|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
31.1.2009 15:10:00   
taškica
Punce, jaz sem tudi za forum dvojne mamice 2009, ker vas bom potrebovala, kaj pa vem kaj mi bo padlo vse v in na glavo in zato računam na vas.

Lara če sta obrnjena proti trtici ju seveda težje čutiš. Jaz sem najbrž res precej "razšlampana"user posted image . Drugače sem pa taka neroda, da me to v obup spravlja...vse polijem, vse mi pade na tla, saj nimam vse pošlihtano, pa vseeeno. Grozna sem.

Tudi mene srbi koža, pa ne samo po trebuhu, po nogah, obvezno si  mažem celotno telo. Z otrdevanjem je malo bolje, včeraj pa je bilo grooozno. Jutri imam še eno praznovanje, tokrat za otroke.

Maja - šminkerka si. Voziček je res lep in barva je famozna. Bravo!!!!user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
31.1.2009 16:01:23   
lara light
Taškica, če bi bila bliže bi z veseljem ti pomagala. Vem, da bop vseeno super speljala, kot vse!user posted image

Majči, vozek je lep, krasen! Še malo pa bo poln in bo še lepši! user posted image

Grem kej narest, ker sem že pa ur tu...presnet lenoritis, spet je zajel vse vitalne organeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
31.1.2009 16:29:51   
nokes

user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image

Hedviga 
(1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 2. marec, dvojajčnauser posted image user posted image
Nokes (1user posted image  ;0 user posted image ); PDP 9. marec, dvojajčnauser posted image user posted image
Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec, dvojajčna user posted image user posted image
Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april, enojajčna  user posted image  user posted image
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Šmarnogorka (1user posted image ; 0user posted image ) PDP 15. maj, enojajčna user posted image  user posted image
Taškica

(3user posted image  ; 2user posted image ) ;
PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image   user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčnauser posted image  user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, user posted image   user posted image
Blanč  (1user posted image  ;0user posted image ); PDP 10. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image Č I M     D L J E     V     E N E M     K O S U ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR, 

user posted image TAJ 2005g in 43,5cm in user posted image MAJ 2045g in 44 cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 

user posted image TOMAŽ 1550 g in 41 cm in user posted image ANŽE 1840 g in 43,5 cm

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 1278
31.1.2009 16:50:19   
nokes
evo, pa sem dopolnila larin seznamček user posted image , mislim, da bo tema "dvojne 2009" zdaj zdaj odprta, res pa je, da bomo verjetno manj pisale! al pa tut ne.

rmmaja, sem pogledala tvoj voziček, res fensi user posted image , ker obljuba dela dolg, sem v album dala svojega, pa še našega velikega čuvaja, ki je z nezaupanjem pozdravil novo mrcinouser posted image . ha, ha, ne upa niti mimo it user posted image

ja, nič rmmaja, bo treba v avto spokat mladino, pa v ljubljano na izlet, da se malo pošminkiramo, če ne... pridemo nekam na dolenjsko, te že najdemo! (s takim vozekom user posted image )

kje pa se vse ostale dvojne skrivate??? mlinčka, blanči, stijan, kalina ...??? povejte malo, kak ste! pa trebuščki, rastejo?user posted image

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
31.1.2009 17:14:40   
blanč
Evo mene nokes, vas berem skos samo pišem bolj malo. Madona maste vse ene fensy vozičke. Tale easy walker meni tudi živce najeda. Samo verjetno bova kar hartana vzela, ker ima tale tanov model plus zraven ročno premzo, ki bo meni kr prav prišla. Nč, bomo še vidl, saj je še dovolj časa...
Drugače pa jojjjjjjjjj a ima katera recept "majn žri"user posted image Nonstop sem lačna in sem pridelala že 5 kg, sej me bo še kap. Če bo šlo takole naprej bom kmalu na trimestni številki pristalauser posted image .
Larica ti kr pejdi na 3d in si daj pofotkat Ajčeka in Bjčeka, denar se hitro pozabi slikice so pa za zmeraj..

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
31.1.2009 17:43:26   
nokes
eee, super blanči, da si se oglasila, kak kaj tvoji izcedki oz. krvavitve? se bodo počasi poslovile, a ne? jaz sem krvavela še na nuhalni, potem pa sem rekla dost, pa se je končalo! upam, da bo tako tudi pri tebi! a nimaš ti v ponedeljek NS? moram pogledat na un tadrug forum user posted image  aja, sem vprašala pušenjaka na NS, kaj je s krvavitvami, pa je rekel, da IVFjevke pogosteje krvavimo, pri dvojčkih pa je to še bolj pogosto. nauk zgodbe: ni neobičajno, če krvaviš, pač pa če ne krvaviš!user posted image  ja, jaka tolažba...

glede vozička pa: prva stvar, na katero sem pomislila, ko sem razpakirala naše čudo, je bila bremza (nima ročne zavore). kaj sem prej mislila, ne vem. no, ni ravno nujno, da jo bom zelo potrebovala, upam, da bo šlo brez. bom pa kar spustila vozek, pa juuupiiii, rolercoster, user posted image user posted image . in ojačala mišiče!

recept "manj žri", ti predlagam naslednje: jej po malo, pa večkrat, pa raje malo bolj kvalitetno in čimmanj pregreh. hja, jaz sem zase prepričana, da so vse moje težave zdaj, na koncu, posledica prevelike teže in prelokanih literc cocte in požrtih kremšnit. resno. sicer je pasalo ko sto mater user posted image , sam treba pa ni bilo. če imaš kje možnost, si malo kontroliraj sladkor, ker lahko z dieto čist fajn skozi prideš, ko si na inzulinu, si pečen do konca! 

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
31.1.2009 19:42:13   
lara light
Noki, super za seznam!user posted image
Pa hvala za nasvte o prehrani, čeprav ne vem koliko se me bo primlouser posted image
Zavora bi prav prišla, se strinjam, Blanči, če vzameš novega le kupi še to.

Blanč, sej mislim, da bom šla, razen če ne dobim v sredo res lepih slikic! Hvalauser posted image  Jaz nisem pravi naslov za kg, sem že na +10kg.user posted image  Je pa res,da mi je šlo največ v prvih 3 mesech gor, potem pa se je malo ustavilo. Čakam pa še en šus tja proti koncu...ma briga me, bom mela cajt potem mislit!user posted image

Taškica, vse pod kontrolo doma? Vem,da si super mamicauser posted image

Grem k mojemu se pocrtatuser posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
31.1.2009 19:44:48   
mlinčka
Čeeer!

Tako kot blanči bolj kot ne vohunim, za pisat me pa mal cajt baše. Finiširam službene obveznosti, delam samo še v pondelk, pol pa relaaax...japajade, me čaka en greh iz preteklosti (strokovc) pa renovacija polovice stanovanja...ma, pustmo stat user posted image . Drugač smo fajn (trkam), pupiki ubogata, moj mlinček pa še posebi (prejle je dal štrudl v pečico, zdej pa pomiva za sabo user posted image ).

Joj, jaz sem vedno bolj nakurjena za Easywalkerja, čeprav moram priznat, da se prav poglabljala še nisem. Bomo vidli, še ni cajt za nakupe.

Drugač se pa fajn držiš, noki! Itak da še ne greš rodit! Morva še na kofe user posted image .

Blančka, glede kil te popolnoma razumem, saj sva zgleda nekje na istem user posted image . Upam, da se bom kej zdisciplinirala pa mal bolj migat začela, zdej k bom doma. Ju viš user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
31.1.2009 19:57:40   
rmmaja
Nokes, ja hudi so tile vozki user posted image user posted image . Bova morali res skupaj stopit in malo pošminkirat user posted image . Tudi tvoja barva je kul, lovsko ribiška. Pa zelo hvaležna kar se tiče umazanije. Jaz sem imela za velika dva rdeč peg perego, pa je bil kar konkretno zapackan.
Za ročno zavoro je tudi moj mož komentiral, da škoda ker je nima. Meni zdaj še nič ne manjka, saj ga vozim samo po hiši user posted image user posted image user posted image . Nisem našla popolnega vozička, mislim pa, da je ta dober približek.

Za mrcino pa bodi vesela, da jo imaš. Ti vsaj ne bo vsak zlezel v vozek. Menda smo dvojne mamice zelo na udaru vseh firbcev, ki hodijo mimo. Enojne vozičke ljudje še nekako spustijo mimo, dvojne pa vsi po vrsti ustavljajo. In mamicam to hitro začne presedati. Na drugih forumih sem brala tudi kakšna "nenavadna" vprašanja postavljajo user posted image user posted image .

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
31.1.2009 20:03:48   
rmmaja
Lepo, da se še druge oglasite. Tudi sama sem prve mesece bolj brala, potem pa se udomačiš in lažje čvekljaš user posted image .

Popoldne sem šivala pustni kostum za mojo pupo, zdaj me pa trtica boli za znoret. Sem pa bila uspešna, saj se mala sploh ne sleče. Bo pa rožica. Jutri pa še za večjega, ki bo zmaj ali tabaluga ali nekaj takega.

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
31.1.2009 20:11:18   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: rmmaja

Za mrcino pa bodi vesela, da jo imaš. Ti vsaj ne bo vsak zlezel v vozek. Menda smo dvojne mamice zelo na udaru vseh firbcev, ki hodijo mimo. Enojne vozičke ljudje še nekako spustijo mimo, dvojne pa vsi po vrsti ustavljajo. In mamicam to hitro začne presedati. Na drugih forumih sem brala tudi kakšna "nenavadna" vprašanja postavljajo user posted image user posted image .

rmmaja, tale mrcina je bolj prodana duša, veš, ne vem, če bi se kdo ustrašil al pa spoštljivo umaknil zaradi njega user posted image . barva pa je bila res izbrana tudi zaradi umazanije, ker vem, da bi me ful motile vse žive packe, ki bi se (se bodo) pojavile.

mlinči, tebi bom itak dala vozek za pelatuser posted image  , vruuum po mostecu en krog, bova vidle, kak je vodljiv po hribu navzdol user posted image . brez bremz user posted image . čuj, kako je bilo na pregledu? nič povedala, pupe rasteta? kava praviš, saj vem, saj vem... sem bla v bolnici, ta teden sem gnezdila, naslednji teden pa ne vem, če ne boste tud za mene dihale user posted image . sam, ko bo vsega konec, pa pade ena direkt v žilo! (zdaj je ne pijem zaradi pritiska user posted image

sem pa ravno na 24ur videla nek prispevek, kjer sta se 2 sprehajala po PSTju z svetlo modrim duo EW po snegu! je katera videla? tudi zelo lep!

nokes

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
31.1.2009 20:38:35   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

mlinči, tebi bom itak dala vozek za pelatuser posted image  , vruuum po mostecu en krog, bova vidle, kak je vodljiv po hribu navzdol user posted image . brez bremz user posted image . čuj, kako je bilo na pregledu? nič povedala, pupe rasteta? kava praviš, saj vem, saj vem... sem bla v bolnici, ta teden sem gnezdila, naslednji teden pa ne vem, če ne boste tud za mene dihale user posted image . sam, ko bo vsega konec, pa pade ena direkt v žilo! (zdaj je ne pijem zaradi pritiska user posted image

sem pa ravno na 24ur videla nek prispevek, kjer sta se 2 sprehajala po PSTju z svetlo modrim duo EW po snegu! je katera videla? tudi zelo lep!

Na pregledu nič posebnega. Sem ginekologa nahecala, da sva na hitr en UZ nardila (ga ma pri sebi v ordinacij). Sicer je jako predpotopen, ampak vidlo se pa je, da sta mali dve fajn in rasteta. Nekje glih prav za 16 tednov. Ena je že ves čas mičkeno večja, tamala je pa zgleda bolj divja (sklepam po konstantno hitrejšem srčnem utripu - poslušava z AS) user posted image . Tud na NS je tavelka spala, mala pa muvala. Mal več moram pit, drugač pa vse bp. A sem že rekla, da o kilah pa ne bi user posted image .

Sej glede "kavice" mi je čist jasno, da ne utegneš. Ti kar gnezdi, srce. Oooo, po Mostecu ga pa bova mahale, to pa! Tud po klancu navzdol bo šlo, bova pač obe vlekle nazaj user posted image . Pa tvoja kosmata pošastka zraven (a veš, da me na hitro na pomanjšano verzijo mojega pesota spominja?).

Un prispevek na 24ur sem vidla in takoj skužila, da je EW. Res je svetovn! Pa še dve dečve not! Barva se mi je tud kar simpatična zdela. Zanimiva se mi zdi tud una svetlo zelena, čeprav so tele varjante verjetno res bolj občutljive za svinjarijo (sem tud bolj picajzlaste sorte pa me znalo rahlo nervirat). Al pa opečnata al kaka je una oranžkasta? Ne vem, ne vem...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
31.1.2009 20:53:12   
Skorpija

IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija

Za PST sem pa vedno, tam je res fletno za sprehode, pa še zraven bajerja imajo super kavico in rogljičke...

a si kje v bližini??? ker jaz sem! no, sicer je to relativno user posted image , gravitiram v tisto smer user posted image . a imajo tudi dovolj velik vrt za 3 vozičke?? al kaj rabimo? parking?user posted image

tudi jaz gravitiram recimo da v tisto smer, no moram se vsest v avto in peljat, hm, 10 minut, da pridem do cvička user posted image vrt je velik in udoben, tudi za dvojne vozičke, teren pa idealen za športna napihnjena kolesa in vaše fensi ročne bremzice - mi imamo kar nožno, pa sploh do zdaj nisem pomislila na ročno user posted image

sem pa absolutno za nadaljevanje teme pri dojenčkih, da ne izgubimo stika, čeprav prav veliko najbrž res ne bomo pisale...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
31.1.2009 22:00:51   
blanč
Škorpija a praviš fensi premziceuser posted image user posted image user posted image . Moj si je tudi vedno norce delu iz teh disk premzic na vozičku, samo ko sem mu pa jaz seštela kilažo otročkov pa vozička in ga peljala ven pogledat kak klanc imamo pa je reku"madona a veš de maš prav"user posted image  Ja "of corse" da mam, sej mam zmeriuser posted image user posted image user posted image
Noki ja v ponedeljek imam pa NS v Dravljah pri Reševi gospe. Sej bi blo dobr tudi, če je nebi bilo, me nič ne mika.
Mlinčka helouuuuuuuuuuuuser posted image user posted image , ti pa kileuser posted image ma ti si taka suhica, da morš kamenčke v žepe napolnit, ko greš na primorsko, da te burja ne odpihne.
Lara a +10pa to sploh ni velikuser posted image . Sem prebrala v knjigi, da za dvojne mamice je normalno od 18 do 22 kg.

(Mark Twain)

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
31.1.2009 22:55:06   
lara light

Ena dvojna iz moje okolice mi je govorila, da so ljudje prav nadležni in da se ju nenehno dotikajo in firbcajo, da sploh ne more po ulici, ker zahtevajo da se ustavi in jim kaže 'izdelek'...ma obupen je ta folk; meni pa je še kot noseči z dvojčki težko pristopit, če vidim, da ima voljo in čas, pa kaj vprašat...ne vem, malo obzira pa človek le mora imet. In to dotikanje...jaz se še mojih prijateljic otrok v vozičku ne dotikam, če so še mali, ker nikol ne vem, kje vse sem prej bluzila, po trgovinah in lekarnah...ma pustmo.

Ja, sem vidla prispevek, zelo lep je tudi svetlo moderuser posted image

Blanči, ti si prava prijateljicauser posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
1.2.2009 8:38:30   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Mlinčka helouuuuuuuuuuuuser posted image user posted image , ti pa kileuser posted image ma ti si taka suhica, da morš kamenčke v žepe napolnit, ko greš na primorsko, da te burja ne odpihne.

Blanči, user posted image user posted image user posted image !!! A te moram spomnit, da si me vidla samo enkrat, v jakni in da si bla zmerno do pretežno...kako bi se reklo...alkoholno navdahnjena user posted image .

Burja odpihne user posted image . Ti ga pihneš, bejba!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
1.2.2009 9:19:46   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Blanči, user posted image user posted image user posted image !!! A te moram spomnit, da si me vidla samo enkrat, v jakni in da si bla zmerno do pretežno...kako bi se reklo...alkoholno navdahnjena  .

Burja odpihne user posted image . Ti ga pihneš, bejba!

A jaz, da sem bilauser posted image navdahnjena. Bejž, bejž, jaz pa neuser posted image user posted image user posted image . O kok se rada spomnim tistega srečanjauser posted image . Pa našo super cow tolkkkkkkkkkk pogrešam.

(Mark Twain)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
1.2.2009 10:07:28   
mlinčka

A jaz, da sem bilauser posted image navdahnjena. Bejž, bejž, jaz pa neuser posted image user posted image user posted image . O kok se rada spomnim tistega srečanjauser posted image . Pa našo super cow tolkkkkkkkkkk pogrešam.

Uuu, je blo fajn, ja user posted image ! Sam mal mi je blo smotan, k ga nisem mogla z vami žingat (3. dan po ET). Jah, supermuki je pa res bolj na off. Pa še polno dela si je navlekla, šema!

No, a sem ti na naši temi dokazala, da mi burja nč ne more user posted image ?!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
1.2.2009 10:14:29   
blanč
Mlinčka, ti si caricauser posted image user posted image user posted image . Dej še tuki slikco nalimi, da ti še naše dvojne nosečke povejo da si user posted image .
Supermuki je obljubla, da bo botrca zdej se mi pa nič ne javi. A gre ona marca v postopek?? Upam, da bo takrat kaj bolj aktivna.

(Mark Twain)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
1.2.2009 14:12:05   
Kalina
Ohohoj!

Kok gre cajt hitr, nemorem verjet, danes ze stopamo v 19tuser posted image Ma smo pridni, vsi trijeuser posted image Desni me ful mocno brca in se skoz neki buni, levi pa cist na izi in ful malouser posted image A je to normalno, da je taksna razlika, al kako? Sm razmisljala, mogoce je presibek itduser posted image Komaj caka 10.2. na morfologijo, me kr pobera od firbcauser posted image Se vedno sem bolna, tole se vlece ze 1t, danes zjutraj sem bila cisto brez glasu. Bu.
Mi smo +5kg, odvisno od dneva, vcasih tudi manj pokaze, busi je pa veeeelik, evo vam dam dokazuser posted image
user posted image

Aja vozicek dobimo od prijateljice, ki ima tudi dvojcke, mislim da je BabyWelt al kaj ze?user posted image  
Aha, a vi dobite kej od obcine mani mani za dvojcke?user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
1.2.2009 14:41:09   
lara light
Kalina, lep trebušček in čestitke za samo +5!user posted image  Glede brcanja jaz nisem pravi naslov, ker moja dva komaj čutim, pa sem več kot mesec dni pred tabo. Ni pravil po mojem. Ne skrbi, 10.2. bo kmalu.user posted image

Mlinčka, Noki, Hedi, Blanči, Taškica, Šmarnogorka, RmMaja, Sunčičica, Pikatara,....vsem lepo nedeljo! Mi smo še vedno kašljavi, moj ma spet vročino, tko da furam bolnico Franjo daljeuser posted image

Coelho

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
1.2.2009 16:54:15   
blanč
Kalina, lep buši, lepa mamicauser posted image .

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 1297
1.2.2009 18:15:36   
suncicica
ogledala sem si vase vozicke,user posted image user posted image user posted image user posted image vsi so lepi. in da se pohvalim sem tudi jaz svojega dala v album.

Stella in Pia

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
1.2.2009 18:49:48   
stijan
Zdravo punce,da se malo oglasim,vidim da ste zelo pridne s pisanjem ,no pri nas se je dogajalo kar veliko stvari.Ta mali je praznoval 4 roj.dan,bilo je kar veselo,no potem pa je staknil neko virozo , ampak je danes že boljšiuser posted image .V petek sem imela morfologijo in dojenčaka sta kar ok,eden je je težek 478g,drugi pa 51o g ,je dr, da sta lepo enakomerno velika in da vse zgleda normalno,spol se je sicer videl pri obeh ampak nismo hoteli ,da pove tako ,da ostaja presenečenje.MV je dolg 5 cm tak da mi je je rekel dr. da će bo vse v redu lahko kar nosim do 40 tedna.Naš mali kar nestrpno pričakuje 2 dojenčka(tako jih imenujemo), mi kar pomaga pri zlaganju cotik, upam da bo tako navdušen tudi potem ko prideta na svet.Grem zdaj večerjo pripravit,pa se čujemo kaj.user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
1.2.2009 19:23:16   
pikatara
Punce moje ste bile pridne. Si moram prav čas vzet da  vse preberem. Izpit je za mano, mislim da usspešno tako da bom nehala štrajkat tako glede pisnja kot miganja. Cel teden nisem šla v bazen in me je vse bolelo, najbolj hrbet, pučutila sem se čist smotano in okorno. danes sem pa le šla in sem kot prerojena.

Maja tudi mene že dva dni peče zgaga in se ful čudno počutim, tako da je ziher nekaj  v zraku.

Snežinka, če pogledaš strani za nazaj boš videla, da smo cel doktorat naredile o vozičkih, imaš tudi igromno linkov. Midva sva se odločila za adbor ring duo. Mi je Lara povedala zanj in sva šla v Gorico po njega. Sem zelo zadovoljna z njim, vsaj za zdaj. Ne da se pa lupinic gor montirat. So pa slikce v albumu.

Taškica meni je kolegica rekla, da je šla z dva tedna starim sinkom na morje, tako da nam bo letos lepo. je pa res najbolje na spomlad rodit.

Snežinka nas niso vprašali koliko je nosečnic z dvojčki, niti niso omenjali tega predavanja. Če pa bo pa sporočite, se z veseljem pridružim.

Hedviga dobra si, dolgo si zdržala. Veliko sreće v četrtek, naj bo vse tako kot si želiš. Čimprej se nam javi in upam, da ne boš dolgo v porodnišniici. Treba bo odpret temo dvojčki 2009, da bomo tam nadaljevale. Vidim, da je moj predlog malo prepozen.

Punce, malo se moramo še zmeni od kje je katera, za laro vem, da je iz Nove Gorice, Taškica iz Bežigrada in jaz iz Kašlja (med Poljem in zalogom). Za Šmarnogorko bi rekla, da je ljubljančanka, pa če se ne motim je Skorpija nekje blizu ptjua. Bi lahko še to v seznam dodale. 

Glede kil imam pa srečo, da sem prve tri mesece shujšala 2 kg, ker sem bila ful boga, sem pa od konca novembra pa do sedaj dobila 8 kg.

nokes ti bo marcina prav prišla, če boš hotla za trenutek vozek sam pustit. Sem bolj na vasi doma tako da kadar bom mogla v trgovino po kakšno malenkost, bom vozek zunaj s psom pustila, pa doma bom prvo enega nesla gor in šla še po drugega, pa bo kuža z njem. V naselju di pa tega ne bi upala.

kalina to je čsit normalno, da ju ne čutiš isto, pri meni je že skoz tako. tamala je bila skoz bolj mirna, sedaj je pa kontra, verjetno je tamalemu prostora zmanjkalo. mi z glavo tam pod prsmi tako kožo narazen tiši, da me peče in boli. Se mažem parkrat na dan in tudi po noči.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?