barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdaj pa eno resno vprašanje: firbec me je nesel brat julijke in sem opazila, da se na veliko poslavljajo s čveka zaradi tega, ker so ugotovile, da jim le-ta odžira lep kos življenja, da so dobesedno obsedene z RR. Da so zaradi tega nekvalitetne mame svojim otrokom, zanemarjajo hobije,... Kaj menite ve o tem? Zase lahko rečem, da nisem dobila občutka, da bi se zaradi tegale majskega čveka moje življenje zakompliciralo oz. bi mu bila odvzeta kvaliteta. Še vedno se ogromno posvečam otrokom (skupaj se igramo, učimo, jezimo), hobijem žal bolj malo (ker je to rahlo težko z Gregijem v naročju ), dom je en dan bolj urejen, drug pa manj, odvisno od zahtevnosti mojih treh sončkov, na kakšno organizirano dejavnost bi pa kljub čveku šla, če bi mi denarno zneslo. Z možem se pa tudi posvetiva drug drugemu, kolikor nama mali dopušča, itak prihaja iz službe šele zvečer. Na srečo imam računalnik v kuhinji in pač vsake toliko pribremzam zraven, kliknem "refresh", kaj skomentiram, se nasmejim, zjokam skupaj z vami in grem dalje. Ne čutim pa nervoze, če ne morem gor, jezna sem samo, če napišem dolg post in mi računalnik zmrzne Lenoritis me pa včasih tudi zgrabi, z računalnikom ali brez njega, grem pač zijat TV... Pa kolegic in prijateljic v živo tudi ne zanemarjam zaradi neta. Se pa zaradi tega, ker imam tu tako fajn družbo, tudi na beden in depresiven dan počutim bolje, ker vem, da bom vedno dobila kakšno spodbudno besedo ali prijazno slikico In imam potem tudi za sitnega Gregca več energije, več dobre volje. Tako da je moj zaključek tale: hvala, ker ste tu in se lahko tako fino družim z vami Za foro bom kopirala dva posta na julijkah, brez nickov, da ne bo kakšnega fajta ali zamere Veš kaj bom jaz napisala. Če si katera ni vzela časa za druge stvari in ni njeno življenje kvalitetno ni to RR kriva ampak sama. Treba si je čas zorganizirat pa gre če hočeš. Pri meni čisto nič ne trpi. vse cunje imam oprane in zlikane, zraven skuham, če je treba, kuhinjo pospravim, posesam, pomijem, ....... nobeno delo ne zastaja. Otroka ne trpita, ker se z njima ukvarjam kolikor zahtevata, vmes pa se tudi sama igrata. Ampak vedno, ko kaj zahtevata dobita. Zase pa naredim kar hočem. Če hočem kaj brat, uživat v kadi polni vode in ..... si vzamem čas za to. RR pa res ne morem krivit. Pri meni bo pa res tako, da ko bo prišla pomlad in toplejše vreme bom manj tukaj, ker sem zelo rada zunaj in ko bo še služba bo ..... En teden bom več tukaj dopoldan, ker bom popoldan delala, ko pa bom dopoldan v službi je pa vprašanje, če bom do večera prilezla. Poleti bo pa sigurno kriza, ker smo zunaj dalje. Bomo sploh videli kako bo, kakšne bodo spalne navade Maje in ..... To bo pa vse čas pokazal.