|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
29.1.2009 22:58:06   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

user posted image user posted image user posted image

Kaj niste nič firbčne?

Nuhalna za nami v 15.minutkah je bilo konec.In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,veliki smo kar 6cm,noseči po merah ploda 13t2dni in ne komaj 11t5dni juhej,srček nam bije z udarci 168.  mere odlične ion tudi razmerje.

Končno sem začela uživati,ma pa carski nosek,glavico in nogice,rokice,spol se še ni videl.

LP Mojcauser posted image

...user posted image user posted image user posted image   superca user posted image user posted image user posted image

..sem mislila na tebe...samo sem bila sedaj 3 dni brez elektrikeuser posted image user posted image ..pa nisem mogla prečekirat kaj si zrihtala.....   

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
30.1.2009 6:08:28   
zima07
Ojla punce!

Evo še naše poročilo z nuhalne (2 dni zamudeuser posted image ):
Vse ok, pdp se ujema s tistim od ZM, rezultat super, plodek velik 6.18 cm, srček bije (160/min)...

Ena je spraševala, če je kateri NS delal Pušenjak.meni jo je, ampak v Dravljah...Morem reči, da sem bila kar zadovoljna, bil je prijazen, šel na hitro čez vse (trebuh, ledvice, glavica,...), na koncu razložil rezultat NS...ampak vse skupaj je trajalo po moji oceni ene 6min! Sicer ne morem reči, da je kaj spustil in nekako mi je bvšeč, da ni predolgo drgnil UZ-ja po otročku..ampak ko berem, da so nekatere notri po 20, 30 min...se vprašam, kako to?!

Kakorkoli, jaz sem pomirjena, včeraj smo dopolnili še 12 tednov in vstopili v 13.-zdaj se pa lahko malo sprostim...Aja, Pušenjak pravi, da izgleda, da bomo dobili še eno user posted image !!! user posted image

Nič, lepo se imejte, grem spit čaj, ki se mi hladi..včeraj in danes sem doma-se me je nekaj hotelo prijet, pa upam, da bo šlo mimo user posted image ...

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
30.1.2009 6:18:56   
Alisa
jutr,
je najprej čestitke za uspešno opravljene NSuser posted image user posted image user posted image .

O punce končno petek, še danes oddelam ta 10h šiht, pol pa lepo 2 dni frej, ta teden sem kar crknjena, ponoči lsabo spim, no vsi, očitno je vpliv polne lune.
Jutri gremo v Čatežke se mal razvajat, malček ima full rad vodo, tako da bo prav luštno, potem pa bomo šli k staršim prespat in se še malo dolj razvajat. Bo kar pasalo, da en dan vsaj ne bo treba razmišljat kaj kuhat user posted image user posted image .
Grem se zrihta, pa hitr na šiht.
Lep dan vsem!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
30.1.2009 6:51:42   
aprilčica07
Jutro še od mene,

ja, lepo da je petek... se bom jutri upam končnooooooo vsaj za silo naspala, zdaj zgledam ko  da bi me kamijon povozil... Joj, bi jst spaaaaaaaaaaaaaaala...

Za vikend nimamo kašnih planov, moj je itak še dežuren do pondeljka do 9 zvečer, tako, da kam daleč tako ne morem it. Upam, da bo vsaj sonček, da bom lahko šla z malim ven, da se dobim vsaj na kavi s kašno kolegico, ker mi manjka malo druženja...

Sicer sem pa že v službi, danes je za nas pomemben dan, je zadnji dan za oddajo enih papirjev in bo tle pestro in črno od ljudi, tako, da se ne bom mogla več nič oglasit.

Lepo se imejte in se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
30.1.2009 7:54:12   
tejči77
mi smo pa danes na vrsti za NS user posted image user posted image user posted image

Danes spet bruhala, kot že nekaj zadnjih dni. Če ne jem mi je slabo, ko pa kaj pojem še pa bolj in ne gre drugače da bruham. Včasih zadnjo sekundo pritečem do školjke. No, tako da ne morete reči, da nič ne telovadim. Tudi šprinti do WC-ja nekaj štejejo.user posted image  In ugotovila sem, da se nisem še nič zredila. Se bom potem toliko bolj.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
30.1.2009 8:10:15   
kea
Jutro!
Tudi mi smo srečni in pomirjeni! Včerajšnja NS je bila OK . Malo je user posted image  v začetku bil sramežljiv in se je skrival, tako, da smo morali malo telovaditi in potem se je "prebudil". Nosečnost je 13t Od - razlika od prejšnjega UZ je 1 dan in po velikosti, ki je trenutno 69,1mm se je spremenil tudi rok na 6.8.2009 (kaj to ti potem tudi uradno spremenijo ali ostane tisto kar piše v materinski knjižnici - meni ga še do sedaj nikoli niso spremenili, ker je vedno štimal UZ z ZM).
joj, kako je bilo lepo videti tiste male rokice in nogice, ko so migale in mahale!!
No, potem pa sva povedala tamalima dvema in njegovim! Mala (8)je od navdušenja skakala še uro in pol potem, ter mi ves čas božala trebušček in še zraven v postelji je hotela spati, da bi bila blizu. Mali (2) pa ga ni kaj preveč zanimalo, samo bi imel on dojenčka! Ja njegovi pa najprej mali šok, ampak potem so bili veseli, smo nazdravili in tako je 1/2 minila, danes pa še druga 1/2- moji, ampak mislim da tamala, ne bo mogla počakati in bo prvo, ko bo prišla tja to povedala! No, bomo videli!
Vsem, ki vas čaka dane NS držim pesti in uživajte ob gledanju svojih pikic!
Aja, pri dr. Pelkičevi v MB stane NS - 60 €; DVD (ne moreš imeti svojega!!!) - 10 € in koliko sem gledala cenik se mi zdi da je morfologija - 70 € in 3D - 80 €!
No, take so cene tukaj! Koliko pa ima dr. Pušenjak na Ptuju 3D?

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
30.1.2009 8:53:18   
HeGa
Dobro jutro user posted image !

Pri meni se zadnje dneve nič pametnega ne dogaja, potem pa tudi nič ne napišem. Me mala čist okupira, zdaj ko je boljša. Jst pa čist brez energije. Komaj čakam, da gre tole obdobje mimo.

Čestitke vsem za super rezultate z NS in pregledov.

Jaz tudi domačim še nisem povedala - čakam na kakšen pameten trenutek. Po moje bova ta vikend, ko gremo skupaj ven na kosilo. V službi pa že vejo, sem nekak mogla povedat. Vsaj to je mimo. Nisem bila sigurna kakšna bo reakcija, pa je bila razen par izjem super.

Grem malo zabavat, je že prava tečka, ker tule sedim in berem.

(odgovor članu kea)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
30.1.2009 9:30:56   
Urša T.
Dobro jutro, user posted image !

Dajte mi nekaj povedat, tiste, k,i imate AS!
Jz sem že čisto zbegana :).
Ali naj bi bil plodek tam, kjer se sliši pretakanje?Ker včasih se mi zdi, ko nekaj časa poslušam, da sploh ne vem več, kaj slišim, če sploh kaj, razen pretakanja :).
Kako se sliši srček?A tako, kot, če z AS poslušamo svojega?
Včeraj zvečer, ko sem poslušala, se mi je zdelo, kot, pda je dojenček na levi strani, malo nad popkom.Hmm...A ni to malo previsoko?

Zima 07, user posted image user posted image user posted image !Sedaj pa le uživaj in se sprosti user posted image .Koliko časa si bila noseča,ko ti je izmeril punčkico?
Vsem, ki imate danes NS, pa držim pestke!

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
30.1.2009 9:37:27   
Urša T.
kea, super za NSuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
30.1.2009 10:12:56   
pika984
IZVIRNO SPOROČILO: Urša T.

pika984, lepo te je tvoj dragi počastil user posted image .Kaj si si pa kupla za oblečt?
Jaz sem AS kupila v otroški komisijski prodajalni  in sicer sem dala 47€. 
Ja, full je luštn poslušat zvoke user posted image

Kupla sem si hlače, da sem zaj bolj komot za kam it doma tak nosim trenerko, pa majčko, pa nekaj spodnjega perila.

Hvala vsem za čestitke za nuhalno, pa tudi jaz čestitam ostalim, ki so jo že imele.

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
30.1.2009 10:30:03   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: Urša T.

Zima 07, user posted image user posted image user posted image !Sedaj pa le uživaj in se sprosti user posted image .Koliko časa si bila noseča,ko ti je izmeril punčkico?

Jah, 11t, 5dni...Meni se je zdelo čisto prekmalu, sploh nisem mislila vprašat, ampak se je moj user posted image  oglasil...Pa je Pušenjak rekel: "Zaenkrat zgleda čist punčka..." ..Moj pa: "Blagor meni..." user posted image  user posted image

No, s spolom vsaj kar se mene tiče, vseeno počakamo do morfologije, potem grem pa roza voziček nabavituser posted image -ne, saj se hecam, roza glih ne bo, definitivno pa ne bo nevtralen-je bil prejšnji, ampak smo ga prodali, ker je samo gužvo delal...A že kaj gledate vozičke? Kateri so vam všeč?

Pozdravček!

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
30.1.2009 10:52:30   
pika984
Voziček pa mam jaz že dolgo nagledan JANE SLALOM z MATRIX košaro, so mi ful všeč, rjavo oranžen sploh. Sam kupit pa ga mislima komaj junija al pa julija ne prej, takrat pa bojo že verjetno tak nove barve. 

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
30.1.2009 10:57:09   
pika984
Voziček pa mam jaz že dolgo nagledan, mi je JANE SLALOM z košaro MATRIX ful všeč, sploh oni oranžno rjav. kupit pa ga mislima tam nekje junija, julija, takrat pa bojo verjetno že tak meli nove barve. 

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
30.1.2009 10:58:02   
pika984
Malo mi je internet zaštekal pa mi je kr dvakrat poslalo pardon. 

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
30.1.2009 11:03:16   
Anonimen
ojla sotrpinke... dolgo se nisem oglasila user posted image ne mi zamerit... Nekako sem se morala izolirati od slabih novičk, pa sem se morala prisilit, da vas nisem več brala user posted image user posted image   No mi imamo zdaj novo G, ki je neprimerljivo boljša od prejšnje, imamo tudi slikice na katerih se moj otroček končno vidi user posted image in predvsem sem vesela da imamo 10.2. nuhalno, kjer upam da bomo vidli, kaj mali nadebudnež skriva med nogicami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FUL FUL FUL FUL FUL sem vesela za vse pupe, ki ste dobro opravile še posebaj pa za sulfinijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tebi punca (IN PRAV JE TAKO) nikoli ne zmanjka poguma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Carica si!!!!!!!

No tko je to, zdej pa obljubim, da se bom kaj več oglašala... Tisti prvi najbolj kritični trenutki so za nami in zdej se lahko začnemo iskreno veselit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Aja še tole... Midva sva povedala že vsem in niti ne skrivava več... Družina je vedela takoj po testu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika984)
  Neposredna povezava do sporočila: 1465
30.1.2009 11:36:48   
Arwen
Helou!

Jaz sem ravno iz malice prišla. Sem se tako najedla, da se mi zdaj ne da nič več delat. Pa danes mi je spet ful slabo. user posted image No, bo že, glavno da je petek in bomo spet malo več lahko počivale, a ne?user posted image

Živa 25 – welcome back! Me veseli, da se je vse uredilo. Upam, da se nam zdaj res večkrat oglasiš. Zima07 in Kea – čestitke za NS.user posted image Tejči77 – se strinjam, tudi šprinti na WC so rekreacija.user posted image   Vidim, da ste odprle debato o vozičkih. Mi imamo še prvega dobro ohranjenega, tako da se mi s tem ne bo potrebno posebej ukvarjat. Pa dandanes gledam neke futuristične vozičke in moram reči, da našega Hartan Skaterja ne zamenjam za nobenega drugega. Včeraj sem videla eno ubogo dete v nekem »nobel« vozičku (ne poznam znamke)…je skoraj ven padel, tako malo prostora je imel. user posted image Na začetku, ko natakneš gor lupinico, je verjetno o.k., samo potem ko otrok zraste, pa komaj sedi notri. Res, tisti otrok je kar visel čez vozek. user posted image Tako da vam tistim, ki boste kupovale na novo, polagam na srce, dejte dobro pogledat tudi širino vozička in koliko prostora bo imel user posted image   , ko boste odstranile košaro oz. lupinico. Aja, pa poglejte, če se da naklon čisto v ležeč položaj. Takrat, ko sem jaz kupovala, vem da pri Quiny Speedy-ju ni bilo te možnosti, tako da je otrok spal v napol sedečem položaju. Glejte v glavnem predvsem na udobje svojega user posted image   in ne samo na videz vozička.   Nič, sem se malo razpisala, zdaj pa nazaj kaj koristnega narest.   Prijeten vikend, A.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
30.1.2009 11:43:13   
Sulfinija
Ojla!

No malo z zamudo se vam javljam.No včeraj sma bila z mojim dragim v MB v HM i našla kar eno par stavri in en kup denarja tam pustila no sja ni bilo prav veliko 70€.
Kupila pa sem si:ene lepe olivne hlače z pasom,tri lepe tunike in to je bilo skupaj 70€.Doma pa imam že ene take bež barve hlače z tem pasom iz HM in svakinja mi je posodila ene hlače kavbojke z naramnicami.
Čez poletje pa boma z mamico iz teh tunik le porezali proč dolgi rokav naredili kratkega,eno dve bluzici si še kupim zravem v Kiki imajo ful poceni in lepe stvari bolj široke in ene tričetr hlače imam že doma sem od ene rr kupila,ter dvojne poletne še dobim od svakinje pa to bo tudi vse.
Ko pozneje zlikam te reči vam bom slikala in jih dala v album,da vidite kak bom lepa nosečka v teh oblačilih.
Potem sma še šla z mojim v Evropark v mack donalds in sem se do onemoglosti najedla,pojedla še celo možev in mamin pomfri zraven te pa je bilo veselo.Kratko poročilo o nabavi in včerajšnjem izletu.Me je pa ful zdelal tkole,da še danes nisem prišla k sebi.

Danes zjutraj sem za zajtrk spet malce user posted image ,hvala bogu pa je tole vse skupaj milejše kot je bilo v prvih tednih.

Jutri pa bom spravljala cunje delal generalko v omarah nekaj stvari spakirala v posetljo,....pa delal počais že mesto za obleke najine user posted image .user posted image  pa včeraj nisma kupila nič,bom pa baje dobila nekaj za user posted image  za valentinovo mi je objubil moj možek.
Kar se pa tiče velike nabave bomo pa kar šli v začetku junija oz.kdaj mi poteče vezava in potem nabavima še posteljico,postelnino in previjalno voziček pa itak moji kupijo.Sem pa odločena da boma imela na tri velika kolesa smao firme pa še ne vema niti še barve.
Druge malenkosti kot so flaške,pleničke,....pa boma kar pri vskai plači nekaj kupila,da naju na koncu ne zadene kap,ker bo vse ful stalo.Po cunjice si bom pa šla nekje marca k mamini kolegici in počasdi nekje junija začela prati,likati,....

Tako punce na kratko o meni.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1467
30.1.2009 13:22:19   
go_ta
ojla drage moje user posted image ! sem si utrgala nekaj minut med delom, sem malo frejuser posted image  kako ste kaj? jaz sem navdušena, da je petek, ker ta teden se počutim res zmatrano! Jutr sm mislila sicer mal dlje spat, ampak me dragi pelje na izlet na morjeuser posted image mi bo morski zrak dal novih moči ha ha. Drugač ste pa res ful fajn, me tko včasih nasmejete, da se moram na glas smejatuser posted image  pa vesela sem, da je blo na vseh NS vse v redu!!user posted image  jaz čakam še na izvid krvi, vrjetn bo v redu.
Cunje - tud jaz sem si kupila že 2 tuniki in mal večje hlače, drugač imam pa kar nekaj tunik doma, bojo prav prišle. pa nekaj oblekic in kril. pa danes mi je tašča dala tako prekrasno belo tuniko, sem bila čist navdušenauser posted image  bolj me daje, kdaj bom šla lahko mal za bebico kupovat. še 6 tednov imam do morfologije, pol pa upam, da pokaže user posted image , kaj ima med nogamiuser posted image  sem se pa odločila, da bom tudi jaz začela marca kupovat stvari po mal, ker na koncu mi verjetno ne bo vse zneslo. pa finančno me bo kap.
Ja tud mene glede vozičkov zanima ... kater je dost dober za otroka. udoben, z velikimi kolesi ... Gledam prek interneta, sam to ni verjetno isto kot uživo. No, sj imamo še časuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 1468
30.1.2009 13:33:29   
Barbk
Ker se trenutno izvaja "projekt kuhanje kosila" user posted image  (in da ne bo to "projekt zažgano kosilo")bom samo čestitala vsem, ki so uspešno opravile NS. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

Neposredna povezava do sporočila: 1469
30.1.2009 14:40:02   
Serendipity
Ejla prinčipese!

No, saj pri meni tudi ni nič novega, odštevam dni do NS. Le kje je ta toooooreeeek! Drugače sem fan vikendov in imam rada doooolgeee vikende, tokrat pa komaj čakam, da minejo in pride torek! user posted image
Sva se pa odločila, da bova povedala novičko na moj RD, v sredini februarja. user posted image Ko mi bodo čestitali jih pohecam, da lahko kar v dvojini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, meni se je končno večina hrane znormalizirala po okusu. tak, da so uplahnile tudi slabosti - mi je slabo semo nekaj minutk preden vstanem in včasih ponoči...

Pobožajte buškije in upam, da vam morebitne slabosti čimprej minejo.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
30.1.2009 14:50:00   
aprilčica07
Da vas še jst na hitrco pozdravim:)

sem namreč doma, v službi je blo ubitačno, nisem imela cajta niti na wc it, kaj šel karkoli drugega delat... V glavnem počakam, da se mali zbudi, spakiramo cunje, malo pospravimo tle okoli, pol pa  gremo ven.. je še sonček pr nas:)

Upam, da bo tudi vikend kolkor tolko lep.
Sem vidla, da ste debatirale o vozekih.. Mi bomo imeli itak vozek od  tamalga.... Imamo AT 4Sportivo od Peg Perego in smo ful zadovoljni. Je 4 kolesnik, ful tak terenski, ker nismo iz mesta in se klatimo po takih in drgačnih potehuser posted image user posted image Slaba točka je edino ta, da je  malo večji in gre težko v moj avto, drgači pa super vozek.
Bom pa tud jst ta vikend šla malo v šoping, da si kupim kašno kiklco malo večjo ali kašne hlače, predvsem pa moram pogruntat neki za zgoraj, ker zdej sem kr naprej v enih in istih stvareh... Povedala pa ne bom še. Dnevi tečejo, drugi  petek imam pregled in pol naslednji teden nuhalno:):) Komaj čakam.

Alora, lepo se mejte in uživajte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
30.1.2009 14:53:46   
Serendipity
aprilčica - uživajte! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa o vozekih pojma nimam user posted image user posted image user posted image . Bomo v maju ali ša juniju imeli raziskovanje na to temo.

Neposredna povezava do sporočila: 1472
30.1.2009 15:57:25   
23tina
najprej en lep pozdravček vsem avgustovkam!!!
danes sem odkrila ta forum in moram rečt da sm presenečena kok se piše-POHVALNO!
jaz sem v 11.tednu,predvideni rok imam 29.avgusta!!!
na zadnjem pregledu je mala pikica merila 2,5 cm,ultrazvok so mi delali v porodnišnici,ker sem zaradi bruhanja izgubila 4 kg,in so se že pokazali prvi znaki dehidracije.zdravnica je rekla da je pravi žurer ker je ob 22.30 izgledalo kot da pleše,tako je migal z rokicami in nogicami.
sedaj imam pregled pri ginekologu 3.2. počasi pa se bom mogla dogovorit za NS.
komaj čakam da bo minila slabost in bruhanje,da začnem resnično uživati v user posted image
NO PA ŠE NEKAJ O MENI:
imam 23 let,sem dobre 3. meseca poročena,delam preko študentskega servisa v sončnem studiu in SEM ZELLLLOOOOOOO SREČNA KER BOM PRVIČ MAMICA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1473
30.1.2009 16:17:07   
tulpek
Čestitam vsem za dobro opravljeno NS.

Meni ni nič kaj boljše. Utrujena sem še vedno zelo, slabosti so manjše, ampak zato bolj bruhajoče. Zadnje dni vsak večer bruham, na to se želodec pripravlja že nekaj ur prej (se mi dviguje in komaj zadržim bruhanje) in imam počasi dosti tega. Jest mi pa ne paše čisto nič. Sem na -3 kg. A ve katera, kaj vzpodbuja apetit?

lp

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
30.1.2009 16:27:08   
kerala
Ojla punce!

Je pa res kar kriza, če kak dan ne pregledam tegale foruma, se tolk nabere, da se komaj skoz prebijem, preden uspem kaj napisat...

Iskrene čestitke vsem za odločno opravljene NS!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz še čakam na torek. Včeraj sem imela pregled pri svoji G - sem takoooooooo veselauser posted image user posted image user posted image !!! Madonca, pravi akrobatek mali, tolk je skakal pa migal. Na hitro je izmerila tudi NS, videla nosno kost, tako da sem že pred tapravo NS kar pomirjena.

Tokrat novice o moji nosečnosti nismo obešali na velik zvon, povedala sem le svojima hčerkama, najboljši prijateljici in prijatelju, pa zlati šefici v službi in plesni učiteljici. V torek so me pa punce prav postrani gledale na plesnih, sem dobila majico za rojstni dan, pa so rekle, da imam zadnje čase nekam bujno oprsje, pa da me je mal več skup, pa so vzele eno številko večjo... Pa sem se malo smehljala... potem pa je ena le vprašala, ali one dobro vidijo ali se jim samo zdi, tako da sem končno morala povedati.

Staršem pa sploh ne mislim še nič razlagat, še posebaj mami ne. Prejšnjičje najprej komentirala, da se ji je zdelo, potem, ko se mi je zgodila tista strašna nesreča, je pa rekla, da je tako itak bolje, saj je preveč ljudi na tem svetu... mislim, brez besed... Edina iz družine, ki ji je bilo res hudo, je bila očetova žena, saj ima za sabo podobno izkušnjo.

Zdaj moram pa prav pohitet - spečt testo za torto za mojo najstnico, ki jutri praznuje RD (čeprav ga je imela že 12.1.), ob 6h mamo pa imam že nastop, verjetno zaenkrat zadnji s trebuščkom, pa se moram še zrihtat!

Ve pa uživajte, božajte bušije, privoščite si kaj lepega - vikend nas čaka!!!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.