|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
2.2.2009 10:37:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, kako si urihtala na pregledu? Upam, da je vse OK! A si se dobila s kaksno cvekico v temle snegu?

Pregled OK, zaenkrat ne bom imela nobenega posega. Čveke so pa že včeraj zatajile, tako da sva z malim odbrzela domov in se bom kmalu pridružila malemu pri njegovemu početju ... spanju namreč user posted image

user posted image  Aleksandru za prvo kasico. Zdaj pa le pogumno dalje!

Vešda. Enkrat proti vikendu bo padel korenček.

glugluglu, meni tudi ni bla cist jasna obleka Emine voditeljice Maje Martine (btw: kaksna kombinacija imenuser posted image ). Obleka: kr neki ... OK, stekam, da je punca hotela pokazati noge in oprsje ... ampak saj smo itak ze vse videli v Pokrajini st. 2! Omar je tudi men prav kulski - glih zadnjic sem ga videla v Leclercu z mamo ... je pa tako majhen! Aja, pa na morju je bil v Spini ze ene parkrat - ampak ga nisem ujela v kopalkah, samo v kavbojkah in T-shirtu je setal naokoli ... bom porocala letos, ce bo kaj novega na tem podrocju! Nuska Drascek ima takooooooo svetoven glas, ampak vceraj me ni prepricala. In obleka je bila povsem neprimerna. Ker je bolj okrogle sorte, ji pase bolero, da skrije mocne roke, ramena, ... na Emi mi je delovala ceneno ...

Žal res. Jaz zmeraj navijam za Nuško, ker ima fantastičen glas, ampak ta pesem se mi ne zdi "ona".  Preveč popish.

No, si vsaj s Quartissimo ne bomo naredili prevelike sramote user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
2.2.2009 10:55:21   
Netta
metuljček - na pohorje gremo, kao smučat...le da se bova midve bolj potapljaliuser posted image v četrtek...

tudi pri nas je je hrana začela ustavljat, no vsaj dopoldanska sadna kašica...razen melone zaenrat nisem našla drugega sadja, ki bi ji pasal...sedaj bom probala še kakšen frutek dat...

Ema - nič posebnega, napovedovanje mi ni bilo všeč, krneki, pesmi nekatere ja druge ne, zmagovana mi je še kar, upam da bomo dosegli kakšno solidno uvrstitev na eurosongu...so imele pa vse nastopajoče po istem kopitu obleke...deklote da skor ni kaj ven padlo in stinjene pod prsmi ter padajoče obleke v stilu pravljičnih vil...ali se je le meni tako zdelo?? nova moda morda?

za seznam: ANA SED!!!user posted image user posted image   in danes se je prvič naredilo da sem dobila potrditev, da me razume...sem jo vprašala, kje so baloni (nam visijo iz luči, ker jih ima zeloo rada) in je prav pogledala proti njim in stegnila rokce....joj kako sem bila vesela....sedaj pa hodimo po stanovanju in ji še bolj z veseljem razlagam kaj je kajuser posted image user posted image

nič, grem k svoji lubici...čao

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 11:06:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
2.2.2009 11:19:20   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

kje pa je Netki? Nič se ni oglasla včeraj.. Netkiiiii

jutro....

sem bla dons že mal pridna....600 komadov slik sem imela za pošlihtat, to je bilo še od decembra...tko da zdej je to za mano, vse v albumu, razen komentarjev še ni

smo imeli pa pestro ponoč....tilen se je zbudil in ni mogel nazaj zaspat ker je tolk kašljal...se mi je tolk smilu...pol je pa še mene začel neki j*****...jst mam na sumu da nas mal prah muči, skoz smo noter, nič prezračeno in to je to. Ima tud take fleke po obrazu, ga srbi in zdej še ta kašelj....po moje je kriv prah.

flower....glede kil me je kr sramuser posted image

EMA....men je bla všeč alya in pa langa&manca....ful uredu pesem, mogoče ne za eurosong...sta mi bile pa najbolj všeč

aja pa moj je cel mesec doma, tko da bom bolj malo tu....zvečer pa ziheruser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 11:20:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 11:26:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 11:31:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2682
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 11:44:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
2.2.2009 11:45:48   
Motoristka
Vidim, da se tu kar veliko dogajauser posted image ....mi imamo danes ceplenje, pa pregled...vendar ga ne bom cepila, ker še ni čisto zdrav-prejšni ponedeljek je zbolel-ni bilo nič vročine, ampak nos je imel totalno zabasan, pa kašljal je, pa hropel....danes je boljše...sem pa zato jaz zbolelauser posted image ...si bom ornk limonado naredila,pa bouser posted image .

Komaj čakam, da bo nehalo snežiti...mi gre kar malo ta sneg že na živce...sem premišljevala, da sploh ni bilo od novega leta nič sonca....še ta mesec, potem pa bo že kaj sončka.

Si grem naresti limonadico....

13.7.2008 ob 2.20 smo dobili sončka Andraža:)

Neposredna povezava do sporočila: 2684
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 11:48:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 11:48:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2686
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 11:49:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2687
2.2.2009 11:50:29   
nanka
jaz sem bila že tudi pridna, pospravila kuinjo, kruh se peče, kurja juhica kuha, še malo spravim spat, potem pa zabavat Zojo.

Tudi moje kile sojijo, naj grejo nekam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2688
2.2.2009 11:50:43   
dzanika
metuljcek jaz sem tut bla že parkrat na čukih pa so vedno žurko nardili. Ma igrajo res vse živo...

HD ma po mojem tvoji pikici zobki nagajajo. Boš videla da bo vsak čas bolše...

flower ma ti si naša. user posted image   Ma ne morš se nas odvadit no. Škoda probavat. user posted image

lidija zaenkrat ne vem če katera ureja sezname. Si ne upa nobena. user posted image

mirjam nam se je tut dopoldanski obrok nekaj zmešal. Jaz pa mislim da mu zjutraj ne paše jesti al kaj? Nimam pojma... Poje par žličk in gotovo. Ni šans da mu še kaj v usta spravim. Bom mu tut jutri probala dat fruteka.

flower jaz ne upam na vago. user posted image

HD seznam za kile lahko jaz prevzamem. No sej lahko druge tut če hočete sam bi mi mogle na ZS pošiljat informacije... Ker mislim da v nedogled pa res ne moramo čakat na blacky. Če bo pa prišla jih pa lahko spet ona prevzame...

Neposredna povezava do sporočila: 2689
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 11:52:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2690
2.2.2009 11:54:32   
dzanika
levinja še študiram kaj mu bom naredila za papcat danes. Dajte mi kakšno idejo. user posted image   Sej še za naju ne vem kaj bom skuhala. user posted image   Mam še mal časa ker itak jeva ob pol treh ko pride moj iz službe. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 11:55:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2692
2.2.2009 12:05:37   
dzanika
evo sem se šla stehtat. Bi blo bolš če se nebi. user posted image   70 kg. user posted image user posted image   No sej ta teden bo spet akcija!

Neposredna povezava do sporočila: 2693
2.2.2009 12:06:16   
dzanika
mi imamo pa te ščetke:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159360

sam js mu zaenkrat dam kr bolj tisto k je za dlesni pa sam grize.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 12:07:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
2.2.2009 12:09:10   
netki
rebeca.....ne ni zobka user posted image moj je doma ker ima še neki starega dopusta in nekaj ur za koristit...no tega se je nabralo za cel mesec...imajo pa vsako leto isto, ker ni dela tak čas

Neposredna povezava do sporočila: 2696
2.2.2009 12:10:20   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

evo sem se šla stehtat. Bi blo bolš če se nebi. user posted image   70 kg. user posted image user posted image   No sej ta teden bo spet akcija!

ooo, da bi jst tolk mela, bi bla zlo vesela

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
2.2.2009 12:10:38   
3jeMi
dan, dame! user posted image

bom kar takole začela...

mojcek... mi že od začetka z mlekom nismo ravno na TI... v najboljših dneh pridemo do 500 ml na dan, drugače pa se gibljemo med 300 in 400 ml... GH gre sicer bolje, samo tudi ta ni nikoli več kot 150 ml, od začetka je bilo več navdušenja user posted image ... ti pa po pravici povem, da zadnje dni ne merim več koliko poje, ker imam že polhn kufr tega sekiranja... ko zapre kljun, ga malo pustim, da se poigra, potem probam ponovno, če odpre usta prav, če ne pa tudi prav, očitno ima res dovolj... prekuhano vodo imam pa skoz pri roki, ker to mu pa zelo gre (čaja ne mara)... user posted image

miriam80... oprosti, ne vem s katerega konca si... ampak, sem včeraj v Atlantisu videla, da prodajajo vse za plavanje naših malčkov... od neoprenskih hlačk do raznih plavalnih obročev... fredov plavalni obroč je tam 23,99€...

rebeca... user posted image  za lep večer in prespano noč... hhhmmm... po umetniku Luki, še umetnica Iraya... user posted image  me pa zanima kako bodo čez čas zgledale umetnine na steni, s flomastri... user posted image  moja mami jih je imela doma (od mojih nečakinj) polno in ko je šla belit stene, umetnin ni prebarvala, je rekla, da so prav lepe... user posted image

ksenci... user posted image  za Aljaža, upam, da bo hitro zdrav, potem pa hit v bazen... boš videla kako bo užival... user posted image
joj... user posted image ... midva sva tudi taka, groza... samo sploh ne vem več kaj naj naredim... od začetka sem bila tiho, zdaj je pa že meni prekipelo in potem zinem nazaj... fuuuj... ma, najbolj mi gre na živce, ko imava šanso, da dava malega v varstvo in bi lahko sama šla kam, ali pa bila enostavno doma, pa moj kar noče pa noče, kot da se boji biti sam z mano... user posted image

tims... user posted image  za Tima in upam, da mu je tvoje crkljanje pomagalo user posted image

majuska... midva sva tudi kar hitro prišla na 3 obroke na dan... najprej zvečer kašico, potem sem uvajala zelenjavo v času kosila, čez čas pa sem sadje začela uvajat zjutraj in sva tako prišla na 3 obroke... vmes mu pa podturim še kak plasmon piškot... skratka skoraj tako kot glugluglu

skutic mu še ne upam dat, čeprav mu sem in tja v krompirčka poknem malo kisle smetane... user posted image

populis... uspavanje čez dan je pri nas zadnje dni živa groza, res, najprej si očke menca, ga hočem uspavat pa tako dretje... uffff... ga moram k sebi stisnit, pa se malo z njim pogovort, potem malo popije, na koncu pa mrkne v minuti... spi pa samo še dvakrat na dan po uro, uro in pol... če pa smo kje, pa obvezno malo zadrema v avtu...

todi... držim pesti!...

almera... user posted image  ata Almero... me veseli, da sta se imela lepo... user posted image  vragec Bor...

ZOBKI... user posted image za vse malčke, ki se matrajo z njimi... mi bomo zgleda pridelali 3 v 14 dnevih user posted image ... 1 zgornja enka in 1 dvojka sta že zunaj, zdaj se pa detece matra s tisto enko, ki je vmes... user posted image
ščetkico za zobke pa uporabljam kar tisto silikonsko za na prst od Tupperware-a user posted image

rovarka... pridna user posted image

netki... user posted image  Tilen... pikec pokec, pa že tako je lepo celo noč spal...

HD... hvala, da si me spomnila, tudi jaz moram še zobozdravnika najdit in naročit tamalega...

toliko zaenkrat... v kratkem sledi nekaj fotkic z včerajšnjega čofotanja v Atlantisu...

aja, jedli bomo pa malo kurje župe in zelenjavo, ki se je namočila v njej...

Neposredna povezava do sporočila: 2698
2.2.2009 12:12:04   
ksenci
grozna noč!!! Aljaž ima spet vročinpuser posted image user posted image user posted image   nos pa tud čist zabit, zato pa je sitn ko ne more dihat. jz ne vem a ga naj dam v izolirano sobo, že tak smo skoz doma, pa vse fašeuser posted image

levinja- aljaž ni imel nobenga ispuščaja, kot znak alergije je bilo samo smrdeče zelenkasto sluzasto blato.
navodila, ki ti jih dajouser posted image noben ne upa rečt nič na glas, ker se boji, da bo kriv za morebitne posledice. glede na to da ne bi bilo potrebno alernove žr 1 mesec, so se vsi zdravniki, pri katerih sem bila strinjali, noben pa ni upal napisat, in so vsi rekl počakte še, bo on povedal... no zdaj ko sem to slišala od 6 zdravnikov, pa sm se sama odločla, da poskusim, saj ni imel dokazane alergije na kravje mleko ne na kožnih in ne na krvnih izvidih 2x.

če sem začela aptamil uvajat v soboto, bom počakala še z glutenom do sobote, pol pa poskusim, če bo vse ok. user posted image upam, da bo in ostane samo pri alergiji na jajca.

levina, dzanika- tud mi podobno, sam zihr še mora ponoč padit ena povna flaša user posted image

ema-hmmmuser posted image zmagovalci, no ja, sam jz nism zastopla o čem je pela, kr je blo prenatih- so jo instrumenti ornk preglasil. nimam nič prot hrvatom, sam bi pa le lahk slovenijo zastopala slovenska pevkauser posted image no to je samo moje mnenje. tud men ni blo všeč napovedovanje!

kile-user posted image user posted image user posted image dans ne jem ničuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 12:14:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?