Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 16:24:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
Joj, neboglasnica ... clanka o Avstraliji grem zdaj iskat na USB. Pa, pa ... Se dobr, da sem se spomnila!!!
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 16:25:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 neboglasnica - za živce To mi deli, pa še rdeč je, k belega ne maram. Kaj zdaj s Trojanami? Se spet pofočkamo? 1. Neboglasnica in Staš (LJ) 2. 3. 4.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 16:26:08
|
|
|
|
Netta
|
super metuljček ...dobim točke...a se jih da prišteti k tistim za izgubljene kg, ker mi smo danes feštali predčasno za aninih pol leta in sploh ne upam da vago stopit pa res je luštna trenerka... kaj pa ostale?? hihi, to je že skoraj tak kot bi oskarje gledal...dajte gor slikce da vidimo kako so oblečeni!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 16:28:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 16:32:19
|
|
|
|
Netta
|
glede trojan.. jaz sem ena bolj zagretih, sem pa danes dobila tako mamljivo ponudbo, da iskreno povedano vem vem kako bo... namreč lahko da gremo na podaljšan vikend na Roglo in to ravno 5.2.; ni še sigurno, tako da še vedno obstaja možnost da pridem na trojane...me lahko daste v okvir, pa sporočim takoj ko bom vedela kaj več
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 16:35:56
|
|
|
|
metuljcek321
|
neboglasnica, seznam ima ze nekje Almera, ce se ji ga da gor dat morda? In gr, imas ZS glede Avstralije. Hm, je pa res zatisje tule. Grem se jaz kaj naredit po hisi ...
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 16:37:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 In gr, imas ZS glede Avstralije. Ja, ti pa tudi. Hvala.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 16:39:18
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kaj zdaj s Trojanami? Se spet pofočkamo? 1. Neboglasnica in Staš (LJ) 2. Auroraa in Matic 3. Almera in Bor (LJ) 4. Populis in Lara (LJ) 5. Netki in Tilen 6. Metuljčica321 in Anja (LJ) 7. Tims in Nina (LJ) 8. Zimska in Lan (LJ) 9. Nanka in Natka 10. Mirjam80 in Ana (LJ)
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 16:42:31
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasula Meni se bo zmešalo:( Naša spi od 21h 4 ure, pol pa na uro ali uro in pol zbuja. Pa sem mislila, da ko bo GH, da bo kaj bolje je pa še slabše od kar hranim se zbuja, ker jo napenja. No pa očitno, da bodo še zobki ali kaj????????????????? Kaj bi dala za eno samo prespano noč:( Saj bo bolje...res, obljubim. Baje vsaj tja do enega desetega leta. Tako je meni rekel P.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 16:49:04
|
|
|
|
nanka
|
No tako midve sva doma, sem peljala Zojo k zdravniku in je dobila nov antibiotik, ker ji prejšnji ni prijel in ima še vedno vneta ušesa. Tako da je naslednjih dni na AB, zato je moja udeležna na Trojanah še pod vprašajem. Punce, lušno je bilo in prav lepo vas je bilo videt po dolgem času. Metuljček hvala in ja kašica je njami, samo ne meni, Natki ( jaz ne maram tekoče hrane, moja mora hrustati)
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 16:56:36
|
|
|
|
karamela6
|
Metuljčica, sehr schon Trainingsanzug! Deine Anja ist Kleinschmetterling! Samo, da vam javim, da je Blacky, ok. Sicer ona še kašlja, Tejčica ima spet vročino, Nejc pa je že zdrav. Upa, da nismo jezne nanjo (saj sploh ble nismo, ane) in da ji je crknil računalnik - servis bo šele v ponedeljek, potem pa pride spet k nam v družbo. Jaz grem pa zdaj .... uganite kam .... ja, ja, za knjige.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 17:10:59
|
|
|
|
lex
|
hello nam 2 dni ni delal internet ker so pri Fali vtrgali optični kabel - posledica lex je brez interneta, ker ga imama preko kabelske , no zdaj sem pa spet tu vidim, da imate vprašanje glede pralnega stroja jaz imam whilpool 6th sense, ful zadovoljna z njim, ker gre not 6kg perila frutka iskreno sožalje tako zdaj grem pa na kofe - še za vas
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 17:11:09
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: Almera Aja, Anja od Metuljčice je imela pa ful luštno trenirko - katera ugane, kaj je bilo gor? metuljček Netki - lokacija je potrjena, samo raje še enkrat prečekiramo katere pridejo, da se ne bomo v končni fazi samo iz LJ in okolice na Trojane vozile; drugače pa ostajajo Trojane prva lokacija a ni dost če pridemo me z auroro pa še neki jih iz štajerske pride...žal mi je edino za lex..sem predlagala kak dan prej al kasnej pa niste opazle meni je ok kak dan kasneje, če bi nas potem bilo več z vseh koncev, saj to je namen Trojan, ne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 17:12:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 17:14:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 17:16:31
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: sasula Meni se bo zmešalo:( Naša spi od 21h 4 ure, pol pa na uro ali uro in pol zbuja. Pa sem mislila, da ko bo GH, da bo kaj bolje je pa še slabše od kar hranim se zbuja, ker jo napenja. No pa očitno, da bodo še zobki ali kaj????????????????? Kaj bi dala za eno samo prespano noč:( Saj bo bolje...res, obljubim. Baje vsaj tja do enega desetega leta. Tako je meni rekel P. , mogoče pa že pri petih letih Naš Tian je danes ponoči ob 02 jedel, ob 4 se je pa zbudil samo zato, ker ga je tiščalo, se je pokakal in sem ga morala previjati sredi noči. Potem pa spet ob 6 jesti, ob 7.30 pa že dovolj spanja. No tako. Jaz sem šla spat pa ob 00.30. Sej sem sama kriva, kaj pa hodim tako pozno spat.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 17:20:23
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 Samo, da vam javim, da je Blacky, ok. Sicer ona še kašlja, Tejčica ima spet vročino, Nejc pa je že zdrav. Upa, da nismo jezne nanjo (saj sploh ble nismo, ane) in da ji je crknil računalnik - servis bo šele v ponedeljek, potem pa pride spet k nam v družbo. Jaz grem pa zdaj .... uganite kam .... ja, ja, za knjige. blacky family... happy happy happy Karamela... ti si pa tak pridna...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 17:22:43
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kaj zdaj s Trojanami? Se spet pofočkamo? 1. Neboglasnica in Staš (LJ) 2. Auroraa in Matic 3. Almera in Bor (LJ) 4. Populis in Lara (LJ) 5. Netki in Tilen 6. Metuljčica321 in Anja (LJ) 7. Tims in Nina (LJ) 8. Zimska in Lan (LJ) 9. Nanka in Natka 10. Mirjam80 in Ana (LJ) 11. 3jeMi in Lovro (LJ)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 17:26:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 17:36:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 18:21:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 18:26:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 30.1.2009 18:39:48
|
|
|
|
lex
|
samo paše kdaj da me kak dan ni tu gor nič grem zdaj........................................ dedca piknit z inekcijo (to delam najraje na svetu )
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 18:45:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2009 18:54:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?