Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 21:50:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz držim pesti za vaju - sta tolk v dihanju, da sta spregledali moj post - sem vaju hotela malo nasmejat
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 21:56:33
|
|
|
|
mimi30
|
asici, toliko navijačic imata, da zdaj pa res mora nekaj bit . Jaz grem pa še jutri na predstavo 5 moških.com (dragi je pred mesecem kupil karte) po predstavi pa rodit. Tako mi je moj napovedal , genialno včasih bi ga lahk namesto vedeževalke Karin uporabli .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:07:29
|
|
|
|
Ploha
|
nya: sm prebrala, pa tud nasmejala sm se , drgač sm pa res spregledala,...ž joj jst res upam, da ne pojenja, matr, tole more bit jutr,...pa glih zdej ko vse navijate super ste,... mimi: super predstava, smo bli v juliju, sam kokr se spovnem so ble ženske boljše,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:13:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, še to sm pozabila napisat - pri meni so bli prvi popadki točno taki kot menstrualni krči. Pa v križu me je sekalo.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:13:32
|
|
|
|
mimi30
|
ne morem ne filma gledat, ne brat,... skoz gledam kaj dogaja, se počutim, ko une, ki skoz telefonirajo 5žensk.com sem jaz že tud gledala in mi je bilo zelo všeč.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:16:34
|
|
|
|
Ploha
|
nya: mene skrbi, da se bojo teli popadki nehal, včeraj so se, pol k sm se ulegla pa sploh ni blo nič,...kolk časa pa si mela te popadke, mislm kolk ur? a na začetku si imela neredne, pa kolk časa? mimi: a si tolk not padala, ko jst, k pravi , da sem tako naspidirana, da ga bom kr izstrelila vn zvezdica: kakšna je situacija???
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je ob 1h ponoč prvič usekalo, pa sem zaspala nazaj, ob 2h drugič, pol se je pa začelo - so se mi kr hitro zgostili, sam so bli tko malo močni, malo ne. Ob 5h sem prišla v porodnišnico - okrog 3h mi je šel čep - pol ctg, klistir, ctg, ob 8h so mi predli mehur, takrat so se začeli tapravi popadki, ob 12.00 sem rodila.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:22:43
|
|
|
|
mimi30
|
Ploha, nekak tak ja. Zvezdica, a si že šla?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:31:34
|
|
|
|
Ploha
|
nč, zdej mi druzga ne preostane kot, da počakam, če se bo kaj izcimlo iz tega, sam sm kr mal skeptična,....jutr bo vse jasno,... zvezdica: daj javi se!! , razn če so ti popadki tako hitro napredovali, da si na poti v P, pol pa sploh super,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:33:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Drži pesti, da bo kaj - pridem jutri pogledat, zdej grem pa soat, ker mamo po novem zdej tri dni vriskača in to nočnega
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:42:08
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zvezdica: poročaj sproti kako kaže??? Sem imela sestro na obisku. Pa nisem prišla do račkota Se ej čist nehalo, no malo otrdeva trebuh, ampak ni sile. Sem upala na kaj bolj konkretnnega Ampak glede na to, da me ni do sedaj nič špikalo, enostavno ni bilo nič, se res kaj zna začet...Molim.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:45:10
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica: tudi jaz molim,...če se kam odpraviš pa sporoči! sploh ne upam it ležat, da ne bo nehalo , niso pa več tako pogosti kot so bili prej zdej so zelooo različno, na 18, 7, 12, vse sorte, počakajmo do jutra,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:47:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Oj Ploha, sem marčevka, ampak vaju čekiram malo...kolk sta mi fajni z zvezdico....diham z vama, in držim pestke, da je to to....resnično...vem kako je to čakati po roku, jaz sem tri dni čez v prvo...zdaj pa upam da bo kak teden prej...haha...držita se.... Yania Ja plohca je že prav boga, mene je šele prej nekaj nežno špikalo. Jast sem v prvo 2 dni prej in je to super, tokrat se pa vleče. pa prvič je bilo ultra hitro s konkretnimi pop. Zdaj za vse skup nič. Kdaj marca pričakuješ?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:49:02
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Tudi jaz držim pesti za vaju - sta tolk v dihanju, da sta spregledali moj post - sem vaju hotela malo nasmejat nismo spregledale Sam mi odgovarjamo vsaki posebej. Luka je pa tak cortek, moj bo pa sam patrik
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:50:12
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 asici, toliko navijačic imata, da zdaj pa res mora nekaj bit . Jaz grem pa še jutri na predstavo 5 moških.com (dragi je pred mesecem kupil karte) po predstavi pa rodit. Tako mi je moj napovedal , genialno včasih bi ga lahk namesto vedeževalke Karin uporabli . Ti tvoj je res frajer... če boš moške gledala greš ziher rodit A maš varstvo za jutri? Ker pri meni ni nič, ga kar k nam v LJ pripelji
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:51:02
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Aja, še to sm pozabila napisat - pri meni so bli prvi popadki točno taki kot menstrualni krči. Pa v križu me je sekalo. JAAAAAAAAAAAAAAAAAA, to men dogaja, sicer nežno ampak... začetek je začetek. Kot je Plohca rekla, sam da se dogaja
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:55:40
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica: a kaj štopaš, na kolk časa se ti ponavlja??? Meni je jasno, da s telimi popadki k jih imam zdaj ne morm otroka ven izselt, je pa začetek,....
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 22:58:34
|
|
|
|
mimi30
|
Ti tvoj je res frajer... če boš moške gledala greš ziher rodit A maš varstvo za jutri? Ker pri meni ni nič, ga kar k nam v LJ pripelji ja zvezdica hvala , da te pol zgrabi in boš varstvo za dva iskala . Moj bo vse uredil , verjetno bo taščo za dopust prosil. Zdaj grem pa spat, da bom lahk jutri, ko me pridejo čuvat funkcionirala. Dragega še ni doma, ga moram vprašat če je pred meseci pozabil uro prestavit . Zjutraj takoj preverim kako sta. Držta se .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 23:02:55
|
|
|
|
Ploha
|
ajde čau mimi
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 23:03:25
|
|
|
|
Zvezdica
|
Plohca, prej je bilo na 15 min, ma zdaj nič ne čutim. Mimi, ja kar naj ga tašča pazi.... Moja dva sta ga vzela danes, je tako fino:) Sem prav srečna ker bi šla lahko v miru rodit. Moj je k varnostnik, še na WC ne morem, ga malo panika grabi, pa sploh ne vem zakaj. Je tak skuliran moški... Danes mi je tako amarilis prinesel.... mislim... zdaj vem zakaj se imava tako rada. Pa kiplingovo torbo mi je kupil, že ta drugo ta mesec, jast sem pa ubrisana na kipling...ker to so borše in torbe in vse v kup. ...grem iskat slikce, aja pa škornjčke...ja tud škornje mam rada. Moram se mal pohvalit ampak res mam tazga moža... Ajd grem iskat kako poročno slikco, da se mal spomnim
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 23:06:54
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica: daj pripopaj kako slikco aja še nekaj me zanima, kako čutiš otroka, ker jest od srede od amnioskopije čutim nenormalno velik,...pa zdej ko imam kao popadke tud nenormalno muva
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 23:12:02
|
|
|
|
Zvezdica
|
Plohca, moj se sam mal premika, ni čutit brca ampak cel hrbet ko se muva... Veš, moj Liam je bil prvič tud full živahen pa sem šla rodit, pa pravjo da se umiri. Pri meni vse mirno, pri tebi? Kje pa je sonček?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 23:14:02
|
|
|
|
Ploha
|
ma sej so popadki, sam še zmer neredni, in to že več kot 4 ure, joj no pa daj naj že ide ven ma tole da se umiri je pri vsaki drugače,.... sonček: pomoje spi
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 23:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Luka je pa tak cortek, moj bo pa sam patrik Hvala in lepo ime si izbrala
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 23:34:06
|
|
|
|
Zvezdica
|
ma sej so popadki, sam še zmer neredni, in to že več kot 4 ure, joj no pa daj naj že ide ven ma tole da se umiri je pri vsaki drugače,.... Ja kaj naj rečem, še nekaj nas je ostalo in nas vse nekaj zaj.... Čakam fotke, jih kopiram s cdja:) http://[url=http://www.Slikomat.com/slika/3538262.htm] [/url]
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?