|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
29.1.2009 8:29:47   
kea
Dobro jutro!
Danes pa je tudi za nas (čačka, pika984,....)dan D!!!! Veselim se, pa me je obenem malo strah,.... eh, pozitivne misli, prinašajo dobro, ne!
Tudi jaz sem v službi (šefinji) že povedala in bila je vesela (čeprav jih bom zapustila že 3) ter eni sodelavki, ki je bila navdušena - drugi pa bodo že opazili, ko bo vidno!
Ja, doma pa načrtujeva povedati danes po NS - najprej otrokoma, potem njegovim in jutri še mojim! Joj, to še prestanem, potem pa bo!
Slabosti so se malo umirile, vendar mi veliko stvari sploh ne paše jesti, ali pa moram pojesti čisto malo, ker drugače se mi maščuje in mi postane slabo in ...... Po UZ izpred skoraj 4 tednov je danes 12t 6d, bomo a videli kaj bo pokazalo danes na NS! Do danes sem se zredila 0,5 kg in upam , da ne bo potem naenkrat preveč poskočilo! V 1. user posted image  se tudi v začetku nisem zredila dolgo nič, potem pa je šlo kar hitro, tako da sem dobila +13 kg, v 2.user posted image  pa sem se kar hitro začela rediti in sem do konca dobila +14 kg! Bomo videli, samo da je user posted image  zdravo!!!
Kaj pa utrujenost? Joj, zvečer ob 8.h grem s tamalima spat in zaspim prej ko onadva, če pa se vmes zbudim sem pa čisto v transu in vse me tako boli, kot da bi me kdo pretepel! Se tudi vi počutite tako zelooo utrujene!
Ok za danes vas zapuščam, ker moram delati za dve ( no, sodelavka je na bolniški!), jutri pa poročam o NS.

Lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
29.1.2009 8:40:43   
Arwen
Hej hej!

Činka_beba - jaz imam NS v Domžalah.  Srečali se ne bova, ampak bova pa držali pesti druga za drugo, a ne?user posted image

Katuska - jaz sem se v Domžalah prijavila 20.1. in me je naročila za 16.2., ampak nisem imela možnosti izbirat ure. Je imela samo dva termina sredi dneva prosta, tako da bom mogla vzeti dopust.

Barbk - ti si le vzemi čas zase in pridno počivaj, pa bo vse ok.

Alisa - meni tudi mozolji po hrbtu rastejo.user posted image Pri fantku nisem imela teh problemov, tako da bomo videli, če so res punce krive za to nevšečnost.user posted image Upam, da se bo pri nas na NS že kaj videlo. Meni je popolnoma vseeno kaj bo, moj user posted image pa se je po dolgem razmisleku odločil, da je "miceno" alergičen na roza barvo in bi skoraj raje imel še enega nogometaša.user posted image  
Punce, a ste brale, da je ena v Ameriki rodila osmerčke.user posted image Si predstavljate? Uf, bo imela pa res polne roke dela.

Grem na kavico. Lep dan vsem, A.

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
29.1.2009 8:52:09   
čačka
Kea... popoldne, ob 16h.
Ker ne vem kak cd/dvd naj vzamem bova vzela kar vse :)
Od viška ne boli glava user posted image

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
29.1.2009 9:12:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),  NASLEDNJI PREGLED

XX.08. 
moom
   -  ??, ?, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ??
irency84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), NS-02.02. 
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??    

any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

opatija   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ) , 28.01.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , user posted image , 11.02.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01.            
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), 24.02.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), NS-26.01.

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ) , user posted image , 28.02.

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ?? 
M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image ), 04.02., NS-04.02.

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), NS-30.01.                 
Drnula   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, ??

06.08.

pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), 10.02., NS-29.01.         

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ) , ?? 
Anonimna 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ),18.02., NS-27.01. 
5ra83   -  25, P, MB, (1 user posted image ) , NS-30.01.

09.08.
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), NS-30.01.
cowgirl   -  29, ?, Medvode, (1 user posted image , ? user posted image ), ?? 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02., NS-26.01.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), NS-02.02.

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03., NS-29.01.                             
Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), 09.02., NS-27.01., AC-24.02. 

13.08.      
Zima07   -  29, IZS, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ) , 26.01., NS-28.01.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ) , 10.02., NS-27.01. 
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), 29.01., NS-04.02.

14.08.
lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
sarajan   -  27, IZS, Kamnik, (1 user posted image ), ??

katyy26   -  ??, ?, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 02.03., NS-02.02.

15.08.
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), 04.03., NS-30.01.

16.08.              
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 05.02., NS-29.01.

Anonimna16   -  ??, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), NS-02.02.

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ) , NS-06.02.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , ??              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ) , NS-05.02. 
anonimen   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ) , 13.02., NS-03.02.   
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 12.02., NS-03.02. 
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), 13.02., NS-10.02.

20.08.
Anonimen
   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 06.02., NS-02.02.
mony5   -  29, ?, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-10.02. 
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 26.01.
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02.. NS-06.02. 
lara27   -  26, ?, CE, (3 user posted image , ? user posted image ), 10.03., NS-09.02. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ) , 06.02., NS-09.02. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), NS-16.02.

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ) , 17.02., NS-04.02. 
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ) , 05.02., NS-13.02.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), NS-10.02.
Alisa
   -  28, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) , NS-12.02.

22.08.

Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ) , 06.02., NS-11.02. 
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ) , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), NS-09.02.

24.08. 
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), 27.01.

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 06.03., NS-13.02.  
hel32   -  ??, ?, Lovrenc, (? user posted image , 1 user posted image ), ??

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ) , 27.01., NS-16.02.

30.08.   
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ) , 03.03., NS-12.02. 
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ) , 23.02., NS-16.02. 

04.09. 
Pia67   -  41, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ) , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 80 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu čačka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
29.1.2009 10:01:57   
tejči77
Da se na hitro še jaz javim! Vse tiste, ki imate danes NS, lepo se imejte, da bo vse v redu!
Jeeee, mi pa čakamo na jutri.
A res ni bila nobena pri Pušenjaku v porodnišnici?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
29.1.2009 11:00:47   
tejči77
Danes je pa tako zatišje tle gor? Kje pa ste vse?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
29.1.2009 11:16:27   
Sulfinija
Ojla!

Danes em spet wc školjko objemala hi,hi upam da bo tega kmalu konec.Midv apa dans grema z mojim jupi user posted image user posted image user posted image  nabavljat meni nosečniške stvari v MB.Moj dela do treh potem okrog štirih pa že grema.Namen si mam kupiti dvojne hlače pa eno dve tuniki več kot 100€ ne dam hi,hi upam da mi bo dovolj.

Takole vsem,ki mate danes pregled,nuhalne želim naj bo vse ok,pa poročila hi,hi.

So me včeraj klicali od G in mam pregled prestavljem.Torej na seznamu mi popravite novi datum je:12.2.2009

LP Mojcauser posted image 13t4dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
29.1.2009 11:55:59   
aprilčica07
tejči77: jst sem zabasana z delom in se trenutno ne vidim ven, zraven tega da štotkam po tipkovnici, jem še panin... ma saj bo ta kaos enkrat že miniluser posted image
Sulfinija: ne preveč zapravljat danesuser posted image user posted image jst si pa še ne bom nič kupla, ker lahko še vse nase spravim, malo bom pokombinirala kar imam od prvič, za finiš bo pa treba it kej kupit, ker  prvič sem rodila aprila,  tokrat pravijo, da bo avgust in  bojo verjetno temperature lih malo višje..user posted image user posted image pa ne bi blo lih primerno, da skačem okoli v kašnih črnih nosčeniških dolgih hlačah (ene in edine, ki jih imam od takrat::), so pa lepe)..

Ma imam danes ene hude napade lakote, sem sodelavki naročila naj mi še čips kupi... pol pa se čudim, da sem vsa mozoljasta...user posted image user posted image

saša77: ja, prebava je hudič.. tudi prvič sem mela probleme, pa sem pol nekako urihtala reči z lanenimi semeni, ki sem jih še lahko jedla.. zdaj jih pa ne spravim več po grlu, pa da me ubiješ.. mi kr obrne čreva v luftuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tud tle na šihtu imam ta slivov kompot in bomo vidli, če bo popoldan kaj učinka, če bo, bomo praznovali ha ha..

Šibam delat.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
   Avgustovke 2009
29.1.2009 11:58:19   
any83
Oj!
Zanima me samo nekaj...je katera uporabnica te strani in je študentka absolventka ki v avgustu pričakuje naraščaj ali pa kakšna takšna ki je imela otroka v času študija?
Zanimam me namreč kaj vse nam pripada mamicam študentkam-da vem kje začet, kam it in izpolnit kaj,... vsaka informacija mi bo prišla prav.
Lep pozdrav in upam da se ktera odzove na to sporočilo.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
29.1.2009 12:20:05   
SAŠA77
oj oj aprilčica,res je ta prebava hudiček,
jaz sem z vsem poskusila,moj je skoraj kozlal zraven takšne mixe sem delala,
no potem sem se odločila da grem po svečke in poglej ga zlomka,odkar sem jih prinesla domov ni bilo potebe za uporabo,ker odvajam vsaj na 2 dni,vrjetno se je tazadnja ustrašlauser posted image user posted image user posted image ,punce želim vam prelep dan,vso srečo tistim na NS vse držimo pesti za vas da bo vse oki,no jaz še moram počakati 4 dni,ooo kok se vleče,no jutri dobim napravico za srčka poslušat in vam poročam kako bo,
lepo se imejte in veliko se smejte in se pišemouser posted image user posted image user posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu any83)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
29.1.2009 12:49:26   
eva Ana
Pozdravljene, sicer sem bolj aktivna med septemberkami (PDP 2.9.) pa me zanima, tiste ki ste že imele NS,

A je bila katera v MB porodnišnici in kolikšna je cena? Me res zanima, ker cene odstopajo nenormalno!

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
29.1.2009 13:10:02   
opatija
Dobr dan punce!

Sem prebrala vaš klepet še od včeraj in ste mi malo preusmerile misli, tako da sem se malo pomirilauser posted image

Že cel dan sem slabe volje, ker premišljujem kako slabo moja tašča vpliva na tamauckauser posted image Od ponedeljka se je čuval pri njej, ker ima vnete očke in ga nisem dala v vrtec. Jezi pa me, ker se vsa navdušena pohvali, kako rad gleda skreansaver na monitorju (premikanje črt)! Menda gleda to tudi po 15 min! Jaz ne vem, al sem jaz res tako grozna, al me razganjajo hormoni, ampak kje ima pamet, da še ne dveletnika navaja na buljenje v računalnik, še posebno če ima čisto zatečene in rdeče očkeuser posted image Opazila sem tudi, da odkar je bil tri dni pri njej, bi skos gledal televizijo, kar ga sicer niti ne zanima. Zelo rad riše, sestavlja kocke, nor je na knjigice in ga res ni noben problem zaposliti...
Ravno sem ji uspela dopovedati, naj mu ne kuha s kocko (kar je delala na skrivaj, potem pa se je enkrat zarekla), ko ji probam dopovedat, naj mu ne daje sladkarij, sploh če obožuje suho in sveže sadje! Res ne želim biti ena posesivana mama, ki otročka odteguje od babice, pri kateri je zelo rad, ona pa je nora nanj, ampak vedno več stvari me moti. Med drugim tudi to, da oba s tastom kadita ko turka (ko je tamauček tam sicer hodita v eno sobo, ki jo potem prezračita tako da okno odpreta na pregibuser posted image Ima namreč paranojo pred zračenjem, češ da se bodo prehladili, zato zmeraj ko pridemo od tam letijo vse cunje v stroj, ker obupno smrdijo po postani hrani in čikih... Sicer je zlata ženska, vedno pripravljena pomagat ali nudit varstvo, samo kaj ko se jaz ob tem počutim slabouser posted image

Skratka, se opravičujem, ker sem se takole razpisla, ampak nekomu sem se mogla izpovedat, ker držim v sebi, to pa ni dobro za dojenčkauser posted image Vem, da bi mogla imeti le lepe misli, pa vedno ne gre...

Aprilčica07: midve bova pa imeli dva energična otročička - ovna in levčkauser posted image Dolgas nam res ne bouser posted image

Uživajte med tem ko trebušči rastejo, crkljajte se in upam, da boste deležne čim več sončka, ki ga bodo čutili tudi dojenčkiuser posted image

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
29.1.2009 13:25:40   
opatija
Še moji podatki za tabelco:

31, P, LJ, 2user posted image , 1user posted image , 19.2.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
29.1.2009 14:12:58   
Barbk
Dan čvekice moje,

danes sem malo boljše. Moram pa priznati, da me določene stvari precej utrujajo in sem zdele po pripravi kosila kar pošteno utrujena, zvečer bom pa itak v posteljo padla. Zdaj vidim, da je bolniška edina pravilna stvar. Na žalost pa me je mogla zadeva prestrašit, da sem se zmigala oz. da me je moja G prepričala, da pač nisem za v službo.
Sulfinija sem si končno ogledala slikce iz NS. Lep je vajini otročiček. user posted image
Opatija ti se kar olajšaj, zato pa smo tukaj, da si pomagamo, se bodrimo...Ti se le pogovori (in vztrajaj in ponavljaj, če je treba) s taščo. Je le človek in vsak ima svoje prepričanje, da ravna prav. Raloži ji zadevo, ji povej kako si ti predstavljaš določene stvari in, če je res zlata kot praviš bo razumela. Mogoče jo bodo sprva besede malce prizadele (saj veš, da težko sprejmemo kritikouser posted image ) počasi bo pa dojela njihov pomen.
Kea, Čačka in Pika984 (če sem katero izpustila ne bit hude, prosim) držim pesti danes.
Joj jaz tudi že komaj čakam na ponedeljek, še dobro, da imam že ob 9h NS. Samo, da sta vredu in zdrava...
No zdaj grem pa kosilo dokončat, potem pa po Manco v vrtec. Še dobro, da imam do vrtca 5 minut peš.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
29.1.2009 15:39:22   
Serendipity
Se zaenkrat le toliko oglasim, da vam držim pestke današnjim NS akterkam... Pa, da ne bomo padle na zadnjo stran user posted image  user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
29.1.2009 17:08:24   
Ayo
Ojla babnice!

Pri meni je ta teden v službi prava norišnica. user posted image
Vsake toliko časa sem vas preletela, tako da sem zdaj itak polovico pozabila o čem je bila debata…

Poopsie, ne daj se sprovocirat v službi, zdaj sta samo ti in tvoj user posted image pomembna, ostalo pride samo po sebi. Pa saj verjetno sedaj je minilo že nekaj dni od tega dogodka in sigurno si že na vse pozabila. user posted image

Jaz še nisem povedala.
Imam pa tudi jaz hecno situacijo, ker so mi z novim letom dodelili nove naloge in posledicno novega nadrejenega…in smo imeli v torek debato…in ful stavijo name…pa tudi zame je lepa priložnost… Ampak sem user posted image Zaradi katerekoli druge zadeve bi mi bilo žal, zaradi user posted image pa mi sploh ni!!

Tejci77, verjetno je tudi tebe že minila žalost o mamini reakciji.
Jaz bi samo toliko rekla, da se tudi jaz z mojo mamo nikoli nisem razumela in se tudi nikoli ne  bom, pa se sploh ne obremenjujem preveč, no čeprav Gabriela je bila fuuuuuul vesela in verjetno bo tudi naslednjega, čeprav ji bo grozno, da bomo imeli tako majhno razliko v letih…

Barbk, počivaj in upam, da se ne boš preveč dolgočasila doma še naslednjih 6 mesecev. user posted image

Slabost: so dnevi, ko je rahla, ampak so še dnevi, ko je še fino prisotna. Ampak nič ne upam, da bo bolje, ker pri Gabrielu semi mela močne slabosti do 16/17 tedna, potem pa vse do konca user posted image  rahle. Fuj!

Dobrodošle vse nove.

Sedaj pa šibam!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
29.1.2009 17:25:12   
Tanchy
Any83: No, se ti bom pa jaz javila, saj sem imela prvegauser posted image v času študija... Sicer sem rodila aprila, ampak, mislim, da ni razlik.

Sem takrat kar na CSD vprašala kaj je treba... Na faksu, če še ne boš diplomirala do konca septembra (kar je malo pametno) ti pripada potem eno leto porodniške. Izpolniš (vsaj na FOV je tako) obrazec s prošnjo za podaljšanje statusa in pač kot razlog navedeš nosečnost in rojstvo otročka.

Na CSD - ju pa sem malo pozabila kaj je treba - ni pa toliko papirjev kot na primer če si v službi. Izpolnit moraš neke obrazce za prejemanje podpore, ki je bila takrat borih 194 €, in pa za paket ob rojstvu (mi smo vzeli denar). Res najbolje, da malo vprašaš, tudi katera dokazila potrebuješ, da ne boš prevečkrat šibala tja. Lahko kar po mailu, če je lažje...

Lp

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
29.1.2009 17:34:33   
činka_beba
any83 - tudi jaz sem absolventka in imam rok avgusta. Pa prav tako kot ti, en kup vprašanj.
Nekaj koristnih informacij najdeš na:
http://www.stud-druzine.org/pravice%20dru%C5%BEin.htm

V glavnem pripada ti dodatno študijsko leto za vsakega živorojenega otroka, starševski dodatek, otroški dodatek in pa denarna socialna pomoč. Kako je s papirji pa točno piše v linku.
Upam, da sem vsaj malo pomagala.

(odgovor članu any83)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
29.1.2009 18:41:32   
pika984
Bom pa danes jaz prva poroča o nuhalni.
Bila je vredu, user posted image je velik 7,3 cm, in po vsej verjetnosti je user posted image , kar pa je najbolj važno da je vse vredu oz. da je zdrav je rekla. user posted image se nič kaj ni hoto premaknit, smo ga mogli kr spodbujat, ker ni mogla zmerit tiste tekočine ko se nabira pod vratom al nekaj takega.

Plačali pa smo 60 e, to je pri dr. Pelkičevi na Gregorčičevi v Mb, za Mb porodnišnico pa ne vem.

(odgovor članu činka_beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
29.1.2009 18:43:05   
pika984
Aja pa PDP imam po novem 4.8 ne 6.8. 

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
29.1.2009 19:33:40   
Urša T.
pika 984, iskrene čestitke za opravljeno NS.Superca, ha!
Čestitam pa tudi vsem ostalim user posted image za uspešno opravljene preglede.

Jaz sem pa danes šla kupit angelsounds.Sva z dragim že poslušala.Full se dobro sliši, kako se plodovnica pretaka.Dojenčica je dvakrat tudi rignila ter enkrat kolcnila.Full hudo je tole poslušat.WAW!!!
Ko pride dragi iz službe, bova pa spet malo prisluhnila najinemu čudovitemu user posted image , da vidiva, kaj počne user posted image .

Sulfinija, kaj si si kupla za oblečt?A si za user posted image  tudi kaj kuplauser posted image ?

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
29.1.2009 20:58:10   
Piha
Srečke nosečke, kako ste veselo novico povedale strašem, ko ste bile prvič? Jaz ze od NS naprej tuhtam in jih tipam, ker bi jim rada skupaj povedala... pa so oboji tako zasedeni... da bom prej imela zares trebušček , kot pa priložnost, da jim skuham kosilo user posted image

Trenutno so v nedeljo za pozni zajtrk prosti ... tako da sedaj tuhtam v kakšni "embalaži" jim sporočiva, pa mi nč pametnega ne pride na pamet... Najbrž preveč delam in me kreativa zapuščauser posted image

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
29.1.2009 21:03:43   
pika984
Super je ja. AS si si naročla preko neta?
More bit svetovno to poslušat, pa nisi v dvomih če je vse v redu če ga čuješ.

Aja pozabla sem povedat da sem jaz tudi bla danes v H&M-u in si nekaj nabavla za obleč, no plačal pa je moj user posted image , ker mam roj dan drugi tedn, pa je reko da mam kr to za darilo.

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
29.1.2009 21:21:48   
Urša T.
pika984, lepo te je tvoj dragi počastil user posted image .Kaj si si pa kupla za oblečt?
Jaz sem AS kupila v otroški komisijski prodajalni  in sicer sem dala 47€. 
Ja, full je luštn poslušat zvoke user posted image

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
29.1.2009 22:01:45   
aprilčica07
Večer bejbe,

mali kooooooooooooončno spi, danes je bla pa dolga za ga spravit spat..

Piha: jst sem jim kr povedala (mojim), da bomo meli še enga dojenčka, smo pili lih kavo in sem kr izustila... mama je zgleda neki sumila in se je začela režat, tata je bil pa  vesel itak:) tast in tašča pa podobno, le da je moj povedal, rekacija super.

Čestitke za nuhalno. Sem zmozgana do nule, tako, da grem zdej an kavč gledat tv.

Nočko.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.