metuljcek321
|
tims, sneg Spet? Kdaj pride Tim? AAA, vse bo OK. Zrelnica - morda je povezano z nosom, ker ne more dihati? Naj preverijo. neboglasnica, za sosedo. Which reminds me - prijateljica, ki je imela rok sredi januarja, je rodila pred dvema dnevoma - fantka Samota Uf, smo ga cakali! hd, ma, sranje, no. Danes ni tvoj dan! Pojdi malo na zrak, da se preluftas. Mi smo bili prejle na spancirju - sicer kar precej piha, a je bilo fajn. flower za pregled! A vreme se je kaj skuliralo tam pri vas? auroraa & netki za miting! rebeca, kaj za eno firmo lec pa imas? A mas morda tiste, k jih imas lahko non-stop notri? Pa katero tekocino? (Lahko tudi ZS, da ne zasmetimo tu!) Kako mala dva kebra? zimska, kva ga pihnes, ej! Meni je ta pesmica tko kul (pa sicer Mirne ne prebavljam glih najboljs), pa dr. Vrabcu bi se tud z veseljem pustila pregledati neboglasnica, je priblizno takole izgledal tvoj dotore? glux3, pa mislis, da bo res prisla Madonna v Lj? Se bojim, da ne bi potem na koncu kar kaj zmutili .... bi blo pa noro, ja! Ceprav kolegica je bila par mesecev nazaj na njenem koncertu, pa ni glih kaj zelo pohvalila .... hm .... But still: zenska je zakon! 3jemi, dobr si to pokomentirala! I like your style! A lot! --- saj ves: "Short & sweet, that's what we need " Za vse bolckane, neprespane in kako drugace nesrecne/vznemirjene/slabovoljne/navelicane/depresivne/tecne: , pa veliiiiiik !