|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
30.1.2009 9:33:21   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

evo rovarka, spet timing user posted image user posted image user posted image

ma daj, idi se solit ti špijunkauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

U, glej jo levinjo, to pa je neka novega, da se javljaš zjutraj, si se poboljšalauser posted image user posted image

gotovo spanje do 10h, mala je uvedla vojaški režim..budnica ob 8h user posted image user posted image user posted image

je bil že skrajni čas! Zakaj bi samo ti tak dolgo spala, če me ne moremouser posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
30.1.2009 9:34:36   
sasula
Meni se bo zmešalo:( Naša spi od 21h 4 ure, pol pa na uro ali uro in pol zbuja. Pa sem mislila, da ko bo GH, da bo kaj bolje je pa še slabše od kar hranim se zbuja, ker jo napenja. No pa očitno, da bodo še zobki ali kaj????????????????? Kaj bi dala za eno samo prespano noč:(

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
30.1.2009 9:35:35   
metuljcek321
ilatic, pa polije takoj po obroku ali kasneje, da je ze predelano? Cudno, da se je to vrnilo ... hm ... aja, pa LEPO, da se javljas! We missed you!

flower, dobro ustimajte danes!

mirjam, hvala za pester nabor slikic, se se odlocam, katera je meni namenjenauser posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Tilen! Ej, nasa pa danes kot koma ... sem se ze kar ustrasila ... vceraj je bila koma ze malo pred osmo - mi je zaspala na rami, se kupcka ni mogla vec podret (btw: do kdaj pa se podirajo kupcki - takole babo, kot je nasa, ze tezko gor drzimuser posted image ), sem jo nesla v posteljico, danes pa ura cez 7 in cista tisina v sobici ... sem kar pospidirala in jo precekirala ... hja, se je glih prebujala ... cmrlj moj mali je bil tolk zdelan, da je joj! Aha, evo zdajle se je tudi zbudila in nekaj reorganizira pliskote v stajici. Pa rito dviguje in se odriva v rikverc ... prej an puzzlih mi je cist usla, ko sem jo previjalauser posted image  user posted image  user posted image

user posted image  levinja za obracanje malcice! Jupi!

O, karamela, wie geht's?

rovarka, spet snezi? Se dobro, da nisem v tistem koncu doma - strgalo bi se mi, resuser posted image  In flower, pri vas tudi? Dzizs!

Ojej, pol destih ... jest, jest, metulj, da ne opesas ... pa, pa

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
30.1.2009 9:38:46   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Hvala za čestitke. RD imam jutri pa nič hudega!user posted image Sem vesela že danes čestitk!
Bo dlje trajalo  veseljeuser posted image

nanka nas malo hecauser posted image

Pa kaj! Boljše 1 dan prej, kot pa sploh ne, povej!user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
30.1.2009 9:42:47   
AAA
No, da se vam spet malo oglasim.
Berem, da vas ima veliko neprespanih noči, mi je v uteho, ker ga tudi naš sračka ponoči. Od začetka je spal celo noč, samo 2X hranjenje. Sedaj pa na dve do tri ure na joško, pol bi se pa on še malo pogovarjal,..... Groza. Ko začne ponoči jokati, ga moram hitro dvigniti, da ne bo starejšega zbudil. Joj, pri prvem sploh ni bilo teh problemov.

Kar se pa tiče GH. Od začetka je fino jedel, sedaj pa ko vidi šalco se kar trese ampak po treh žlicah že več ne odpira ust. Sploh ne vem kaj naj naredim. Ritma pa itak nimamo nobenega, ne za spanje, ne za hrano.

Pralni stroj imam pa od Gorenje. Imam ga že tri leta in sem ful zadovoljna.

Mene pa zanima, tiste ki imate že večje otroke, ali je imel kakšen probleme z žrelnico? Naš ta večji bo šel zdaj na pregled, ker ima skoz odprta usta, pa ponoči tako smrči, kot stari ata.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
30.1.2009 9:43:24   
ilatic
Pa kaj! Boljše 1 dan prej, kot pa sploh ne, povej!

TAKO JEuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
30.1.2009 9:46:57   
ilatic
juhej še malo pa bom dobila zvezdico!!!!!!!

Aja danes me cel dan ne bo, se bom verjetn zvečer kej pofočkala, jutri bo tudi bolj švoh al pa ne. Ponavad mi ga dragi kej userje(ko sem mal bolj občutljiva) pa bom raje na RRu kot pa z njim!

Iris se mi je javila iz zimovanja. Imajo se super, ker še ne zna smučat jo je učiteljica komaj ustavla ker se sama ni znalauser posted image . Bogica! Lih tega sem se bala, ker je prvič na smučkah pa tko velika, k že teče težko kaj šele smuča!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
30.1.2009 9:49:16   
nanka
Ups, šele zdaj sem videla da še nismo zadnjega, sorry, v moji glavi smi že 31.1., me zaradi davčne malo mede, sorry.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
30.1.2009 9:50:48   
nanka
Ilatic, saj nazaj bo pa Iris prišla kot prava smučarka.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
30.1.2009 9:51:20   
ilatic
Nanka ma kakšen sorry. HVALA! 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 9:51:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2211
30.1.2009 9:56:53   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Aja še za tisto, ki dela sezname:

Mi že sedimo- Svit da nebo pomote tam ene dva, tri dni. Pa tudi drugi zob je že prav lepo viden, ga je dobil dva dni po prvm, sam mi ni uspelo napisati.

user posted image user posted image user posted image  Svit, priden dečko, ...

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
30.1.2009 10:00:55   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Flower, vse sezname urejaš al samo Julijske mačke? Da vem, če moram brat nazaj al ne.

Zaenkrat sem uredila samo hujšanje. Če hočeš lahko prevzamem vse, povej!

Ja, ok. Ampak za vedno. Saj ti dobro gre, mislim, da ne bo težav. Hvala!

Podatke moraš poiskati v celotnem 8. delu, v 7. delu pa od strani 126 do 157.

Zabeležene pa že imam:

Staš od Neboglasnice SEDI
Gracie črtaj RD na seznamu

Lep pozdrav vsem!

Jaz sem pa komaj zdaj šla za nazaj prebirat in videla to. user posted image Hm.. zanimivo. Glej, ne bom urejala seznamov. To sem napisala izključno zato, da bi ti imela manj dela, ker vem, da hočeš vedno vse prebrati in vem kako je če te samo en dan ni gor. Da ne bi imela ko ozdraviš za prebrati 50 strani in s tem ogroomno dela. Očitno je dobrota sirota.

Fučka se mi za sezname, če so urejeni ali niso.. jih pač ne bo več, ker nimam časa in volje se s tem ukvarjat. In mislim, da je zdaj pa res čas, da pozdravim svojo odvisnost od RR in vas zapustim v vaši vsakodnevni debati. Se čist strinjam s tem kaj je napisala HD in sem enkrat podobno že sama napisala. Itak že 2X premislim, preden kaj napišem, da ne bi koga užalila, ker se mi je to že zgodilo in sem zapadla v cel prepir zaradi ene brezvezne pripombe. Zdaj pa se mi zdi vse skupaj že brezveze.

Čeprav ste vse ve meni tudi zelo prirasle k srcu, se mi zdi kot da vas poznam, se strinjam, da je osebni stik le močnejši in da se iskrena prijateljstva tu ne morejo sklepati. In samo to me še zanima, blacky, če smo tebi tudi me tako prirasle k srce, me zanima zakaj nas nikoli nočeš spoznati, ko pa se redno dobivamo in tudi prevoz smo ti že ponudile.

drage moje dame!

jaz bom začela delat seznam, koga vse je treba po riti našeškat... orkamastkurja... nehite že, no... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2213
30.1.2009 10:04:58   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Malo bolje. Težko povem in še težje pišem... prejšnji teden sem izgubila atija. Izgubil je boj z zahrbtno boleznijo.

user posted image user posted image user posted image  moje iskreno sožalje, frutka RR

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
30.1.2009 10:09:02   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: netki

Netki, kaj ko bi si midve tak do junija menjale otroke ponoči, jaz ful rabim spanec, ker se do junija morem učit, moja biba pa nikak noče spat cele nočiuser posted image user posted image user posted image Sej drugače je pa ful pridna veš, samo joško ji bi mogla dajat vsake 3 ureuser posted image

ej to je naša druga prespana noč do zdej....dej mi še mal privošči, no user posted image user posted image user posted image

ŽE druga?? dovolj maš,user posted image user posted image jaz nisem še mela niti ene, jaz bi za eno prodala ledvico če trebauser posted image

user posted image user posted image user posted image a misleš da bo ledvica šla v promet?

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
30.1.2009 10:17:21   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: netki

jutro

krasna noč!!!!!!!!
spal od 20:00 do 7:00user posted image user posted image user posted image user posted image bravo tilen!!!!

user posted image user posted image user posted image ... Tilen ve, da je treba pozimi spat... user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
30.1.2009 10:19:51   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Ilatic vse najboljše za tvoj rojstni dan user posted image user posted image user posted image

vse naj naj... user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 10:20:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
30.1.2009 10:26:26   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

(btw: do kdaj pa se podirajo kupcki - takole babo, kot je nasa, ze tezko gor drzimuser posted image ), sem jo nesla v posteljico, danes pa ura cez 7 in cista tisina v sobici ... sem kar pospidirala in jo precekirala ... hja, se je glih prebujala ... cmrlj moj mali je bil tolk zdelan, da je joj! Aha, evo zdajle se je tudi zbudila in nekaj reorganizira pliskote v stajici. Pa rito dviguje in se odriva v rikverc ... prej an puzzlih mi je cist usla, ko sem jo previjalauser posted image  user posted image  user posted image

jaz kupčka ne podiram več (vsaj na "klasičen" način-čez ramo ne), ker je mali večino časa na trebuhu in ga slej ali prej sam podre... ko gre spat, pa itak skoraj na flaši zaspi.

user posted image user posted image ... user posted image user posted image  Anja, daj mamici vetra... zakaj bi bilo njej bolje kot nam... metuljček, kar navadi se, da jo boš lovila, vragca malega... user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
30.1.2009 10:30:04   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Pa kaj! Boljše 1 dan prej, kot pa sploh ne, povej!

TAKO JEuser posted image

ilatic user posted image ... za kazen, ti pa jutri ne bom čestitala, ampak pojutrišnjem... ali pa v ponedeljek... če boš pa jezna zaradi tega pa šele 29.2. user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 10:34:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
30.1.2009 10:39:29   
3jeMi
ma ja en mičkan... pa, prosim, lejdis, ne me narobe razumet... se samo en malo hecam... nobenemu nikol nočem nič slabega... user posted image

... pa ta smeško mi je full všeč... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2222
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 10:40:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2223
30.1.2009 10:48:16   
lavita*
Presnete ženske, ne se kregat za brez veze. Ko sem rodila prvič sem čvekala na tem forumu. In kaj se je zgodilo. ko smo biel noseče smo skoz čvekale skupi, ko smo rodile, je še neki časa šlo, potem pa bum. Ene so zečele neki težit za čist brezveze in so se skregale in nardile dve skupine. Zakaj? Za čisto bedarijo.
Dajte se malo pomirit in leppo čvekat naprej.
Men ste vse vredu in z veseljem preberem vsak kometnar, če le utegnem, ker že marsikaj mi je prišlo prav.
Na srečanje pa res težko pridem. Mogoče pa celo se kdaj prikažem.

Frutka moje soželje!

Bravo vsem za zobke in sedenje. Naša sicer sedi, sam jo še kar potegen v eno stran. pa bo že osvojila.

Neposredna povezava do sporočila: 2224
30.1.2009 10:49:50   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Dobro jutro!

Na hitrco, da se javim....naša noč je bila presenetljivo dobra. K Irayi semm šla 1x, da sva se malo pocartali in je spala dalje, Tariq je sicer kašljal a je lepo spal. Iraya ni več vroča user posted image user posted image  Tariq je tudi malo boljši, a še vedno kašlja, kihat ga še nisem slišala. user posted image  

Je pa Iraya prava tečka....tak, da grem. Pridem kasneje in vas pokomentiram.

super to slišatuser posted image

Vidiš, niso same slabosti (če zboli en tudi drugi...) - tud če ozdravi en, ozdravi drugi, jeeeeeeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?