metuljcek321
|
ilatic, pa polije takoj po obroku ali kasneje, da je ze predelano? Cudno, da se je to vrnilo ... hm ... aja, pa LEPO, da se javljas! We missed you! flower, dobro ustimajte danes! mirjam, hvala za pester nabor slikic, se se odlocam, katera je meni namenjena Tilen! Ej, nasa pa danes kot koma ... sem se ze kar ustrasila ... vceraj je bila koma ze malo pred osmo - mi je zaspala na rami, se kupcka ni mogla vec podret (btw: do kdaj pa se podirajo kupcki - takole babo, kot je nasa, ze tezko gor drzim ), sem jo nesla v posteljico, danes pa ura cez 7 in cista tisina v sobici ... sem kar pospidirala in jo precekirala ... hja, se je glih prebujala ... cmrlj moj mali je bil tolk zdelan, da je joj! Aha, evo zdajle se je tudi zbudila in nekaj reorganizira pliskote v stajici. Pa rito dviguje in se odriva v rikverc ... prej an puzzlih mi je cist usla, ko sem jo previjala levinja za obracanje malcice! Jupi! O, karamela, wie geht's? rovarka, spet snezi? Se dobro, da nisem v tistem koncu doma - strgalo bi se mi, res In flower, pri vas tudi? Dzizs! Ojej, pol destih ... jest, jest, metulj, da ne opesas ... pa, pa