Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Celo noč prečuli, pravkar od dežurnega ...na noben način nismo mogli zbit vročine, ki je narasla že na 39,9 zato nismo hoteli riskirat, ko smo ga ohlajali z vodo je tako jokal, da je bruhnil ven vso tekočino, ki smo jo z muko spravili v njega... ... pri dežurnem je dobili voltaren svečke (te so nam že enkrat pomagale mnogo bolj kot paracetamolske) in Amoksiklav, ker je dežurni rekel, da ima začetek vnetja grla oz. bezgavk.... Zdaj pa upam, da gre samo še na bolje ...čeprav je rekel, da lahko bo lahko taka vročina še kak dan....
Evo pravkar sta zmerila 38,5 .....končno je padla!
Nič...kamilice so tudi že zavrele...gremo probat še malo zalečt...za vas pa ....upam, da imate bolj mirne noči kot mi zadnji dve...
bogi petardito, Aleks je imel tudi včeraj čez cel dan temp. 39,8-39,9 ni in ni mu hotela pasti dol, pa smo ga ohlajali, stuširali za par minut ok pol pa spet na 40 preležal cel dan, svečke niso pomagale, zvečer smo pa dali voltaren svečko, pa se je čez eno uro zbudil ves moker, ob polnoči še enkrat moker od glave do pete. Hodti ni mogel smo ga nosili saj je bil čisto zdelan
Vročine pa ni bilo, tako da je ob polnoči končno spil 150ml kakava in danes zjutraj spet, pa zajtrk je pojedel in spet nagajiv kot vedno, končno .
Aleks je spet zakuhal popoldne, zaenkrat ni ful visoka vročina, zdej celo je kokice tako da je to samo dober znak
Petarda kako je petardito? je kaj bolje
Vam zavidam Amy..zgleda, da ste iz hudega ven
Petardito je ob 12 zakuhal na 40, potem smo zbili, pred eno uro ponovno na 40...zdaj mu je pala...se sprašujem za koliko dolgo .... mu je pa malce lažje zdaj dati svečko, pa tudi obkladke, pa spije malce več, kot je zadnja dva dni...tak da....upam, da se izkopljemo, ker smo že čisto ....
Bubi hvala za toliko pika-pok...upam, da kmalu primejo...
mi smo imeli probleme s pitjem, Aleks ni hotel nič piti, sploh včeraj ko je bil res ful bogi potem sem ga pa posadila na pult in 3x po 2dcl je dobil rehitracijsko sol, to mu je začuda še šlo po grlu, če pa ni hotel piti sem ga malo prestrašila da bomo pucali nosa (fiziološka) in potem brez problema je pil, seveda po žlički vse, ker po flaši oz. po kozarcu ni hotel nič piti.
mislim da ga je rešila reidracijska raztopina, ki jo je v kratkem času popil 6dcl
spat je šel brez vročine, bomo videli kako bo jutri
Pri Pušenjaku sem prebrala, da lahko vzame Lekadol + C...kaj pa Daleron + C? Katera ve? Ker meni ta lekadol nič ne prime, daleron + C pa mi je vedno pomagal ....sestavine so podobne...odgovori na netu pa fuuul različni ...Ne upam si pa tvegat... Saj zaenkrat še nimam visoke vročine, samo se slabo počutim in bi raje prej vzela, kot potem, ko ne bo več "prijelo"
mi smo imeli probleme s pitjem, Aleks ni hotel nič piti, sploh včeraj ko je bil res ful bogi potem sem ga pa posadila na pult in 3x po 2dcl je dobil rehitracijsko sol, to mu je začuda še šlo po grlu, če pa ni hotel piti sem ga malo prestrašila da bomo pucali nosa (fiziološka) in potem brez problema je pil, seveda po žlički vse, ker po flaši oz. po kozarcu ni hotel nič piti.
mislim da ga je rešila reidracijska raztopina, ki jo je v kratkem času popil 6dcl
spat je šel brez vročine, bomo videli kako bo jutri
mirno noč vsem
Hvala enako... petardito ima tudi okoli 37, kar je napredek...upam, da zdrži vsaj do kake 23-tih ....
Petarda glede Dalerona pa ne vem , samo če pomislim, da ga lahko vzamejo tudi majhni otroci (D Junior seveda), mislim, da ti eden ne bo nič škodil . Ima pa res zelo podobne sestavine kot Lekadol
Pri Pušenjaku sem prebrala, da lahko vzame Lekadol + C...kaj pa Daleron + C? Katera ve? Ker meni ta lekadol nič ne prime, daleron + C pa mi je vedno pomagal
isto sra , drugo pakovanje. Eno dela Lek, drugo Krka. Mogoče pa zato tebi Daleron bolj prime V Lekadolu je edino več vitamina C not.
Daleron cold 3 pa res ne vzet!
Mi smo še kar doma, da se orng pozdravimo. Kašljamo vsi še na polno, sploh jaz! Ne vem če mi tale Prospan kaj pomaga...
Prospan je za izkašljevanje. Dobra alternativa so tudi Fluimukan granule, pa seveda veeeeliko tekočine. Če pa imaš suh dražeč kašelj, pa Sinecod ali Panatus.
si ga kar predstavljam
Pri nas že cel dan sneži Letos se bomo pa naužili snega za nekaj let nazaj - in upam da ne tudi za naprej , ker tako zimo naravnost obožujem Evo mal zime še za vas:
Nina ful vas je lepo videt, ko tako uživate na snegu...mi pa tle zaprti ...
Urša si me spravila v dobro voljo s tistim mlekom!
Ada kako si? Moj izcedek danes zjutraj je bil tudi rjavo obarvan ...zaenkrat sem še 2 v 1 in si ne predstavljam, da bi šla zdaj rodit , ker pri nas je še vedno štala ...petarditu skoz zbijamo temperaturo, k sreči se čas od ene do druge doze svečke ali sirupa, ohlajanja.... daljša , zdaj pa je začel še driskat, prej je bruhnil ....pa tolk smo se trudili, da bi kaj spravili vanjga ....no, k sreči je kar pojedel dva krožnika juhe s kroglicami, pije pa tudi po požirkih...ampak se nabere.... ....je pa šel tudi iskat rehidracijsko sol danes, za vsak primer, če bi se nadaljevalo driskanje, bruhanje.... za bruhanje imam na sumu Amoksiklav ....
Jaz pa sem še kar OK, mal me trese vsakih toliko, mal me zvija, malo glava boli...ampak se zdrži , vročina mi tudi še ni narasla čez 37,3.... mimogrede bubi hvala za nasvete, sem ti že povedala, da si zlata vredna?
moja dva sta sedaj oba doma, Ela je včeraj dobila vročino in kašlja, Aleksu pa tudi vročina noče stran, no sedaj je kar ok, ko mu dam svečko mu temp. lepo pade in ko pade takrat je dobro razpoložen poje sadje ali čokolino itd, ko ima vročino pa itak noče jesti danes bomo šli k zdravniku da malo pregleda še ušesa, pljuča
še nekaj a je normalno da Aleksu vsakič ko pihne smrklje iz nosa da je zraven v sluzi tudi kri, res je da smo ga ene tri dni nazaj silili z fiziološko in da smo ga malo poškodovali v nosku je kri tekla in od takrat je že tri dni še vedno pihne med smrklji kri