tejčica
|
Hejla pupe! Se mi je zgodilo nekaj, kar se mi že 7 let ni. Sem sama doma!!! Brez mulčkov in brez mojga. So šli že včeraj zjutraj vsi trije k mojim na Gorenjsko, mami pa home alone. Žurkaaaa! No, sej mir ne bo dolgo trajal, ker že danes zvečer pridejo nazaj. Vam rečem da prav paše takole malo miru. Sem šla pa včeraj zvečer avtomatsko v sobo pogledat če sta pokrita, pa vrata od dnevne preverjala če so odprta da slišim če se kateri zbudi. Sicer so me pustili doma z namenom da se učim za izpit ki me čaka naslednji teden, ampak jaz naredim 10x več ko imam gužvo da se trga, kot pa ko imam mir in čas, tako da delam vse razen učenja. Sicer so pa naši mulčki ok. Vid začenja celo nekaj govorit, mi pa imamo kar nekaj težav z ugotavljanjem kaj nam hoče povedat. Ma kje je pri nas še povezovanje besed, stavki... Joj sem se zdejle spomnila kolk nas je zadnjič prestrašil! Vid itak skače kadar se da in kjer se da. Ma to že od kar stoji na nogah je čist nor. Bolj ko mu pravimo nehaj, ga dajemo dol, z večjim guštom on skače. Ko mu rečeš naj neha, se prav prefrigano uleže in čaka da pogledaš oz. greš stran in že spet skače, skače, skače. In mali zadnjič tako skače po kavču. In očitno se je odrinil mal preveč in je pikiral čez naslonjalo kavča drito na glavo. Groza!!! Je butnil z glavo že v tla, na srečo pa ga je moj ujel za obe nogi in ga potegnil gor, tako da ni bilo hujšega. Mi rata slabo še sedaj ko se pomnim. Ta otrok bi si lahko zlomil tilnik, ker je pikiral direktno na glavo dol! Ma ne mislit da je sedaj nehal skakat. Ta bo po moje še pred oltar priskakljal. Taja pa že veselo odšteva dneve do počitnic. Spet! Kaj smo tudi mi imeli tolko počitnic? Bo šla med počitnicami najbrž spet na Gorenjsko. Jaz itak ni šasn da ta čas dobim dopust, mogoče mojemu rata dobit kak dan frej. Aleluja za babice in dedke. avtosedeži - Hvala za vse nasvete glede stolčkov. Bomo najbrž kar Britax vzeli. Cena mi je sicer kar ajsi, amak mali lepo sedi notri, z malimi paščki bo privezan, pa itak ga bo pol lahko imel do konca. IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_iTejčica, kok je pa velik Vid Jst mam občutek, da bo Žiga lahko še 2 leti v tem sedežu do 18kg . 93cm Bor, auč!!! da se prstek hitro zaceli in da čim manj boli. Spanje - Naše dva zvečer kar lepo zaspita. Ob osmih gresta v posteljo, sledi pravljica (za Tajo obvezno, Vid jo pa posluša samo če ga takrat damo k Taji v posteljo drugače pa sploh noče) in najkasneje ob pol devetih je v 99% že mrk. Mali se sredi noči še vedno zbudi in potem seli k nama, ma tako vsaj spimo. Za vikende tudi do pol osmih kdaj potegne. Glede na to da je bil včaih še pred šesto auf je to ultra . Taja pa je tako ali tako zaspanka. Velika postelja - Koliko vas je že vaše sončke dalo v veliko posteljo? Meni se zdi da je ta (60x120) za Vida že kar malo mala in mu bomo najbrž kmalu zamenjali posteljo. Sam ne vem če bo pol sploh kaj spal v svoji postelji, ker jo bo takoj mahnil v spalnico. PikaPola, ful luštne slikice. za vse bolančkane. Grem si jaz skuhat še eno kavico, pol pa probam mal bukve odpret.
< Sporočilo je popravil tejčica -- 7.2.2009 10:41:44 >
|