|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
29.1.2009 15:14:15   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

Mimi, se mi zdi, da je slabše, da se ti velik dogaja in nič ne dogodi, kot pa da se ti nič ne dogaja in potem vse pade v enem šusu. Bi raje imela mirne CTG-je, nič čepa, nič čudnih izcedkov, nič suma na odteklo plodovnico, nič teh stvari, pa da potem ko je, je vse v paketu, pa konec.

ja to se tudi meni zdi, da je boljš, ker tko samo čakaš, kdaj se bo še bolj stopnjevalo in razvilo v take popadke da je treba v P,...ko se ti enkrat naredi, je v momentu in ne pričakuješ,...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
29.1.2009 15:31:35   
mimi30
ja, prav imata res je najboljš, da se ti vse v paketu zgodi, letiš v P., rodiš in že cartaš.
Sam še one navidezne popadkeuser posted image , ki se pojavljajo odkar so rekli, da sem 2cm odpta in da bo zdaj zdaj še odmislim user posted image .

Ja Ploha, imamo en spisek imen jih vedno znova gremo skoz in ugotovimo, da smo si enotni samo pri enem za punčko in enem za fantka, tako da bodo verjetno kar držala, sam jaz še vseeno vsake toliko mal probam, če bi dragi še katero drugo s spiska sprejel user posted image . Fantek: Anže, Ažbe, Tilen, Tibor, Vid; Punčka:Julija, Vita, Ajda, Iza, Špela. Spisek je seveda moj.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
29.1.2009 15:34:31   
sonček33
Punce a se ve zdej tik pred porodom zelo pazite pri hrani? Mislim  men tolk paše koruza pa jajce v solati z zeleno in radicem in korenčkom. Pa sej to je ok?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
29.1.2009 15:36:28   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce a se ve zdej tik pred porodom zelo pazite pri hrani? Mislim  men tolk paše koruza pa jajce v solati z zeleno in radicem in korenčkom. Pa sej to je ok?

Nisem čist pred porodom ampak men paše vse na kvadratuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
29.1.2009 15:38:03   
sonček33
Nisem čist pred porodom ampak men paše vse na kvadrat

Šukec sej meni tudi, ampak tole prevladuje. Sicer pa prav deleč od roka pa nisi....se bliža in bliža dan d tudi zate.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
29.1.2009 15:40:48   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sonček, saj s to hrano ni nič narobe, sploh če si jo sama doma pripraviš dobro opereš zelenjavo in imaš sveža jajca. Edino kar ni fajn, če te jajce in ostalo napenja, zaradi počutja ne zaradi drugega.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
29.1.2009 15:41:51   
mimi30
Šukec sej meni tudi, ampak tole prevladuje. Sicer pa prav deleč od roka pa nisi....se bliža in bliža dan d tudi zate.

mogoče celo katero od nas prehitiš user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
29.1.2009 15:42:57   
mimi30
Pa sej to je ok?

jaz zdaj na koncu še celo kakšno kavico več spijem kot sem prej user posted image . Pol se pa čudim nad urejeno prebavo user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
29.1.2009 15:43:39   
tjasssa
Jah popadke sem mela zdele v većini od 12h na 8 minut, evo ob 15h se je pa stanje mal umirilo, sem si šla lase prat, ker enostavno če ležim se mi zdi da je še slabš....
Ne sej sploh ne mislm nč kj dost razpredat, ko bodo popadki na 5 minut eno uro, pa da se mi bodo zdel močni grem nazaj..........me sploh ne zanima kaj bodo prjavl tm, naj mi dajo še umetne in to je to....
Po moje je to bolš kokr će 48 ur trpim svoje, ki so sicer manj močni, ampak jz po 48 urah ne bom mela kr tok energije da bom pol pa tam še veselo rojevala kakšnih 12 ur..ker sem že zdele brez moči , če sem mela pritisk 105/68, a ni full nizek..res pa je da nisem od treh nč spala in tud nč zajtrka jedla...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 15:45:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3960
29.1.2009 15:49:38   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

mogoče celo katero od nas prehitiš user posted image .

Ene ste res počasnele user posted image user posted image , sam se mi zdi al bomo par dni razlike, največ za teden, prehitela vas pa ne bom, mate prednost. user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
29.1.2009 15:53:03   
PAJO

ojla

se jaz se malo oglasim,midvi sva ze doma,vse je ok,zana
je pridna...

kako ste kej?a je katera ze rodila na novo?no upam da se kmalu
vse resite in da bo za vami.

se slismo kej,lp anauser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
29.1.2009 15:53:35   
khurde
meni pa zadnji mesec ne paše skoraj nič in to je kr neki čudno. skor vsak dan bruham, včasih tudi po dvakrat, ne glede na to kaj pojem, nič mi ne sede. če ne drugače sem se zbudila že ob dveh zjutraj in letela na wc. user posted image  prej pa nisem imela nobenih problemov s slabostjo. samo sedaj. se mi pa pozna pri kilah, imam kakšni dve manj kot dva meseca nazaj, samo so mi pri G rekli, da v zadnjem mesecu to ni problem, da bi pa bil, če bi prej izgubljala na teži.

drugače pa meni VEDNO najbolj paše solata s kakšno feto, koruzo itd. ali motovilec s fižolom ali karkoli podobnega. samo potem sem imela trikrat neverjetno zgago po tem + obisk wc-ja ponoči, pa me je kar minilo. sem bolj na jogurtih, čeprav mi je bilo pa danes ponoči slabo po tem. jao. user posted image  sem komaj zadržala v sebi.

sonček, meni se zdi, da ta hrana ne bi smela biti napačna, samo po stanju mojega želodca zadnji mesec mislim, da jaz ne "pazim" dovolj, ker mi gre včasih skoraj vse ven. edino, če jem po malem in vsako uro, potem me pa na diabetični pizd***, ker vmes ni dovolj časa, da bi si sladkor merila... se kar nekako tolažim, da je otroček v tem času že itak dokončno razvit in da mu te moje slabosti ne škodujejo. čeprav je slaba tolažba, samo drugega ne morem.

a ve mislite, da te slabosti itd. lahko kaj škodujejo? ker razvito je dete res že do konca. pa verjetno res bolj škoduje najprej meni, šele potem otročku. samo včasih me to zapsihira...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
29.1.2009 16:08:29   
Zvezdica
Tjasssa, ne vem kaj anj rečem, če jih imaš na 5 min, potem pojdi in ne čakaj.

Mima, na izzy, zdaj smo bolj nervozne. sej vem, delata napake, sej razumem. Pa tu smo da te poslušamo. Tko da se spucaj, da ti bo lažje.
Kar se imen tiče navijam za ŠPELO in TILNA(jast sem želela tilna, pa ga je premagal patrik), plis ne dat ize, ker mamo mi eno deklino ki je tako tečna, da je prava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baba.

Moj dva tast in tašča sta pa mene prišla prej pogledat, za RD, me nagradila in odpeljala tamalga s seboj. Sem prav vesela, ker je ta moj otrok tak cuker, ga tok skrbi in mene pol tako matra, da kaj se tak mali toliko obremenjuje z vsem skupaj. Res je mali zakladek.

Khurde, pa ti si kot tv novelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če bo mokro ne čakaj in pojdi, ok?

Šuki, zdaj si večkrat pri nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček moj, jej kar ti paše. Klistir spuca vse. Sicer pa obveščam vse da je KLISTIR ZAKON!!!!!!

NIIA, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image Kako je Oskar?

PAJO velkom bekuser posted image user posted image user posted image user posted image . A žana je pridna?

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
29.1.2009 16:14:18   
sonček33
mima - izbvor imen je tudi meni všeč - Tilen je zakon! naš bo Lovro.

zvezdica - hvala...
Pajo - super, da vse štima...slikice?

khurde - mislim, da ni kaj narobe, je pogosto, da ti je proti koncu slabo...otroček vzame veliko prostora in želodec  je majhen...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
29.1.2009 16:27:18   
Zvezdica
Sonček, Lovro bo. ja je tako lepo imeuser posted image

Všeč mi je da niso vsi sam NAL; GAL; VAL, aja pa LUKA.... mi tako presedajo ta imena, ker je bil obdobje leta 2004(ko sem tamalga rodila), da se je zgodilo, da je bilo v eni sobi sam ime NAL, v drugi pa GAL... 3 : 3..user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jast sem sanjala o punčki, ampak ker je fantič, bo patrikuser posted image . Lepo mi je tudi tilen, pa moj ni najbolj navdušen.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
29.1.2009 16:30:10   
sonček33
Ja, z imeni je hudič, čeprav je tudi Lovrov zdaj kar veliko. Ožji izbor je bil še Lenart in Voranc. Pa meni je lep še Ožbej in Jošt pa Izak.

Patrik je pa tudi zelo lepo in redko. Se mi zdi, da jih samo na primorskem najdeš.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
29.1.2009 17:21:37   
Ploha
mima: glede imen so mi všeč pri tvojem izboru: Ažbe, Julija, Ajda in Špela (ker sm sama tud Špelauser posted image )

sonček:
jaz sem si želela, če bi bil fant da bi bil lovro, pa fantu ni všeč, tako da,...sicer je pa punca pa je problem rešen user posted image , aja pa tvoj ožji izbor je identičen mojemu, samo kot pravim fantu ni všeč pol mamo pa probleme,...

sonček: jest se nažiram, jem vse kar vidim, nič ne pazim, ko bom če bom dojila bom poj pazila, zdej je pa moj čas user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
29.1.2009 17:41:47   
mimi30
Zvezdica, kar nasmejala sem se, ko sem vidla, da si s prve zadela verjetno končni izbor. 

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
29.1.2009 17:48:07   
Ploha
mimi: a za nejca tudi nisi prašala kaj bo?,...ker jst sm zdele prašala, pa sm se odločila da pri naslednji nosečnosti ne prašam, je se mi zdi veliko večje "presenečenje" če ne veš,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
29.1.2009 17:53:29   
crtka

crtka, saj v soboto še ne boš toliko čez rok, da bi ti mogli sprožit user posted image . A si se sama tako odločila?

je user posted image že tako nizko, da mi ful pritiska dol, mi je hotel že danes sprožit, sam bi rajš počakala na svoje popadke, kot da mi dajo umetne, mi je pa rekel da ob prvem popadku takoj v P, ker sem prvič hitro rodila.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
29.1.2009 17:54:09   
Zvezdica
Ja sonček, verjetno jih res ni veliko. Ma nočem, da je otrok v vrtcu patrik J, ker pri nas v vrtcu smo bile 4 z enakim imenom, v šoli smo bile tri. Ma sej lovro ni vsak drugi, je pa res da sem pa tja katerega slišim.

Mimi tooooooo, Špela je tako lepo ime. Men je tud manca, moj se seveda zgražauser posted image Tilen je pa itak tako lepoooo.

Ploha, jast bi vsakič znova vprašala, ker ne bi zdržala, da ne bi vedelauser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.1.2009 17:56:24 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
29.1.2009 17:56:21   
mimi30
Ploha: pri Nejcu je bilo pa tako, da je moj dragi rekel, da mu je vseeno, če vprašam in potem sva šla na NS in g. vpraša, če nam pove in jaz rečem da ne. Pridemo do izhoda in moj reče, da je tolk radoveden, da si ne more pomagat in gre nazaj vprašat. Sem prvo rekla, da mi ne rabi povedat, pol je pa še mene firbec zmatral in sem rekla daj povej mi ... in potem so mi na vsakem pregledu povedali kako fajn se vidi... Tako, da ni bilo presenečenje.
Zdaj je bilo pa tako, da me je tudi mikalo, da bi vedela, samo mi je g. rekla, da se niti ne vidi, sicer je pol neki namigovala, sam sem rekla, da ne rabi več povedat...
V tretje bi se verjetno tud odločla za user posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
29.1.2009 18:02:22   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: crtka

crtka, saj v soboto še ne boš toliko čez rok, da bi ti mogli sprožit user posted image . A si se sama tako odločila?

je user posted image že tako nizko, da mi ful pritiska dol, mi je hotel že danes sprožit, sam bi rajš počakala na svoje popadke, kot da mi dajo umetne, mi je pa rekel da ob prvem popadku takoj v P, ker sem prvič hitro rodila.

crtka, jaz imam zelo podobno situacijo. Me je v soboto vprašala, če mi sproži in sem rekla da ne. Zdaj na pregledu v torek je pa samo komentirala, da je glavica zelo nizko, maternični vrat zmehčan, odprta 2cm in da bo verjetno šlo hitro. O tem, da bi kaj sprožala pa ni bilo govora, še to da se vidiva v torek spet na pregledu.

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
29.1.2009 18:25:19   
Ploha
mimi: pol pa pejt en tek po stopnicah, jst sm šla zdele po stopnicah na vrh podstrešja po cunje in me je tko zvijalo user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?