3jeMi
|
dan, dame! bom kar takole začela... mojcek... mi že od začetka z mlekom nismo ravno na TI... v najboljših dneh pridemo do 500 ml na dan, drugače pa se gibljemo med 300 in 400 ml... GH gre sicer bolje, samo tudi ta ni nikoli več kot 150 ml, od začetka je bilo več navdušenja ... ti pa po pravici povem, da zadnje dni ne merim več koliko poje, ker imam že polhn kufr tega sekiranja... ko zapre kljun, ga malo pustim, da se poigra, potem probam ponovno, če odpre usta prav, če ne pa tudi prav, očitno ima res dovolj... prekuhano vodo imam pa skoz pri roki, ker to mu pa zelo gre (čaja ne mara)... miriam80... oprosti, ne vem s katerega konca si... ampak, sem včeraj v Atlantisu videla, da prodajajo vse za plavanje naših malčkov... od neoprenskih hlačk do raznih plavalnih obročev... fredov plavalni obroč je tam 23,99€... rebeca... za lep večer in prespano noč... hhhmmm... po umetniku Luki, še umetnica Iraya... me pa zanima kako bodo čez čas zgledale umetnine na steni, s flomastri... moja mami jih je imela doma (od mojih nečakinj) polno in ko je šla belit stene, umetnin ni prebarvala, je rekla, da so prav lepe... ksenci... za Aljaža, upam, da bo hitro zdrav, potem pa hit v bazen... boš videla kako bo užival... joj... ... midva sva tudi taka, groza... samo sploh ne vem več kaj naj naredim... od začetka sem bila tiho, zdaj je pa že meni prekipelo in potem zinem nazaj... fuuuj... ma, najbolj mi gre na živce, ko imava šanso, da dava malega v varstvo in bi lahko sama šla kam, ali pa bila enostavno doma, pa moj kar noče pa noče, kot da se boji biti sam z mano... tims... za Tima in upam, da mu je tvoje crkljanje pomagalo majuska... midva sva tudi kar hitro prišla na 3 obroke na dan... najprej zvečer kašico, potem sem uvajala zelenjavo v času kosila, čez čas pa sem sadje začela uvajat zjutraj in sva tako prišla na 3 obroke... vmes mu pa podturim še kak plasmon piškot... skratka skoraj tako kot glugluglu skutic mu še ne upam dat, čeprav mu sem in tja v krompirčka poknem malo kisle smetane... populis... uspavanje čez dan je pri nas zadnje dni živa groza, res, najprej si očke menca, ga hočem uspavat pa tako dretje... uffff... ga moram k sebi stisnit, pa se malo z njim pogovort, potem malo popije, na koncu pa mrkne v minuti... spi pa samo še dvakrat na dan po uro, uro in pol... če pa smo kje, pa obvezno malo zadrema v avtu... todi... držim pesti!... almera... ata Almero... me veseli, da sta se imela lepo... vragec Bor... ZOBKI... za vse malčke, ki se matrajo z njimi... mi bomo zgleda pridelali 3 v 14 dnevih ... 1 zgornja enka in 1 dvojka sta že zunaj, zdaj se pa detece matra s tisto enko, ki je vmes... ščetkico za zobke pa uporabljam kar tisto silikonsko za na prst od Tupperware-a rovarka... pridna netki... Tilen... pikec pokec, pa že tako je lepo celo noč spal... HD... hvala, da si me spomnila, tudi jaz moram še zobozdravnika najdit in naročit tamalega... toliko zaenkrat... v kratkem sledi nekaj fotkic z včerajšnjega čofotanja v Atlantisu... aja, jedli bomo pa malo kurje župe in zelenjavo, ki se je namočila v njej...
|