Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 15:14:15
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde Mimi, se mi zdi, da je slabše, da se ti velik dogaja in nič ne dogodi, kot pa da se ti nič ne dogaja in potem vse pade v enem šusu. Bi raje imela mirne CTG-je, nič čepa, nič čudnih izcedkov, nič suma na odteklo plodovnico, nič teh stvari, pa da potem ko je, je vse v paketu, pa konec. ja to se tudi meni zdi, da je boljš, ker tko samo čakaš, kdaj se bo še bolj stopnjevalo in razvilo v take popadke da je treba v P,...ko se ti enkrat naredi, je v momentu in ne pričakuješ,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 15:31:35
|
|
|
|
mimi30
|
ja, prav imata res je najboljš, da se ti vse v paketu zgodi, letiš v P., rodiš in že cartaš. Sam še one navidezne popadke , ki se pojavljajo odkar so rekli, da sem 2cm odpta in da bo zdaj zdaj še odmislim . Ja Ploha, imamo en spisek imen jih vedno znova gremo skoz in ugotovimo, da smo si enotni samo pri enem za punčko in enem za fantka, tako da bodo verjetno kar držala, sam jaz še vseeno vsake toliko mal probam, če bi dragi še katero drugo s spiska sprejel . Fantek: Anže, Ažbe, Tilen, Tibor, Vid; Punčka:Julija, Vita, Ajda, Iza, Špela. Spisek je seveda moj.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 15:34:31
|
|
|
|
sonček33
|
Punce a se ve zdej tik pred porodom zelo pazite pri hrani? Mislim men tolk paše koruza pa jajce v solati z zeleno in radicem in korenčkom. Pa sej to je ok?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 15:36:28
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Punce a se ve zdej tik pred porodom zelo pazite pri hrani? Mislim men tolk paše koruza pa jajce v solati z zeleno in radicem in korenčkom. Pa sej to je ok? Nisem čist pred porodom ampak men paše vse na kvadrat
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 15:38:03
|
|
|
|
sonček33
|
Nisem čist pred porodom ampak men paše vse na kvadrat Šukec sej meni tudi, ampak tole prevladuje. Sicer pa prav deleč od roka pa nisi....se bliža in bliža dan d tudi zate.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 15:40:48
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Punce a se ve zdej tik pred porodom zelo pazite pri hrani? Mislim men tolk paše koruza pa jajce v solati z zeleno in radicem in korenčkom. Pa sej to je ok? sonček, saj s to hrano ni nič narobe, sploh če si jo sama doma pripraviš dobro opereš zelenjavo in imaš sveža jajca. Edino kar ni fajn, če te jajce in ostalo napenja, zaradi počutja ne zaradi drugega.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 15:41:51
|
|
|
|
mimi30
|
Šukec sej meni tudi, ampak tole prevladuje. Sicer pa prav deleč od roka pa nisi....se bliža in bliža dan d tudi zate. mogoče celo katero od nas prehitiš .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 15:42:57
|
|
|
|
mimi30
|
Pa sej to je ok? jaz zdaj na koncu še celo kakšno kavico več spijem kot sem prej . Pol se pa čudim nad urejeno prebavo .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 15:43:39
|
|
|
|
tjasssa
|
Jah popadke sem mela zdele v većini od 12h na 8 minut, evo ob 15h se je pa stanje mal umirilo, sem si šla lase prat, ker enostavno če ležim se mi zdi da je še slabš.... Ne sej sploh ne mislm nč kj dost razpredat, ko bodo popadki na 5 minut eno uro, pa da se mi bodo zdel močni grem nazaj..........me sploh ne zanima kaj bodo prjavl tm, naj mi dajo še umetne in to je to.... Po moje je to bolš kokr će 48 ur trpim svoje, ki so sicer manj močni, ampak jz po 48 urah ne bom mela kr tok energije da bom pol pa tam še veselo rojevala kakšnih 12 ur..ker sem že zdele brez moči , če sem mela pritisk 105/68, a ni full nizek..res pa je da nisem od treh nč spala in tud nč zajtrka jedla...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2009 15:45:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 15:49:38
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Šukec sej meni tudi, ampak tole prevladuje. Sicer pa prav deleč od roka pa nisi....se bliža in bliža dan d tudi zate. mogoče celo katero od nas prehitiš . Ene ste res počasnele , sam se mi zdi al bomo par dni razlike, največ za teden, prehitela vas pa ne bom, mate prednost.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 15:53:03
|
|
|
|
PAJO
|
ojla se jaz se malo oglasim,midvi sva ze doma,vse je ok,zana je pridna... kako ste kej?a je katera ze rodila na novo?no upam da se kmalu vse resite in da bo za vami. se slismo kej,lp ana
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 15:53:35
|
|
|
|
khurde
|
meni pa zadnji mesec ne paše skoraj nič in to je kr neki čudno. skor vsak dan bruham, včasih tudi po dvakrat, ne glede na to kaj pojem, nič mi ne sede. če ne drugače sem se zbudila že ob dveh zjutraj in letela na wc. prej pa nisem imela nobenih problemov s slabostjo. samo sedaj. se mi pa pozna pri kilah, imam kakšni dve manj kot dva meseca nazaj, samo so mi pri G rekli, da v zadnjem mesecu to ni problem, da bi pa bil, če bi prej izgubljala na teži. drugače pa meni VEDNO najbolj paše solata s kakšno feto, koruzo itd. ali motovilec s fižolom ali karkoli podobnega. samo potem sem imela trikrat neverjetno zgago po tem + obisk wc-ja ponoči, pa me je kar minilo. sem bolj na jogurtih, čeprav mi je bilo pa danes ponoči slabo po tem. jao. sem komaj zadržala v sebi. sonček, meni se zdi, da ta hrana ne bi smela biti napačna, samo po stanju mojega želodca zadnji mesec mislim, da jaz ne "pazim" dovolj, ker mi gre včasih skoraj vse ven. edino, če jem po malem in vsako uro, potem me pa na diabetični pizd***, ker vmes ni dovolj časa, da bi si sladkor merila... se kar nekako tolažim, da je otroček v tem času že itak dokončno razvit in da mu te moje slabosti ne škodujejo. čeprav je slaba tolažba, samo drugega ne morem. a ve mislite, da te slabosti itd. lahko kaj škodujejo? ker razvito je dete res že do konca. pa verjetno res bolj škoduje najprej meni, šele potem otročku. samo včasih me to zapsihira...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 16:08:29
|
|
|
|
Zvezdica
|
Tjasssa, ne vem kaj anj rečem, če jih imaš na 5 min, potem pojdi in ne čakaj. Mima, na izzy, zdaj smo bolj nervozne. sej vem, delata napake, sej razumem. Pa tu smo da te poslušamo. Tko da se spucaj, da ti bo lažje. Kar se imen tiče navijam za ŠPELO in TILNA(jast sem želela tilna, pa ga je premagal patrik), plis ne dat ize, ker mamo mi eno deklino ki je tako tečna, da je prava baba. Moj dva tast in tašča sta pa mene prišla prej pogledat, za RD, me nagradila in odpeljala tamalga s seboj. Sem prav vesela, ker je ta moj otrok tak cuker, ga tok skrbi in mene pol tako matra, da kaj se tak mali toliko obremenjuje z vsem skupaj. Res je mali zakladek. Khurde, pa ti si kot tv novela Če bo mokro ne čakaj in pojdi, ok? Šuki, zdaj si večkrat pri nas Sonček moj, jej kar ti paše. Klistir spuca vse. Sicer pa obveščam vse da je KLISTIR ZAKON!!!!!! NIIA, hvala Kako je Oskar? PAJO velkom bek . A žana je pridna?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 16:14:18
|
|
|
|
sonček33
|
mima - izbvor imen je tudi meni všeč - Tilen je zakon! naš bo Lovro. zvezdica - hvala... Pajo - super, da vse štima...slikice? khurde - mislim, da ni kaj narobe, je pogosto, da ti je proti koncu slabo...otroček vzame veliko prostora in želodec je majhen...
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 16:27:18
|
|
|
|
Zvezdica
|
Sonček, Lovro bo. ja je tako lepo ime Všeč mi je da niso vsi sam NAL; GAL; VAL, aja pa LUKA.... mi tako presedajo ta imena, ker je bil obdobje leta 2004(ko sem tamalga rodila), da se je zgodilo, da je bilo v eni sobi sam ime NAL, v drugi pa GAL... 3 : 3.. . Jast sem sanjala o punčki, ampak ker je fantič, bo patrik . Lepo mi je tudi tilen, pa moj ni najbolj navdušen.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 16:30:10
|
|
|
|
sonček33
|
Ja, z imeni je hudič, čeprav je tudi Lovrov zdaj kar veliko. Ožji izbor je bil še Lenart in Voranc. Pa meni je lep še Ožbej in Jošt pa Izak. Patrik je pa tudi zelo lepo in redko. Se mi zdi, da jih samo na primorskem najdeš.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 17:21:37
|
|
|
|
Ploha
|
mima: glede imen so mi všeč pri tvojem izboru: Ažbe, Julija, Ajda in Špela (ker sm sama tud Špela ) sonček: jaz sem si želela, če bi bil fant da bi bil lovro, pa fantu ni všeč, tako da,...sicer je pa punca pa je problem rešen , aja pa tvoj ožji izbor je identičen mojemu, samo kot pravim fantu ni všeč pol mamo pa probleme,... sonček: jest se nažiram, jem vse kar vidim, nič ne pazim, ko bom če bom dojila bom poj pazila, zdej je pa moj čas
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 17:41:47
|
|
|
|
mimi30
|
Zvezdica, kar nasmejala sem se, ko sem vidla, da si s prve zadela verjetno končni izbor.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 17:48:07
|
|
|
|
Ploha
|
mimi: a za nejca tudi nisi prašala kaj bo?,...ker jst sm zdele prašala, pa sm se odločila da pri naslednji nosečnosti ne prašam, je se mi zdi veliko večje "presenečenje" če ne veš,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 17:53:29
|
|
|
|
crtka
|
crtka, saj v soboto še ne boš toliko čez rok, da bi ti mogli sprožit . A si se sama tako odločila? je že tako nizko, da mi ful pritiska dol, mi je hotel že danes sprožit, sam bi rajš počakala na svoje popadke, kot da mi dajo umetne, mi je pa rekel da ob prvem popadku takoj v P, ker sem prvič hitro rodila.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 17:54:09
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ja sonček, verjetno jih res ni veliko. Ma nočem, da je otrok v vrtcu patrik J, ker pri nas v vrtcu smo bile 4 z enakim imenom, v šoli smo bile tri. Ma sej lovro ni vsak drugi, je pa res da sem pa tja katerega slišim. Mimi tooooooo, Špela je tako lepo ime. Men je tud manca, moj se seveda zgraža Tilen je pa itak tako lepoooo. Ploha, jast bi vsakič znova vprašala, ker ne bi zdržala, da ne bi vedela
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.1.2009 17:56:24 >
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 17:56:21
|
|
|
|
mimi30
|
Ploha: pri Nejcu je bilo pa tako, da je moj dragi rekel, da mu je vseeno, če vprašam in potem sva šla na NS in g. vpraša, če nam pove in jaz rečem da ne. Pridemo do izhoda in moj reče, da je tolk radoveden, da si ne more pomagat in gre nazaj vprašat. Sem prvo rekla, da mi ne rabi povedat, pol je pa še mene firbec zmatral in sem rekla daj povej mi ... in potem so mi na vsakem pregledu povedali kako fajn se vidi... Tako, da ni bilo presenečenje. Zdaj je bilo pa tako, da me je tudi mikalo, da bi vedela, samo mi je g. rekla, da se niti ne vidi, sicer je pol neki namigovala, sam sem rekla, da ne rabi več povedat... V tretje bi se verjetno tud odločla za .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 18:02:22
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtka crtka, saj v soboto še ne boš toliko čez rok, da bi ti mogli sprožit . A si se sama tako odločila? je že tako nizko, da mi ful pritiska dol, mi je hotel že danes sprožit, sam bi rajš počakala na svoje popadke, kot da mi dajo umetne, mi je pa rekel da ob prvem popadku takoj v P, ker sem prvič hitro rodila. crtka, jaz imam zelo podobno situacijo. Me je v soboto vprašala, če mi sproži in sem rekla da ne. Zdaj na pregledu v torek je pa samo komentirala, da je glavica zelo nizko, maternični vrat zmehčan, odprta 2cm in da bo verjetno šlo hitro. O tem, da bi kaj sprožala pa ni bilo govora, še to da se vidiva v torek spet na pregledu.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 29.1.2009 18:25:19
|
|
|
|
Ploha
|
mimi: pol pa pejt en tek po stopnicah, jst sm šla zdele po stopnicah na vrh podstrešja po cunje in me je tko zvijalo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?