san
|
danes sem crknjena, dobesedno... kronično neprespana - vilma, te mal pomirim, da nisi edina, ampak sej vem, da zato ne bo nič bolje s tvojim spanjem mi tut ne spimo, no urban že, sam se od polnoči zbuja na 1 do 2 uri in jst mu joško dam, pa je, da se vsaj mal naspim. do polnoči se pa zbudi enkrat in do takrat ko se prvič zbudi spi v svoji postelji, ker sm jaz do taklrat budna pol pa pr nama spi naprej (zala jst sm tut za povezano starševstvo ), ker če ga vrnem v njegovo posteljo se zbuja na pol ure. pa je na začetku lepo spal, pol vmes je nehal in pol je spet lepo spal, zdej pa spet štrajka... in pol se že eno noč vmes sam ene 2 krat zbudi, pa se mi zdi, da sm ful spočita in da bo končno ok, pa spet začne. no, ampak tisto noč pol zihr izidor štrajka...danes pa sploh nismo spal, no on je na mojih rokah, jst sm bla pa budna. revež ma čist zabasan nos in kašlja kot zmaj... HB vsaj vročine nima... trkam na les!!! tko da jurti naju ne bo, da vas ne okuži. žal pa še izidorja mam doma. sm mislila, da bo šel jutri v vrtec, pa sva šla danes po nahrbtnik in mi povejo, da njegove skupine ni, ker so vsi zboleli . v sosednji jih je pa 5. še vzgojiteljice so bolne. groza. norice, pa neka huda viroza s 40 vročine. revčki. tko, da zdej zihr ne gre, kako bo drug teden pa ne vem. ampak jst bi nujno rabila mal pavze, pa zdej že jst sanjam vilmino jamajko mal sm vas preletela in pol pozabila špela za pramenčka . pa maksu za nove govorne dosežke terida in zofy, a spet weeds gledata? mal se še sm gor priklopta vzglavnik ma urban že neki časa. ma ful zgodi sm mu ga že dala, ker je lažje spal z malo vzdignjemim vzglavjem. zdej bi on že moj povšter hotu mi pa penastih puzzl nimamo več, ker jih je urban skoz razstavlju in jedu in sm jih pospravla, ker itak ni bil nič gor. plazil se je pa po parketu brez kakšnih bremzic. je pa ideja od nčk dobra tina, , da ti tako lepo uspeva uspavat lana in da sta lepo ukinila dopoldanski podoj. midva se še precej dojiva. sploh kadar je nahoden in kašlja, kot sedaj, vse drugo odklanja in hb za joško. no, gaya, super, da nimate več vročine , držim pesti, da tut pikce zginejo. jih je kar nekaj pisalo o šesti boleni, sam kolk jih je mel pa res, pa ne vem. pri katy, ampak oni so mel hudo, so morali v bolnico. zala, lepo te je brat lona, za tajo , pa za vse ki jih potrebujete mal me skrbi tut za lucalu in taia... upam, da so že bolje in jih dragi crklja alarm
< Sporočilo je popravil san -- 29.1.2009 14:27:05 >
|