|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
28.1.2009 9:34:02   
lara light
Pikovitek, 4 x čestitam in navijam, navijam...bodi mirna, ne glej znakov, ti so taki indrgačni, pomenijo pa nič in vse, lepo se imej, prijetna družba, tople misli in čimprej v beli do testauser posted image user posted image user posted image user posted image

Špelka, bravo za stopkoooooooooo! To je bilo pa expresno!user posted image  Navijam in vso srečo draga, kar pripravi se na plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tassi, hvalauser posted image ...gre na bolje, sedaj se s kašljem matram, da ga umirjam, ker mi trebušne mišiuser posted image ce preveč forcira. 10.2. je prelep datu, zagoto bo prinesel samo + rečiuser posted image

Zarji, kako si ti? Nasl. teden v službo? Lubčkauser posted image

Mbd, lubčka Nikcu, lep danuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
28.1.2009 10:52:59   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Danes pade stopka, v petek je pa punkcija user posted image .

Jeeeeeeeeeeeeeeee Špelka to mi deliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
28.1.2009 10:54:31   
pikovit
Larči hito se ti meni pocajtaj.Grem naslednji teden v Kobarid.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
28.1.2009 10:59:51   
spelka12
pikovit nikamor. Doma pa otroke čuvatuser posted image
savinjka kje siiiii? Danes te pa jaz čakamuser posted image
lara duša kako je s prehladom?
sapi, sabsa, mijavček RAPORT!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
28.1.2009 11:03:49   
pikovit

pikovit nikamor. Doma pa otroke čuvatuser posted image

Špelka sej sem skoz domauser posted image Mi gre že na živce,ker potem samo študiram kje me kaj boli pa stiska bljek user posted image    skratka.Bi se dala kar uspavat teh 14 dni

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
28.1.2009 11:05:38   
spelka12
Pa da ne boš mislila, da je pol skrbi s špikanjem pa stiskanjem konec. Jok brate, pol se šele začne.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
28.1.2009 11:10:02   
pikovit

Pa da ne boš mislila, da je pol skrbi s špikanjem pa stiskanjem konec. Jok brate, pol se šele začne.

Špelka sej se mi že mešauser posted image sploh zdej,ko so mi joške in trubuh uplahnile.Joj za znort.Ma sej bo.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
28.1.2009 13:36:40   
Vitaebella
Pikovit, zdravo

Tebi so že dojke usahnile? Jaz sem prvič v tem postopku pa  nimam pojma ali je to dobro ali slabo. Mene bolijo ko sam hudič, trebuh mi je pa res malo usahnil.

Srečno!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
28.1.2009 13:52:48   
pikovit
Vita sej ne vem,kako naj ti odgovoriam.Vsaka je pojem zase in enim rata z vsahnjenimiuser posted image  drugim z napetimiuser posted image .Tako da pusti se presenetitiuser posted image  in misli pozitivno.

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
28.1.2009 16:47:34   
lara light

lara duša kako je s prehladom?

srči, ma kašljam do onemoglostiuser posted image user posted image user posted image ...sej bo, ti si danes nežno zapiči, da bo punkcija perfektna in potem po najlepše otročke!user posted image user posted image

Pikovitek, user posted image

Vita, pridna bit, ni pravih znakov, lepo mirno in ubogat profi pikovitko,vse bo ok in na plussss!!!!

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
28.1.2009 17:47:56   
mbd0411
Tu je pa dolgo zatišje,ko pa pridejo čveke čvekaste,je pa takoj stran polna in tooooliko za bratuser posted image
Špelkauser posted image user posted image user posted image
Lara pozdravi kašelj,da otročkov ne bo premetavalo sem in tjauser posted image
Pikovit,začni štrikat,pa te bodo samo štirje prsti boleli,ostalo boš pa pozabila.user posted image
Mijavčka vidim,da ne moremo priklicati.A sploh ima katera kak kontakt z njo???
Ok,grem še malo na FB,potem pa se Nik zbudi in gremo papat..

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
28.1.2009 21:05:43   
tassika
Evo piše:
Površino ekscidiranega koščka pokriva parakeratotičen stratificiran planocelularen epitelij fokalno s koilocitiozo user posted image

Špelka še dva dni pa bo, potem bose pa še tukaj vse user posted image  tako kot na moji drugi temiuser posted image .

Ps. a vam povem kam grem jutri?

Vplačat dopust, greva na zakintos konec sptembra, odločitev je bila težka ampak na koncu sem se jaz odločila da grem gledat želveuser posted image .

Glede prehladov so me pa danes poučile da moramo nosit vijolično barvo, ker ga odganja. Jaz še poskušamuser posted image .

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
29.1.2009 12:31:07   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo piše:
Površino ekscidiranega koščka pokriva parakeratotičen stratificiran planocelularen epitelij fokalno s koilocitiozo user posted image
Aja to. Ni problema. Piše, da moraš več slončkat, več cukra jest, pa obvezno nič telovadbe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelka še dva dni pa bo, potem bose pa še tukaj vse user posted image  tako kot na moji drugi temiuser posted image . Na žalost to še ne pomeni, da bom user posted image . Samo to, da sem na dobri poti k temu.

Ps. a vam povem kam grem jutri? No pa dej no user posted image

Vplačat dopust, greva na zakintos konec sptembra, odločitev je bila težka ampak na koncu sem se jaz odločila da grem gledat želveuser posted image . Prima, midva sva bila lani na Rodosu. Grčija je super, razen hrane.user posted image

Glede prehladov so me pa danes poučile da moramo nosit vijolično barvo, ker ga odganja. Jaz še poskušamuser posted image .
Kje za boga naj dobim vijolične cote?????user posted image

lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
29.1.2009 12:50:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarji, kako si ti? Nasl. teden v službo? Lubčkauser posted image

Larči lubek ja, samo zdaj sem kot cota, pa utrujena..prej pa sem komaj čakala da grem nazaj. Zdaj mi pa glih ne diši preveč. Jutri še zadnjič kri dat, pol pa nov list obrnit.
Špelka grška hrana je zakon. Jaz hodim v Grčijo zadnjih 8 let in ne menjam poletja za nikjer drugje na svetu. Carete pa sma midva vidla na Kefaloniji, na Zakintosu so jih zgleda glupi angleži s svojimi čagami 24 urniimi odgnali. Letos pa zopet na najljubši Lefkas. Komaj čakam.
Vitaebella pa tebe bo res treba po riti. Šc šc grde misli.
MBD0411 tvoj Nikec je sam cuker....user posted image
Pikovitka ti pa le sprehod okrog bajte, Kobarid je predaleč, sploh zdaj pozimi...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
29.1.2009 13:14:01   
spelka12
Aha lefkas je najboljši praviš? Midva se glih pogovarjava, kam letos. Če ne bom user posted image  greva spet v grčijo sigurno.
evo ene par user posted image user posted image user posted image  pa se tri user posted image user posted image user posted image , naj ti pomagajo obrnit nov list. user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
29.1.2009 13:34:41   
zarja1
Špelka ti rajš hrvatijo glej....s takim trebuhom ne morš v Grčijo...evo za prihajajočo punkcijo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
29.1.2009 13:48:42   
mbd0411
Špelka,ti sigurno ne greš to leto v Grčijo.Tam bo zate prevroče,pa hrana ti ne bo odgovarjala...
Pa daleč tud ne smeš takale user posted image ...
Malo heca k resnimstvarem mora bit a ne???
Bomo se kar v Portorožu zmenile za kak sok,pa kak sprehod,pa še kaj ker jaz tud ne grem dlje,ker je Nik premjahen.Mam sestro tam doma.Ko peljem tavečjega na počitnice,bom že tam..
Itak pa držim take pesti,da vam uspe,da me že vse boli.
Bom začela copatke štrikat,samo da vam rata.user posted image user posted image user posted image

Nekako mi je uspelo še 1x napisat,ker je bil prej erorrrruser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
29.1.2009 13:51:22   
spelka12
savinjka a ti resno, da znaš copatke štrikat? Ne mei tega govort, ker te bom okupirala. Sem nora na štrikane copatke.
O ne, ko bom s trebuhom letala okrog me pa hrvaška ne bo videla. Bom uživala na slovenjskem soncu.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
29.1.2009 14:34:12   
tassika
Špelka boste user posted image  držim vse pesti.

Glede izvida se je pa tudi meni zdelo da to piše, ampak vedno rada vprašam za drugo mnenjeuser posted image

Glede dopusta sva pa spremenila termin, ker septembr je še daleč in mogoče bom tudi jaz takrat že user posted image  in pride v poštev termin junija, to pa ni več daleč.

Katera je omenjala Lefkas? Tja je hotel moj dragi, jaz na Santorini, ubrala sva pa sredino Zakintos. Koliko stane približno najem skuterja, kje to najdem? Sigurno katera ve. Tukaj smo same brihtne bučeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
29.1.2009 14:37:46   
spelka12
Midva sva na Rodosu dala za skuter 15 ojrov, s čelado in zavarovanjem vred. Pa sploh ni bil tolk slab skuter. res je poceni.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
29.1.2009 15:24:58   
tassika
To res ni drago. No itak bova nekaj rabla, peš ne bom raziskovala otokauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
29.1.2009 16:10:04   
zarja1
Skuter na Lefkasu za 14 dni 150 eur, drugič pa sva vzela motor in plačala 220 eur. Pač moj ma rad še kakšnega konja več. Tassika Lefkas morta obiskat, je full full lep.

Horny Teddy

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
29.1.2009 21:06:42   
zarja1
Špelka jutri pa držim pesti....naj jih bo čimveč in naj se lepo oplodijo in delijo.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
29.1.2009 21:08:23   
lara light
Zarji, fajn ju3 opravi in čimprej na novo stran pisat same lepe zgodbe!user posted image

Špelka, za ju3 držim pesti, da bodo to najlepše celice, naj zaplešejo s plavalčki v brezhibnem tangu in čimveč lepih zarodkovuser posted image user posted image user posted image

Tassika, bravo za Grčijo, kdaj greš?

Mbd, jaz stojim že v vrsti za copatkeuser posted image

Lepe sanjeuser posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
29.1.2009 21:50:38   
tassika
Tudi jaz že držim pesti za vse user posted image

Lara grem skoraj sigurno 15.6. za en teden, takrat še ni gužve, je pa prijetno toplo.

Nič čveke, šibam ja počasi spat, jutri je še en naporen dan v službi.
nočko

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.