Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:33:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: nya križ kraž - pa je vredu ti to križaš Ja, sam res. Dej nya pokriži na FB še mene, mi fali ful junijčic. dej mi javi na zs, kdo ti fali
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:34:46
|
|
|
|
babysolza
|
A ne piše Samsi, da je iz Koroške?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:38:14
|
|
|
|
polly80
|
jst mam komaj 3 na FB me lahko poklikate,če katera želi ..lahko noč aja,nya-bravo patriku za spanje upam,da bomo tud viti kmalu lahk ploskali
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:39:22
|
|
|
|
babysolza
|
Nya, imaš ZS. Evo, zdej pa tud mene mal pobira. Grem pančkat, da nardim plac za ta nočno izmeno. Fajn čvekajte!!! Aja - a cukrčke od Danielle Steel in Victorie Holt sem pa sam jaz brala? Pa Sidneya Sheldona mam ful rada in Agatho Christie tud.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja točno, iz Koroške je. Jao moja pozabljivost. Nya, dej še mal pokrižej no junijke. Sam napište kdo je kdo po nicknameu, da bom vedla.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:47:31
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza A ne piše Samsi, da je iz Koroške? aha... Sam poleti sva ( zdaj bomo) pa bolj na Didlininem koncu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:51:14
|
|
|
|
Samsa
|
Jaz grem Lahko, mirno in dolgo noč vam želim Pa pridno klofajte
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:53:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza A ne piše Samsi, da je iz Koroške? aha... Sam poleti sva ( zdaj bomo) pa bolj na Didlininem koncu Kot na morju nam bo luštno.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:58:48
|
|
|
|
Anonimen
|
nekaj sem vas pokrižkala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 6:03:08
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza A ne piše Samsi, da je iz Koroške? aha... Sam poleti sva ( zdaj bomo) pa bolj na Didlininem koncu Kje pa? Saj jaz sem tud dokaj blizu... Aja pa Didli, sem včeraj čist pozabla napisat - ti si s Cerknice ne? A maš kej avto čez teden? Lohk bi se kej na Uncu dobile, v Cerknico ne grem, me lohk čarovnice na Slivnico spodijo... Aja, pa dobro jutro. Mi smo imeli prvo hranjenje in zaspali nazaj - sam tolk smrči, da mi ni do poslušanja, pa sem kr vstala.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 6:04:14
|
|
|
|
babysolza
|
Na šment, kaj pa naj zdaj delam, ko ni nič za brat?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 6:08:46
|
|
|
|
babysolza
|
Nya, imaš ZS.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 8:08:47
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro že diši, prav tako . A pol ste šle vse Emo gledat?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 8:11:50
|
|
|
|
Samsa
|
Vse najboljše obmesečnikom ( no, danes obmesečnici ) - Petja ( Jerneja RR)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 8:19:27
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza A ne piše Samsi, da je iz Koroške? aha... Sam poleti sva ( zdaj bomo) pa bolj na Didlininem koncu Kje pa? Saj jaz sem tud dokaj blizu... Aja pa Didli, sem včeraj čist pozabla napisat - ti si s Cerknice ne? A maš kej avto čez teden? Lohk bi se kej na Uncu dobile, v Cerknico ne grem, me lohk čarovnice na Slivnico spodijo... Vem, da si blizu ja... Mi hodimo na Volčje A se bosta dobile v oni pizzeriji, ko imajo tako groznooo velike pizze? Sva se s enkrat nasrala in sva si naročila vsak svojo... Kelnar nama pa ni povedal, da so to velikanke Pizze dolgo nisem mogla niti videt
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 8:22:58
|
|
|
|
mtinca1
|
dobro jutro, jaz bedim že od 6-ih - proti svoji volji, da ne bo pomote . sem bla prespana, da bi se aktivno ukvarjala z Lano, pa sem ji Pikija dala na TV in je bila pridna in tiho kot miška . včeraj sem pozabila komentirat Lovra. super luškan in pravi športnik . . pri nas je pa novo to, da se iz ležečega položaja včasih sama spravi v sedečega. . knjige - nisem prebrala nobene za razvedrilo že enih 10-let . imam na čase idejo, da bi, potem pa TV vse pokvari.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 9:12:13
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Vem, da si blizu ja... Mi hodimo na Volčje A se bosta dobile v oni pizzeriji, ko imajo tako groznooo velike pizze? Sva se s enkrat nasrala in sva si naročila vsak svojo... Kelnar nama pa ni povedal, da so to velikanke Pizze dolgo nisem mogla niti videt A veš kje sem pa jaz živela ko sem živela še s starši? V vasici Volče. Sem najprej mal slabo prebrala pa sem že hotla vprašat, da h komu hodite ker jaz tam vse poznam. Sam je pa tud v Volčjah luštno, a hodite kaj k tistemu jezeru? Pica - ja, mi smo HB vnaprej dobili opozorilo, da bo ena pica na 2 osebi čist ok. Smo bli pa lih ene 3 tedne nazaj tam in je še vedno fuuuuuul dobra.
< Sporočilo je popravil babysolza -- 1.2.2009 9:13:03 >
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 9:12:37
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 pri nas je pa novo to, da se iz ležečega položaja včasih sama spravi v sedečega. .
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 9:23:33
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 včeraj sem pozabila komentirat Lovra. super luškan in pravi športnik . . . se strinjam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 9:24:19
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 pri nas je pa novo to, da se iz ležečega položaja včasih sama spravi v sedečega. . Lana
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 9:26:07
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza A veš kje sem pa jaz živela ko sem živela še s starši? V vasici Volče. Sem najprej mal slabo prebrala pa sem že hotla vprašat, da h komu hodite ker jaz tam vse poznam. Sam je pa tud v Volčjah luštno, a hodite kaj k tistemu jezeru? K jezeru pa gremo takrat, ko ni več koga
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 10:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza A ne piše Samsi, da je iz Koroške? aha... Sam poleti sva ( zdaj bomo) pa bolj na Didlininem koncu Kje pa? Saj jaz sem tud dokaj blizu... Aja pa Didli, sem včeraj čist pozabla napisat - ti si s Cerknice ne? A maš kej avto čez teden? Lohk bi se kej na Uncu dobile, v Cerknico ne grem, me lohk čarovnice na Slivnico spodijo... Vem, da si blizu ja... Mi hodimo na Volčje A se bosta dobile v oni pizzeriji, ko imajo tako groznooo velike pizze? Sva se s enkrat nasrala in sva si naročila vsak svojo... Kelnar nama pa ni povedal, da so to velikanke Pizze dolgo nisem mogla niti videt ja tiste pizze so res velikanke. Še dobro da dela teta moja tam, pa se mi nismo nikol nasankali. Babysolza, sevada se lahko dobimo na kakšni kavi, sam ta teden ne morem, ker bo moj vzel moj avto, ker mormo "družinskega" peljat na veliki servis. jermeni, olje, ...spet bo šlo najmanj 500€ Se bomo zmenile.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 10:56:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa čestitke obmesečnikom ...čeprav so že julijski Lana Mi znamo pa pokazat jezik, zakašljat itak, pokaže kako joka, kako pojemo. Vsak dan je nekaj novega. Pa mi je moj rekel, da se jaz ne ukvarjam veliko z otrokom, ker sem preveč na RR, otroka imamo brihtnega je rekel. Itak se je hecal.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 11:24:39
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa ja tiste pizze so res velikanke. Še dobro da dela teta moja tam, pa se mi nismo nikol nasankali. Babysolza, sevada se lahko dobimo na kakšni kavi, sam ta teden ne morem, ker bo moj vzel moj avto, ker mormo "družinskega" peljat na veliki servis. jermeni, olje, ...spet bo šlo najmanj 500€ Se bomo zmenile. Jaa!!! Pa ne vem, kje smo ble do zdaj...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 1.2.2009 11:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa ja tiste pizze so res velikanke. Še dobro da dela teta moja tam, pa se mi nismo nikol nasankali. Babysolza, sevada se lahko dobimo na kakšni kavi, sam ta teden ne morem, ker bo moj vzel moj avto, ker mormo "družinskega" peljat na veliki servis. jermeni, olje, ...spet bo šlo najmanj 500€ Se bomo zmenile. Jaa!!! Pa ne vem, kje smo ble do zdaj... Pojma nimam. zapečkarji.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?