Lejci
|
Ojla, Tud mi smo na bolniški, tako da sem si lahko vzela mal časa za branje starejših zadev... Pri nas se dogaja dost podobno v bistvu, kot večini. Mlečni izdelki: Naša je obsedena z mlekom. Obup... samo mleko, mleko, mleko... Ne čokolada, piškot... mleko je zakon . Avtosedež bo pri nas še kar nekaj časa maxi-cosijev priori, ker ima še vedno 11 kg in 86 cm. in tudi z zimsko oborožitvijo komot sedi not. Kahlica: doma smo brez pleničke, razen ponoči, ko pa kam gremo, je to obvezno. Pa tudi kaka še ne vanjo, ampak smo nekje v tej smeri . Nesreče se pa še seveda dogajajo, sploh če se fajn zaigra. Govor: Ponavlja besede, tudi "težje", ko ima dober dan, stavke iz 3 besed, opisuje kaj vidi, podoživlja in se nasploh rada pogovarja. Najljubša tema: dojenčki... povsod jih vidi, knjigice samo o njih gledamo, svoje rihta.... Ah, to je ziher znak, da hoče kakšno sestrico al pa bratca met Voziček... kaj je že to? Mislim, da od lanskega aprila ne vemo več zanj. No... edino ona svojega sabo povsod vlači... a to šteje? Trma... itak. Pri nas se cepeta. Ko začne s tem, ji razložim, zakaj nekaj ne more bit po njeno. Če se ne umiri po 2. opozorilu, gre naravnost v svojo sobo na "ohlajanje". Ponavadi se pol pogovorimi in stvar funkcjonira. Če ma izpad v trgovini, jo vprašam, če hoče it v avto.. Al pa, če jo pustim tam. In se umiri. Igrače: Dojenčki in vse z njimi povezano. Hrani jih, jim kuha, jih previja, vozi na sprehod, daje spat, na kahlo... Pol še knjige, predvsem Nodi je trenutno ful in . Tudi risanka... rada riše in barva, tempere, voščenke, barvice.... tudi s škarjami še mal prčka po papirju, pa seveda plastelin je vedno aktualen. Ali pa sodeluje pri čemerkoli pač jaz delam... še najraje obeša perilo in spušča vodo v vc-ju Itak pa komaj čakam toplejše dneve, da bova lahko več zunaj. Blanči, ja jaz imam na facebooku account že dolgo in mi je zadeva super fajn No, pa uživajte...