nje, itak babe dlje živimo in rabimo mlajše žrebce za zabavo na stara leta. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo nf-ka, profil ima ta prav....po mamici!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 2.2.2009 19:32:46 >

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
2.2.2009 19:34:34   
neela

IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
2.2.2009 19:35:34   
lučka 25
user posted image

neela, pa saj to je pa tako kot da bi tebe gledala. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
2.2.2009 19:39:09   
neela

user posted image

neela, pa saj to je pa tako kot da bi tebe gledala. user posted image

ampak res....dolgolasa angelska kofetarca....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
2.2.2009 19:40:13   
miska73
Nfka kaj naj rečem... vse kaže na to, da bo prava lepotica. user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
2.2.2009 19:45:06   
Inana

A ja, iamš svoje O. Potem se ti pa obeta sedaj močna O. A pa te bo G kaj spremljala z UZ (saj lahko si že kaj omenila, pa sem pozabila)? Kolikošno dozo že imaš? Se zna zgodit, da boš imela veliko foliklov.

Ne, moja G me ne bo spremljala z UZ, ker imam napotnico za Reša. Mogoče me bo potem on. Doza je pa 1 na dan ... Saj če bi slučajno imela 2 oplojeni jajčeci, se ne bi pritoževala user posted image ampak bo eden čisto okej user posted image Mi je pa G povedala za nekoliko večjo možnost večplodne nosečnosti, ja ...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......