Dajadada
|
Urla, . Zobki, čakamo petke. Na srečo nismo imeli težav s prvimi 16. Mlečni izdelki, jedel bi vse od jogurtov, pudingov, linotov, mleka... Čokolino bi on jedel 3x na dan, če bi mu ga dali. Se pa mi mal izogibamo mlečnim izdelkom, ker se mi zdi, da povečujejo sluz, pa že itak mu non-stop teče iz nosa, pa kašlja tudi. Mi imamo prehlad za prehladom. Al pa njegov prehlad traja en mesec in več - saj ne vem če je to možno. Kakšne viroze, vročine ipd. na srečo nima, ampak prehlajen je pa res skoz. 2. otrok: N je ful lepo sprejel T. Ko zajoka, ga hoče takoj potolažit, ni ljubosumen, če ga imam v naročju, celo sam mi reče mami tim joka in me odpelje k njegovi posteljici. Se mu pa ful fajn zdi, da mu kaže igračke pa knjigice ipd. Edino njegovih udarcev, naslanjanja na tima in metanja igračk v njega se bojimo in se trudimo, da bi blo tega čim manj oz. nič, ampak včasih preprosto ne moreš preprečit, ker se zgodi čisto nepričakovano v sekudi in potem ga mora pobožat. Smo se pa kar mal bal, da se mu bo zameril, ker mu skoz govorimo pusti tima, stran od njega, ne v njega kašljat, ne, ne, ne...se bojimo, da ga ne bi nalezel, ampak je imel tudi T že dva prehlada, tko da nimamo kej. Mislim, da bosta zelo dobra prijatelja ...N komaj čaka, da se bosta igrala...T ful opazuje N in se mu smeje, N mu pa tud face dela...ful luštn . Moja mami je končno dočakala drugo operacijo - po petih tednih in zdaj upamo na najboljš...jo pa boli, boli, boli...čist je boga ves čas .
|