|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
30.1.2009 8:32:53   
tassika
Ojla punce, še nobena ni vstala?

Naša špelka pa sigurno je. Jaz že držim pesti, zato malo bolj počasi tipkamuser posted image .

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
30.1.2009 9:03:53   
mbd0411
Jaz tudi!
Špelkauser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
30.1.2009 10:35:31   
lara light
Dan vsem!
Mbd, kaj dela Nikec?user posted image
Tassi super! Jaz bom ravno v akciji z dvojnim dojenjemuser posted image
Zarji, fajn uredi!user posted image
Špelka navijam!user posted image
Pikovitek, itakuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
30.1.2009 11:35:56   
pikovit
Špelka še tukaj navijam,da bo čim manj boleča in veliko lepih in kvalitetnih jajčk.user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
30.1.2009 11:43:58   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Vplačat dopust, greva na zakintos konec sptembra, odločitev je bila težka ampak na koncu sem se jaz odločila da grem gledat želveuser posted image .

Tassika jaz sem bila pred leti na Zakintosu.Zelo lepo.Na katei konec pa gresta?Mi smo bila v Laganasu al neki podobnega.To je ful žurersko mesto in smo bolj malo spali,ker je bil tak hrup.Res pa da smo bili junija al julija.Drugače smo si pa rental skuterje za cel teden in smo vsakič hodili na drugo plažo in si razgledali cel otok.Vsak večer pa smo plavali z želvami.Tako da vzemita si z sabo plavutke in masko,da bosta hitrejša in da jih bosta ulovila.Če pa sta bolj spretna in vaju ni strah,se je pa  lahko dotakneš ali pa primeš za oklep in boste plavali z njo.Je pa res ful doživetje.Mi smo hodili proti večeru,ko je bila plaža že prazna in je bil mir.Takrat so tudi želve prišle na obalo.Res noro. 

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
30.1.2009 11:49:14   
tassika
O a res, jaz bi tudi plavala z želvami, midva greva v hotel Diana palace KLIK, ni ravno blizu lanagnusa, ampak se bom pa odmajala tja. Že komaj čakam.

V Lj pa nekaj sneži, jaz bi počasi že malo sončka.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
30.1.2009 11:59:42   
pikovit
Tassika ko boš tam moraš obvezno probat njihovo sladico,jogurt z medom in orehi.Noro dobro.Meni je sestra lani iz Gčije prinesla marmelado iz češenj,meda in orehov. Noro dobrauser posted image user posted image user posted image .Privošči si.Res je za uživat.Mi smo si sami kuhali,ker smo imeli svoj apartma.Baje pa da hrana ni bila dobra v hotelu.Grška pač.To smo potem izvedeli od drugih na avionu,ko smo se vračali.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
30.1.2009 12:03:47   
pikovit
Pa pripravi se,tam je ful Angležev.Pa babnice so tako oblečene,da so se našim decem kar sline cedile.Minič pa spodaj brez gat,pa take finte.Ampak to je bilo v Laganasu zvečer oz. ponoč,ko smo hodili žurat.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
30.1.2009 12:20:23   
zarja1
samo, da vas lepo pozdravim moje Ejevke zlate....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
30.1.2009 15:20:56   
zarja1
Špelka bravo za celice. Upam, da boš hitro ok....deca te čakajo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
30.1.2009 19:04:23   
spelka12
Punce mojeuser posted image .
Preživela sem (ampak komaj) in pridelala 17 celic. ET imam v sredo. Zdej pa držimo pesti, da bo poleg tega še kej zamrznjenčkov za čez ene 2 letiuser posted image .
pikovitek a si že kej boljše volje?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
30.1.2009 19:27:37   
lara light
Špelka, samo da si bolje. Sem pisala Beniki, ker sem bila v skrbeh...bravo, koka!user posted image user posted image user posted image  To bo zmrznjenčkov! Pridna si bila, zdaj pa lepo počivaj!user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
1.2.2009 10:55:52   
spelka12
Pa smo dočakal februaruser posted image .
Kako ste kaj na ta snežni dan? Tukaj malo naletava, ne preveč HB, za sankat ga še ni.
Ste že vse boljšega zdravja? Lara?
savinjka ne morem se nagledat slikc tvojega Nika. Res je lep, pa tako prisrčno se kremžiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1488
1.2.2009 13:39:18   
lara light
Špelkica moja, nisva še dobra...jaz sem brez vročine, moj ma pa spet 38.user posted image  Tko vlečeva že 14 dni...kašelj je hb bolje in mislim, da bom jaz v parih dneh kot nova. Res me je zdelal ta prehlad, sem čisto brez energije, komaj grem v trgovino in nazaj.user posted image

Mah, jamram saj vem, mi je že bolje, sem že nehala...hvala punce! Lepo nedeljo vsem! Ostanite zdrave in v cvetju!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
1.2.2009 16:34:44   
pikovit
Evo jez sem mucho boljšuser posted image Depra me počasi zapuščauser posted image user posted image .

Eno lepo nedeljo vsem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1490
1.2.2009 18:21:41   
tassika
Evo punce tole je pa moj razvajenecuser posted image  danes celo malo fotogeničen...

user posted image

Dtrugače pa pri nas sneži, jaz sem pa sama doma in mi prav paše je taka tišina. Trenutno si kuham čajčka, me boli glava pa tudi lekadole ne prime.

Pikovit ne bit žalostnauser posted image

Kdaj bo kaj sončka, kdo mi zna povedat, zdaj si ga pa že res želim.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
1.2.2009 18:25:02   
spelka12
tasssika o sončku lahko pomojem samo sanjamo ta tedenuser posted image  je pa lepa stvarca, a je to skakač a kaka miška?
lara samo, da si boljše. No se vsaj lahko skupej crkljata. Mene včasih kr moti, ker samo jaz zbolimuser posted image
pikovit kako je to lepo brat user posted image user posted image user posted image . Ej jutri začnem že delat, tko da kava pade po et-ju enkrat. A vela?
savinjka kako si kja?
sapi in sabsa, počasi bom ratala hudauser posted image . JAVITA SE NO. A je katera v stikih z njima?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
1.2.2009 18:57:37   
tassika
špelka to je moja činčila, trenutno mi leta tle nekje okoli moram mal v evidencouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
1.2.2009 19:26:17   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: tassika
Evo punce tole je pa moj razvajenecuser posted image  danes celo malo fotogeničen...

user posted image  

pravi puhasti cukerček!!!!!! Bi kr žulila...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
1.2.2009 20:03:32   
pikovit
Špelka veljauser posted image

Punce vsem želim lep začetek tedna.

Nočko

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
1.2.2009 23:54:49   
lara light
Tassika, kakšna lepa kepicauser posted image

Špelkica, tko je siten,da crkljanje odpadeuser posted image ...saj veš moški, ko jim kaj fali, cel svet se ustavi...spi že cel dan, razen finale rokometa je pogledal. Upam, da bo ju3 bolje!

Pikovitek, kako si ti?

Zarji, mbd...in vsem lep teden!
Grem ninat tud jaz in moja dva!user posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
2.2.2009 9:03:36   
mng
POzdravljene punce!

Kar nekajkrat sem prebirala vaše klepete in se jim včasih tudi pridružila- vendar bolj redko. No imam endometriozo- moja cista je velika 4*4,2 cm. Za zanositev sva se trudila 1 leto. Danes zjutraj bi morala v neplodnostno na spermiogram pa ....user posted image user posted image ...pa seveda nisva šla. Naredila sem test, ker mi je m zamujala 2 dni pa glej ga zlomkauser posted image . Punce upanje ostaja, samo user posted image user posted image  je treba pa odmislit vse ostalo.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1497
2.2.2009 9:17:10   
lara light
Mng, iskrene čestitke!user posted image Naj se vse odvije v najlepše...vso srečo!user posted image

Coelho

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
2.2.2009 9:50:09   
tassika
mng tudi od mene čestitke.

Evo punce še nisem čisto pri sebi, tale sivina me ubija, ampak sem vsaj v službi in se nimam časa sama sebi smilituser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1499
2.2.2009 16:30:49   
spelka12
mng iskrene čestitkeuser posted image .

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.