|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
29.1.2009 13:15:49   
Lejci
Ojla,

Tud mi smo na bolniški, tako da sem si lahko vzela mal časa za branje starejših zadev... Pri nas se dogaja dost podobno v bistvu, kot večini.

Mlečni izdelki: Naša je obsedena z mlekom. Obup... samo mleko, mleko, mleko... Ne čokolada, piškot... mleko je zakon user posted image .

Avtosedež bo pri nas še kar nekaj časa maxi-cosijev priori, ker ima še vedno 11 kg in 86 cm. in tudi z zimsko oborožitvijo komot sedi not.

Kahlica: doma smo brez pleničke, razen ponoči, ko pa kam gremo, je to obvezno. Pa tudi kaka še ne vanjo, ampak smo nekje v tej smeri user posted image . Nesreče se pa še seveda dogajajo, sploh če se fajn zaigra.

Govor: Ponavlja besede, tudi "težje", ko ima dober dan, stavke iz 3 besed, opisuje kaj vidi, podoživlja in se nasploh rada pogovarja. Najljubša tema: dojenčki... povsod jih vidi, knjigice samo o njih gledamo, svoje rihta.... Ah, to je ziher znak, da hoče kakšno sestrico al pa bratca met user posted image

Voziček... kaj je že to? user posted image  Mislim, da od lanskega aprila ne vemo več zanj. No... edino ona svojega sabo povsod vlači... a to šteje?user posted image

Trma... itak. Pri nas se cepeta. Ko začne s tem, ji razložim, zakaj nekaj ne more bit po njeno. Če se ne umiri po 2. opozorilu, gre naravnost v svojo sobo na "ohlajanje". Ponavadi se pol pogovorimi in stvar funkcjonira. Če ma izpad v trgovini, jo vprašam, če hoče it v avto.. Al pa, če jo pustim tam. In se umiri.

Igrače: Dojenčki in vse z njimi povezano. Hrani jih, jim kuha, jih previja, vozi na sprehod, daje spat, na kahlo... Pol še knjige, predvsem Nodi je trenutno ful in user posted image . Tudi risanka... rada riše in barva, tempere, voščenke, barvice.... tudi s škarjami še mal prčka po papirju, pa seveda plastelin je vedno aktualen. Ali pa sodeluje pri čemerkoli pač jaz delam... še najraje obeša perilo in spušča vodo v vc-ju user posted image

Itak pa komaj čakam toplejše dneve, da bova lahko več zunaj.

Blanči, ja jaz imam na facebooku account že dolgo in mi je zadeva super fajn user posted image

No, pa uživajte... user posted image  

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
30.1.2009 10:22:34   
Dajadada
Hej lejci, lepo da se še kdaj oglasišuser posted image .

Voziček, N pa še vedno z veseljem zleze not, če smo na kakšni daljši turi. Zdaj je pa predvsem buggy board aktualen.

Tinaaja, a brini daš cele Munostim granule v usta in jih sama raztopi, al jih ti prej raztopiš, pa daš po žlički? Jaz se bojim, da bo N tole direkt pogoltnu.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
30.1.2009 13:40:25   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Tinaaja, a brini daš cele Munostim granule v usta in jih sama raztopi, al jih ti prej raztopiš, pa daš po žlički? Jaz se bojim, da bo N tole direkt pogoltnu.

Dajadada, munostim kroglice niso granuleuser posted image  so ful majhne, jaz sem jih začela dajati Eli, jih dam na svojo dlan pol jih pa poliže z dlani ali ji dam direktno v usta, malo jih poliže, vendar hitro so v želodčku ker so res pici, začela sem ji pa dajati zadnja dva dni.

Zvečer smo imeli spet budnico, ki se je začela že ob 21 uri, Elo matrajo zobki šele zdaj ji rineta spodnji dve trojki, zgornje imamo. Calpol sirupa nisem imela in ji nisem mogla dati. Ker pa se je ob 1 uri zjutraj spet zbudila oz. jamrala in imela malo vročine je dobila svečko, pol je pa končno zaspala ne da bi jokcala vmesuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
30.1.2009 19:28:31   
A-N-J-A
Munostim-jaz mu jih dam v usta in jih zgrize, Ela isto.

Smo bili pri dr. je včeraj mal zakuhal, nič groznega 37,4 max, samo je pa čist lišajast, tko da smo leteli .Baje je alergija, lahko na virozo, lahko na hrano tako da imamo zdaj 1 mesec dieto brez konzervansov.Moram nest tudi v vrtec, da mu bodo dajali dietno hrano.

tinaaja-men je vse tok kul, samo Eli so hlače full preširoke v pasuuser posted image , dolžina je pa good.Tko da sem vzela vse št. ta prave, sem čist happyuser posted image .

Aja Bor me je ene dva dni nazaj objel in mi rekel "rada", sem bla čist stopljenauser posted image .Pa full poje sicer pol pesmi manjka ampak vsak dan je neki novega.Danes pri zdravniku začne -pika poka pika(in pol jaz rečem polonica, ker on ne zna) on pa naprej-to sem jaz.Me je skor kap zadelauser posted image .
Pa skoz hodi za Gregatom in ga sprašuje-delaš?(prav dvigne glas na koncu.Full je faca mali rataluser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
30.1.2009 21:03:44   
amy26
Ela je ratala tudi ful zgovorna, v bistvu že nekaj časa, ponavlja vse za nami najnovejše besede: tišina, kr neki, soryuser posted image  v bistvu vse kar slišiuser posted image  

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
30.1.2009 21:48:01   
Dajadada
Munostim, kok so mičkene kroglice. Nejc je kar gledu, kaj mu hočem poturit...ni verjel, da je za pojest. Ko jih je dobil v usta, je sam mal zaškrtal, se prav da jih je zgrizu, pol je pa naredu tako faco kokr, da bi mi hotu rečt "a sm na dieti al kaj". Si je šel takoj eno banano iskat, da je bolj ornk zagrizuuser posted image .

Govor,
"padu nos", "padu rito"...včer si je spet ustnco prebil. Tko je če ne znaš hodit, ampak ves čas samo tekaš, tekaš. No to je pa še ena pogostejših besed - teče, teče, teče...ponovi tolikokrat, da se sliši dolgo kot cela poved...pa naj še kdo reče, da ne zna tvorit stavkovuser posted image .

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 30.1.2009 21:51:45 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
31.1.2009 13:37:16   
A-N-J-A
Thaiss-zdele sem se spomnila da sem ti pozabila čestitat za RDuser posted image , zato ti želim VSE NAJBOLJŠE IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE TVOJE ŽELJEuser posted image user posted image user posted image .

Drugače smo bili pa danes spet pri dr. ker je bil ponoči jok in aua buba šesa, tko da imamo AB in vročino skoraj 39user posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
31.1.2009 13:44:26   
sezam
Mi smo tudi danes bili pri P z Ano - škrlatinka user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 31.1.2009 13:45:14 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
31.1.2009 16:42:04   
dskubin
Mi smo tudi danes bili pri P z Ano - škrlatinka

user posted image je bil tudi danes pri dežurni, in ja, se je nalezu od Draža. Nima sicer škrlatinke oziroma izpuščajev, ker tega odrasli ne dobijo, ima pa ful hudo streptokokno gnojno angino, ki jo povtroča isti bacil. Tko da 1 več na antibiotikih tudi pri nas. Diti pa še nič. TOK TOK TOK.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
1.2.2009 13:52:01   
A-N-J-A
Naš Borči je že ok, seveda zaradi ABuser posted image , jaz čakam da se mali zbudi, da kosilamo, ker sem lačna kot volkuser posted image .

Vsem bubančkom pošiljam koš zdravja.

Aja a mi kera lahko pove kako se igra Črnega Petra???

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
1.2.2009 14:21:23   
Sibil_
Črni Peter - razdeliš vse karte, vsak pri sebi poišče če ima kakšen par.KAr ostane kart en drugemu vlečeš in pare odlagaš na mizo.Tisti, kateremu ostane Črni Peter, izgubi. Smo že profiji, Patrik bi skozi to igral....user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
1.2.2009 16:32:47   
Žabika
Pikepoke malim in velikim bolančkom!

01.02.: Naš Lupus danes praznuje šesti rojstni dan, jaz pa "že" sedem let tlako tolčem. user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
1.2.2009 17:17:44   
amy26
čestitke Lupusu za RDuser posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo bolani, zaenkrat samo Aleks, včeraj je imel non stop visoko vročino 39,8-39,9 svečke niso pomagale, mlačna kopel je pomaala samo nekaj minut
Zvečer je dobil voltaren svečko in potem je šlo končno dol, danes je bilo vse ok, popoldne spet vročina vendar zaenkrat še ni tok visoka

Ela se zaenkrat drži, močno držim pesti da se ne naleže od Aleksauser posted image

za vse bolančke en kup user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
1.2.2009 19:10:02   
A-N-J-A
Joj sej sem res čist blond, ko sem odvila karte so bla not navodilauser posted image .

Lupus stara sablja vse naj, naj za šestko, žabika tebi pa za sedemkouser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
1.2.2009 20:43:56   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
01.02.: Naš Lupus danes praznuje šesti rojstni dan, jaz pa "že" sedem let tlako tolčem. user posted image

Čestitke obemauser posted image user posted image

Bolančki en košek zdravjauser posted image
Matičku je danes dvakrat priteku zelen smrkelj, tako da bo jutri preventivno doma.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
1.2.2009 21:09:41   
K_a_t_i
Ojojoj, sami bolančki. Hitro se pozdravte!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žabika, tebi in Lupusu pa čestitke user posted image . Pa Thaiss user posted image tebi tudi!!!! user posted image

Mi smo preživeli ČUDOVIT vikend. V petek sva z user posted image vzela dopust in sva šla smučat na Krvavec. Vreme je bilo zelo pisano, ampak smuka pa prima! Po 3h letih ne-smučanja sem bila prav prijetno presenečena. Včeraj smo jo mahnili v živalski vrt in je Žiga noro užival. Zdaj so naši  malčki res pravi za tja. Smo pa letos nabavili letne karte (30€), tko da se to pomlad/poletje/jesen komot dobivamo tam user posted image .
In danes je bil Žiga precej na liniji sitnobe (smo bili skoz doma), nakar je imel očitno dost, je odprl predal s cunjami, zvlekel kopalke in pršu "težit", da hoče na bazen user posted image Ja, kwa smo hotli - pa smo šli, a ne user posted image . To pa je res cel žur! Po tamalem toboganu se je ribco spuščal (to bi do onemoglosti, če bi šlo), u unem bazenu z valovi je pa lavfu not do kamor je stal, pol se je pa vrgu pod vodo. Folk nas je gledu kt da smo z lune padli, sam kaj naj, če je pa tamal adrenalinar user posted image . Jst sem pa vmes še mal v savno skočila, tko da je bla še pika na i.

Kdaj pa skapirajo otroc Črnega Petra?

A je kera dala tamalo/ga že na smuče? Mene toook mika, sam ne vem kje naj smuče dobim (kupovat nimam namena cele opreme za morebitnih 10 minut).

Lepo se naspite, ju3 bo pred šihtam treba še kidat user posted image .

Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
1.2.2009 21:40:17   
sezam
škrlatinka - s čim ste jim mazale kožo?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
1.2.2009 21:52:57   
thaiss
Kati super ste izkoristli vikend. Žiga pa mora bit pravi car ko se po toboganu furauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
A je kera dala tamalo/ga že na smuče? Mene toook mika, sam ne vem kje naj smuče dobim (kupovat nimam namena cele opreme za morebitnih 10 minut).

Diti bo smučala naslednje dniuser posted image  Kej več bo dskubin poročala ob povratku.
Mi bomo naslednjo zimo poskusliuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
1.2.2009 21:53:35   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

fenistil

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
1.2.2009 22:11:05   
Anonimen
Hej zivjo,

jaz ne vem, kako nam je to uspelo... v petek smo bili se na soncku in skoraj 15 stopinjah, danes pa sneg pada in skoraj minujs... brrr.

Majhna reportaza s kratkega dopusta:

Tak lep soncek smo imeli:
user posted image

Morski zrak in vozicek, ki se trese:
user posted image

Se mal spanja:
user posted image

Malo igranja:
user posted image

Sli smo se nov sport... in sicer sprehajanje ob polnoci po mestu v pizami in smejanje vsem, ki so z zgrazanjem gledali v vozicek :)
user posted image

Lupus vse najboljse! PA cim manj tezav z zdravjem! Pa tudi tebi cestitke Zabika!

Pikapoke bolnim!!

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4620
2.2.2009 5:50:58   
A-N-J-A
Črni Peter-sem kupila za Elo, Bor še nima pojma kwa je touser posted image

Smučke-mi smo hotli dat Elo letos(3,5 leta), pa ni hotla, ker je imela tok dela s sankanjem, naslednje leto pa ma da slalom voziuser posted image .Bor, pa verjetno drugo leto še ne bo, edino če bo sam hotel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
2.2.2009 12:53:13   
draja
Ojej, koš pikapok za vse bolančke!!!!!! Hitro stran bacili.

Pa čestitke Thaiss, Lupus in Žabika!

Črni Peter, spomin pri nas pa že kar nekaj časa igramo Črnega Petra. Malo po svoje, pa držat ne more vseh kart v rokah, zato igramo z manj pari, ampak zelo rada igra. Igra pa najraje spomin in to ji gre neverjetno dobro od rok. Prav res sem vedno znova presenečena,kakšen spomin imajo tile čmrlji. Velikokrat ve za pare, za katere jaz ne vem. Poskusite, če še niste. Pa pri spominu tudi pravila čist spoštuje, edin ponavadi, ko jaz prvo kartico obrnem in ona ve kje je druga, me prehiti in dvigne drugo in pol je to seveda njen paruser posted image .

Pikapola, Blanči in ostale za nazaj lepe slikice!!!!!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
2.2.2009 12:58:04   
thaiss
draja a spomin igrate ćist po pravilih, pa z vsemi pari??
Me prav firbec matra, takod a bomo kar danes poskusli.... se bom spotoma iz službe v BC ustavla ker jih nimamo domauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
2.2.2009 13:06:01   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

nam je P napisala eno kremo, ki so jo zmesali v lekarni.

Kati - opremo za malcke ponavadi sposojajo.. Mislim, da je to optimalna opcija za sprobat.. Za ZOO bom jaz tud letne karte kupila - zdaj bo treba tud za nase otroke kupit karte, ker bodo imeli ze 2 leti .. Brina je vceraj cel dan hotla met gor plenico za bazen user posted image Ji je bilo ocitnoooo zelo vsec v portorozu... Je bial tud cist divja - kaksen mali bazen .. ta velik pa nujno mehurcki... jaz sem skoraj kapitulirala od lovljenja male po bazenu..

Lupus, Zabika - cestitke za obletnice user posted image Kako kaj lupusova bula?

Pikapola .. nic se nismo videli, pa v istem hotelu smo bili user posted image Meni je gsm crknil dooo konca, tud prizgat ga nisem mogla, da bi kaksno stevilko ven potegnila.. Tko da sem pol samo gledala, ce vas kje zagledam. No res pa je, da smo v petek ze zgodaj picili naprej, v cet pa je bila skoz akcija.. Je bilo pa lustno a ne user posted image Kako se obnese buggypod pri vas?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
2.2.2009 13:06:19   
K_a_t_i
Uhuhu! Spomin po pravilih user posted image . Mi zaenkrat iščemo pare še tako, da so gor obrnjene. Sicer še nisem probala kaj se zgodi, če jih dol obrnemo, ampak se mi zdi, da ne bom daleč če napišem, da bi blo no go user posted image .

Oho, sej pol mi pa lohk Dskubin posodi opremo, ko se vrnejo user posted image . Me prov zanima, kako bo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?