|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
29.1.2009 19:44:06   
Erin
sonček33 ti pa bejž rodit!!! Men je pomagal k sem štrukle jedla..še ti si jih nareduser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
29.1.2009 19:46:07   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sayuri - k**** gleda ločevalno, v taki situaciji ti še Erin pogleda skozi prste!

user posted image user posted image

Prav maš...zagrabi jo punca..kalorije bodo živčki popapcal

user posted image user posted image user posted image

A si jo???

Daj jouser posted image user posted image user posted image Pa še namesto meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
29.1.2009 19:47:06   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sayuri - k**** gleda ločevalno, v taki situaciji ti še Erin pogleda skozi prste!

sonček, bejž rodit! user posted image

user posted image user posted image istih misliuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
29.1.2009 19:51:04   
gajka
Nehajte od čokolade! Jaz nisem na dieti, pa me prav kličejo iz omare. user posted image Pa cel dan sem se uspešno borila s skušnjavo, zdaj pa tole... 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
29.1.2009 19:53:33   
gajka
tinka14 - Rok poliva samo, ko kravice pase, drugače ne. Pa pri tem tudi GH ne pomaga kaj dost.

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.1.2009 19:54:03 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
29.1.2009 19:56:26   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Obljubljene slike mojgauser posted image .

user posted image

Nisem vedela, da se s pomola v Simonovem zalivu (saj je to tam slikano, kajne?) tako dobro vidi italijanske alpe. Sem bila septembra tam nekaj dni, pa se ni nikoli nič preko morja videlo.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
29.1.2009 19:58:53   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO
Punce, hvala za pohvale Otmarju. Sem kar presenečena user posted image ! Nisem si mislila, da je tako napredoval, da se vam zdi, da "obvlada" user posted image .

PABLO, obvlada, obvlada tvoj Otmar! user posted image Ne samo, da je napredoval, orng raztura! A sprejme slučajno našega Roka malo v šolanje? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
29.1.2009 20:03:25   
gajka
Ne bom več strašila tule gor. Moja dva deca se kopata in sta že skoraj fertik, zdaj pride pa mamica z joško na vrsto. user posted image

Uf, tole mi je pa čisto ušlo. Ta 2. zobek se je vendarle odločil priti na svetlo! user posted image Zdaj imamo pa spodaj končno oba zobka.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
29.1.2009 20:13:10   
miškolinček
Najprej hvala vsem za današnje čestitke,   user posted image za vse pošilja Filip

Podarim več vrst virsov. Pripeljem na dom.

ne hvala imamo svojih dovoljuser posted image user posted image ,...mi podarjamo norice,kdor želi da jih otroci čimprej dobijo lahko pride na obiskuser posted image user posted image user posted image

Matejchi
,hvala za nasvet,to pa nisem vedla,bom poskusila,ker namakat se mi ga res ne da 3x na dan pa vpitje poslušat...no če bo treba bo pač treba

Erin, zdaj bo pa teba uradno tiralico razpisat za Tejkaz (zdaj se že predolgo seli,menda ni kaj huda) ,pa Nežo,pa Naty (so bolni pa vseeno pogrešam), pa Tatly (je aktivna na prekmurkah,sem opazila da se tam javla tle ne, verjetno je kaj zamerila),pa še katera bi se najdla,....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
29.1.2009 20:15:26   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image

Tamy30 - MARTIN
miškolinček - FILIP
Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anita - groza, js si sploh ne predstavljam kako bi blo, če bi bla js bolnauser posted image user posted image user posted image

MATEJKA_ - js Tiborju čistim noska kr z biba palčkami...se je pa zdej tud začel upirat, ampak nam še nekak uspeva. Drugače mu pa večkrat oziroma kr vsak dan s fiziološko noska sperem, da neki muc kr splahneuser posted image

Zoja - js mam sam v kopalnico talno gretje, pa tam lih ne puza rad, drugje ga nimam...na začetku sem js tud razmišljala, da se bo prehladil...zdaj se pa ne obremenjujem več s tem...sej dete mora nekje začet...tla so pa idealna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slikice, res so cart tile naši avgustovčki

Sandra - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si pa res bogica, kr ne prilezeš na zeleno vejo, upam da se kmalu stanje umiri, da se pozdravite, ulovite ritem in da se boš končno malo naspala.

kaja02, LOvro ima tud tko trde nohte. Mene je že nekajkrat popraskal. Sam sebe pa sploh. Ne vem, če se da to kaj zmehčat

Jst mam tud eno vprašanje. Lovro kuha. Ima 39 vročine in pred 10 minutami sem mu dala svečko. Zdajle se je pa posračkal do vratu. Hm...naj mu dam še eno svečko? Ker tale je zihr šla ven. V 10 minutah pa ne vem, če je začela kaj delovat

Verjetn so ti že druge odgovorile. Js sem tud zadnjič dala Tiborju svečko, pa se je tud konkretno posračkal...nisem vedla kaj nardit in je preventivno nisem več dala...je pa vseen zagrabla.

Aha sem zdaj vidla, da pri vas ni.

Ko se ravno o bruhcih pogovarjateuser posted image ...ja mi tud orng bruhamo, pa tud GH nič ne pomaga, sploh zdej k je bolj aktiven...ravno prejle mi je enga spustu direkt med joške...kok je lahk mulo tok naciljal...nič se ni videlo, sam men je naenkrat mal toplo ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image Pa tud js se skos preoblačim...upam da se kmal neha.

Mi smo sicer o.k. sam mali je skonto, da če se ponoči fejst dere, ga mami vzame v naročje, tako ali drugače enkrat popusti...tud božanje v postelji pomaga samo tako dolgo, dokler se ne odmaknem od njegove posteljice...lump mali. Danes bomo atija izselili, ker se nič nenaspi in hodi ko kak zombi v službo, midva se bova pa šolala.

drenje...bežim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
29.1.2009 21:08:39   
matejchi

tinka14 - Rok poliva samo, ko kravice pase, drugače ne. Pa pri tem tudi GH ne pomaga kaj dost.

Koliko časa po tistem, ko jé, ga daš kravice past? Mogoče mu je prekmalu...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
29.1.2009 21:27:01   
čipka

24.8.2008 - čipka
TIA
3660 g in 52 cm
1.1.

Erin-v oklepaju napiši še-PDP-18.08
in rojstvo ob 15.20h

Predvčerajšnjim se je Tia prvič obrnila iz buščka ma hrbet-zadnje 2 dni pa nič.user posted image Sem neučakana, ane...user posted image   Drugače sem pa jezna na naše briljantne praške...2x sem oprala belo perilo-od Tie in ni šlo stran nič oranžnega od korenčkauser posted image .   grrrr.....

Drugače čestitke tudi z moje strani, Martin in Filip!user posted image user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
29.1.2009 21:27:06   
žanneža
Kako me je danes moja malika razveselila, ko je tako lepo odpirala usta in papcala jabolčno kašo! user posted image user posted image user posted image user posted image Saj sva jo že jedle prej, ampak ni bila preveč navdušena. Končno je pokazala malo več zanimanja še za kakšno drugo hrano kot pa mamino mleko.

Danes je bila prav razigrana in nagajivo nasmejana.user posted image Ugotovila je , kako  je fajn če meče vse na tla, ker tako lepo zaropota. Mami in sestrica pobirata, ona pa ima še večje veselje ! V posodico sem ji dala nekaj makaronov (ne kuhanih), kar tresla se je ko jih je mešala in metala. Pravi razgrajač je! Sploh pa, ker se ji Žan in Neža smejita in jo še bolj spodbujata. Oj, kaj me še čaka!

user posted image
        Tamy30 - MARTIN

miškolinček - FILIP

Čes
titke za polovičko! user posted image

miškolinček- Čimprej se pozdravite!user posted image Mora biti hudo, če tako srbi!

matejka- Midve čistiva nosek z baby-vac-om. S pomočjo sesalca (ustvari vakum) posesa skozi cevko ves smrkelj. Jaz sem z njim zadovoljna.
Kupila sem ga pred kratkim kar preko interneta. Dobila sem ga že naslednji dan po pošti (plačilo po povzetju). Stane cca. 17,00 eur z poštnino.
majči22- Luštna je tvoja Lina! user posted image za zobek! Pa še tvojega dragega si nam pokazala!
betty in Zoja Miša-user posted image za objavo v reviji !

Vilika- Lepe fotke, še lepši Vid. Spančka kot angelček!
buhtlčk-user posted image za GH. Dobra sta, da sta v prvo pojedla že 8 žličk!

Luna2008- Kaj je luštna tvoja Kaja!Prava princeska!
gajka- Tudi jaz še čakam na obisk prveuser posted image ! Upam, da je še čimbolj dolgo ne bo! Prav fajn je brez !
user posted image za drugi zobek!

Pablo- Te kroglice pa so res fajn! Jih bom nabavila! Naša še nič ne pleza, jo bom mogoče malo vzpodbudila s tem! Luškan Otmar!

bella02- Ti imaš pa dobro pomočnico! Tudi naša Neža je vsa srečna, če lahko kaj pomaga.

Moji že vsi spijo vključno z dragim, ki je zaspal kar pred televizorjem (nič novega).

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
29.1.2009 21:34:05   
kaja02
zdaj se pa mi tud v velki bani kopamo, ker sva sami s Kajo jo mam še v mali banjici, mi je lažje, dnevne pa le nimam čist mokre

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
29.1.2009 21:47:31   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Erin, zdaj bo pa teba uradno tiralico razpisat za Tejkaz (zdaj se že predolgo seli,menda ni kaj huda) ,pa Nežo,pa Naty (so bolni pa vseeno pogrešam), pa Tatly (je aktivna na prekmurkah,sem opazila da se tam javla tle ne, verjetno je kaj zamerila),pa še katera bi se najdla,....

Zej z naty govorim na FB...pravi da je polno zaposlena ker so vsi bolni vljučno z njo pa mora še pri kravcah pomagat... reva se bo še na pol prelomila... user posted image user posted image user posted image pozdravite se...

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
29.1.2009 22:05:43   
Erin
Evo še nekaj naših najnovejših fotk:

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
29.1.2009 22:15:07   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

24.8.2008 - čipka
TIA
3660 g in 52 cm
1.1.

Kaj pomeni 1.1.?

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
29.1.2009 22:25:01   
Erin

user posted image
24.8.2008 - čipka
TIA
3660 g in 52 cm
user posted image 1.1.

GH je takrat prvikrat papalauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
29.1.2009 22:33:05   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image
24.8.2008 - čipka
TIA
3660 g in 52 cm
user posted image 1.1.

GH je takrat prvikrat papalauser posted image

Bogve kaj je dobila, ko so bili še vsi "silvestrski"..user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
29.1.2009 22:35:59   
Erin
matejchi, kako maš lepo slikcooooouser posted image
Dej jo pokaži v večji velikostiuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
29.1.2009 22:42:03   
matejchi
a katera ve mogoče kdaj so krsti.. mislim katero nedeljo pa to...user posted image Češnjica mogoče veš kako je v Mengšu?

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
29.1.2009 22:44:34   
matejchi
user posted image

Erin a tole??

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
29.1.2009 22:51:28   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

a katera ve mogoče kdaj so krsti.. mislim katero nedeljo pa to...user posted image Češnjica mogoče veš kako je v Mengšu?

mi lahk  mamo kadarkoli, sob in ned, odvisno od župnika.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
29.1.2009 22:56:26   
tinka14
zoja miša, kaj je pa pisalo zraven tele slikice v evi?

IZVIRNO SPOROČILO: čipka
Predvčerajšnjim se je Tia prvič obrnila iz buščka ma hrbet-zadnje 2 dni pa nič.user posted image Sem neučakana, ane...user posted image   Drugače sem pa jezna na naše briljantne praške...2x sem oprala belo perilo-od Tie in ni šlo stran nič oranžnega od korenčkauser posted image .   grrrr.....

čipka, moj nejc se je pred kakšnimi 14 dnevi 3x obrnu iz hrbta na trebuh, pol pa nič, do danes, ko je mel pravo telovadbo, danes je menda zares dojel, kaj to pomeni. sva mu pa na začetku mal pomagala s pametnim kužkom, da ga je hotu prijet.

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Koliko časa po tistem, ko jé, ga daš kravice past? Mogoče mu je prekmalu...

men vedn polica. ni važn, a je na trebuhu, a je pol ure po jedi al dve uri, še najraje pa pri kaki teti, ki je na obisku, v naročju user posted image prov ma, js sem vedno itak v pripravljenosti in v grdih cotah user posted image

nč, odbojko smo fajn odigrale, user posted image &user posted image spita, csi sem pogledala, nimam več kej za čakat, torej ---> grem tudi js.

nočko vsem.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
29.1.2009 22:57:24   
tinka14
ja, pa krasne slikce so vse od vseh!!!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?