kerala
|
Vidim, da ste že vse pred TVjem - tudi jaz se na hitro javim, pol pa akcija... Sem vam kar fauš, če vam hrana ne paše preveč, jaz bi kar jedla in jedla. Čeprav se mi zdi, da se v zadnjem mesecu nisem kaj velik zredila, sem imela celo kilco manj, tako da zaenkrat +3. Mene pa dopusti vedno tako mamijo. Mi prad koncem junija praktično nikamor ne moremo, imamo 2 šolarki doma, ki ne želita zamuditi ravno zadnjih dni. Parkrat smo jo na daljša potovanja popihali prej, zdaj pa protestirata. No, kam daleč tako ne razmišljamo. Sem mislila, da bi izkoristili novemberske jesenske počitnice, jih podaljšali za kaka 2 tedna in šli z dojenčkom kam na toplo... bomo ideli, če bo vse OK... Dvojčke bi si pa tudi jaz zelooo želela. Z možem sva razmišljala, da bomo zdaj imeli enega pravega edinčka, ki ga bodo kar tri "mamice" cartale, zato bi bilo najbolje, da imamo takoj še enega - druga runda - hčerki, ki sta zdaj stari že 12 in 14 let, sta namreč le 17 mesecev narazen in to se mi je vedno zdelo res super! Zdaj pa že Emo napvedujejo, šibam še nekaj za popapcat pripravit... Ajde, lep večer in polno smeha vam želim!