|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
29.1.2009 20:01:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

to je pa user posted image  če si takole odrezan od sveta
pol pa rihtaj user posted image  če nimaš elektrike

FIŠI - upam, da vam kmalu porihtajo zadeve

račkapk - še tukaj enkrat hvala, da si bila moja luč z zunanjim svetom...mislim civiliziranimuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
29.1.2009 20:02:08   
leda
Ja to bi bilo super!

no, tut kak lunapark v gradu kodeljevo zna bit fajn. majo zlo hitro teraso zunaj, na soncu je, ful več placa okrog miz kot v čolnarni, za pohajat z vozičkom pa tut velik lepih terenov. al pa celo bife ob ragby igrišču v štepancu (zraven sprehajalne ob ljubljanici). ta ma skoz mize zunaj, igrišče s peskovnikom, toboganom, gugalnicami (če maste še kak starejši privesek) in piktoreskno klientelo. šuškavci s sportskimi novostmi in mamice z vozički. skratka na vsako mizo povprečje zob ene 15.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
29.1.2009 20:03:38   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

.... s tem, ko jo dvigujeta....ji samo dajeta še večje veselje, da se histerično joka.....probaj ji takrat začet nekaj govori al pet, da ji preusmeriš misli, boš videla, da bo po parih poskusih uspelo..... vsaj pri nas je.... je pa res, da se naš ne joće, ampak začne nabirat al pa zmerno jokat...

...no....vsekakor otroček te preiskuša....zajoka...ti ga primeš potolažiš...in tak je sedaj njen vzorec.....

..upam, da veš kaj sem hotela povedatuser posted image ...

Vem Goldfish, hvala. Sedaj je sigurno že poštekala, da če se močno joka, jo bova dvignila. Sva pa tudi to, kar si ti predlagala že probala. Pa ni šlo. Vedno se konča s histerijo. Sicer nisem zagovornica 'cry it out' teorije, ampak bemti zdaj pa tud o tem že razmišlja. user posted image

Je pa pri najini tud to "zanimivo," ko se še naprej joka tud potem ko je v naročju enkrat. Tud po 20 min in več, če se ji zdi. To je v bistvu najhujš. Da tudi naročje ne pomeni, da se bo nehala jokat. Ne vem, kot da ima fuuul težav s tem da preide iz budnega stanja v spanje. Sej se mi prav zasmili všasih, ko se tako matra. user posted image

nič jo pustit jokat kr takoj jo vzemi k sebi pa uspavaj tko da boš v njeni bližini
ker zdej to rabi, saj pri 20. se ne bo več cartala s starši

< Sporočilo je popravil RAČKAPK -- 29.1.2009 20:04:07 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
29.1.2009 20:05:21   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

me smo se danes z mariborčankami dobile in se fuuuuuuuuulllll načvekaleuser posted image

No, ljubljančanke, gremo ponovit vajo user posted image user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
29.1.2009 20:06:04   
RAČKAPK

to je pa user posted image  če si takole odrezan od sveta
pol pa rihtaj user posted image  če nimaš elektrike

FIŠI - upam, da vam kmalu porihtajo zadeve

račkapk - še tukaj enkrat hvala, da si bila moja luč z zunanjim svetom...mislim civiliziranimuser posted image

user posted image user posted image

sam da ste poštimal in da ste zdaj ok
lepo na toplem user posted image  thx

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
29.1.2009 20:06:48   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: leda

Ja to bi bilo super!

no, tut kak lunapark v gradu kodeljevo zna bit fajn. majo zlo hitro teraso zunaj, na soncu je, ful več placa okrog miz kot v čolnarni, za pohajat z vozičkom pa tut velik lepih terenov. al pa celo bife ob ragby igrišču v štepancu (zraven sprehajalne ob ljubljanici). ta ma skoz mize zunaj, igrišče s peskovnikom, toboganom, gugalnicami (če maste še kak starejši privesek) in piktoreskno klientelo. šuškavci s sportskimi novostmi in mamice z vozički. skratka na vsako mizo povprečje zob ene 15.

ja poznam kodeljevo, pa zajčja dobrava v polju je tut ok

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
29.1.2009 20:08:44   
Jazzy1

Ja to bi bilo super!

ja poznam kodeljevo, pa zajčja dobrava v polju je tut ok

Ja, Kodeljevo je tud OK. Jaz sem sicer iz Bežigrada, ampak se mi ni problem kam zapeljat.

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 29.1.2009 20:09:09 >

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
29.1.2009 20:08:53   
RAČKAPK

šuškavci s sportskimi novostmi

tole me pa že mal spominja na fužine - olimpijsko vasuser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
29.1.2009 20:10:31   
RAČKAPK
jst grem zdaj Marijo skopat pa pol pridem nazaj

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
29.1.2009 20:12:08   
leda
tole me pa že mal spominja na fužine - olimpijsko vas

sej je blizu user posted image

zajčja je meni mal boring; ena cestica gor in ista dol.

sprehajalna ob ljubljanci mi je pa kljub temu, da jo znam že na pamet, zelo pri srcu. lahko pa tut mi2 kam prideva; da ne bom preveč lokalpatriotsko zvenela. čeprav bogami tole vreme v prihodnje ne obeta.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
29.1.2009 20:12:25   
lana luna
Je pa pri najini tud to "zanimivo," ko se še naprej joka tud potem ko je v naročju enkrat. Tud po 20 min in več, če se ji zdi. To je v bistvu najhujš. Da tudi naročje ne pomeni, da se bo nehala jokat. Ne vem, kot da ima fuuul težav s tem da preide iz budnega stanja v spanje. Sej se mi prav zasmili všasih, ko se tako matra.

jazzy tko je tut pr nas včasih. ker ji ne paše spat očitno in če jo predolg pustiva kojat pol že histerijo zganja. in ponavad je blo pol tko da ko je histerična ratala sva jo ven vzela in pol se je isto še en cajt u naročju drla. pol ko se je pa pomirila sem jo pa mela še dve minuti v naročju, sem ji kej lepga povedala (aja pa lučko sva mele pržgano), včasih sem jo še mal podojila da se je potolažla in pol sem jo še čisto budno dala nazaj v postelco, pa ji povedala da sem zraven nje, jo za rokco držala in lučko ugasnila. pol sem ji roko še en cajt pustila in zraven nje ostala. pa je počas zaspala.

včasih je pr Sari tut to problem, da je že preveč zaspana in ne more zaspat. pol pa ne ve kaj ji manjka, pa se kr dere. takrat ne gre drgač kot da v naročju zaspi. ampak to je ponavadi samo podnevi. tko da je fajn če otroček ni preveč zaspan ko gre spat.

aja, pa je tut tko, da otrok rabi vsaj tri noči da se nečesa navadi. tko da je treba bit mal vztrajen, pa včasih mal potrpet, ker je vsakmu težko jok poslušat.

zdj jest tko nardim, da jo dam budno v postelco in vsakič k zajoka grem hitr tja in ji dam dudico nazaj. ker če se preveč začne dret je pol cel halouser posted image

ampak morm rečt, da je kr pridna, da večinoma jo dam v postlco, pa počas sama zaspi. ampak sem tut opazla da jo motjo vse igračke k cingljajo, pa tut lučke ne mara.

sej enkrat vam bo že ratal se navadit da bo mala sama zaspala. sam ne scagatuser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
29.1.2009 20:12:47   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce, jaz sem se čisto izgubila s podatki............ste lahko tako prijazne, pregledate seznamček in mi ponovno sporočite manjkajoče podatke?? vem, da bo katera morala pisati 2x, se opravičujem. lahko mi tudi na z.s. pošljete, na forumu sem enostavno "zamrznila", ne najdem............user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
29.1.2009 20:13:25   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

ni da niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se že sprašuje kaj bo k bomo imali dva pamžauser posted image user posted image user posted image

dejstvo pa je da bova mogla nabavit večji avto k bova še mela enga mulčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAHLO, bi nam ti rada kaj povedala? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .................si fajn napisala..........

jaz sem tud firbčnauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
29.1.2009 20:15:29   
lana luna
zdj se grem pa mal delat da delamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1489
29.1.2009 20:17:25   
Jazzy1

tole me pa že mal spominja na fužine - olimpijsko vas

sej je blizu user posted image

zajčja je meni mal boring; ena cestica gor in ista dol.

sprehajalna ob ljubljanci mi je pa kljub temu, da jo znam že na pamet, zelo pri srcu. lahko pa tut mi2 kam prideva; da ne bom preveč lokalpatriotsko zvenela. čeprav bogami tole vreme v prihodnje ne obeta.

Mah ga bomo pa nardile (vreme mislim): bomo kakšen indijanski ples s tamalimi zaplesali in upali da bo user posted image user posted image user posted image user posted image !
Drgač pa lokacije niso problem...enkrat tm, drugič tle, pol spet lohk kje drgje. Ni panike, smo mobilni user posted image .

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
29.1.2009 20:19:57   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

jazzy tko je tut pr nas včasih. ker ji ne paše spat očitno in če jo predolg pustiva kojat pol že histerijo zganja. in ponavad je blo pol tko da ko je histerična ratala sva jo ven vzela in pol se je isto še en cajt u naročju drla. pol ko se je pa pomirila sem jo pa mela še dve minuti v naročju, sem ji kej lepga povedala (aja pa lučko sva mele pržgano), včasih sem jo še mal podojila da se je potolažla in pol sem jo še čisto budno dala nazaj v postelco, pa ji povedala da sem zraven nje, jo za rokco držala in lučko ugasnila. pol sem ji roko še en cajt pustila in zraven nje ostala. pa je počas zaspala.

včasih je pr Sari tut to problem, da je že preveč zaspana in ne more zaspat. pol pa ne ve kaj ji manjka, pa se kr dere. takrat ne gre drgač kot da v naročju zaspi. ampak to je ponavadi samo podnevi. tko da je fajn če otroček ni preveč zaspan ko gre spat.

aja, pa je tut tko, da otrok rabi vsaj tri noči da se nečesa navadi. tko da je treba bit mal vztrajen, pa včasih mal potrpet, ker je vsakmu težko jok poslušat.

zdj jest tko nardim, da jo dam budno v postelco in vsakič k zajoka grem hitr tja in ji dam dudico nazaj. ker če se preveč začne dret je pol cel halouser posted image

ampak morm rečt, da je kr pridna, da večinoma jo dam v postlco, pa počas sama zaspi. ampak sem tut opazla da jo motjo vse igračke k cingljajo, pa tut lučke ne mara.

sej enkrat vam bo že ratal se navadit da bo mala sama zaspala. sam ne scagatuser posted image

LAna Luna, tudi tebi hvala za nasvete!!!  Upam ja, da bo kaj ratal, sam da pridemo čez ta jok, ki je vseprisoten (leže, v naročju itd). Duda ji pa žal ne pomaga, da bi jo utolažila, ko ma enkrat dost ležanja v posteljici.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
29.1.2009 20:25:38   
Virtualna

ja jst ponavadi prižgem muziko pa mal zapleševa pa pol zaspi...

Ma jaz si ne predstavljam, da bi plesala tam z user posted image  v narocju in da bi mala potemtakem zaspala.... po moje bi se user posted image  zacela rezat...in bi blo konec z najinim uspavanjem... user posted image    ..............    user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
29.1.2009 20:34:47   
petra1978
Evo, zdaj sem pa daja Galu 60 ml Aptamila, potem pa sem ga še podojila in je zaspal. Bomo videli, če bo zdaj spal kaj dlje ali bo spet prvo bujenje ob 11h. Moram pa se pohvalit, da je tudi meni včeraj in danes uspelo, da sem dala Gala budnega v posteljico in je zaspal. Pa nič se sekirat tiste, ki vam to ne uspe. Ve pa mogoče spite vsaj 4 ure v kosu, kar jaz že 4 mesece nisem. No, mogoče bom pa danes.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
29.1.2009 20:35:40   
petra1978
Mala pikica, vidim te! Polupčkaj Gašperja!

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
29.1.2009 20:55:00   
pf
Pozdravljene čvekice.
Gloria ja mi imamo zelenega PP prima pappa dinner, ampak ne ta vzorec, ki je v ABC novičkah, ampak s takimi krogci. Lano sem dala not ene dvakrat po pet minut. Se mi zdi, da je še malo premala. Kaj pa vem. Je pa dober. Mi je všeč.
Lara jaz bom tudi kupila tobija od maxi cosi. A to je samo ta barva v akciji al kako? Bi raje imela kako drugo, kaj pa vem. Moram razmisliti.
Gold fish in Petra samo da je vse dobro z vami. Se človek kar zamisli koliko smo odvisni od elektrike.
Petra upam, da ti Gal danes potegne malo dlje. user posted image
Punce jaz sem pa zdajle bila pri Laninem kinderpetu in se je revica  pokakala, pa spančka. Zdaj pa tuhtam, če jo naj zbudim in previjem, ali počakam, da bo prvič papala. Tak lepo spančka, da mi je ni za buditi, po drugi strani pa tak tudi ne more biti.
Saraya a to imaš slinčke za čez glavo s patentom? Jaz imam enega, no ne jaz, Lana in je ok. Pri ježkih moraš ful paziti, da jih zapreš, ko jih daš prat, drugače je kar hitro za v smeti. Pa sem danes gledala v Intersparu, pa jih nisem zasledila, le na vrvico. Tašča ga je Lani prinesla mislim, da iz Aladina v Mercatorju MB.

Neposredna povezava do sporočila: 1495
29.1.2009 21:02:38   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Evo, zdaj sem pa daja Galu 60 ml Aptamila, potem pa sem ga še podojila in je zaspal. Bomo videli, če bo zdaj spal kaj dlje ali bo spet prvo bujenje ob 11h. Moram pa se pohvalit, da je tudi meni včeraj in danes uspelo, da sem dala Gala budnega v posteljico in je zaspal. Pa nič se sekirat tiste, ki vam to ne uspe. Ve pa mogoče spite vsaj 4 ure v kosu, kar jaz že 4 mesece nisem. No, mogoče bom pa danes.

Petra, nama je tudi se zbujala na 3 ure, potem sva ji pa v moje izčrpano mleko ob prvem bujenju (ki je bil ponavadi ob 23-24o) dala malo riževe kašice (samo riževa kašica, brez kakršnih koli dodatkov) in je potem začela dalj spat. In to tudi potem ko ji je nisva več dajala, ampak sem jo npr. samo podojila. Tako da se je zgleda v tem času dajanja navadila na daljši urnik in ga potem obrdžala. user posted image user posted image

Ja, je pa res da vsaj ponoči spi 4, 5 včasih (ampak res včasih) tudi 6. ur v kosu. To je pa tudi veliko vredno. user posted image
Tako da zdaj se praviloma zbujamo 1x do 2x na noč.

Neposredna povezava do sporočila: 1496
29.1.2009 21:04:18   
Lara Croft
Ja, Kodeljevo je tud OK. Jaz sem sicer iz Bežigrada, ampak se mi ni problem kam zapeljat.

Jaz sem iz Sežane pa bom prišla.... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
29.1.2009 21:06:52   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ni da niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se že sprašuje kaj bo k bomo imali dva pamžauser posted image user posted image user posted image

dejstvo pa je da bova mogla nabavit večji avto k bova še mela enga mulčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAHLO, bi nam ti rada kaj povedala? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .................si fajn napisala..........

jaz sem tud firbčnauser posted image

Sej je vse povedala.... user posted image

Da bojo rabli nov avto, ko bojo imeli še enega... ni pa to nujno, da takoj zdej...

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 29.1.2009 21:07:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 1498
29.1.2009 21:17:45   
Lara Croft
Lara jaz bom tudi kupila tobija od maxi cosi.

Danes do polnoči je samo ta barva v akciji... jazs sem jo čakala ful časa.... drugače dajo velikokrat zelenega v akcijo. Drugih barv pa jaz še nisem videla, da bi bile v akciji...

Ma itak bom kupila tudi prevlekco.. Bi jo naročila že danes pa bom počakala kakšno akcijo... sem naročila tude eno knjigico iz blaga in klobasko za okoli vratu...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
29.1.2009 21:21:46   
ključek
user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image  

user posted image mokatela- R 2.8., Minea(41,5 cm, 1.520 g)  in Manja(43 cm, 1.600 g) 
-4. mesec

user posted image gold fish- R 17.8.,Jaka(49 cm, 3.030 g)   
-1. mesec (52 cm, 3515 g) 
-2. mesec (54 cm, 4.495 g) 
-3. mesec (58 cm, 5.370 g)
-4,5. meseca (63 cm, 6.555 g)
-
SP- 18.2.2009

user posted image emi- R 18.8., Ines (48 cm, 2.880 g) 
-1. mesec (53cm,3.830g )
-2. mesec(57,5cm,5.030g )
-3. mesec(60cm,6.000g ) 
-4. mesec(63cm,6.600g)

-5. mesec (64,5 cm, 6.930 g)

user posted image *zoe*- R 23.8.,Marko (47 cm, 2.500 g)      
-4. mesec  

user posted image  

user posted image pf-  R 26.8., Lana (53 cm, 3.550 g) 
-1. mesec (53 cm, 4.000 g) 
-2. mesec (57 cm, 4.595 g)
-3. mesec (60 cm, 5.350 g) 
-4. mesec (63 cm,  6.100 g) 
- SP- 10.3.2009

user posted image Saraya- R 27.8., Marisa (49,5 cm, 3.410 g) 
-1.mesec (54,5 cm, 3.890 g)
-2.mesec (56 cm, 4.785 g)
-3.mesec (60 cm, 5.620 g)
-4,5. meseca (63,7 cm, 6.730 g)

user posted image tasha23- R 30.8., Gabriel (52 cm, 3.690 g) 
-1. mesec

-2. mesec
-3. mesec
-4. mesec ( 70 cm, 7.100 g) 

user posted image srki -R 31.8., Nik 
-4. mesec

user posted image timica- R 2.9.,  
-4. mesec

user posted image Optimizem- R 2.9., Kaja (52 cm, 3.240 g) 
-4. mesec

user posted image *bubi*- R 4.9.,*bubika*(49 cm, 2.950 g) 
- 1. mesec (51,5 cm, 4.025 g)
- 2. mesec (55 cm, 4955 g)
- 3. mesec (58,5 cm, 5720 g)
- 4,5 meseca (61,5 cm, 6.580 g) 

user posted image anckabancka-R 4.9.,Jakob (51 cm, 3.680 g)  
- 4. mesec

user posted image Me to you- R 4.9., Lana Neja (54 cm, 4.120 g) 
-1. mesec (55 cm, 4.710 g)
-2. mesec (58 cm, 5.300 g)
-3. mesec (62 cm, 6.380 g)
-4. mesec (6.960 g)

-SP-24.2.2009

user posted image talytha-R, Neža   
-4. mesec

user posted image Lea2007 -R 6.9., Patrik (51 cm, 3.510 g) 
-4. mesec

user posted image KAHLO -R 7.9.,Ronja (54 cm, 3.850 g) 
-4. mesec

user posted image petrax - R 7.9.,Kristjan (52 cm, 3.600 g) 
-1. mesec (54,5 cm, 4.430 g)
-2. mesec (59,5 cm, 5.400 g)
-3. mesec (64 cm, 6.120 g)
-SP-21.1.2009

user posted image nynna -R 8.9.Kaja (49 cm, 3.310 g)   
-4 .mesec

user posted image RAČKAPK-R 8.9., Marija (50 cm, 2.900 g)
-1. mesec (53 cm, 3.740 g)
-2. mesec (57,5 cm, 4.640 g)
-3. mesec (60 cm, 5.170 g)
-4,5 meseca (63 cm, 5.970 g)
-SP-11.3.2009

user posted image Jazzy1- R 8.9., Lija (51 cm, 3.040 g)
-1.mesec (54 cm, 3.390 g)
-2. mesec (57 cm, 4.320 g)
-3. mesec (59 cm, 5.040 g)
-4. mesec (63 cm, 5.600 g)

user posted image SashaB-R 9.9., Nik ( 52 cm, 3.245 g) 
-4. mesec

user posted image gloria- R 9.9.,Nik (52 cm, 4.200 g) 
-1. mesec (56 cm, 5.000 g)
-2. mesec (59 cm, 6.300 g)
-3. mesec (63 cm, 7.100 g)

-4. mesec (66 cm, 8.200 g) 
-SP-4.3.2009

user posted image anchy82-R 10.9.,Vita (54 cm, 3.520 g) 
-1. mesec (55 cm, 3.900g)
-2. mesec (58 cm, 4.800g) 
-3. mesec (62 cm, 5.300g) 
-SP-22.1.2009

user posted image maruškaŠ- R 10.9.,Enej (54 cm, 3.860 g)  
-4. mesec   

user posted image lana17- R 10.9.,Jon (52 cm, 3.180 g) 
-1. mesec (54 cm, 4.250 g) 
-2. mesec (58 cm, 5.600 g) 
-3. mesec (63 cm, 6.400 g) 
-4. mesec (66cm, 7.100 g)  

user posted image miko-R 10.9.,Tim (51 cm, 3.390 g)
-4. mesec

user posted image nosek5-R 11.9.,Klara (53 cm, 3.840 g) 
-4 .mesec

user posted image misa4 - R 12.9., Anže (54 cm, 4.020 g)
-1.mesec (57,5 cm, 5.200 g)
-2. mesec (61,5 cm, 6.000 g)
-3.mesec (65 cm, 6.800 g)
-4. mesec (68 cm, 7.800 g)

user posted image meta21-R 13.9., Lovro (52 cm, 3.920 g)  
-1. mesec (58 cm, 4.750 g)
-2. mesec ( 61 cm, 5.800 g)
-3. mesec ( 64 cm, 6.600 g)
-4,5. meseca (69 cm, 7.800 g)

user posted image Tejchy-R 13.9.,Nik (51 cm, 3.470 g) 
-4. mesec

user posted image simat-R 14,9.,Nina ( 51 cm, 3.200 g)                        
- 4. mesec

user posted image alysa- R 14.9., Anže (52 cm, 3.370 g) 
- 4. mesec

user posted image najina pikica*-R 15.9., Lana (50 cm, 3.350 g) 
-4. mesec

user posted image AinB-R 18.9.,Tarik (52 cm, 3.430 g) 
-4. mesec

user posted image bark-R 18.9., Tit (50 cm, 3.080 g) 
-4. mesec

user posted image nelly2629 -R 18.9., Niko (52 cm, 3.390 g) 
-4. mesec

user posted image taja1235- R 18.9.,Ingrid (51 cm, 2.940 g) 
4. mesec

user posted image Tia - R 18.9., Maj (52 cm, 3.590 g) 
-1. mesec  (58,5 cm, 4.500g) 
-2. mesec (59,5 cm,5.000g) 
-3. mesec (64,5 cm, 6.150g) 
-SP- 10.2.2009

user posted image leda-R 18.9., Ela (50 cm, 3.010 g) 
-1. mesec (54 cm, 4.100 g)
-2. mesec (57 cm, 5.125 g) 
-3. mesec (59 cm, 5.800 g)

-4. mesec (63 cm, 6.300 g)
-SP-18.2.2009

user posted image nosecka08- R 19.9., Ana (51 cm, 3.470 g) 
-1. mesec (57 cm, 4.800 g)
-2. mesec(58,5 cm, 5.150 g) 
-3. mesec(5.980 g )
-SP-13.1.2008

user posted image morango-R 19.9., Lena (54 cm, 3.650 g)
-1. mesec (55 cm, 4.300 g)
-2. mesec (61 cm, 5.530 g)
-3. mesec (63 cm, 6.000 g)
-SP-30.1.2009

user posted image Lara Croft-R 19.9., Lara (51 cm, 3.440 g)
-1,5. meseca (55 cm, 4.400 g)
-3,5. meseca (60 cm, 5.700 g)
-4. mesec

user posted image Bambi D-R 21.9., Laura 
- 4. mesec

user posted image urska238 - R 21.9., Matej (54 cm, 4.000 g)
-1. mesec (58 cm, 5.280 g)
-3. mesec (64,2 cm, 6.100 g)
-SP-3.2.2009

user posted image onina - R 23.9.,Matic (51 cm, 3.510 g) 
-4. mesec

user posted image tinka- R 23.9.,Aljaž (52 cm, 3.400 g) 
-4. mesec    

user posted image

user posted image Marsy-R 27.9.,Kaja ( 56 cm, 3.630 g) 
-4. mesec

user posted image virtualna-R 28.9.,Leyla (52 cm, 4.310 g)
-1,5. meseca (58 cm, 5.520 g)
-SP-28.1.2009

user posted image amor real -R 29.9,Tomaž (56 cm, 4.090 g)
-4. mesec

user posted image petra1978-R 2.10., Gal (51 cm, 3.510 g)
-1. mesec (58,5 cm,5.090 g) 
-2. mesec (61,5 cm, 5.970 g)
-3. mesec (64 cm, 6.840 g)
-SP-18.2.2009

user posted image lana luna-R 4.10.,Sara (52 cm, 3.470 g)
- 2. mesec (55,5 cm, 4.470 g)
- 3. mesec (60 cm, 5.600 g)

user posted image user posted image user posted image       

user posted image
user posted image coko- R 21.9. , Ela-naš angelček user posted image (50 cm, 2.970 g)  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Cepljenje pri 1 letu
busklca

Kakšne stranske učinke so imeli vaši otroci pri cepljenju pri 1 letu (mumps, ošpice, rdečke)?

Nobenih (50%)

Vročino, tudi nad 38,5 (7%)

Vročino do 38,5 (7%)

Izpuščaj brez vročine (4%)

Samo sitni oz. zaspani, brez vročine (9%)

Nismo še bili cepljeni (23%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!