|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 15:20:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
30.1.2009 15:53:04   
metuljcek321
Hej!

Cvekec pri Zabarju uspel, metuljcek KONCNO castil, otrocki so pravi cukrcki. Mamice smo uzivale ob
user posted image

in

user posted image ,

otrocki pa vsak po svoje:
- Lara je puzala po mizi in klopi & nas navihano gledala,
- Bor je na skrivaj osvajal Anjo in razmisljal, ce bi jo morda lahko vzel sabo v Novo Zelandijo,
- Nanka je sedela kot prava mala sefica in jedla vanilijevo yummy kasico,
- Anja je dirjala na konjicku (beri: na mojih nogah se je odganjala v zrak kot bi imela mevle v ritiuser posted image  user posted image  user posted image ).

Z nami je bila tudi Zoja, ki je tkooooo pridna, da je jojuser posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
30.1.2009 15:55:56   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

metuljcek, kako ne vem priimka familije, če smo mi tam, oz. družina od moje mami? user posted image Sem samo napisala, da ne vem kako se je reklo po domače, saj veš tiste fore: pr brinovc, pr mušnc, pr štefkifegloviuser posted image ja priimek je pa: Klun.

user posted image  user posted image  user posted image , sem ocitno nekam hitro prebrala. Imas ZS!

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
30.1.2009 15:58:54   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

gut, gut, und du? user posted image A ti je dosadila angla? Nas hočeš še malo na deutsch navadit? Jok, brate, odpade, tukaj sem mrzla. Osnove še, potem pa se neha.

Dobro, hvala!

In user posted image  user posted image  user posted image , ja, zdaj bomo mal na dojco saltale ... multilingvalizem in touser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
30.1.2009 16:02:26   
netki
auroraa....super je blo!!!! pridem še kdaj user posted image pol se bo pa tilen že navadu in bosta skup šibala.....sam še zdej se ne morem načudit maticu, obvlada user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
30.1.2009 16:04:58   
Netta
obiski so odšli...smo se dobro najedli in nahodili po  sončku, tako da sedaj prav paše malo sedet in vas brat...

ilatic - o ti šment, a šele jutri imaš r.d.---no bolje prej kot prepozno aneuser posted image

sasula - ne obupaj - tudi ano je na začetku pri uvajanju GH fajn napenjalo...potem sem ji pa kar malo silila vodo čez dan, da je lažje kakala in zvečer pred spanjem sem ji dala GAS BIMBI kaplice in je bilo bolje

metuljček - podiranje kupčkov...dobro vprašanje...jaz jo še vedno držim pokonci po hranjenju, ampak ne čez ramo...sem ugotovila, da je ok tudi če sedi...zvečer pa nič, ker drugače začne tulit kot živaluser posted image

AAA - a takole ti nagaja mali praviš?? saj bo bolje!!! glede žrelnice pa ne vem!user posted image

rebeca- sem vesela, da sta mala boljeuser posted image

3jeMI - user posted image user posted image user posted image user posted image

mojcek - tole je pa začaran krog...si sploh ne morem predstavljati kako ti je, upam pa da se že uredijo zadeve no...user posted image

neboglasnica - kaj pomeni da je bil doktor fejst...za pogledat al je bil nežen s tvojim prstom???user posted image

HD - no vsaj masaža ti ostane za sprositev ane??user posted image berem dalje...ojej tole pa niso heci...a nimaš nobene kolegice dol ali sosede, da bi prišla na pomoč???

metuljček, auroraa, netki
- imate kakšne fotke iz mini srečanj???user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
30.1.2009 16:06:37   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Hej!

Cvekec pri Zabarju uspel

otrocki pa vsak po svoje:
- Lara je puzala po mizi in klopi & nas navihano gledala,
- Bor je na skrivaj osvajal Anjo in razmisljal, ce bi jo morda lahko vzel sabo v Novo Zelandijo,
- Nanka je sedela kot prava mala sefica in jedla vanilijevo yummy kasico,
- Anja je dirjala na konjicku (beri: na mojih nogah se je odganjala v zrak kot bi imela mevle v ritiuser posted image  user posted image  user posted image ).

Z nami je bila tudi Zoja, ki je tkooooo pridna, da je jojuser posted image  user posted image  user posted image

nanka, je bla dobra vanilijeva kašica?user posted image user posted image user posted image

Metuljček, ne moreš iz svoje kože s temi imeniuser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2257
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 16:07:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
30.1.2009 16:08:28   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

tile so pa spešl za metuljčico:

user posted image

To mi deli, bejbi! Zadetek v polno! Glavico na zebljico ... ej, zdaj se bom pa RES mogla mal zorganizirat in kupit kaksne metuljcke malciciuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 16:09:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
30.1.2009 16:10:29   
rovar_ka
Mojcek - pa kaj ga Živa spet sračkauser posted image Pa ko vam je že tak lepo šlo.. user posted image Drži se punca, sej bo!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
30.1.2009 16:10:53   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ja, tortica je bila super, komaj čakam srečanje drug teden. Se bomo na začetku tedna še enkrat pofočkale, potem pa dokončno določile lokacijo - a se strinjate?

kaj a še ni lokacija potrjena???

Neposredna povezava do sporočila: 2262
30.1.2009 16:11:09   
rovar_ka

No, da popravim metuljčico: Natka je pridno jedla vanilijevo kašico.

Aja, Anja od Metuljčice je imela pa ful luštno trenirko - katera ugane, kaj je bilo gor?

hello kitty?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2263
30.1.2009 16:11:49   
netki

Aja, Anja od Metuljčice je imela pa ful luštno trenirko - katera ugane, kaj je bilo gor?

metuljčekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2264
30.1.2009 16:14:55   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

neboglasnica - kaj pomeni da je bil doktor fejst...za pogledat al je bil nežen s tvojim prstom???user posted image

OMG, jaz pa na hitrco prebrala malce drugaceuser posted image  user posted image  user posted image  Bom kar tihouser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
30.1.2009 16:16:36   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

[nanka, je bla dobra vanilijeva kašica?user posted image user posted image user posted image

Metuljček, ne moreš iz svoje kože s temi imeniuser posted image user posted image user posted image

Ej, no, pa tolk sem se koncentrirala ... fuuul pazila, da ne bi napisala Zarja namesto Zoja, na, pol ga pa biksnem pri Natki. AH, pa saj razumete, a ne?

In se Nanko vpraste - je tud ona rekla, da ima FUL rada vanilijevo kasico, a ne, Nanka?

(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 16:16:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
30.1.2009 16:16:39   
metuljcek321
tims, sneguser posted image  Spet? Kdaj pride Tim?

AAA, vse bo OK. Zrelnica - morda je povezano z nosom, ker ne more dihati? Naj preverijo.

neboglasnica, user posted image  za sosedo. Which reminds me - prijateljica, ki je imela rok sredi januarja, je rodila pred dvema dnevoma - fantka Samotauser posted image  user posted image  user posted image  Uf, smo ga cakali!

hd, ma, sranje, no. Danes ni tvoj dan! Pojdi malo na zrak, da se preluftas. Mi smo bili prejle na spancirju - sicer kar precej piha, a je bilo fajn.
user posted image  flower za pregled! A vreme se je kaj skuliralo tam pri vas?

user posted image  auroraa & netki za miting!

rebeca, kaj za eno firmo lec pa imas? A mas morda tiste, k jih imas lahko non-stop notri? Pa katero tekocino? (Lahko tudi ZS, da ne zasmetimo tu!) Kako mala dva kebra?

zimska, kva ga pihnes, ej! Meni je ta pesmica tko kul (pa sicer Mirne ne prebavljam glih najboljs), pa dr. Vrabcu bi se tud z veseljem pustila pregledatiuser posted image  user posted image  neboglasnica, je priblizno takole izgledal tvoj dotore?

glux3, pa mislis, da bo res prisla Madonna v Lj? Se bojim, da ne bi potem na koncu kar kaj zmutili .... bi blo pa noro, ja! Ceprav kolegica je bila par mesecev nazaj na njenem koncertu, pa ni glih kaj zelo pohvalila .... hm .... But still: zenska je zakon!

3jemi, dobr si to pokomentirala! I like your style! A lot!user posted image  --- saj ves: "Short & sweet, that's what we needuser posted image "

Za vse bolckane, neprespane in kako drugace nesrecne/vznemirjene/slabovoljne/navelicane/depresivne/tecne: user posted image user posted image  user posted image  user posted image , pa veliiiiiik user posted image  user posted image  user posted image !

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
30.1.2009 16:19:00   
neboglasnica
Oj, sem vas prišla malo prebrat, me živci dajejo... le kdaj bo ura 18.00 pa tja vse do 22.00??

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

uh mene pa malo panika daje...neki sem začela driskat, pa tako čudno glavo mam, pa vrti se mi, pa sem trenutno mal panična, kaj če skup padem, z malo v naročju al pa da je mala sama kje....ojej nič kaj ni luštno..razmišljam da bi šla ven, tam me vsej kdo pobere, če se kaj godi..doma sem sama....

Ali nimaš nikogar, ki bi bil s tabo? Vsaj tule se javljaj vsake pol ure, da bomo mirne. Jaz v takih primerih pokličem kakšno kolegico in reče, da jo bom klicala vsake pol ure in če je ne bom, naj TAKOJ prileti do mene. Če ne bi imela p.......... posveta, bi se jaz pripeljala do tebe, ker vem, kako je to hudo. Popij vodo, s Kali se počta na tla in se igrajta na tleh. Počivaj!!!

Zimska in Mirjam: fejst zdravnik ja, mislim simpatičen. Pa ni bil za prst, ampak še za nazaj, zaradi vrtoglavice sem bila na ORL. Saj se spomnite: pod nujno sem dobila datum danes in to že pred tremi, štirimi meseci.. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2269
30.1.2009 16:20:41   
Netta
Aja, Anja od Metuljčice je imela pa ful luštno trenirko - katera ugane, kaj je bilo gor?

leteči putrčki???user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2270
30.1.2009 16:20:44   
Netta

neboglasnica - kaj pomeni da je bil doktor fejst...za pogledat al je bil nežen s tvojim prstom???

OMG, jaz pa na hitrco prebrala malce drugace Bom kar tiho

ja metuljčica...kaj si ti danes še kaj drugega pila poleg kofetkauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2271
30.1.2009 16:21:41   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: netki

metuljčekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Netki - lokacija je potrjena, samo raje še enkrat prečekiramo katere pridejo, da se ne bomo v končni fazi samo iz LJ in okolice na Trojane vozile; drugače pa ostajajo Trojane prva lokacija

a ni dost če pridemo me z auroro user posted image user posted image
pa še neki jih iz štajerske pride...žal mi je edino za lex..sem predlagala kak dan prej al kasnej pa niste opazle

Neposredna povezava do sporočila: 2272
30.1.2009 16:23:32   
metuljcek321

ja metuljčica...kaj si ti danes še kaj drugega pila poleg kofetkauser posted image user posted image user posted image

Irish coffeeuser posted image  user posted image  user posted image  - s poudarkom na Irishuser posted image

Glede fotkic: nismo se utegnile poskljocat, prilagam pa eno slikico jopice z .... metuljckom (user posted image  netki! Mirjam, ti si bila pa zelo blizu - dobis pol tocke za izvirnostuser posted image )

user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
30.1.2009 16:23:41   
Netta
neboglasnica - za živceuser posted image

user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
30.1.2009 16:23:55   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Zimska si je zadala pomembo nalogo, delam, delam... več kasneje, ko bo cilj bližji.

Saj vem, da bom brcnila v temo, ampak a mogoče pišeš letno pripravo???? ___________-- tu je un smeško, ki se valja pod mizo... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?