|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
29.1.2009 19:31:33   
dulcinea
A lahko vprašam s kje pa ste ve? In koliko otročkov imate in koliko so stari? (Da ne berem za nazaj, k je fulllll) 

Jaz sem pa trenutno iz Ajdovščine, drugače pa sem bila prej doma iz ene vasi bolj proti Kočevju, pa še zmeraj v Ribniški občini.

Nimam še otrok. Upam, da bodo kdaj. user posted image

< Sporočilo je popravil dulcinea -- 29.1.2009 19:33:12 >

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
29.1.2009 20:50:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

Pikica - hvala za priporočilo, tud mi si ogledujemo Moravske, sam čakam še Olimlje, da vidim, če bo v marcu novi bazenski kompleks že narejen (tak pravijo). Drugače pa tud mi odromamo Marca. Ja, pa darini bon izbiram za naša dva, ma oči 60 let in jima bom kupila oddih v toplicah, poznaš tud kaj Banovce, no saj ne vem, če bis e tak daleč peljala, but...
Banovcev ne poznam, pa tudi v Moravske gremo prvič.

PLESENE-NOVE-kdo pa jih ima sedaj-skupina že formirana??????????user posted image
V bistvu niso nove plesne vaje,  potekajo že od septembra, samo ker so tiste "naše" propadle, smo jo vključili v te- že obstoječe. To je plesna šola Taras, se je pa ravno prejšnji teden začel nov termin (zajema 8 vaj, potem nastop itd.)

Upam, da si danes uživala-SAMA- IN SI KAJ PRIVOŠČLAA user posted image
Uživala ja, sama nisem bila, samo brez družine user posted image . Sem se pa iz Mullerja (spet) komaj privlekla do avta s tistimi vrečkami v rokah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1177
29.1.2009 20:52:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Berem, da pri 6-ih mesecih v posvetovalnicah po večini krajev v Sloveniji vzamejo tudi kri in vodo.

Pikica ja tudi jaz sem to zasledila. Kdaj pa v Ribnici to pregledajo? Upam, da vsaj pri devetih, mesecih?

Sem ravno danes izvedela da pri nas v Ribnici vzamejo kri in vodo pri 9-ih mesecih.

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1178
29.1.2009 20:57:52   
Anonimen

A lahko vprašam s kje pa ste ve? In koliko otročkov imate in koliko so stari? (Da ne berem za nazaj, k je fulllll)

Dolenji Lazi, dve sončici, user posted image  Lana 4,5 let, user posted image  Zoja 6 mesecev.

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
29.1.2009 22:11:23   
ilatic
joj sm smotka! HVALA vsem za doborodšlicouser posted image

Smrka hvala za pohvalo imena. Meni se tudi dopade, mogoče  na začetku glih ne, zdaj sem pa navdušena. Ja baje je en znani hrvaški voditelj, samo ni dobil imena po njemu! user posted image jj tako daleč iz od rojstnega kraja? Pa kaj pogrešaš dom?

sayuri hvala ne bi virozice.user posted image Jih bomo po moje še prekmalu dobili! Res sem vesela, pa trkam, da ni bil še huje bolan, razen en teden mi je kašljal pa sva z fiziološko vse rešila. Ja jaz se spomnim tudi zaradi tega ker sva poklepetali. Sej boste opazile da sm kr klepetulja, če imam časuser posted image .

Nimam še otrok. Upam, da bodo kdaj.

dulcinea seveda bodo!! Ne skrbi vse ob svojem času!user posted image
V Ajdovščini sem pa parkrat že bila in tudi poročne prstane imam od tam. Moj brat je včasih živel tam in on mi jih je kupil. Kar zanimiv kraj, samo pihalo je pa k pr norcih!

Pikica hvala za informacijo!

Evo danes je dan hitro minil. Starejšo hčero smo pospremili na avtobus, ker so odšli smučat z šolo v Cerkno. Mal jo že puberteta daje (no ne mal), pa me mal skrbi.

LP

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
29.1.2009 22:58:17   
klepetkaa
čer čveke

ma ste načvekale...user posted image

mi bolni vsi po spisku- včeraj sem bial jaz pri zdr.-diagnoza angina in še nek sinuitis in za nagrado AB.Pa če me nekaj spomin ne vara, se mi zdi da sem že včera to napisala. SE zdaj nekaj spominjamuser posted image

Prejele ob sedmih zvečer pa sem šla z Marušo in Lano tud k zdravniku;Lana bronhitis in inhalacije z ventolinom, jutri zjutraj kontrola in ponovno inhalirat, maruša vneto uho in AB.Saj sem že ko inventar v ZDuser posted image
Menči sem vaju s Tobijo  čez okno videla , ko sem čakal v čakalnici.Ampak Tobija pa je orng decuser posted image

sayuri in ilatic, vedve pa sta se tako spozanli ko jaz z nasy in andrejem, ko sem ju tudi v posvetovalnici videla, povezala torbo z vozičkom(glede na predhodne deabte tuakjuser posted image , pa videla sem da sta nova, pa Maša pribl. tolk stara ko Lana, in sem takrat vedela, da sta to onadvauser posted image

ilatic, jaz sem pa doma 2 km iz Ribice proti vam, imam pa skoraj 11 letno Marušo, zelo skoraj 6 letnega  Domna in 13 mesečno Lano, malo razcrkljankouser posted image .

Pa  tole ko omejaš puberteto.. imamo že malo za sprobat .. za začetekuser posted image user posted image

nasy, zadnjič uspešno prestala... user posted image seveda ko pa mi ni nič delala, ampak samo napotnico za slikanje dala. tako da sem iemla še športni dan v Ljubljano.  SEm pa  danes imela dan za it, bi šlo bolj zares kot zadnjič, ampak sem se elegantno izognila obisku zobarja, ker sem bolnauser posted image

zdajle ob 23 uri  pa imava obe z Marušo na meniju antibiotik, zato samo še lahko noč do jutri.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
30.1.2009 8:19:28   
ilatic
Pa tole ko omejaš puberteto.. imamo že malo za sprobat .. za začetek

Bodi vesela. Pri nam je že napolno in se obremenjujem sto na uro!!! Lani so me na govorilnih urah že pri vratih ko sem vstopila odslovili, letos pa čisto druga pesem. So me prosili, da se udeležujem redno govorilnih ur in to po možnosti tudi oba! Pravi, da je zdaj na višku in je treba spremljat, da vidi da se jo nadzorjuje. Veš kakšna sprememba! Sem že jokala zaradi tega! pol se pa sprašuješ seveda kaj jaz delam narobe! Čeprav me vsi tolažijo ah to je puberteta...jah sam nam mamicam pa ni vseeno a ne?

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
30.1.2009 20:12:06   
Anonimen

A vam je to kaj znano?

Kaj:

Tamalina vadba za mamice in dojenčke-RIBNICA

Kdaj:

v sredo, 21.januarja 2009

Kje:

Ribnica, Športni center

Gre za pridobivanje in vzdrževanje psihofizične aktivnosti v obdobju po porodu

- Z vadbo pridobivamo in vzdržujemo psihofizično kondicijo v poporodnem obdobju.
- Ob prijetni glasbi z elementi pilatesa utrjujemo tiste mišice, ki so tekom nosečnosti in poroda oslabele.
- V vadbo vključujemo tudi vaše dojenčke, s predavanji in z izmenjjavascript:shranidodajDogodek();avo izkušenj pa najdete podporo pri negi in vzgoji otrok.
- Vadba je namenjena mamicam z dojenčki (po otrokovem 8.tednu starosti).

Lokacije, kjer izvajamo vadbo:
-KJE:Ribnica: Športni center Ribnica, Majnikova 3

- KDAJ: V SREDA 10.00 - 11.00 ure

KOLIKO STANE? 10EUR/h, 30EUR/mesec, ob plačilu za tri mesece vadbe pa je cena le 81 EUR.

KJE SE PRIJAVIM? Na tel. številki 051 369 900 ali po e-mailu info@zavod-tamala.si

OBIŠČITE PA TUDI NAŠO INTERNETNO STRAN www.zavod-tamala.si

POSKUSITE NEKAJ NOVEGA IN POSKRBITE ZA DOBRO POČUTJE VAS IN VAŠEGA OTROKA!

Nudimo vam tudi pomoč in podporo pri negi vašega dojenčka, ter vam svetujemo o vzgoji otrok.

< Sporočilo je popravil pikica** -- 30.1.2009 20:13:00 >

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
31.1.2009 9:28:06   
sayuri
O, pikica, kje si pa to zbrskala? Hm, pa to dejansko obstaja? Bi blo zanimivo videt. Katera gre sprobat? Če ne bom šla jaz mogoče enkrat....za 10€ me ne bo konecuser posted image

Včeraj smo se v ZDju videli s polovico tukajšnjih akterjev user posted image . pikičin možek, klepetka, Menčy. Bi blo bolje, da bi se kje drugje tkole srečale, ne pa v tisti virusni čakalnici user posted image

klepetka kako je Lana danes? Lovro je kar boljši. Sva šla ob 12h še 1x inhalirat. Kisik se je dvignil na 92. Sicer še vedno malo, ampak nekaj je. Je bil pa celo noč brez vročine in tudi zutraj je ni imel. user posted image   Pazi nase, pa pocajtajte se.

pikica, uživajte na dopustu. JAz bi tudi ful rada kam šla. VSaj za vikend. Saj malo gledam dol ob morju, da bi šli malce živčke spočit...

Menčy, kako Tobija in oteklina?

ilatic puberteta res naredi svoje. Kako pa punci sprejemata TArika?
smrka ste ozdraveli?
dulči, kako se pa zdaj to govori. Seveda bojo otroci!!!!! NAj ti bom jaz za vzgled user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
31.1.2009 10:54:13   
Menčy
Pikica - BRAVOOOuser posted image , SUPER SI TO IZBRSKALA. Jaz bi hodila, da sem vsaj malo več s tamalim, drugače si Zarja jemlje preveč pozornosti zase.
BI ŠAL ŠE KATERA DRUGA, da ne bo dolgšasuser posted image kaj pravite...

VIDIM, DA SE ZGODBA PRI VSEH PONAVLJA, ampak očitno smo mi začeli s 3-tedenskimi virusi in bolezenskim stanjem, zadj pa se nadaljuje pri drugih
čisto vsem, ki ste bolančkani - SAYURI, KLEPETKAA, SMRKA, sem še katero izpustilauser posted image  želim VELIKO POTRPLJENJA, MOČI, POMOČI in LJUBEZNI, SAJ LE TAKO BOSTE priromale do konca bolezenskega stanja
pa počivajte kolikor morete in kolikor vam dajo pa pustite, če imate vsaj enega zdravega, da vam malo streže...

pa seveda user posted image user posted image user posted image  DA SE ČIMPREJ POZDRAVITE

ILATIC - živim malo pred Ribnico, imam eno zvezdico  Zarjo, staro 3 leta in enega sončka Tobija, starega pol leta
sayuri -Tobijeva oteklina je boljša, je pa še zelo siten in ničččč ne spi, ampak ne boš verjela , PUSTILA NAS JE NA CEDILU user posted image  in odšla domov, tako da nas je pregledala sestra Milka in če bi bilo potrebno še dr. Lušinova, saj ne moreš verjet user posted image user posted image
kako bi se počutili starši, če bi po eni uri GU prišlE pred razred in rekle: GOVORILNIH UR JE KONEC,  MOJA URA SE JE IZTEKLA , SE VIDIMO PRIHODNJIČ (takoj bi nas blatili po časopisu)
jaz pa včasi sedim tud 4 ure pa mi še nikoli ni bilo žal ali težko (ja, včasih, ko sem bila tam z vročino, butara)

SMRKA - sorry, namen je bil dober, "sem pač faluuu"

sam tolk
vas še 1x preberemče bo čas, če sem še kaj izpustila

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
31.1.2009 11:30:33   
smrka
Mency, sej mi nisi prva voscila, je bil sosolec pred tabo, zmeraj fali datum, sam je bil pa prvi user posted image .

Mi smo ze bolje kar se tice zdravja, sam se zmer nismo najboljsi. Zdajle grem hitr neki za kosilo nastimat, da nebomo lacni!

Lepo se mejte punce!!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
31.1.2009 11:39:13   
sayuri
Menčy, kaaaaaj???? MAroltova te ni sprejela???? PA kaj ji je blo včeraj???? ZA znoret!! To je res za v časopis!!!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
31.1.2009 12:09:44   
Anonimen
Tukaj sem zbrskala user posted image , se javim, da pokličem kako in kaj je s to zadevo, pa vam poročam naprej user posted image . Meni bi bilo fino, če zadeva laufa, bova šli probat kako je. V našem kraju sem vedno pogrešala take aktivnosti..

http://www.ringaraja.net/dogodek.asp?datum=2009/1/21&dogodekID=3809&dogodek=Tamalina%20vadba%20za%20mamice%20in%20dojen%C4%8Dke-RIBNICA

Ja, je rekel možek da vas je videl (klepetka, sayuri), z menčy sta se verjetno zgrešila user posted image . In ja, res bi bilo bolje se kje drugje srečat. Upam, da ste vsi bolje.. Lovro, Tobija, Lana, klepetka in vsi ostali... Mojo Lano je danes začel še drugi ušesek bolet user posted image , tako da sploh ne vem kako bo zdaj z našim dopustom, pa take plane imamo user posted image . Pa za jutri imamo karte za lutkovno gledališče kupljene.. očitno bo šlo vse narobe.user posted image
Zoja je zaenkrat zdrava, pridna, skratka vse ok (tok,tok,tok), sicer jo je prej nekaj matralo (pojedla je veliko suheha sadja, mogoče zato user posted image ), je rabila skoraj eno uro da je zaspala.

Lepo se imejte, pozdravite se! Se beremo.

< Sporočilo je popravil pikica** -- 31.1.2009 12:13:19 >

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
31.1.2009 12:12:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

Tobijeva oteklina je boljša, je pa še zelo siten in ničččč ne spi, ampak ne boš verjela , PUSTILA NAS JE NA CEDILU user posted image  in odšla domov, tako da nas je pregledala sestra Milka in če bi bilo potrebno še dr. Lušinova, saj ne moreš verjet user posted image user posted image
kako bi se počutili starši, če bi po eni uri GU prišlE pred razred in rekle: GOVORILNIH UR JE KONEC,  MOJA URA SE JE IZTEKLA , SE VIDIMO PRIHODNJIČ (takoj bi nas blatili po časopisu)
jaz pa včasi sedim tud 4 ure pa mi še nikoli ni bilo žal ali težko (ja, včasih, ko sem bila tam z vročino, butara)

NO COMMENT!!! Moram pa rečt, da niti nisem toliko presenečena nad tem.. Jezna, razočarana pa...

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1189
31.1.2009 12:24:30   
Anonimen
Ženske tako je, jaz sem klicala glede vadbe mamic z dojenčki. Vadba je bila organizirana že lansko leto, potem se je pač to zaključilo. Gospa mi je povedala, da zaenkrat v Ribnici ni skupine, vendar če zberemo vsaj 5 MAMIC, ki bi hodile z dojenčki na vadbo, bodo šli takoj v akcijo in odprli skupino. In vadba se začne! user posted image  Torej, gremo v akcijo!user posted image

Povejte, katera je zainteresirana za to vadbo, pa če še katero mamico poznate jo obvestite o tem, mogoče se še kakšna prijavi. Jaz sem o tem že obvestila 2 mamici iz okolice Rbc (če katera potrebuje moj poslani mail ji ga lahko pošljem). Čakam odgovore user posted image . Vam poročam! 

VADBA V ŠCR:

1. Pikica** &  Zoja

Prilagam še en link od tega zavoda, če katero zanima..
http://www.zavod-tamala.si/

< Sporočilo je popravil pikica** -- 31.1.2009 12:37:20 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1190
31.1.2009 12:59:52   
sayuri

VADBA V ŠCR:

1. Pikica** &  Zoja

2. sayuri & Lovro ali Zara

Prilagam še en link od tega zavoda, če katero zanima..
http://www.zavod-tamala.si/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
31.1.2009 14:05:31   
Anonimen

VADBA V ŠCR:

1. Pikica** &  Zoja

3. mamica & Tija

user posted image  dobro nam gre. En odgovor še čakam.. user posted image

< Sporočilo je popravil pikica** -- 31.1.2009 14:06:21 >

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1192
31.1.2009 17:28:56   
Anonimen
Evo, mi smo od zdravnika user posted image . Očitno se ga še nekaj časa ne bomo rešili. Lana je jokala full, da jo ušesek boli. Je bil dežuren dr.Đorđevski. Zame je zdravnik 1A, kapo dol, res. Si vzame čas, ti razloži kar te zanima, da se ne počutiš kot en "lolek" user posted image . Pa še papir za laboratorij sem dobila-za v pon, če jo bo še bolelo. Ni vnetje, ni za antibiotik, še vedno. Dobila je trak, jutri ga mormo it zamenjat. user posted image
V glavnem, pestro..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1193
1.2.2009 8:21:57   
ilatic
ilatic puberteta res naredi svoje. Kako pa punci sprejemata TArika?

Sprejemata ga SUPER: Presenečena sem bila na mlajšo, ker je bila kar razvajenka, ampak ima ga rada neverjetno. Vse naredi za njega z veseljem! Obe ga obužujeta in je to neverjetno lepo. Tarik ima srečo da ima take sestice in upam ,da tako ostane!

Ženske tako je, jaz sem klicala glede vadbe mamic z dojenčki. Vadba je bila organizirana že lansko leto, potem se je pač to zaključilo. Gospa mi je povedala, da zaenkrat v Ribnici ni skupine, vendar če zberemo vsaj 5 MAMIC, ki bi hodile z dojenčki na vadbo, bodo šli

pikica jaz bi hodila samo sem žal brez prevoza! je pa to res super zadeva, tako za mamice kot za otročke!

Ne morem verjet kaj je s to Maroltovo. Baje je full sposobna ampak očitno ji manjka pa malo človečnosti in kulture! Ne morem verjet! Baje gre v penzion kmalu? In jo bo zamenjla nek maljši iz pediatrične? Je to res? no evo ta ja - dr.Đorđevski!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
1.2.2009 8:52:53   
Anonimen

pikica jaz bi hodila samo sem žal brez prevoza! je pa to res super zadeva, tako za mamice kot za otročke!

Škoda!

Ne morem verjet kaj je s to Maroltovo. Baje je full sposobna ampak očitno ji manjka pa malo človečnosti in kulture! Ne morem verjet! Baje gre v penzion kmalu? In jo bo zamenjla nek maljši iz pediatrične? Je to res? no evo ta ja - dr.Đorđevski!

Ja, tudi jaz sem to slišala oz.se govori..

Drugač pa je pri nas zbolela še Zoja user posted image . Včeraj zvečer je imela vročine 39,2, smo ji dali svečko (prvič). Ponoči se je skoz zbujala, je bil možek v akciji. Sicer je ni bilo treba nič hranit in iz posteljice jemat.. user posted image , pa iz noska ji teče, tako da imam občutek da bo sesalec spet laufal na polno.
Z Lano greva pa zdaj v ZD, vročine upam da nima več.
Grem merit zdajuser posted image ! Lutke danes odpadejo, vprašanje kaj bo z Bohinjem user posted image

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
1.2.2009 9:14:23   
sayuri
Ojej pikica user posted image user posted image user posted image  Upam,d a se pocajtate in si greste oddahnit na zaslužen dopust. Pikepoke za Lano in Zojo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
1.2.2009 11:33:21   
dulcinea
Ojej. Ubožčki. Pa kaj je letos toliko bolezni?

dr. Djordjevski je bil pa moj sošolec in je res fejst človek. Fino, da ga boste imele v Ribnici.

Jaz sem bila pa včeraj v Udinah v enem iber velikem šoping centru in sem si kupila...... nič. No, eno pižamo s kratkimi hlačami. Sam ne vem, a je z mano kaj narobe, al mi je tam vse tko načičkano, res, čist italjansko. Na vsakmu kosi je neki srebrnega ali zlatega. Še svakinja si ni izbrala maturantske obleke, ker je res vse čudno blo.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
1.2.2009 12:29:38   
lotoska
Hvala punce ker ste me potolažile, da gre Maroltova v penzijo. Ker po prebranem sem  bila trdno odločena, da me ZD Ribnica ne vidi več. Ampak ostali ZD so  mi pa precej odročni. No lepouser posted image . Upam da čimprej gre.

Dulcinea, tudi jaz sem že prišla iz Italije s simboličnim nakupom. Sem šla po cunje, domov sem prišla pa z avtoradiemuser posted image . Glede tiste občinske zemlje, ki sem ti jo zadnjič omenjala,  je župan naredil super potezo. Nič več kompliciranja, tako da bomo lahko zrihtali. Sem že dva dni ful vesela.

< Sporočilo je popravil lotoska -- 1.2.2009 12:30:39 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
1.2.2009 18:38:07   
Anonimen
VADBA V ŠCR:

1. Pikica** &  Zoja

3. mamica & Tija
4. mamica & Luka

user posted image  dobro nam gre. En odgovor še čakam.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1199
1.2.2009 19:51:48   
ilatic
Pikica user posted image user posted image user posted image tudi jaz ti pošilam pol koš zdravja!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......