|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
2.2.2009 13:25:42   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Lara - kako je bilo na tvoji MŠ? Vam pa povem nekaj; dva poroda sem dala skozi v roku 7 letih, ampak to kar je danes tale mlada babica govorila se je pa paradigma obrnila za 360 stopinj. Ko sem jaz šla v MŠ so takrat govorile da naj ga ne biksamo z porodnim načrtom, pa da naj ne težimo, pa da je treba ležat i basta. Zdaj pa; ali ste pripravile načrt, kako boste rojevale, ali boste na žogi, stoje, sede, na glavi ali v leže? Ultiva, epiduralna, kaj bi? Mislim halo? Jaz sploh ne vem kaj je to Ultiva!!!!!!

Oj, Taškica, ob 16.30 imam...a taka je ta reč, porodni načrt? O porodu z ultivo sem nekaj brala.

Skorpija, kot bi mene vidla pred tem prehladom...zdaj se moram pa silit s hrano, ker sploh mi nič ne gre.

Moramo si izmenjat gsm-e na zs.

Grem pogledat seznam, se mi zdi, da sem že popravila datum poroda za noki...če ste pri kosilu, dober tek!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
2.2.2009 13:26:17   
stijan
Čestitke Noki super,da je šlo kot po maslu!Tudi jaz si želim ,da bi bilauser posted image user posted image ,čim večja in nebi trebalo v bolnišnici ostat ,glede naravnega poroda pa še ne vem kak bo ,ta spodnji je obrnjen na glavo,drugi pa ima prečno lego,pa ena posteljica je samo 2,2cm odmaknjena od MV,tak da bomo vidli. Sem pa iz Maribora in noseča 23 tednov,trebuh pa tak ,da vsi mislijo ,da sem  že preko trmina,aja kaj še le bobom ko soduser posted image !

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
2.2.2009 13:27:54   
lara light
 user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image

Hedviga 
(1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 2. marec, dvojajčnauser posted image user posted image
Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec, dvojajčna user posted image user posted image LJ
Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april, enojajčna  user posted image  user posted image
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Šmarnogorka (1user posted image ; 0user posted image ) PDP 15. maj, enojajčna user posted image  user posted image LJ
Taškica

(3user posted image  ; 2user posted image ) ;
PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image GO
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image   user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčnauser posted image  user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, user posted image   user posted image
Blanč  (1user posted image  ;0user posted image ); PDP 10. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image Č I M     D L J E     V     E N E M     K O S U ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

< Sporočilo je popravil lara light -- 2.2.2009 13:33:13 >

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
2.2.2009 13:42:41   
Snezinka4
Oh sem vam tooliko napisala, pa mi je potekel čas (ali nekaj takega) in je šlo vse adijo...zdaj sem pa kar v wordu odgovor napisala.user posted image

Taškica – jaz sem jih (materinsko šolo) kar že klicala. Sem jim povedala, da bom sicer MŠ obiskovala malce kasneje, ampak da predavanja o dvojčkih pa definitivno nočem zamudit. Predavanje pravijo bo res proti koncu februarja in me bodo poklicali, da me obvestijo o točnem terminu. Sporočim ko kaj zvem, verjetno pa boste ve že prej.

Meni trebuh otrdeva skoraj vsak večer že od prve tretjine nosečnosti. Pa tudi kdaj čez dan. Če veliko pojem. Sem se že kar navadla. Takrat ko me pa okrog popka peče je pa res moteče. Ležanje paše, ne vem pa če kaj pomaga.

Tudi meni punčka (manjša) zelo pridno brca, drugi (večji) malček pa se samo enkrat ali dvakrat na dan javi s kakšno brco. Me je že kar skrbelo in informacije,da se to dogaja tudi drugim kar pomirijo. Hvala.
Tako da tudi jaz povem, da sem od 8 pa do 14 tedna skoz krvavela, pa je bilo skoz vse v redu. Moja ginekologinja je priporočala strog počitek, Pušenjak na forumu pa me je s svojimi odgovori drugim popolnoma pomiril, saj pravi, da hoja, aktivnost, dvigovanje,...ne vpliva na nosečnost oz. na SS. Tudi ko sem bila pri njemu na pregledu za HB je rekel naj delam kar rada počnem. Neka zdravnica, ki je bila tudi zraven je celo rekla (kao napol šala) da grem lahko celo jahat. user posted image  Kar mi sicer ni prišlo na misel, sploh če sem skoz krvavela in imela dva user posted image user posted image  v trebuhu user posted image . Čeprav sp.odnose je pa vseeno odsvetoval.user posted image  Gre samo za to, da se me bolje počutimo, če počivamo. Kar je pa tudi veliko vredno.

Kar se pa odtekle vode in rešilca tiče, ga bom pa jaz tudi klicala. Pri enojni nosečnosti ga mogoče še nebi, ampak pri dvojni ga pa sigurno bom, če bo tako naneslo.

Tudi jaz sem iz Ljubljane (Brdo).

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
2.2.2009 14:24:50   
rmmaja
Taškica, sem že uredila z GSMjem user posted image .

Šmarnogorka, Cerar pravi, da če bosta frajerčka ok, me bo pustil dopolniti 34 tednov in se bo potem odločil. Sicer pa prej. Kasneje pa max do dopolnjenega 36 tedna, vendar so redke take srečnice. Jaz sem si kar postavila rok user posted image , to je tisti teden po 15 marcu.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
2.2.2009 14:36:49   
suncicica
danes se pa pocutim obupno, vse mi gre narobe.
obcutek imam da bom vsak trenutek dobila menstruacijo, kar naprej imam neke drobne krce v spodnjem delu trebuha. vse mi nekam tisci ,trebuh pa imam ze ves dan kot kamen- ampak otrocka veseko brcata.
upam da se kaj ne pripravlja....

se bom dogovorila s kolegico iz ptujcanke -ormozanke da vam javi,ce me kaj prime.

Stella in Pia

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
2.2.2009 15:42:45   
pikatara
Joj punce sploh ne morem verjet, da smo že tako daleč da rojevamo. pa kje je minil ta čas? Meni se zdi, da smo šele zanosile pa bo že konec. Sedaj bo pa treba bolj forum spremljat, da bom na tekočem kaj se dogaja. Ja tudi mi bomo kmalu.

Sunčica kolikor sem slišala redko odteče voda, večinoma dobiš popadke. Nimam pojma kaj bom, če mi odteče voda. Mene je najbolj skrbelo kaj če se mi to zgodi v bazenu, pa sploh ne bom vedela. Pa se je ginekologinja smejala in rekla, da skoraj ni možnosti. Do porodnišnice imam zelo blizu, max 15 min če je gužva. Sem prej z avtom tam, kot pa će rešilca čakam. Tako da me bo moj dragi peljal, če bo doma, če ne pa rešilec. V primeru popadkov pa sigurno moj dragi, saj je v 20 min iz službe.

Taškica zmenjeno. Vstajam vsak dan pred osmo, da še dragemu kavo skuham in svež sok stisnem, tako da ni panike. Le kak dan prej se morava zmenit, če bo slučajno sneg, da dragemu avto zaplenim, ker imam še vedno letne gume. Vem katera sestra je bila ta je faca. Čak da na uno naletiš ko boš zuspala zraven. Fajn da boš še Šmarnogorko spoznala, bi vaju prišla pogledat za par minutk, ker bom šla mimo, sam je tak problem tam parkirat.

Skorpija daj mi povej, če je mogoče da se moja korenjaka še obrneta na glavo, sedaj sta oba z nogami navzdol in se gledata. Ne vem, če sploh imata dovolj prostora za tak manever. Pa še to me zanima, če katera ve ali je res, da ponavadi dva dni pred porodom brcike ponehajo, oiroma da se otrok umiri. Sem na večih koncih slišala.

Punce dajmo klicat v porodnišnico, Taškica ti jih pa gnjavi, da se vsaj tam srečamo in izmenjamo številke. Imam Taškicino številko tako da vam definitivno javim ampak šele marca ko bo že toplo. Pa še možekovega leptopa bom imela s sabo v porodnišnici. Je velik kot format A5, ima kilco in pol, pa še modem prek mobitela, tako da bomo na vsak način na zvezi. Bi vas pa vse rada spoznala še v živo.

Šmarnogorka najdlje je trajalo 2 15 min ko je bil zobozdravnik. Nega dojenčka je bila krajša. Je pa res, da je odvisno katera babica je, tale ki jo je Taškica spoznala je faca in je nekaj srednjega, ona z malo naglasa je najboljša, se res nasmejiš, govori pa kot strgan dohtar in je hitro konec, če je pa ona duhovnica pa znoriš in ne neha in ne neha. Pa vedno poudar da moramo imet veliko otrok. kalcijeve tablete sem kupila v lekarni, najprej so bile od Krke, zanič ko hudič, sladke in rdeče,s edaj imam pa Novartisove calcium sandoz forte. jih kar v isti kozarec z magnesolom dam.

To sta se pametno zmenile, katera bo kako oblečena, da se ne bomo lovile kot me po BTC-ju, tukaj bo še več nosečnic.

Maja midve bova očitno skupaj v porodnišnici, lepo da prideš k nam v Ljubljano da bom imela družbo. Nazadnje mi je ginekologinja rekla da bosta v 35 tednu, kar je glih takrat.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
2.2.2009 16:20:55   
Skorpija
Kristrut suncinica, noge skupi mater, pa ležat, pa magnezij pit, nikamor še ne greš! user posted image Ne, sam malo heca, ker sem se tudi jaz kakšen dan tako počutila, pa je bilo potem vse OK, tako da upam, da te samo malo njuna teža daje...

pikatara, kaj pa vem user posted image pomoje se obračajo dokler imajo prostor, mojedva sta se, pa sta že kar težka, pomoje čez 2 kili vsak, je pa res, da sem jaz precej velik model in mi moja G stalno govori, da imata še prostor user posted image to o tem, da se umirijo pred porodom pa še nisem slišala...

No, jaz imam Taškin gsm, tako da če bo kaj, sporočim preko nje, sam ne preveč računat na akcijo še nekje dva tedna user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 1333
2.2.2009 17:22:17   
šmarnogorka
Ojla,
Rmmaja, upam, da bova med tistimi srečnicami, ki bodo zdržale 36 tednov! Dejva delat na tem user posted image , oz. da preseževa mejo 34 tednov.

Pikatara - hvala za naziv kalcijevih tablet in podatek o trajanju predavanj. Sem dobila sporočilo na hotmail, da sem prejela tvoje  podatke v ZS -jaz pa ne znam priti v svoja ZS user posted image . Se nekaj mučim, pa mi ne gre, mi možgani zelo počasi delujejo. A ima katera tolk volje, da opiše pot do ZS?

thnx
(se veselim jutrišnjega srečanja z dvojnimi user posted image )

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
2.2.2009 17:34:27   
rmmaja
Šmarnogorka, na ZS prideš takole: Na strani  poiščeš MOJA RINGARAJA, klikneš in vidiš marsikaj, med drugim imaš tudi ZS.

(odgovor članu šmarnogorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
2.2.2009 17:52:40   
lara light
Lubice moje, pa dejmo se zbrat, nikamor ne greste! Če Hedi ostane noter v četrtek, je to ena, saj so ji napovedali, vse ostale pa pridne bit!user posted image

Časa je na pretek. Pika, ne skrbi, boš vedla kdaj ti bo šla voda, sigurno...če ne drugače bo toplejša od bazenauser posted image , se hecam...kar mirno. Je pa fajn, da imate koga pri roki, če rabite nujno pomoč. Jaz si bom tudi nekaj taksijev zapisala za vsak slučaj. A do maja ne grem nikamor, obljubim!

MŠ: danes je bilo samo uvod, načrtovanje družine, kako pride do spočetja, hrana, vitamini....nič novega nisem izvedela, upam, da bo v sredo bolj zanimivo.user posted image

Lp!

Coelho

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
3.2.2009 8:55:41   
blanč
Ojoj, en dan me ni paže rojevateuser posted image .
Noki čestitke in uživajte skupaj.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 1337
3.2.2009 9:23:13   
taškica
Lara - midve sva majčici, kakšni taxiji, saj vidiš da je zunaj zima šeeeee. Grozno vreme je in jaz sem Šmarnogorko pustila na cedilu.

Šmarnogorka - Oprosti. Ampak močno sem prehlajena in v takem sploh ne bomo dali avta ven iz garaže, ostala sem doma, na predavanje grem pa jutri.

Punce jaz imam pa taka nihanja razpoloženja, enkrat nabita z energijo, drugič totalno sesuta. Ajme kaj šele pride...pa tudi ne morem reči, da sem še kaj blazno sposobna narediti...najbrž me EMŠO daje...

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
3.2.2009 9:25:09   
pikatara
Punce sneg je in to veliko snega. Boga Lara ti si pa spet ostala brez. S Taro sva bili že eno uro zunaj, je divjala ko zmešana. Pol je bilo pa 10 min tuširanja, da sva vse kepe snega dol spravile. Danes ponoči je ena znanka rodila punčko. Mala se je rodila en mesec prezgodj in ima nekaj čez 2 kg. Možu sem naročila naj očka vpraša mamico, če se je tamala kaj umirila pred porodom. Je pa rekel, da je bila dva dni čist čustvena. Popoldne ji je odtekla voda, ponoči je pa rodila. Uživajte na snegu. Midve bova čez par uric sprehod ponovile, ker obe uživava na snegu. Še dobro da smo na vasi in ni nič soli po cesti, pa tudi brozge ne. Tako da snežke na naoge in v cel sneg.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
3.2.2009 9:27:55   
pikatara
Taškica kakšen emšo neki, to je pač nosečnost. Tudi meni se dogaja isto, najhuje je pa ta moj hrbet, ne morem sedet niti ležat predolgo. Dobro se počutim, če stojim, plavam, kaj delam, sam pri miru ne bit. Ampak kaj ko nikamor v takem ne morem, je pa vsaj kuža vesel, da greva ven.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
3.2.2009 9:32:43   
Skorpija
Dobro jutro! Ke je suncinica? Upam ,da samo spi... Pa Hedi? Prosim, da se mi redno javljata na tej temi! user posted image

No, jaz se grem počasi oblečt in upam, da bo taksi našel do nas, da nekako pridem do moje G, potem pa se vam javim, kako smo opravili. Uživajte v snegu, res je čista zimska idila zunaj user posted image user posted image user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 1341
3.2.2009 9:45:19   
hedviga
Hedi se pokorno javlja! user posted image  Sem še zmeri kinder jajček...
Če so otroci pametni tudi ne rinejo v takemle ven. Mislim halo, moj mož je komi v službo prišel, pa ma blizu.
Če bi me zdejle kej zagrabil ne bi niti pet minut razmišljala ampak poklicala rešilca. Te imajo mende dobre gume in to...user posted image
Ampak itak danes še ne bi...danes moram še nekaj opravkov po bajti narest. Jutri pa tut ne, ker morm k frizerju...user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
3.2.2009 10:34:13   
rmmaja
Dober dan

A je tokrat Ljubljano zametlo user posted image ?

Kar umirite konje in user posted image user posted image , v takem res ni za hodit rodit!
Na Dolenjskem je snežilo tri dni, pa imamo samo nekaj cm snega, ponoči pa je bolj ledilo kot snežilo. Saj sama tako ne morem ven, nimam avta user posted image . Zdaj čakam atija, da me pelje v trgovino, da bomo kaj kuhali.

Hedi, ja kar k frizerju, da se otroci mame ne ustrašijo user posted image user posted image .  Potem pa še malo počakat, da se frizura vsede.
Jaz sem že pred tremi meseci odklonila pramene, zdaj sem pa kot zmaj. Odlašam že mesec dni s frizuro. Sem pa dogovorjena za petek in kar na mojem domu. Bo bolj udobno.

Pikatara, pravijo da se večina otrok res umiri pred rojstvom. Tako kot povsod tudi tukaj obstajajo izjeme, tako da se na to ne moreš zanašati. Obstaja več načinov, da te telo opozarja na "začetek", čar je pa v tem, da ne veš kateri bo doletel tebe user posted image . Zato smo ves čas na trnih. Ko gre zares, že veš.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
3.2.2009 11:21:29   
lara light
Taškica, sej sem rekla pred majem nikamor!user posted image
Draga moja, kakšen emšo neki, te prosim, midve sva isti letnik, jaz pa se počutim, kot da imam še lupino od jajca na glaviuser posted image ...nihanje razpoloženja je zaradi hormonov, to je pač tko, ne sekiraj se, vsaki pride kak tak dan ali le val...vse se bo uredilo. Pa preveč dela si imela zadnji teden in to te je tudi izdelalo. Le počivaj par dni malo več, pa boš kot nova!

Hedi, a majo dobre gume?user posted image  Pa lepa boš ju3...jasno, da otroci to razumejo in bodo vsekakor upoštevali, moja dva bom tudi tko navadla, če mamica ni urejena, bo vse narobe, bolje, da ji ustrežetauser posted image

Pika, ti si spraševala, če se otrok lahko v zadnjem hipu obrne? Glej, moja znanka z enojajčnimi je tko povedala; ves čas je se pripravljala na CR, ker je bil en gor obrnjen, en dol, potem pa v zadnjih dneh- obrat, res ji je mali naredil takrat v hipu nekaj strij, a rodila je dva velika fantka, naravno. Vse je mogoče, kot vidiš. Brez skrbi, naj se zgodi, kot nam je namenjeno. Saj smo revice nemočne in lahko le mirno čakamo.user posted image

Majči, naredi se lepauser posted image ...zmaje boš imela v pravljicahuser posted image

Grem ven, še potem pridem...lubčkauser posted image

Coelho

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
3.2.2009 13:17:43   
Skorpija
Evo, se javljam s pregleda, vesela kot šus user posted image user posted image user posted image Nič še ne kaže na to, da bi se jima kam mudilo, Ajček tehta 2500, Bjček pa 2300 gramov, so pa te meritve relativne, ker je že ornk gneča. Ajček je z glavo dol, Bjček pa z rito, tako da je rekla, da se bo sproti videlo kako in kaj, lahko pa, da se tudi B še obrne. Naslednji pregled imam čez dva tedna. Uglavnm, zelo sem vesela, da imam še lepo čas - jutri grem lepo na komplet depilacijo nog in bikinija, da bom urejena, pol pa še drug teden nakupit v DM plenice in podobno in če bo vse po sreči, bom za valentinovo še na eni poroki plesala limbo user posted image

Evo, sem pa danes vprašala sestro, v katerem primeru se kliče rešilca in je rekla, da če odteče voda ali pa če se začne krvavitev, da nujno ležat in klicat rešilca, drugače pa greva lahko kar mirno z avtom...

Neposredna povezava do sporočila: 1345
3.2.2009 13:18:23   
Skorpija
Aja, punce, še to...za našo suncinico me skrbi, le kje hodi user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
3.2.2009 13:35:09   
šmarnogorka
Ehej,
prišla sem iz šole za starše.
Taškica - nikar se ne opravičuj!  Do porodnišnice smo se zjutraj vozili  1 uro in 15 minut - smo že mislili obrniti, pa sem potem le z zamudo uletela na predavanje ob 9 in 15 minut. Pametno, da nisi rinla v takem vremenu, ker je bil pravi kaos v Lj. Pa še prehlad,.... odpočij si. Nisi nič zamudila, ker že imaš otročičke in veš, kaj zanje potrebuješ v prvih tednih. Jaz sem pa čisto sveža na tem področju, tako, da mi je prav prišlo. Sem mislila, da bom edina v rdeči srajci, pa smo bile ene 3, 4 nosečke v rdečem in sem mislila "Taškica gotovo ne ve, katero pocukati za rokav user posted image ".
Naslednjič bom tam v četrtek ob 9h, ko bo nega dojenčka II. Ne vem, če te to zanima.
Kdaj boš ti naslednjič, da se zmeniva, kako bova oblečeni ;).

Skorpija, čestitke za uspešen pregled, lepa teža! Ne izpusti še svojih fatkov.

Vsem lepo popoldne ........... zdej grem na kosilo..........

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
3.2.2009 14:05:30   
rmmaja
Skorpija, super user posted image user posted image ! Tvoja dva bosta prav lepih velikosti in tež, ko se rodita. In ti boš urejena ko šus user posted image , ker imaš še čas.

(odgovor članu šmarnogorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
3.2.2009 16:07:03   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: rmmaja

Skorpija, super user posted image user posted image ! Tvoja dva bosta prav lepih velikosti in tež, ko se rodita. In ti boš urejena ko šus user posted image , ker imaš še čas.

user posted image user posted image  uuu, kako lepo težka otročka, superuser posted image user posted image ...zdaj pa še en lep cajt počakat 3 v1user posted image

Coelho

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
3.2.2009 16:17:58   
suncicica
evo mene s pregleda....A - 2008 in B - 2200  32t .user posted image user posted image user posted image
otrocki lepo napredujejo,ampak imam tezave s krci in moram v cetrtek nazaj na kontrolo in mi grozi da bom morala it v bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image .rekel mi je da moram zdrzat se vsaj 2-3 tedne.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?