|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
26.1.2009 8:14:35   
mbd0411
Zarja!
Moj podpis naj bo za pozitivno mišljenje in za energijo v novih bojih.
Tudi mi smo drugega čakali nekaj let(beri 7 let je zdaj razlika).Smo ga dočakali-naravno,krive so ble endom....
Pogumno,z voljo in močjo...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
26.1.2009 12:01:31   
zarja1
Dober dan srčice moje zmagovalke.....
naš hormonček je padel. Kolk sem razumela je celo negativen. Saj vem, HB, sam me je kr tak stisnilo pri srcu. Zdaj pa palčka res več ni.user posted image
V nove boje pa avgusta, do takrat pa ostajam vaša zvesta in najbolj glasna navijačka.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
26.1.2009 17:07:40   
zarja1
Špelka še tu za foliklčke!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Zakaj se ga ne da prepričat za dva palčka?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
26.1.2009 17:40:18   
spelka12
pikovitek bo pa mami, pikovitek bo pa mami...... ok mal sem not padlauser posted image . Sem ti rekla, da bodo pridno rasli.
poročilo iz UZ-ja - na desni vsaj 4 folikli, največji 14mm, na levi pa veliiiiko manjših, ki bodo upam še zrasli. To pomeni, da bo punkcija spet dolga in boleča user posted image . UZ imam spet v sredo, če bo vse ok pa že v petek punkcija user posted image user posted image user posted image . Kako gre hitro.
zarja pravi da ne dva, ker je možen spet ponoven SS. Tega pa res nočem.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
26.1.2009 17:51:15   
zarja1
Špelka vem, da si imela hudo izkušnjo, ne poznam pa cele zgodbe. On že ve zakaj se je tako odločil in jaz ti res želim vso srečo tega sveta in upam, da tokrat vse rata tako kot mora.
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
26.1.2009 17:58:30   
spelka12
zarja pošiljam ti zs.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
26.1.2009 18:15:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

zarja pošiljam ti zs.

draga...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
26.1.2009 18:26:23   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

zarja pošiljam ti zs.

draga...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

back at U user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
26.1.2009 20:42:18   
pikovit
Hello,
da se vam na hitro javim.Sem ok in za enkrat je vse pod kontrolouser posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
26.1.2009 20:43:47   
spelka12
user posted image user posted image user posted image  pikovitek sploh ne dvomimo, da ste ok. Pa seveda je vse pod kontrolo, sej te merkamouser posted image . Kdaj bo T E S T?????????

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
26.1.2009 20:46:24   
pikovit
Špelka test je 9.2 user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
26.1.2009 20:50:00   
spelka12
U a že? To je pa zelo kmalu. Dobr, da sem nohte dol dala, drugač bi mela krvave roke zarad navijanja. 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
26.1.2009 20:51:02   
pikovit
Kolk si ti fajna Špelkica moja,res dobro,da nimaš nohtovuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
26.1.2009 22:28:22   
lara light
Lepe moje, samo za minutko..

Pikovitek, navijam, krasno, krasno, 9.2 čakamo plusek, jasno! RTIuser posted image user posted image
Špelka, super za foliklčke, navijam z nohti!user posted image user posted image ¨

Zarji, lubica moja, kmalu bo avgustuser posted image user posted image

Mbd, pa ur me ni, pa me že pogrešaš, super si! Pozdravček tvojimuser posted image

Jaz? Slabo. Prehlad, viroza, boleči sklepi, komaj vstajam, hodi, ves čas ležim in se potim,  temp cca 38, res sem slaba...poleg tega ju3 pogreb v družiniuser posted image , sicer lepa starost, a saj veste, ko imaš nekoga rad, je 120 let prekmalu za ločitevuser posted image ...grem ležat, me je zanimalo, kako je z akterkami
Zdaj grem le še pogledat na IVf, če je kera rodila, objemček!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
26.1.2009 23:22:45   
mbd0411
Pikovit,zdaj pa še jaz navijam z vso močjo.
Hm..9.2,si bom označilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Komaj čakam.
Špelkauser posted image
Lara...
Zarja

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
27.1.2009 13:21:36   
spelka12
Lep dan, za druge dobro jutro, za tiste večerne dame pa lep večeruser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
27.1.2009 13:42:10   
pikovit
Dan,

no pa nas je zopet pokrila belinauser posted image Kako ste kaj pupe moje,mene je končno malo križ popustil,pa tudi splahnela sem malo.Hvala bogu,saj je tudi premikati nisem mogla.Znakov nobenihuser posted image ,razen da me dol spodaj skoz nekaj pa ne špika kar nekaj čudnega,kot da sem tik pred menstruacijo.In tako naj ostane še do konca brez krvavitve in en vekik debel plus na koncuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
27.1.2009 13:43:58   
pikovit
punce sem ravno zvedela,da imamo še 2 zamrznjenčka.Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii.Kolk sem jaz veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
27.1.2009 13:48:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

punce sem ravno zvedela,da imamo še 2 zamrznjenčka.Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii.Kolk sem jaz veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

super!!!!!!!! Plajtravčki so zakon!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
27.1.2009 14:05:33   
pikovit
Zarči hvala,vedno sem verjela v štajerce in plajtravčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
27.1.2009 14:20:55   
spelka12
Še tuki napišem. Vesela sem pikovitek ampak itak jih ne boš rabila. A v Lj. že pada? Na gorenjskem je še vse zeleno.
Hm kako bom pa jutr prišla do Reša, če bo pol metra snega. Najboljš, da ob 4 štartam. Kdaj pa tisti lokal zraven odprejo?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
27.1.2009 15:41:43   
tassika
Špelka v LJ sneži, ampak se trenutno še nič ne prijema. Glede lokala, pa ne vem a misliš Štorkljo, predvidevam da se pred sedmo ne odpreuser posted image .

Pikovit super za vse in držim pesti za 9.2., sem prepričana, da bo +.

Lara pozdravi se, veliko vitaminčkov, pa z dekco na kavč, saj drugega itak ne smeš.

Jaz pa čakam 10.2. na pregled, kaj bo pa itak nikoli ne vem, se pustim presenetit. V petek sem dobila histološki izvid odvzetega tkiva pa pojma nimam kaj piše, vseeno če ne bi nič poslali.

Toliko o meni, nič novega, ampak sem vseeno z vami, rada čvekamuser posted image

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
27.1.2009 20:54:10   
spelka12
tassssika 10 bopmo pa kmalu. A to imaš navaden pregled? Ja kaj pa piše na izvidu? Kr po domače prepiši, pa bomo skup pogruntale kaj je to. Več glav več veuser posted image .
Mislim pa na tisti lokal zraven Reša. Ponavadi že ob 6 odprejo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
28.1.2009 7:24:58   
spelka12
Danes pade stopka, v petek je pa punkcija user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
28.1.2009 9:00:30   
zarja1

Danes pade stopka, v petek je pa punkcija user posted image .

super!!!!!!!!!!!!!! Navijam 100/uro!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?