Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 13:38:21
|
|
|
|
anaj22
|
ojla čvekle mi je ratal nekak saj približno vse za nazaj prebrt čestitke vsem obmesečnikom hvala za pikepoke so Jaku pomagale, men pa še bodo, mam še kr mal vročine (mam na sumu,da bom dobila) Sem pogledala slikice Luka (saša), Luka Patrik (nya), Lukas (RMRM), Žan (christy), Sofija (slovenka), Izabela (alea), Lana (mtinca), Sara (didllina), Žiga & Nejc (lonapo), Žiga (Kaja), Taj (anamor) vsi ste ful ful ful ful fzl luštin, srčkani uglavnem eni sami veliko sladki cukrčki Čestitke za zobeke Lun in Sara Čestike alei za vztrajno hranjenje Izabele, da se je mala princeska poredila Čestike Lunci za uspešno hranjenje po žlički Čestitki Eli, da pije vodo kr iz pipe (punca ti res zažigaš) Čestitki Sofiji za lepo samostojno sedenje Kleo drži se christy vse bo še dobro, sej spomladi se vse rane hitreje celijo in mogoče je tudi zato bolše, da imaš operacijo maja pa še Žan bo še malce večji in malce bol "samostojen" AS ti si ena tko fejt mami, pa upam da se Jerneju cukri kmal poštimajo anamor da Taj spet začne lepo papat, mogoče so res krivi zobki BS in samsa za nakup sedeža Se pridružujem klubu tistih, ki jim (nam) kej čez pas visi Če hočva pa že ne bova šla v klet, je pa pri nas sedaj naj bol v igri sedežna No pa sem napisala krejši roman
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 13:39:40
|
|
|
|
anaj22
|
ooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaa zažigam sam pridem pa stran obrnem
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 13:41:17
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 No pa sem napisala krejši roman Pridna!!!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 13:43:01
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 ooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaa zažigam sam pridem pa stran obrnem važička
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 13:44:43
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 ooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaa zažigam sam pridem pa stran obrnem važička vem vem, sem zrastla za 10 cm
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 13:46:04
|
|
|
|
anaj22
|
Samsa sem šele zdejle vidla da maš v profulu nove slikce od Lare, ful je cortkana
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 13:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 Samsa sem šele zdejle vidla da maš v profulu nove slikce od Lare, ful je cortkana pa res - a vi se tud v škafu namakate? to je tanartabulš nde? mi smo se na morju v podobni zadevi
< Sporočilo je popravil nya -- 29.1.2009 13:50:49 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 14:52:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Sasa upam da ne zameris,moram sem pripopat,da se bodo se druge nasmejale,kot sem se jaz......... Bolje kamen v hrbet, kot 100 evrov pufa. Bolje je spoznati prijateljevo ženo, kot prijatelja od žene. Bolje noseča pri 14, kot devica pri 41. Bolje v troje v postelji, kot sam v krsti. Bolje hladna plavolaska, kot topli brat. Bolje enkrat s Sneguljčico, kot sedemkrat s palčki. Bolje s kolesom v ****rijo, kot z mercedesom na delo. Bolje imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj. Bolje imeti debelo tajnico, kot ozkega šefa. Bolje druga pomlad, kot tretji zobje. Bolje trebuh od hrane, kot grba od dela. Bolje zdrava pokvarjenost, kot pokvarjeno zdravje....... joooj Bolje kamen v žepu, kot pesek v ledvicah. ....ojojjjj Bolje vino v želodcu, kot voda v kolenu. ....pa tale Bolje močno lepa, kot lepo močna. ..... Bolje imeti dobrega ljubimca, kot ljubkega moža.....hudooo
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 29.1.2009 14:54:26 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 14:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Bolje kamen v hrbet, kot 100 evrov pufa. Bolje je spoznati prijateljevo ženo, kot prijatelja od žene. Bolje noseča pri 14, kot devica pri 41. Bolje v troje v postelji, kot sam v krsti. Bolje hladna plavolaska, kot topli brat. Bolje enkrat s Sneguljčico, kot sedemkrat s palčki. Bolje s kolesom v ****rijo, kot z mercedesom na delo. Bolje imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj. Bolje imeti debelo tajnico, kot ozkega šefa. Bolje druga pomlad, kot tretji zobje. Bolje trebuh od hrane, kot grba od dela. Bolje zdrava pokvarjenost, kot pokvarjeno zdravje....... joooj Bolje kamen v žepu, kot pesek v ledvicah. ....ojojjjj Bolje vino v želodcu, kot voda v kolenu. ....pa tale Bolje močno lepa, kot lepo močna. ..... Bolje imeti dobrega ljubimca, kot ljubkega moža.....hudooo za vas ne vem, sam jst s sneguljko zihr ne bi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 15:02:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Nya.... zakaj?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 15:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
anaj to pa je ta prava obnova pa še oujeaaaaaaaaaaaaaaa Jaz sem ugotovila, da Ema noče jabolka včeraj sadja ne,ker sem ji ga dala noter, za kosilo čežane ni hotela jesti, danes sem ji pa naredila sadje brez njega mi je pa pojedla. Ji ga nekaj časa ne bom dajala,da ga malo pozabi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 15:17:56
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo dobri so
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 15:21:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny super,da si ugotovila,samo cezane moja tudi ne mara,niti samega jabolka,ceprav ji je bil na zacetku njami.Se je razvadla z mangom,melono...prav res
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 15:22:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM A ste dobile reklamo od BC. Je notri en tak luštkan poganjalček, ampak bolj za fantke, za samo 15 eur. Sploh ne morem verjet, da je lahko še kaj tako poceni RMRM za reklamo ne vem, samo za 15 eur so običajno že za malo večje - tam pri enem letu, ker nima zaščite okrog, če pade. No, ne vem, mislim si... Jaz sem naročila za nekih 35 eur, pa je gugalnik, potem pa če stran vzameš poden, so koleščka in se lahko poganja, ampak ima ob strani zaščito, ta se pa tudi lahko vzame stran, ko je že večji in bolj stabilen med 'vožnjo'
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 15:38:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Nya,ti kar"kritiziraj",ce mi kaj nebo vsec,te se vedno lahko"nekam posljem" ,itak sem se v Nemciji,kaj mi pa mores ........ne,saj se hecam,resno pa,imam raje nasvet-kritiko,od nekoga,ki se spozna,kot pa hvalo-pritrditve,od nekoga,ki"nima pojma" .Slovenka,tut jaz sem cudno napisala,a me razumes ostale pa se pazite
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 15:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 15:48:33
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Nya,ti kar"kritiziraj",ce mi kaj nebo vsec,te se vedno lahko"nekam posljem" ,itak sem se v Nemciji,kaj mi pa mores ........ne,saj se hecam,resno pa,imam raje nasvet-kritiko,od nekoga,ki se spozna,kot pa hvalo-pritrditve,od nekoga,ki"nima pojma" .Slovenka,tut jaz sem cudno napisala,a me razumes ostale pa se pazite pffffff, jaz se nikogar ne bojim Ti kar povej kaj čez mene, če si upaš
< Sporočilo je popravil slovenka -- 29.1.2009 15:52:20 >
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 15:54:05
|
|
|
|
slovenka
|
Mi nimamo čebrička, kar navadno kad - je pa več prostora za igračke Naša dva imata zadnje čase pravo norišnico v kopalnici: No, tu pa še slikica kako sedi: Opažam pa, da sem zadnje čase vedno bolj sproščena doma. Prej sem bila napeta, kao nova situacija, pa zdaj moram to in ono, zdaj pa kar na izi, Sofija tudi že počaka... Tako da bo počasi res super.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 16:15:44
|
|
|
|
*anamor*
|
No da vam povem zakaj moj otrok noče jesti. Imava virus. Prej sem klicala v zdravstvenega in so mi rekli naj ga pridem pokazat. In še vzela ga je 15 min prej ko je začela delati,tako da ni bilo nobenega bolanega otroka v čakalnici. In po pregledu, ter odvzemu vode ni nič opazila, kri pa je pokazala, da ima virus. Zdaj mu moram dajati Calpol. No zdaj več nisem v skrbeh kaj bi bila lahko narobe. Zdaj se še morava samo pozdravit, pa upam, da bo.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 16:30:33
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* No da vam povem zakaj moj otrok noče jesti. Imava virus. Prej sem klicala v zdravstvenega in so mi rekli naj ga pridem pokazat. In še vzela ga je 15 min prej ko je začela delati,tako da ni bilo nobenega bolanega otroka v čakalnici. In po pregledu, ter odvzemu vode ni nič opazila, kri pa je pokazala, da ima virus. Zdaj mu moram dajati Calpol. No zdaj več nisem v skrbeh kaj bi bila lahko narobe. Zdaj se še morava samo pozdravit, pa upam, da bo. za vaju
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 17:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* No da vam povem zakaj moj otrok noče jesti. Imava virus. Prej sem klicala v zdravstvenega in so mi rekli naj ga pridem pokazat. In še vzela ga je 15 min prej ko je začela delati,tako da ni bilo nobenega bolanega otroka v čakalnici. In po pregledu, ter odvzemu vode ni nič opazila, kri pa je pokazala, da ima virus. Zdaj mu moram dajati Calpol. No zdaj več nisem v skrbeh kaj bi bila lahko narobe. Zdaj se še morava samo pozdravit, pa upam, da bo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 17:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Luuuunnncccaaaaaaaaaa.....a se jokas
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 17:59:09
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa ti lunco vidiš?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 17:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny kje pa ti lunco vidiš? gor,je ti ne
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 18:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
u pa res
|
|
|
Nakup vozičkazamudnicaKateri voziček ste oz. bi kupili za svojega novorojenčka?Quinny (
24%)
Stokke (
4%)
Bugaboo (
2%)
Maxi-Cosi (
8%)
Chicco (
6%)
Drugo (
56%)
Število vseh glasov: 326Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!