|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
2.2.2009 13:07:25   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

zdaj bo treba tud za nase otroke kupit karte, ker bodo imeli ze 2 leti ..

kwa?! Tega pa nisem opazila user posted image  Naš bo šele decembra 2 user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
2.2.2009 13:13:04   
K_a_t_i
A pa si ziher, da tile, ki so 2 leti stari, niso brezplačno? Piše do 2h let, samo sej k so 2 stari so pač 2 stari... Ne piše do dopolnjenega 2. leta user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
2.2.2009 15:45:49   
tinaaja
Hmm Kati, pojma nimam .. tole pise na njihovi strani.. http://www.zoo-ljubljana.si/index.php?id=27

Letne vstopnice

Predšolski otroci 17,5 Učenci, dijaki, študentje,
upokojenci, osebe s
posebnimi potrebami 22,5 Odrasli 30,0

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
2.2.2009 16:32:14   
A-N-J-A
Mi lansko leto še za Elo nismo imeli pa je bla stara 3 leta in več, pa ni noben nič rekuuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
2.2.2009 17:30:55   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

A pa si ziher, da tile, ki so 2 leti stari, niso brezplačno? Piše do 2h let, samo sej k so 2 stari so pač 2 stari... Ne piše do dopolnjenega 2. leta user posted image

tudi jaz mislim da velja brezplačno za vse otroke do 2 let, torej vključno dve leti
kdo pa preverja, saj nimaš osebne izkazniceuser posted image

za tiste ki še ne veste, če dobivaš dodatek za nego je zastonj ZOO do 10 leta starostiuser posted image  
to sem zvedela pred kratkim

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
3.2.2009 8:37:27   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

draja a spomin igrate ćist po pravilih, pa z vsemi pari??
Me prav firbec matra, takod a bomo kar danes poskusli.... se bom spotoma iz službe v BC ustavla ker jih nimamo domauser posted image

ja, poskušamo igrat čist po pravilih, ampak ne z vsemi karticami. Ker pol je predolga in se naveliča. Pa tko je to po pravilih - če jaz eno odprem in ona ve kje je druga me prehiti in je pač to njen par user posted image . Tko je pol ona mal večkrat na vrsti kot jaz, ampak načeloma se trudimo it lepo po pravilih. Meni je super, da se lahko igrava spomin, ker z dojenčkom in kockami se mi ne da več igratuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
3.2.2009 14:06:17   
Anonimen
hoj,

super idejo ste nam dale... mi smo se ze probal it spomin pred nekaj casa, ampak ji ni bilo zanimivo, bomo se enkrat.. drugac pa pri nas palijo puzzle na 1001 nacin.. pol pa domino tud pali, da postavi in podre.. Crni Peter pa se nismo probali, ker nimamo kart..

Ravno ugotavljam, da je tamali dolgcas, ker je doma, sem res max. casa z njo, kar ej mogoce, ma vseeno, se uleze na kavc in prekriza noge... ocitno ji res manjka druzba.. Smo jo vpisali v vrtec in dobili moznost, da jo vozimo na Golnik (nova enota, ki jo bodo odprli, ce bo dovolj prijav) in moznost premestitve s septembrom.. Upam, da bo kaj iz tega.

Peter pa dobiva prve zobke, spodnji enkici sta ze skoraj zunaj, pa jest je zacel GH... trenutno banana in jabolko smo probali... Na testih za alergijo je bil negativen (kozni), za krvne se cakamo... moram pa rect, da se je stvar malo umirila in nima vec tezav s kozo, ima le se prebavne, upam, da to tud mine...

Lepo se imejte in uzivajte

A je katera ze sla gledat gradove v Peci ali pa eksimsko vas na Rogli?

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4632
3.2.2009 19:00:20   
thaiss
hojla

jaz sem danes obležala, virozauser posted image  Sicer ni hudo, vročina 37.7° ampak kosti pa me bolijo kot da me je kdo user posted image

spomin- smo kupli včeraj in mu je kar zanimivo, igramo pa s cca. petimi pari. Ampak še vedno so najbolj in kocke!!!
a ste že kej razmišljale kaj bi bilo primerno za 2.rojstni dan naših škratov???

Pikapola lepe fotke!!! Se vidi da ste uživali na našem koncuuser posted image

Skačica čestitke!!!!user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
3.2.2009 19:21:07   
tinaaja
No, pri nas tud ni zdravje na visku.. Moj je imel cez vikend probleme z bruhanjem in drisko, mi2 z B sva se super drzali in smo bili ziher, da je vse mimo, dokler se B danes ob 4 ne zbudi z davljenjem, ker je bruhala. No pol je se 2x in cez dan se je na sreco umirilo. apetit na nuli cel dan(zdajle sem se skoraj zjokala od veselja, ker je pojedla pol zemlje user posted image ).. mene pa tud cel dan dajejo slabosti, cist sem fertik, soh, brez apetita.. visek dneva je brinina vrocina, ki niha med 37,3-37.9 user posted image v zadnji uri.. kr neki.. tko da upam, da noc prinese same dobre zadeve in da se ju3 obe zbudiva boljsi..

Thaiss... drzi se user posted image

2 RD .. dobila bo sestrico user posted image user posted image user posted image ne, saj ne.. mal razmisljam o uni vrtni hiski, ampak morda je boljs pocakt, da bomo res imeli vrt user posted image

Pikapola - super za vrtec user posted image A ima Peter se vedno probleme zaradi potencialnih alergij ali je kaj bolje? Gradove sem jaz enkrat sla gledat.. je kar ornk hoja do gor, sploh ce je sneg.. rabis velika kolesa na vozicku definitivno. Gradovi so pa super.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
3.2.2009 19:40:32   
thaiss
2 RD .. dobila bo sestrico user posted image user posted image user posted image ne, saj ne..

za sestrico smo mal prepozni, mogoče bo to za 3 RDuser posted image

pikepoke Brini

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
3.2.2009 20:05:54   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

a ste že kej razmišljale kaj bi bilo primerno za 2.rojstni dan naših škratov???

Ta pa res ni težka - kolo, skiro, poganjalec, rolerji user posted image , sestavljanke, plastelin, nova garderoba... Uf, ni da ni.

Pozdravte se babe!!!

Skačica čestitke user posted image Zakaj se mi zdi, da sem neki preskočila? user posted image

U, najdla! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še od mene

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 3.2.2009 20:07:59 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
3.2.2009 20:39:28   
Anonimen

2 RD .. dobila bo sestrico user posted image user posted image user posted image

Enako. user posted image Zgleda, da je letos to zelo popularno darilo. user posted image
Pod resno - dobil bo traktor na pedala. Un ta velik, k mu lahko dokupiš še milion priključkov. Dobro, da imamo veliko dvorišče. user posted image

PikaPola34 - Lepe slikce! user posted image Kar ne morem verjet, da bo Peter star že pol leta. Gre res neverjetno ta čas.

Pa za vse bolne en koš zdravja.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4637
3.2.2009 22:18:45   
sezam
skačica - še čestitke z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image

In veli kup user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolane

< Sporočilo je popravil sezam -- 3.2.2009 22:19:42 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
4.2.2009 6:59:38   
tinaaja
Jutro user posted image
Jaz sem kot prerojena, Brina pa je ze ponoci in pol se zjutri hotla ful pit user posted image in je ful razpolozena in je ze pojedla malo skutko in musli ploscico juhuhu kok sem vesela..
Tko da danes bova skupaj malo pospravili stanovanje upam in uzivali v dvoje v tem cudnem vremenu. Upam, da vsaj malo neha dezevat za kaksen sprehod do trgovine...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
4.2.2009 22:13:29   
amy26
Jaz sem kot prerojena, Brina pa je ze ponoci in pol se zjutri hotla ful pit user posted image in je ful razpolozena in je ze pojedla malo skutko in musli ploscico juhuhu kok sem vesela..

me veseli da ste dobrouser posted image user posted image user posted image

pri nas je imel Aleks visoko vročino, smrklji malo kašlja -virus, od ponedeljka ima pa tudi Ela, temp. kar visoko do 39,5 sploh ponoči ji naraste tako da so pri nas svečke, sirupi v uporabi, kašlja tudi pa skos ji teče z noska.
Je bolj malo, mi vsaj mleko spije 2-3x na dan tako da je kar ok pa ko nima vročine poje tudi juhico in morda malo kruhauser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
6.2.2009 12:23:34   
A-N-J-A
Pri nas spet neki novega, Bor je bil včeraj skor ob prstuser posted image , vsaj midva sva tako mislila.
Smo leteli na urgenco, so ga slikal in ni bilo nič zlomljenega, so mu samo šival, pa noht so mu dol potegnil, ker drugače bi ga baje full bolelo.
Je pa tok jokal ,ko so mu dal  lokalno inekcijo v prstek.
Držte pesti da se bo lepo celilo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
6.2.2009 13:38:07   
Anonimen
Bor - user posted image user posted image user posted image user posted image za prstek!

Sibil - iskreno sozalje! user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4642
6.2.2009 20:35:05   
K_a_t_i
Ojojoj, bogi Bor user posted image .

Ura je 20:30 in naše dete je najavilo: Giga ajaaaat. user posted image Še se dogajajo čudeži user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
7.2.2009 0:11:36   
Anonimen

Ura je 20:30 in naše dete je najavilo: Giga ajaaaat. user posted image Še se dogajajo čudeži user posted image .

A Ziga je spal v 5 mimnutah? Pri nas imamo vedno vecje tezave zaspat... tud po 45 minut :( sam da mamo dva taka tako, da se nabere.. :( Kaj pa naredite, ce ne morejo spat in so recimo pokonci do 11h? Jaz jo kar s sabo vzamem in mi pomaga pri gospodinjskih opravilih, ker ce bi cakala, da bo zaspana, potem bi delala do jutra...

Pa se eno vprasanje:
zdaj imam oba doma in ocitno je ratalo, da je Liviji dolgcas.. Sem z njo kar se le da in poskusam jo vkljucit v to, kar jaz delam, ampak nima volje za to.. potem se uleze na posteljo, prekriza noge in mi rece, da ji je dolgcas ali pa dela stvairi po stanovanju, ki jih ne sme.. samo, da se z njo ukvarjam... Jaz moram se Petra spedenat, pa skuhat ipd... Liviji ne pomagajo nobene igrice v stilu spomina, CRnega Petra, ker enostavno gre stran... Edino z risankami se malo zamoti, pa se to mi vse naracunalniku razstela...
Any suggestions, kaj naj naredim z njo?? Komaj cakam, da bo sla v vrtec, ker ji je ocitno zeeelllooo dolgcas doma.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4644
7.2.2009 9:01:55   
amy26
za Borauser posted image user posted image user posted image user posted image  je moralo pa boletiuser posted image

Pikapola meni Ela včasih tudi noče zaspati zvečer sploh če popoldne malo spi, vzamem jo k sebi in če greva v dnevno sobo in jo tam crkljam ne bo hotela spati, ona bi se igrala in skakala še Aleksa bi zbudila.
Zato grem takrat z njo kar spat v spalnico in skoraj vedno hitro zaspi, včeraj sem jo recimo samo položila na spalnico in rekla da si grem laske umit in da pridem, ona je pridno zaspala, sam da je v moji postelji.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
7.2.2009 9:21:30   
A-N-J-A
Smo bili na previjanju, so rekli da zgleda ok, čeprav se meni ni zdelo, itak če ni gor nohta.Ima pa 6 šivov okrog in okrok prstkauser posted image .Bil je pa zelo korajžen, mal je pojamral, ko mu je nazaj dalaa prevezouser posted image .

Pikapola, jaz sem imela iste težave z Elo, ker sem se mogla še z Borom ukvarjat, da bi kaj sama delala je še pemajhna.Ne vem kaj bi ti lahko predlagala, k sreči bo kmalu(upam)lepše vreme, da bodo lahko mulčki zunaj skakali.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
7.2.2009 9:33:39   
tejčica
Sibil, moje sožalje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
7.2.2009 10:19:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

A Ziga je spal v 5 mimnutah?

Moram FEJST POTRKAT - ampak se je zelo lepo navadil, da gre spat med pol 9 in 9. Mamo pa čisto rutino - večerja, kopanje 7:45, branje knjigic in petje z mamico, cca. 8:30 1-2 risanki, ki jih sam izbere, da mamici lupčka, potem gre z očijem v sobico, mu prebere eno pravljico od Pikija, ga da v posteljico in gre ven. Če očija ni pa to stori mami user posted image .
Kaj bi ti predlagala, da bi se Livija sama zamotila pa žal ne vem - ker tudi z Žigom se je treba skoz ukvarjat (lahko bi edino ure gledal risanke, samo to pa mami in očiju ni všeč). No, meni je lažje, ker ga v povprečju itak vidim samo 2-3 urce na dan user posted image (če ne štejem zjutraj, ko ga spravim v vrtec) in tok časa si vzamem zanj. Čez vikend smo pa v akciji - drugač smo vsi sitni user posted image .

Bor, pogumen fant! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
7.2.2009 10:38:32   
tejčica
Hejla pupe!

Se mi je zgodilo nekaj, kar se mi že 7 let ni. Sem sama doma!!! Brez mulčkov in brez mojga. So šli že včeraj zjutraj vsi trije k mojim na Gorenjsko, mami pa home alone. Žurkaaaa!user posted image  No, sej mir ne bo dolgo trajal, ker že danes zvečer pridejo nazaj. Vam rečem da prav paše takole malo miru. Sem šla pa včeraj zvečer avtomatsko v sobo pogledat če sta pokrita, pa vrata od dnevne preverjala če so odprta da slišim če se kateri zbudi.user posted image  Sicer so me pustili doma z namenom da se učim za izpit ki me čaka naslednji teden, ampak jaz naredim 10x več ko imam gužvo da se trga, kot pa ko imam mir in čas, tako da delam vse razen učenja.user posted image

Sicer so pa naši mulčki ok. Vid začenja celo nekaj govorit, mi pa imamo kar nekaj težav z ugotavljanjem kaj nam hoče povedat. Ma kje je pri nas še povezovanje besed, stavki...

Joj sem se zdejle spomnila kolk nas je zadnjič prestrašil! Vid itak skače kadar se da in kjer se da. Ma to že od kar stoji na nogah je čist nor. Bolj ko mu pravimo nehaj, ga dajemo dol, z večjim guštom on skače. Ko mu rečeš naj neha, se prav prefrigano uleže in čaka da pogledaš oz. greš stran in že spet skače, skače, skače. In mali zadnjič tako skače po kavču. In očitno se je odrinil mal preveč in je pikiral čez naslonjalo kavča drito na glavo. Groza!!! Je butnil z glavo že v tla, na srečo pa ga je moj ujel za obe nogi in ga potegnil gor, tako da ni bilo hujšega. Mi rata slabo še sedaj ko se pomnim. Ta otrok bi si lahko zlomil tilnik, ker je pikiral direktno na glavo dol! Ma ne mislit da je sedaj nehal skakat. Ta bo po moje še pred oltar priskakljal.

Taja pa že veselo odšteva dneve do počitnic. Spet! Kaj smo tudi mi imeli tolko počitnic? Bo šla med počitnicami najbrž spet na Gorenjsko. Jaz itak ni šasn da ta čas dobim dopust, mogoče mojemu rata dobit kak dan frej. Aleluja za babice in dedke.

avtosedeži - Hvala za vse nasvete glede stolčkov. Bomo najbrž kar Britax vzeli. Cena mi je sicer kar ajsi, amak mali lepo sedi notri, z malimi paščki bo privezan, pa itak ga bo pol lahko imel do konca.
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_iTejčica, kok je pa velik Vid user posted image Jst mam občutek, da bo Žiga lahko še 2 leti v tem sedežu do 18kg user posted image .

93cm

Bor, auč!!! user posted image  da se prstek hitro zaceli in da čim manj boli.

Spanje - Naše dva zvečer kar lepo zaspita. Ob osmih gresta v posteljo, sledi pravljica (za Tajo obvezno, Vid jo pa posluša samo če ga takrat damo k Taji v posteljo drugače pa sploh noče) in najkasneje ob pol devetih je v 99% že mrk. Mali se sredi noči še vedno zbudi in potem seli k nama, ma tako vsaj spimo. Za vikende tudi do pol osmih kdaj potegne. Glede na to da je bil včaih še pred šesto auf je to ultra user posted image . Taja pa je tako ali tako zaspanka.

Velika postelja - Koliko vas je že vaše sončke dalo v veliko posteljo? Meni se zdi da je ta (60x120) za Vida že kar malo mala in mu bomo najbrž kmalu zamenjali posteljo. Sam ne vem če bo pol sploh kaj spal v svoji postelji, ker jo bo takoj mahnil v spalnico.

PikaPola, ful luštne slikice.

user posted image user posted image user posted image  za vse bolančkane.

Grem si jaz skuhat še eno kavico, pol pa probam mal bukve odpret.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 7.2.2009 10:41:44 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
7.2.2009 22:00:35   
Pikca
Skačica, iz srca čestitamuser posted image user posted image user posted image

Bor, pikepoke za prstka!

Bolančki pozdravite se!
Uau, Živa pa že spomin obvlada pa Črnega Petra user posted image

...kaj več pa drugič, ko bo več cajta... je moj bolan in sem sama za vse trenutno

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?