|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
31.1.2009 9:10:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

oktavija čestitam za lepo piko in srček user posted image user posted image user posted image  KAr tako lepo naprejuser posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

luna:kako lep mucek in kako lepo pozira.Prav manekenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sonček:potiskamo s tabo ,samo jaz ne preveč ,da še sama ne rodimuser posted image user posted image k že tako dost s smrkanjem pritiskamuser posted image k sem prehlajena,no ampak dokler naš nagajivček miga in nagajaa mamici je vse ok.Sedaj ima telovadbo in prav na levi strani dela akrobacijeuser posted image user posted image in tišči nogice al kaj v rebra(je pa že obrnjen na glavico)user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
31.1.2009 9:10:53   
sonček85
kje pa je naša Živa?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
31.1.2009 10:17:01   
Anonimen
sonči upam da bo čimprej minilo in da boš čimprej crkljala svojjga sončkauser posted image
jaz sm pa še slabi kot včer,ne da sam kašljam zdej sem začela še kihat pa smrkat ma ni da ni

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
31.1.2009 11:24:36   
pikica36
user posted image user posted image oktavija za tvojo pikico

sonči ti pa brez skrbi- dihamo s tabouser posted image user posted image user posted image naj bo čimprej in čim hitrej

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
31.1.2009 11:58:43   
trinity22
sonček33 drži se vse bo OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , danes boš dobila svojga sinka in boš najsrečnejša pod soncem, mi pa ti bomo sledile ... še malo....

miska73 saj vem da nisem več tako pridna z javljanjem, če pa enostavno ne utegnem, kadar pa imam pet minut časa sem pa tako utrujena da samo padem na kavč in se mi prav nič ne ljubi ne brat, ne tipkat, niči

pikica36 kako  si kaj ti?

Jaz sem pravkar končala s čiščenjem stanovanja očitno me že gnezdenje prijemlje, kr naprej neki pučemuser posted image user posted image

Pupe bodite lepo ... se še javim

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
31.1.2009 12:01:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pupe, grem v P po svoj zaklad. Čau bau.
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
31.1.2009 12:20:53   
ledenka
juuutrooooo user posted image user posted image user posted image

sonček že diha user posted image user posted image user posted image  naj gre hitro in brez težav!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
31.1.2009 12:50:13   
gigi1
Sonči diham s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Špelči kako si danes?

Lubice drage lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
31.1.2009 13:31:21   
Serendipity
sunshine33 - diham, diham, diiiihaaaam. Sam zate. Gremo punca! Dihamo s tabo! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
31.1.2009 14:31:26   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sonči diham s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Špelči kako si danes?

sonček dihamo, dihamo....
Jest sem že boljš. Sicer samo ležim, ker je podvozje še bolj tko tko ampak gre.
Pa ti žižek? Kako pa to, da imaš ti tud v sredo et?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
31.1.2009 14:46:32   
Kliki
sonček upam da zdaj že držiš v rokah svojegauser posted image .

kako ste pa ostale punce?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
31.1.2009 15:22:31   
Nončika
sonček33, držimo ti pesti in upam, da že cartaš svojega bebija.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
31.1.2009 16:01:57   
beyba
Še kar nič novic od sončka33. jst sem že par hiperventilacij doživela, ka tko diham že od zjutraj ...dajmo sonček33 še malo pa bomo mele novega nečaka....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
31.1.2009 16:06:33   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Še kar nič novic od sončka33. jst sem že par hiperventilacij doživela, ka tko diham že od zjutraj ...dajmo sonček33 še malo pa bomo mele novega nečaka....

user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz nosim mobi kar s sabo, še na WC user posted image user posted image user posted image user posted image . In prečikiram RR vse na 10 minut...

Dajmo sončeeeeceeee user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
31.1.2009 16:14:58   
Nončika
Se*, še malo pa iden skoz tvojo ves, mogoče pa te ge vidin. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
31.1.2009 16:42:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

Se*, še malo pa iden skoz tvojo ves, mogoče pa te ge vidin. user posted image user posted image user posted image

Čistak možno, či boš  se bole po vesi pelala, nej samo po obrobje. Či de ti kakša črnolaska mahala, san najverjetneje je user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
31.1.2009 17:09:20   
jazzz27
Živjo!!

Jaz tud diham!!!! Nisem utegnila prej, ker smo imeli mal pozno kosilo, ki sem ga organizirala....komaj čakam novičke...

Neposredna povezava do sporočila: 1067
31.1.2009 17:11:18   
miska73
Sonček, sonček, sonček

user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
31.1.2009 17:30:39   
pikicao.
jz tud navijam gremo sonciiii user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
31.1.2009 17:42:21   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Čistak možno, či boš  se bole po vesi pelala, nej samo po obrobje. Či de ti kakša črnolaska mahala, san najverjetneje je user posted image

man navado, ka se pelan skozi ves, te pa priden v L. si nendri tan? pred oštarijo not, mimo druge oštarije, ...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1070
31.1.2009 17:54:50   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

man navado, ka se pelan skozi ves, te pa priden v L. si nendri tan? pred oštarijo not, mimo druge oštarije, ...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nep, san na drujgoj strani vesi.
Si že nazaj? Meni je gnjes tak nekše teeeečnooo.
Kak je tvoja pupika?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
31.1.2009 18:21:37   
Nončika
Se*, gnes mam kar konkretno slab dan. sem izredno slabe volje. čakam 1sms in sem malo nestrpna. mogoče me pa spravi v boljšo voljo.

eh, sploj smo nej šli v MS, nas je od mojega dragega kolega zeznil. moj je pa pa trmast, nešče ga zvati, ka pita kak in gda. mala pa je tak nestrpna. celi čas spitavle, kdaj krenemo in kdaj bo striček končno klical. mah, ona je tudi spet na bolniškem. bo še tudi drugi teden doma. zdaj je že celi teden bila doma, pa še drugi teden bo. čeprav je že zdaj pravi mali vragec.

zakaj je pa tebi tečno? ka se dogaja ali ne dogaja?

Neposredna povezava do sporočila: 1072
31.1.2009 18:32:19   
Erin
A še ni  novičk?user posted image

Sončeceeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image navijaaaam...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
31.1.2009 18:54:29   
Serendipity

Se*, gnes mam kar konkretno slab dan. sem izredno slabe volje. čakam 1sms in sem malo nestrpna. mogoče me pa spravi v boljšo voljo.

eh, sploj smo nej šli v MS, nas je od mojega dragega kolega zeznil. moj je pa pa trmast, nešče ga zvati, ka pita kak in gda. mala pa je tak nestrpna. celi čas spitavle, kdaj krenemo in kdaj bo striček končno klical. mah, ona je tudi spet na bolniškem. bo še tudi drugi teden doma. zdaj je že celi teden bila doma, pa še drugi teden bo. čeprav je že zdaj pravi mali vragec.

zakaj je pa tebi tečno? ka se dogaja ali ne dogaja?

Eh, moren nekaj za slujžbo napijsate pa mi je nej. Pa nekaj bi mogla še prevajate, pa mi je nej. Te pa čudne debate in teme po forumaj prebiram in se samo sekiram sem in tja. Zadnje čase san več nej takšen ziheraš kak san negda bijla. user posted image Me je tak straj NS, ka bi mi pravli, ka več nič ne tiktaka. Ker je san se že zasanjarila kak bo, ko bo...

user posted image Mi pa tvoj zvenij isto kak moj. Moj bi tuj trmal 100/vöro... Vupam, ka čimprej dobijš tisti sms & ka de malena prinčipesa čimprej OK.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
31.1.2009 18:55:57   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

A še ni  novičk?user posted image

Sončeceeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image navijaaaam...

Erin, prinčipesa - Kako si? Kakšna slikca od tamalega pade? Pretty please?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.