|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
31.1.2009 10:35:16   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Evo....namesto, da bi uživali na sončku, morju in lignjih smo pristali v virusov polni bolnišnčni sobi...user posted image

Ja šit no... za petardita  user posted image  user posted image  user posted image  in da se hitro pozdravi.

Petarda, kaj pa postelje ni možno dobit?

Pa za vse ostale bolančke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
31.1.2009 11:28:39   
Urša
Ojoj, Petarda, to pa je sranje! Pa tko na hitro! user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da pridete čimprej domov v domačo posteljo in upam, da se ti ne matraš preveč na tistih neudobnih stolih. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
31.1.2009 11:30:03   
amy26
za Petardittauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nina hvala za nasvet glede hrane, Aleksu nič ne paše jesti pojedel malo jogurta in prej polovico čokoladnega pudinga, zdaj spi, temp.39,5, vroč ful

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
31.1.2009 14:36:16   
petarda
Hvala vsem za pike poke...smo doma. user posted image ....zdaj bo veliiiiko lažje...upam samo, da se ne ponovi zvečer.... vlažimo stanovanje 100/h drugega pa itak nimamo kaj....

Bubi...adrenalin v inhalacijah...a je to Dexamethason? user posted image ....ali kaj drugega? Pa verjetno ga ni moč nabavit za domov? user posted image ....kako pa vi delate inhalacije?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
31.1.2009 15:06:08   
petarda

Hvala vsem za pike poke...smo doma. user posted image ....zdaj bo veliiiiko lažje...upam samo, da se ne ponovi zvečer.... vlažimo stanovanje 100/h drugega pa itak nimamo kaj....

Bubi...adrenalin v inhalacijah...a je to Dexamethason? user posted image ....ali kaj drugega? Pa verjetno ga ni moč nabavit za domov? user posted image ....kako pa vi delate inhalacije?

... aha....kolikor mi je uspelo razbrati na raznih linkih to ni eno in isto.....no, mi vlažimo, mokre brisače s kapljicami na radiatorjih, pa turško savno vžgemo vsake toliko in se zapremo v kopalnico, pa vroči piskri kamilic in mete po sobah, pa izmenično zračimo prostore v katerih nismo....upam, da zaleže.... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
31.1.2009 15:28:27   
NinaŠ
Petarda samo da ste doma user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa vsi držimo pesti user posted image user posted image user posted image , da se ne ponovi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
31.1.2009 15:31:17   
NinaŠ
Tino sem zdaj peljala v gledališče user posted image ...jao, ji rečem adijo (čeprav je vedela, da ima še vajo) pa v jok user posted image user posted image user posted image . Seveda - neznan (no 1x ali 2x je že bila tam, vendar ne v zakulisju) prostor, glasba razmeroma naglas.... Sicer ni bilo hudega joka, niti se me ni oprijela kot klop, vendar imam še vedno slab občutek user posted image . Bodo pa itak poklicali, če bo kriza user posted image .. ...upam da ne user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
31.1.2009 17:46:20   
Paštetka
KAj ste že kaj rodili? user posted image

Mi se približujemo HANI user posted image .

Muser posted image  ima poleg alergije na sojo še intoleranco na laktozo, pa še nekaj mora biti... tako, da smo na strogi dieti user posted image .
POleg tega pa imamo vsi 4 pljučnico user posted image . Super user posted image . Ja, smešno mi je, jauser posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
31.1.2009 18:16:35   
Urša
Ojoj, Paštetka, vi pa pljučnico! Tale januar je pa res z boleznimi obsijan!user posted image user posted image user posted image  Mi še vedno veliko kašljamo, danes pa smo prvi dan brez vročine...upam, da tudi ponoči.
Petarda, samo da ste doma!user posted image
Kako je šlo, plesalka Tina? 

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
31.1.2009 18:40:21   
NinaŠ
Ojoj, Paštetka, vi pa pljučnico! Tale januar je pa res z boleznimi obsijan!user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image Pa kup user posted image user posted image user posted image da se pozdravite

Kako je šlo, plesalka Tina?

user posted image slabo... ...po začetnem šoku ni prišla k sebi in potem nastopati tudi ni hotela user posted image - je pogledala predstavo v mojem naročju user posted image , čeprav so jo celo pomikrofonu povabili na oder user posted image user posted image user posted image Naslednjič bo bolje, upam user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
31.1.2009 19:11:50   
Urša
Nič hudega, saj je še majhna. Bo pa drugič!user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
31.1.2009 20:02:05   
*bubi*

Evo....namesto, da bi uživali na sončku, morju in lignjih smo pristali v virusov polni bolnišnčni sobi...user posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image  user posted image user posted image user posted image  za petardita. Da se čim prej pozdravi.

Joj, kako mi je to znano user posted image

Pa še za Aleksa user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
31.1.2009 20:06:22   
*bubi*
Oh, samo da ste doma.

Dexamethazon je glukokortikoid, dajejo ga iz ampule v inhalacijo (no, bubi je kar injekcijo dobil, je bilo tak hudo). Podobna stvar v inhalatorjih je Flixotide.

Mi imamo kompresorski inhalator za fiziološko, zdravila pa dajemo preko inhaler nastavka. Ima obe pumpici - glukokortikoid (Flixotide) in bronhodilatator (Berodual ali Ventolin).

Aja, pa dvomim, da je dobil adrenalin v inhalaciji user posted image  Verjetno Berodual, ki je beta2 agonist (deluje enako kot adrenalin na pljuča - razširi bronhije, da se lažje diha).

Koliko pa je imel kaj saturacijo?

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 31.1.2009 20:08:53 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
31.1.2009 20:07:15   
*bubi*
Ja kaj še ni konec user posted image

Še user posted image user posted image user posted image user posted image  za celo paštetka family.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
31.1.2009 20:10:01   
*bubi*
Še user posted image user posted image user posted image  za Tino. Take stvari so čisto normalne. Drugič pa bo plesala kot velika user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
31.1.2009 21:02:08   
ada2
ojoj, en dan ...ma kaj en dan, 20 ur ne čekiram tu, pa je vse narobeuser posted image

cel vlak user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke, da hitro ozdravite in da se ne ponovi več.

no, mi smo ok (3x trkam).... adam ima novo frizurouser posted image , jaz sem pa jutri zadnji dan na bolniškiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
31.1.2009 21:10:24   
petarda
Ojoj...paštetka...tudi vam pošiljamo user posted image user posted image user posted image , da se pozdravite....

Za Muser posted image  pa kar verjeti ne morem user posted image ...jaz se ga še vedno spominjam s tisto kolbo v roki...pa kak je to možno, da se te alergije zdaj pojavljajo? user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi...jaz nisem ziher glede saturacije...vendar moj user posted image  pravi, da je imel ali 143 ali 173 user posted image ...če je to tisto, ko so mu prstek oblepili in potem nekaj merili, pa ena rdeča lučka je svetila na tistem traku user posted image .... Sem pa na net-u prebrala, da če je nad 90 potem ni tako hudo user posted image

Inekcijo je tudi petardito dobil v ritko..., adrenalin pa mislim, da tudi v inhalacije...vsaj tako je razvidno iz tistega lista, ki ga je imel obešenega...sem ga poslikala...pa vprašala sem, ko so mu to delali ali je notri samo kisik...ali kaj...in je rekel med. brat, da je notri (v maski) zdravilo...adrenalin...user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
31.1.2009 21:19:21   
NinaŠ
Petrda meni se ful čudno zdi, da bi imel tako visoko sturacijo user posted image ...bi prej rekla, da je bil to srčni utrip user posted image . Ker kolikor vem je normalna saturacija 98 ob dihalnih stiskah pa PADE user posted image .

No glede Tininega nastopa me pa nič ne skrbi, res je še fulll majhna/mlada in včasih (upam da ne prepogosto) pričakujem čistpreveč od nje user posted image (težave se zavedam, kar mi je opravičilo user posted image ).  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
31.1.2009 21:21:23   
NinaŠ
jaz sem pa jutri zadnji dan na bolniškiuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj kako hitro čas beži user posted image si kar ne morem predstavljat, da se bosta s Petardo čez 14 dni morali že vsaj 3x dnevno tu gor javljat, da bomo prepričane, da sta še v enem kosu user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
31.1.2009 21:21:39   
petarda
Amy kako je Aleks? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
31.1.2009 21:24:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

No glede Tininega nastopa me pa nič ne skrbi, res je še fulll majhna/mlada in včasih (upam da ne prepogosto) pričakujem čistpreveč od nje user posted image (težave se zavedam, kar mi je opravičilo user posted image ).  

Res je še majhna...že itak se mi zdi, da je fuuul odrasla, pogumna in napredna, to pa pripisujem tudi dejstvu da ima velikega bratca po katerem se zgleduje. user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
31.1.2009 21:25:44   
ada2

jaz sem pa jutri zadnji dan na bolniškiuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj kako hitro čas beži user posted image si kar ne morem predstavljat, da se bosta s Petardo čez 14 dni morali že vsaj 3x dnevno tu gor javljat, da bomo prepričane, da sta še v enem kosu user posted image user posted image

to pa verjetno ne bo problemuser posted image

ja petarda, tisto ziher ni bila saturacija, ker saturacija je max 100, ampak 100 itak nima nihčeuser posted image .... mi v službi dajemo kisik če pade pod 94, ne vem pa kako je pri otrocihuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
31.1.2009 22:04:10   
*bubi*

Bubi...jaz nisem ziher glede saturacije...vendar moj user posted image  pravi, da je imel ali 143 ali 173 user posted image ...če je to tisto, ko so mu prstek oblepili in potem nekaj merili, pa ena rdeča lučka je svetila na tistem traku user posted image .... Sem pa na net-u prebrala, da če je nad 90 potem ni tako hudo user posted image

saturacija se meri v %, tak da več kot 100 ziher ni bila. Ja, meri se s to rdečo lučko na prstku. Mislim, da otrokom dajo kisik, če pade nekje na 94 ali nižje.  

Ja, na isti napravi pa tudi pulz kaže, kot je Nina napisala.... verjetno je tvoj to gledal user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 31.1.2009 22:05:32 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
31.1.2009 22:04:48   
*bubi*

ja, samo res. Pa javljanje prek wapa iz porodne sobe ne velja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
31.1.2009 23:53:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ja, samo res. Pa javljanje prek wapa iz porodne sobe ne velja user posted image user posted image user posted image

Saj se sploh ne znam user posted image ...moram še naštudirat do takrat...user posted image

Drugače pa zbijamo vročino...je imel 38,8 in je ob 21.uri dobil sirup...ni kaj dosti pomagal, oprhali smo se že... krompir na nogah ne zdrži, kis tudi ne....user posted image ...zdaj je padlo po prhanju na 38,4, če sem prav merila, ker to je spet poseben projekt...upam, da zdrži še vsaj do enih potem mu bom v primeru, da bo imel visoko vročino dala kar svečko....

Ah...ja...

Amy kako je Aleks?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.