Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 23:02:54
|
|
|
|
kaja02
|
erin, matejchi- super slikce nič grem spat lahko noč ter sladke sanje
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 23:06:31
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Erin a tole?? jaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 23:12:15
|
|
|
|
Erin
|
Gremo spat... jutri moram zgodaj vstat, greva s Tilnom do babice oz prababice in bova do popoldneva tam... jo ful pogrešam.. Upam da mi bo ratal..se mi je prej noro vrtelo kake 3 ure.. še Tilna nisem upala držat in nest v posteljico... no zej je mimo...moram si aparat za pritisk mert kupit da si ga v takih momentih malo pomerim.. me je kar skrbelo... sem se spomnila na "mlade" dni ko smo veselo pili in se takim trenutkom smejali...no zej pa ni smešno Nočkooooooooooooooooooooooo.................
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 23:36:39
|
|
|
|
matejchi
|
včasih je bilo tako a ne Erin?? Zdaj pa tkole... pred . Tebi ga ponoči mirkajo... tkole.. Good Night
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 7:29:47
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Privoščite si jo nekako tako. A ne pretiravajte JUTRO! Mi2 spali celo noč. Zjutraj me moj zbudi, pa mi ni bilo nič jasno. Sem morala ful študirati, ali sva vstali ali ne. Pa nisva . Sva ob 7h pojedli in spi naprej. Super, da bo spočita za plavanje.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 7:42:59
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Čipka, uporabi Blink (kupiš v Mullerju), vse gre dol Mi2 pa ful lepo papava in kašico (mlečno in jabolčno) in korenček in bučke...vse! Sem prav ponosna nanjo. Hb nama luknjica ne dela problemov, upam, da jih tudi ne bo! Sedaj se bova še banane lotile in potem malo začeli mixati. Bom morala domišljijo uporabiti, ali pa paparico Žanneža, tudi naša je razgrajačka, najraje stvari trga in cufa in meče iz mize ali polic Kaja tudi mi2 se kopava v mali bani, ko sva sami (tako je bilo včeraj), drugače pa v veliki, ji je bolj všeč. Luštna je tvoja tamala. Erin za Tilnove slikce! Ali mu paše tako vozek? Mi imamo še kar košaro. No, če kakšna 2 meseca. No, tako mislim jaz, kaj se bo pa princeska odločila, bomo pa še videli. Ravno včeraj sem jo pol poti domol nosila, ker v vozeku ni bilo več za zdržati Matejchi, luštna slikica! IZVIRNO SPOROČILO: Erin Gremo spat... jutri moram zgodaj vstat, greva s Tilnom do babice oz prababice in bova do popoldneva tam... jo ful pogrešam.. Upam da mi bo ratal..se mi je prej noro vrtelo kake 3 ure.. še Tilna nisem upala držat in nest v posteljico... no zej je mimo...moram si aparat za pritisk mert kupit da si ga v takih momentih malo pomerim.. me je kar skrbelo... sem se spomnila na "mlade" dni ko smo veselo pili in se takim trenutkom smejali...no zej pa ni smešno Nočkooooooooooooooooooooooo................. Erin, kaj je bilo to?! Trenutek slabosti, si lahko vsaka privošči! A itak veš, da ta čas ne bi zamenjala za nič na svetu, ne? Nič grem stvari malo popokat in sebe v red spravit
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 8:04:25
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Maruška26, čisto vsak dan nas spremljaš. Zakaj se nam ne pridružiš?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 8:17:25
|
|
|
|
gajka
|
Dobro jutro! Današnje obmesečnice: K_a_t_j_a - JAN naty13 - JOŠT Tato - JAKA Čestitke za polovičko! karmar - URŠA Čestitke za 5 mesecev! IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: gajka tinka14 - Rok poliva samo, ko kravice pase, drugače ne. Pa pri tem tudi GH ne pomaga kaj dost. Koliko časa po tistem, ko jé, ga daš kravice past? Mogoče mu je prekmalu... Ponavadi poskušam počakat vsaj pol ure. Pa saj ne poliva vedno in tudi ne v večjih količinah, mogoče za žlico ali dve. Ampak ni vrag, da če polije, se sigurno v tisto lužo z glavo uleže ali pa z rokavom obriše.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 8:41:37
|
|
|
|
nell
|
K_a_t_j_a - JAN naty13 - JOŠT Tato - JAKA Čestitke za polovičko! karmar - URŠA Čestitke za 5 mesecev! čestitke Mi spali o.k. očitno je mali hotu da sva atija izselila...pa sva se komot naspala. Včeri sva cel dan imela mojo mami in brata na obisku in js sem že od zjutri pekla...sem bla zečer čist hin...danes nov dan in spet dovolj energije. Gremo popoldan na obisk prijatlom, ki imajo 2 meseca staro pupo, jo gremo pogledat in pocartat.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 8:52:51
|
|
|
|
miškolinček
|
K_a_t_j_a - JAN naty13 - JOŠT Tato - JAKA Čestitke za polovičko! karmar - URŠA Čestitke za 5 mesecev! Dobro jutro, se pridružujem čestitkam
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 9:07:44
|
|
|
|
Zoja Miša
|
K_a_t_j_a - JAN naty13 - JOŠT Tato - JAKA Čestitke za polovičko! karmar - URŠA Čestitke za 5 mesecev! Se pridružujem čestitkam
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 9:21:09
|
|
|
|
sandra123
|
K_a_t_j_a - JAN naty13 - JOŠT Tato - JAKA Čestitke za polovičko! karmar - URŠA Čestitke za 5 mesecev! Jutro, se še jaz pridružujem čestitkam ... Moja Taja ni nič boljše ...no, zdaj mislim, da tole ni reakcija na cepljenje, kajti na samem mestu vboda je samo mala pikica....še vedno ima vročino, do 38 nekje, nekaj je začela smrkat, pa občasno pokašljevati ....Tolažim se samo s tem, da je apetit pri njej nespremenjen, je pa res, da je malo manj aktivna s telovadbo...Pa še Teja je nekaj začela pokašljevati, vročine zaenkrat nima.... Šibam, sta obe zelo hudi ...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 9:29:50
|
|
|
|
majči22
|
Dobro jutro! Spale sva odlično. Zaspala je ob 21.30 in spala do 5.30 ob 5.45 že spala nazaj in do 8.00. IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: majči22 Obljubljene slike mojga . Nisem vedela, da se s pomola v Simonovem zalivu (saj je to tam slikano, kajne?) tako dobro vidi italijanske alpe. Sem bila septembra tam nekaj dni, pa se ni nikoli nič preko morja videlo. Tam je to ja. Res smo imeli enkraten pogled na Alpe. Bi človek kr odjadral tja gor. No ja še lepše poglede sem imela pa v Izolski marini. Erin tvoj Tilen je pa pravi dec. Pa tak dobrovolček je videti. kaja02 luštna slikica. tinka14 za odbojko. Jest moram tud začet kej migat. Čakam na lepo vreme, da začnem teči. Erin mal več bo treba jest, pa se ti ne po vrtelo. Vsaj men se vrti, ko sem pojedla premalo kalorij. Mogoče je tudi pri tebi tako. Zoja miša super, da lepo je in da nimata roblemov. Tud jest komaj čakam, da začnem priravljati hrano. nell ti čisto verjamem, da si utrujena bila od peke. Men se pa tok ne da nič pečt. Pa bi mogla kej spečt. sandra upam, da Taja ne zboli. K_a_t_j_a - JAN naty13 - JOŠT Tato - JAKA Čestitke za polovičko! karmar - URŠA Čestitke za 5 mesecev! Se pridružujem čestitkam.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 9:34:36
|
|
|
|
matejchi
|
čestitke obmesečnikom... bambi14, andrejaboris, tamy30, MajaT. pa še kakšna mogoče kakšno srečanje v MB 5. ali 6.2.?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 10:19:57
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Hvala za čestitke! Čestitke tudi včerajšnjim slavljenecem: Filip in Martin za polovičko!! Torta uspela, slavljenec ni kaj posebej dobre volje, saj so na pohodu zobki, so dlesni že bele in bosta menda kmalu obe enkici vzunaj. Pa še slikice slavljenca: In še torta, nič čista takšna kot iz slaščičarne, upam pa da je dobra: Pa vse slikice avgustovčkov in njihovih sestrc in bratcov so !! Pa še teža Jana za 6. msecev: 5930g
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 30.1.2009 10:21:10 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 10:26:18
|
|
|
|
tinka14
|
katja, spet si poskrbela za lušte. kakšna je? a si ti pisala, da boš saherco spekla? če bo dobra (kar ne dvomim ), mi moraš posredovat recept, ker se mi jo lušta enkrat spečt, mam višnjeve vrh glave! čestitke obmesečnikom, tudi včerajšnjim, predvčerajšnjim... js sem se spet preveč hvalila, da spet spimo cele noči. ne bom nč več govorila, tiho bom in čakala, da se stanje normalizira...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 10:26:46
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi bambi14, andrejaboris, tamy30, MajaT. pa še kakšna mogoče kakšno srečanje v MB 5. ali 6.2.? js grem 7. na tekmo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 10:30:18
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 naty13 - JOŠT Tato - JAKA Čestitke za polovičko! karmar - URŠA Čestitke za 5 mesecev! Jutro, se še jaz pridružujem čestitkam ... Moja Taja ni nič boljše ...no, zdaj mislim, da tole ni reakcija na cepljenje, kajti na samem mestu vboda je samo mala pikica....še vedno ima vročino, do 38 nekje, nekaj je začela smrkat, pa občasno pokašljevati ....Tolažim se samo s tem, da je apetit pri njej nespremenjen, je pa res, da je malo manj aktivna s telovadbo...Pa še Teja je nekaj začela pokašljevati, vročine zaenkrat nima.... Šibam, sta obe zelo hudi ... Čestitke še ostalim trem današnjim slavljencem!! Sandra, držim pesti da se čimprej pocajtate ! Tole pri avgustovčkih je pa res žalostno, da so kar neki bolani. Šcccccccccccc bolezni!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 10:32:36
|
|
|
|
gajka
|
majči22 - a imate kakšno jadrnico/jahto/čoln/barko v Izolski marini?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 10:44:35
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 katja, spet si poskrbela za lušte. kakšna je? a si ti pisala, da boš saherco spekla? če bo dobra (kar ne dvomim ), mi moraš posredovat recept, ker se mi jo lušta enkrat spečt, mam višnjeve vrh glave! čestitke obmesečnikom, tudi včerajšnjim, predvčerajšnjim... js sem se spet preveč hvalila, da spet spimo cele noči. ne bom nč več govorila, tiho bom in čakala, da se stanje normalizira... Ja saherca je. Je pa iz kulinarike, evo recept: http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Sacher_torta-1940.html Jaz vse večinoma delam s kulinarike dol. Imaš pa več receptov Sacher torte na kulinariki: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=8186 http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1276 http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Sacher_torta-5940.html http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Sacher__torta-9632.html
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 10:45:44
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka http://www.siol.net/slovenija/crna_kronika/2009/01/ptuj_incest.aspx Takele je pa za kastrirat! Vau, čestitke našemu CSD, ki si tako rad zatiska oči in se vedno znova in znova izgovarja, svoj nos pa tišči povsod, kamor ni treba. Ja sem gledla včeraj 24ur, groza!! Dosmrtna al pa šus v glavo!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 10:52:03
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a IZVIRNO SPOROČILO: gajka http://www.siol.net/slovenija/crna_kronika/2009/01/ptuj_incest.aspx Takele je pa za kastrirat! Vau, čestitke našemu CSD, ki si tako rad zatiska oči in se vedno znova in znova izgovarja, svoj nos pa tišči povsod, kamor ni treba. Ja sem gledla včeraj 24ur, groza!! Dosmrtna al pa šus v glavo!! Šus v glavo je prehitra smrt. Takim bi mogu počasi kožo lupit s telesa. Košček po košček...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 30.1.2009 11:15:47
|
|
|
|
kaja02
|
K_a_t_j_a - JAN naty13 - JOŠT Tato - JAKA Čestitke za polovičko! karmar - URŠA Čestitke za 5 mesecev!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?