Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 18:11:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM A ste dobile reklamo od BC. Je notri en tak luštkan poganjalček, ampak bolj za fantke, za samo 15 eur. Sploh ne morem verjet, da je lahko še kaj tako poceni RMRM za reklamo ne vem, samo za 15 eur so običajno že za malo večje - tam pri enem letu, ker nima zaščite okrog, če pade. No, ne vem, mislim si... Jaz sem naročila za nekih 35 eur, pa je gugalnik, potem pa če stran vzameš poden, so koleščka in se lahko poganja, ampak ima ob strani zaščito, ta se pa tudi lahko vzame stran, ko je že večji in bolj stabilen med 'vožnjo' ja vidiš, na to pa nisem niti pomislila. Še nismo tako daleč, sam cena mi je pa ful v oči padla Je pa takega, ki ga opisuješ, imel moj Mark. Sam tisti nastavki za gugalnik niso blili ne vem kako uporabni, pa pojma nimam več zakaj Kleo , dobri so. *anamor*
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 18:14:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Mi nimamo čebrička, kar navadno kad - je pa več prostora za igračke Naša dva imata zadnje čase pravo norišnico v kopalnici: No, tu pa še slikica kako sedi: Opažam pa, da sem zadnje čase vedno bolj sproščena doma. Prej sem bila napeta, kao nova situacija, pa zdaj moram to in ono, zdaj pa kar na izi, Sofija tudi že počaka... Tako da bo počasi res super. No,mi pa že dva dni samo pljuvamo, brrrrrrrrrrrrrrrrr, pa kar mehurčki se v ustih delajo , slina pa kar teče in teče. Se pa končno kažejo zobki, še par dni, bela pikica je že.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 18:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, tu pa še slikica kako sedi: Opažam pa, da sem zadnje čase vedno bolj sproščena doma. Prej sem bila napeta, kao nova situacija, pa zdaj moram to in ono, zdaj pa kar na izi, Sofija tudi že počaka... Tako da bo počasi res super. A je hotla lonc razbit? Ja, men se tud zdi, da ko bo začel naš sedet, bo lažje, čeprav je že zdej bolje. Al pa smo se navadile, pa nardimo hitreje in ne opazimo, da mamo velik stvari za nardit.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 18:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,nic cudnega da Sofija pri kopanju raje sedi,sicer banco cist zapolni,pa lustni slikci . RMRM za pikico,go zobek go .A ves kaj moja dela po novem...skozi nos tako na brino diha in se zraven paci,pa ce jo objamem se koj z nosom drgne obme,pa tko diha,kot bi bla cist zamasena .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 18:22:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Se pa končno kažejo zobki, še par dni, bela pikica je že.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 18:30:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,nic cudnega da Sofija pri kopanju raje sedi,sicer banco cist zapolni,pa lustni slikci . RMRM za pikico,go zobek go .A ves kaj moja dela po novem...skozi nos tako na brino diha in se zraven paci,pa ce jo objamem se koj z nosom drgne obme,pa tko diha,kot bi bla cist zamasena . Ja, res so face ti naši škratki. Pri nas je vsake dva dni nekaj drugega. Najprej je cmokal, kot da lupčke pošilja, ampak tako, da je cel jeziček ven potisnil, pa cmokal. Ene dva dni. Pol je z očki mežikal pa se smejal zraven, je bil tko hecen. Spet ene dva dni. Zdej pa pljuva. Le kaj bo jutri
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 18:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jutri te bo pa nekam poslal.....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 18:37:57
|
|
|
|
RMRM
|
ti,ti,ti. pa ne že zdej
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 18:39:43
|
|
|
|
Anonimen
|
seveda ne...bodimo kar vesele,da se ne znajo govorit
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 18:48:11
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 seveda ne...bodimo kar vesele,da se ne znajo govorit
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 18:49:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Sofija vidim, da tudi zadaj daješ povšterček Pri nas lepo sedi ampak včasih se pa kar vrže nazaj, da moram imeti zaščito.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 18:50:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 seveda ne...bodimo kar vesele,da se ne znajo govorit
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 19:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
inetbike - povej kaj o tvoji deklici - Ema je ne?
< Sporočilo je popravil nya -- 29.1.2009 19:19:15 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 19:52:10
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Sofija vidim, da tudi zadaj daješ povšterček Pri nas lepo sedi ampak včasih se pa kar vrže nazaj, da moram imeti zaščito. Ja, ga dam, da sem jaz bolj fraj
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 19:54:05
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,nic cudnega da Sofija pri kopanju raje sedi,sicer banco cist zapolni,pa lustni slikci . Misliš, da zato sedi? Preveč manevra res nima Pa ni glih med največjimi. Saj zdaj ko sedi, se bo pa lahko večkrat kopala v ta večji bani, samo tam gre dost vode, midva jo pa vsak večer kopava, pa včasih samo par minutk, ko je že zelo utrujena...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 20:22:58
|
|
|
|
mtinca1
|
Anja in Žiga - že 8.MESECEV - čestitke za obmesečnico! aja, tina28 - glede zlogov - tud za Lano ne bi ravno mogla rečt, da že govori zloge. Ko je sitna nastane včasih ma-ma-ma-mamama; al pa včasih se ji posreči rečt približno ata. Ne govori pa še da-da-da, ba-ba-ba ipd. čas - verjetno ga mam res več; ampak mam pa ful dela s hranjenjem (priprava, hranjenje, pospravljanje...), glede na to, da sem bla prej navajena samo na dojenje. sofija - no, končno ti je mami kupila ene žabe .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 20:31:47
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny kje pa ti lunco vidiš? gor,je ti ne .............jst sem vedno tle gor ...............in ja še vedno seeeeee jokam ....................sem že oprala en pralni stroj robčkov
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 20:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Recept: 3 velike zrele banane 1jajce ali 2 beljaka 2 žlici olja 1/3 kavne šalce mleka 1/3-1/2 kavne šalce sladkorja čajna žlička sode 1/2 čajne žličke pecilnega praška 1-1 1/2 kavne šalce moke zmešaš jajce, sladkor, olje, mleko, sodo in pecilni prašek z vilico pretlačiš banane in jih dodaš v maso. Na koncu dodaš moko, pečeš 45min na 180 st ........tole sem nasla,Mojcin recept.Ga je ktera sprobala??? ..........,me mal nostalgija daje,sem sla nazaj mal na maja...super,vse v pozoru kdaj bomo rodile.No,jaz nisem veliko sodelovala,pa vseeno.... zelo zabavno ....tole sem pa napisala en dan pred porodom..... Dobro jutro! Se jaz se vam na hitro javljam,naslednjic pa upam da ze s podnajemnikom v narocju . Pocasi se odpravljam v bolnico,pa sem tolk nervozna,pa se vso noc sem se premetavala,pa premisljevala kaj vse moram se zjutraj narest in vzet... Drzte pesti,pa na naju mislite,da bo vse v redu.Ko pa rodim se pa javim Ninni ali pa Mojci.Samo ne vem kdaj bom lahko prisla do telefona. Nic,lepo se imejte,jaz pa sibam se vse do konca postimat. CIAO kleopatra - nič ne skrbi, vse bo ok, evo ti pošiljam .......Nya kleopatra...........pa saj veš,.da bo vse ok,važička čez en dan boš že mela svoj zakladek v naročju,lepo jo potiskaj še v našem imenu ......Lunca Kleopatra, držim pestke in ti pošiljam ter nestrpno čakam novo junijsko češnjico! .........BS Kleopatra- , da ti dnevi v P čimprej minejo, s čimmanj bolečin in da hitro stisneš k sebi svojo štručko (in z njo v naročju spet kaj poklepetaš z nami ) Vso srečo! .......AS Kleopatra-veliko sreče ....Lonapo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 20:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo jaz se še vedno spomnim tistega dne,ko si mi poslala sms,ker smo bili ravno pri enih prijateljih na obisku in sem začela mojega priganjat da moramo domov, da sem hitro tukaj gor objavila da si rodila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 20:45:34
|
|
|
|
babysolza
|
Joj kleo, nas bo vse nostalgija zagrabla
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 20:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Jaz sem čist zmučena od te vožnje. Ne vem kje naj sploh komentiram. In kaj. Če bo debata, bom vskočila, če ne pa lahko noč.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 20:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Kleo jaz se še vedno spomnim tistega dne,ko si mi poslala sms,ker smo bili ravno pri enih prijateljih na obisku in sem začela mojega priganjat da moramo domov, da sem hitro tukaj gor objavila da si rodila a res???Zanimivo,upam da nisi prevec tekla ..... ......sem se hotla napisat....pol kasneje nisem tega sploh prebrala,sem zdajle prvic......punce hvala za dobre zelje,res ste ble zlate ,pa itak ste tudi druge pisale,jaz sem samo par na brzino skopirala...grem zdaj Meri previt..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 20:50:22
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo- če maš še vedno isto št. kot takrat,ko si mi poslala sms, jo imam shranjeno in te lahko nadlegujem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 20:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj dans je pa nadlegovanje na sporedu ?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 21:05:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč, grem kar peglat postlo.Komej gledam. Lahko noč.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?