|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
29.1.2009 21:31:03   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

punce kako nej dam slikice gor, tko da se jih že tukaj vidi, pa da se da povečatuser posted image user posted image user posted image

kopirat moraš kodo za forum s predogledom.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
29.1.2009 21:32:49   
*bubi*
user posted image , wellcome back user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,si kupla slinčkeuser posted image

jaz sem danes dobila dva tista iz špara,zakon so,pa nimajo ježka,se dajo čez glavo in majo fajn patent.Jaz sem full zadovolojna.......user posted image

nisem, sem jih imela v roki, pa videla, da ni ježka pa dala nazajuser posted image

pa kake slinčke sploh iščeš? Zdaj ima BC na klub ceno na ježka+polivinil spodaj. Mi take rabimo, ker se bubika slini kot polžek user posted image  Sem pa danes dobila v H&Mu take ful male in kompaktne, smo jih že pri bubiju imeli in so super (samo za slino, ne za hranjenje ali polivanje).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
29.1.2009 21:32:55   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Včeraj sem dobila stolček za hranjenje iz bC in sicer tega od CAM-a: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188427.
Danes sem dobila pa reklamo od BC in vidim, da bo za isto ceno tudi PegPerego Prima Pappa Diner in to v zeleni barvi! Camov je moder, a jaz imam vse ostalo zeleno (voziček, banjico....) in mi je prav žal, da nisem počakala še par dni s tem stolčkom.

Ali ima katera izkušnje, kako je s tem naročanjem preko interneta v BC, če kaj pošlješ nazaj. Verjetno je treba poštne stroške plačat, a ne? user posted image Tile stolčki so pa kar težki, pa ne vem, če se mi splača.... Zamenja katera zelen stolček za modrega user posted image user posted image user posted image

Tega CAMovega si po internetu naročila? Potem ga imaš vsekakor možnost vrniti brez kakršnekoli razlage. Pokliči in vprašaj, če ga lahko kar v najbližji BC zapelješ user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
29.1.2009 21:32:58   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

me smo se danes z mariborčankami dobile in se fuuuuuuuuulllll načvekaleuser posted image

s katerimi user posted image  verjetno s tiste teme, ki je sploh nimam več časa prečekirat user posted image  No, saj danes ne bi mogla, ker sva bili z bubiko na izletu v Celju user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
29.1.2009 21:37:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

No in zdaj že sam reče, kaj pa če na forumu vprašaš...

moj isto....user posted image  ..ma jih je zgleda pamet srečalauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
29.1.2009 21:39:57   
*bubi*
Sem že slišala, da so v dnevni spletni akciji BC tekom dneva barvo stolčka zamenjali. Konkretno pri Maxi cosi Rodi (ok, ta za naše user posted image  itak še 3 leta ne pride v poštev user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1506
29.1.2009 21:42:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Boga Gold fish. Upam, da jim čimprej uredijo. Moj se je včeraj vozil po Šentilju in Sladkem vrhu zvečer, ko je šel do ene stranke in ko mi je kazal slike, ko je slikal z mobilcem nisem mogla verjeti. Punce tam jih je zasipalo s snegom. Ne moreš verjeti koliko snega. ... Ni fajn takle niti za nas odrasle brez elektrike in kurjave, če pa imaš še dva pikeca kot ona je pa po mojem groza. Pa tudi mrzlo je. Pri nas ni niti centimeter snega. In sem prav vesela, da je tako.

..... saj jih pol ni verjelo, dokler niso videli.......moji sorodniki so v mb doma pa niso imeli nič snega, mi pa user posted image ..
..je mož klical v službo, da nas je zametalo, pa mu je rekel direktor ..aja....  on pa doma 20 km stran pa nič.... no pol je pa že spremenil mnenje, ko so še na tv povedaliuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
29.1.2009 21:42:27   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image , wellcome back user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
29.1.2009 21:43:27   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Boga Gold fish. Upam, da jim čimprej uredijo. Moj se je včeraj vozil po Šentilju in Sladkem vrhu zvečer, ko je šel do ene stranke in ko mi je kazal slike, ko je slikal z mobilcem nisem mogla verjeti. Punce tam jih je zasipalo s snegom. Ne moreš verjeti koliko snega. ... Ni fajn takle niti za nas odrasle brez elektrike in kurjave, če pa imaš še dva pikeca kot ona je pa po mojem groza. Pa tudi mrzlo je. Pri nas ni niti centimeter snega. In sem prav vesela, da je tako.

..... saj jih pol ni verjelo, dokler niso videli.......moji sorodniki so v mb doma pa niso imeli nič snega, mi pa user posted image ..
..je mož klical v službo, da nas je zametalo, pa mu je rekel direktor ..aja....  on pa doma 20 km stran pa nič.... no pol je pa že spremenil mnenje, ko so še na tv povedaliuser posted image

ojej.............grozno................user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1509
29.1.2009 21:44:08   
*bubi*
No, ko smo že (spet) pri slinčkih - TEGA ne kupovat. Nov zgleda lepo, potem pa ga tista elastika okoli prav grdo skupaj potegne user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
29.1.2009 21:44:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Fiška, matr.... rajši visoki računi, kot brez elektrike, ne?

.....moj pikec je samo pravil...mama kak brezveze..kaj so te včasih delali user posted image ....   So se pa ene 3 tedne nazaj učili o elektriki, pa kak je bilo včasih...je mel priliko ob svečah nalogo delat....   

...pa zdaj se niti ne čudim, da je bilo včasih toooooooooolikooooooooooooo otrokuser posted image ....saj nimaš kaj druga delatuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
29.1.2009 21:45:32   
ključek
Danes pa praznuje ...............

TOMAŽ...............

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
29.1.2009 21:46:52   
ključek

Fiška, matr.... rajši visoki računi, kot brez elektrike, ne?

.....moj pikec je samo pravil...mama kak brezveze..kaj so te včasih delali user posted image ....   So se pa ene 3 tedne nazaj učili o elektriki, pa kak je bilo včasih...je mel priliko ob svečah nalogo delat....   

...pa zdaj se niti ne čudim, da je bilo včasih toooooooooolikooooooooooooo otrokuser posted image ....saj nimaš kaj druga delatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................to je meni tudi babi skoz govorila...............

Neposredna povezava do sporočila: 1513
29.1.2009 21:47:45   
gold fish

Ja ja... ves drugi je.... bomo vidli, koliko časa... user posted image

od kdajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1514
29.1.2009 21:49:20   
gold fish

debatirajo po teh forumih.Katastrofa!!

Tako, kot vidijo nas.... user posted image

user posted image

.... meni je moj pikec danes rekel, da sem odvisna od računalnika, ker se nisem hotela it z njim kart...avtomobili.....kolko ccm, pa kateri ma ve batov, pa ...user posted image
...pol sem pa šla...pa sem ga tak napičla...

Neposredna povezava do sporočila: 1515
29.1.2009 21:49:24   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Danes pa praznuje ...............

TOMAŽ...............

user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
29.1.2009 21:50:25   
gold fish

Jutri grem k frizerkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... avgusta lani sem bla zadnjič.... user posted image

jaz tud enkrat zdaj te dni..... sem tud bla oktobra nazadnjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1517
29.1.2009 21:52:06   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

punce js pa se vedno nimam user posted image a je moznost da sm noseca ??? user posted image user posted image user posted image
enkat na zacetku je bla pol pa nc vec...se pa dojimo..hmm....a bo treba it po clear blue user posted image user posted image user posted image
sej js bi mela se eno bebiko sam.....no pustmo se presenetit

user posted image ..........user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
29.1.2009 21:52:12   
*bubi*
Slučajno sem priklikala na to stran ZPS:

http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/2.html?Itemid=398

zanimivo, predvsem zato, ker so vmes znane blagovne znamke. In za tiste slinčke Kiti sem prepričana, da sem jih zadnjič videla v Pikapolonici user posted image . Moram jutri pogledat, če nisem kakega tudi kupila.

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
29.1.2009 21:52:35   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, more bit res grozn tolk časa brez elektrike... nam je do zdej ene trikrat zmanjkal za slabe pol urce, pa sva z mojim user posted image  rekla,da morva nujno kkšne baterije kupit pa svečke, da ne bomo Mateja v temi iskal

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
29.1.2009 21:56:47   
gold fish

user posted image user posted image user posted image  Leyla user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   luškana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
29.1.2009 21:58:21   
Jazzy1
Lahko nočuser posted image ! Pa da bi čim manjkrat ponoči  morale vstati!!!

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
29.1.2009 21:59:26   
urska238

http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/2.html?Itemid=398

zanimivo, predvsem zato, ker so vmes znane blagovne znamke. In za tiste slinčke Kiti sem prepričana, da sem jih zadnjič videla v Pikapolonici user posted image . Moram jutri pogledat, če nisem kakega tudi kupila.

ja, čist vsako stvar je že treba prevert, predn kej kupiš... groza

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
29.1.2009 22:01:43   
Lara Croft

Ja ja... ves drugi je.... bomo vidli, koliko časa... user posted image

od kdajuser posted image

En dam sem spet mal popiz**** in mu v faco povedala, da kako mi je blo enostavno in lepo, ko ga ni bilo... kako mi ni bil nobeden v napoto in mi kvaril za kar se trudim.... da edino pucat imam zdej za njim.... itd....

Ti povem... veš, kako se trudi zadnje dni... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1524
29.1.2009 22:04:17   
Lara Croft

Hm... otroci so naše največje bogastvo... ne vem, če to še velja... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

imena
luncaa

katero ime za punčko???

Kaja (31%)

Ela (45%)

Lia (24%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!