kerala
|
Ojla punce! Je pa res kar kriza, če kak dan ne pregledam tegale foruma, se tolk nabere, da se komaj skoz prebijem, preden uspem kaj napisat... Iskrene čestitke vsem za odločno opravljene NS!!! Jaz še čakam na torek. Včeraj sem imela pregled pri svoji G - sem takoooooooo vesela !!! Madonca, pravi akrobatek mali, tolk je skakal pa migal. Na hitro je izmerila tudi NS, videla nosno kost, tako da sem že pred tapravo NS kar pomirjena. Tokrat novice o moji nosečnosti nismo obešali na velik zvon, povedala sem le svojima hčerkama, najboljši prijateljici in prijatelju, pa zlati šefici v službi in plesni učiteljici. V torek so me pa punce prav postrani gledale na plesnih, sem dobila majico za rojstni dan, pa so rekle, da imam zadnje čase nekam bujno oprsje, pa da me je mal več skup, pa so vzele eno številko večjo... Pa sem se malo smehljala... potem pa je ena le vprašala, ali one dobro vidijo ali se jim samo zdi, tako da sem končno morala povedati. Staršem pa sploh ne mislim še nič razlagat, še posebaj mami ne. Prejšnjičje najprej komentirala, da se ji je zdelo, potem, ko se mi je zgodila tista strašna nesreča, je pa rekla, da je tako itak bolje, saj je preveč ljudi na tem svetu... mislim, brez besed... Edina iz družine, ki ji je bilo res hudo, je bila očetova žena, saj ima za sabo podobno izkušnjo. Zdaj moram pa prav pohitet - spečt testo za torto za mojo najstnico, ki jutri praznuje RD (čeprav ga je imela že 12.1.), ob 6h mamo pa imam že nastop, verjetno zaenkrat zadnji s trebuščkom, pa se moram še zrihtat! Ve pa uživajte, božajte bušije, privoščite si kaj lepega - vikend nas čaka!!!