|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
23.1.2009 13:09:42   
dskubin
urla - user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem dobila en mail, so hotli v Goriški bolnici ta torek od mamice, da plača sobivanje z otrokom v sobi - in ja, tudi jaz do zdej nisem vedela, da do 5ih let ne rabi!!! user posted image Glej 23. člen! Je pa imela s sabo sprintan ta člen in je naredila baje celo revolucijo v blonici, ker kao niso vedeli nič in so do torka mamicam veselo zaračunavali user posted image

http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1%3Chttp://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1%3E

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
23.1.2009 13:43:35   
K_a_t_i
Urla user posted image user posted image user posted image

Mleko in mlečni izdelki - čokolino, keksolino, cornflakes, medvedki v mleku, obožuje kakav, skute in jogurti mu ne grejo, pudine tud obožuje... Mamo pa probleme s sadjem user posted image  Če ga dobiš na pravi trenutek, bi pojedu ful, samo kaj ko je teh trenutkov malo, malo (na kak teden al pa dva).

Meso - jst sem tud razlagala, da je naše dete vegetarijanc.... Jah glej ga zlomka - mami Kati je ves čas pripravljala purane in kure. Zdej mi je jasno, da so aviacije tiste, ki mu ne grejo v rit, ker brez problema je mleto meso, govedino, krvavice,... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
23.1.2009 13:48:07   
thaiss
- sobivanje enega od staršev v zdravstvenem zavodu z bolnim otrokom do starosti otroka vključno 5 let,

v naši k****** izolski bolnici pa plačamo starši 20€/dan za bivanje brez hrane oz. 35€/dan s hranouser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
23.1.2009 13:51:20   
dskubin
=jasna= in tinaaja - mene je v drugo tudi najbolj od vsega skrbelo, kako bomo 3 dni narazen, saj je bil tudi Draž do takrat ves čas večinoma z mano. Izkazalo se je, da je blo hujše zame, kot zanj. Za njega so lepo poskrbeli doma, očka in vsa žlahta so se vrteli okrog njega in skrbeli, da mu ni blo dolgčas user posted image Isto me je blo strah, kako bo v bolnici, da bo jokal, ne hotel stran od mene - nič od tega. Je prišel lepo vsak dan na obisk, se malo tam poigral, stisnil in pobožal sestrico in se lepo poslovil, poljubčkal in pomahal v slovo. Nisem mogla verjet, njemu je blo pri še ne letu in pol vse kristalno jasno. Je pa res, da smo ga zelo pripravljali na vse, pa da me ne bo, pa da bo dobil sestrico, pa kako bo. Prvi stik s sestrico je neopisljiv in nepozabljiv - ne da se opisat pogleda v njegovih očeh, ko jo je prvič zagledal - sploh nisem bila pomembna jaz, ampak ONA. Ljubosumja nismo imeli sploh, problemov nikakršnih - smo mu pa namenoma pustili, da je takrat še imel dudo za zaspat, pa smo jo vzeli po kake 2h mesecih, flaše pa smo se znebili pri obeh skupaj, enkrat jeseni. Sta pa do tedaj oba zvečer pila mleko in ponoči tudi 1x do 2x. Vem, da ne bi rablo, ampak mi je bilo lažje vstat in pogret v mikrovalovki deci mleka, kot poslušat oba user posted image Izpadi so se začeli dosti kasneje, moram pa rečt, da je Diti bolj ljubosumna, kot Draž. On bi imel takoj še kakega bratca al pa sestrico, za Diti pa nisem prav prepričana, kako bi sprejela - še s sestrično ima probleme. Kot, da bi bla ona prva al pa edinka user posted image

Največje presenečenje od vsega: ko sem prišla po 4ih dneh domov (ja, doktorju se ni dalo v nedeljo pisat odpustnice, in sem mogla ostat not kot prvorodke) ni blo več samo mami, mami, mami. Preneslo se je na očka, očka, očka - v 4ih dneh!

EJ, boste vidle, da bo vse OK. Mi pa še vedno ni jasno, kako prvorojenci čez noč odrastejo - boste vidle, v enmu dnevu bosta Brina in Jure tolk zrasla , kot, da ju ne bi bidle celo leto - tko velike roke in noge bosta mela kr naenkrat, se vama bo zdelo,da morta koj letet v štacuno po novo robo user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
23.1.2009 13:51:29   
tinaaja
Kaj pa dobis za teh 20€?????????????

Urla ... kot ze receno, zal mi je user posted image user posted image user posted image In verjami,.... s casom bo to samo se slab spomin.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
23.1.2009 13:55:15   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

postlouser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
23.1.2009 13:57:42   
tinaaja
Dskubin user posted image hvala... 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
23.1.2009 14:00:15   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

postlouser posted image

jaz kot dojeca mati sem bila sicer brezplacno takrat ko je padla s pojstle in sva bili eno noc na opazovanju.Ampak sem imela pa razkosje 3 stolov,seveda lesenih,za spat user posted image Zraven sta bili dve veliki pojstli, pa so mi povedali,da je moja postelja 4 nad, visje in da ne smem spat na teh user posted image Pol je nocna sestra bila tok kul,da mi je okoli polnoci rekla, da naj se kar ulezem na pojstlo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
23.1.2009 14:01:56   
thaiss
sam v izolski bolnici te še na stolu ne pustjo spat če ne plačaš sobivanja z otrokom

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
23.1.2009 16:53:21   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

vprašanje za mamice z 2 otrokoma - Kako je starejši sprejel maljšega? Namreč... Jure se čedlaje bolj obeša name. Oči ni več dober za nobeno stvar, vse je mami. Če me ni, me takrat niti ne pogreša tako, hudo je, če vidi da hočem kam iti ali pa ko pridem nazaj se obeša po meni, pa me objema in pravi "moja, moja". Ko mu kažem trebušček in pravim, da imam notri dojenčka, reče samo "ne, ne" in odkimava ali pa mi karatkomalo potegne majčko nazaj čez trebušček user posted image user posted image user posted image

jasna, tako je bilo tudi pri nas, osmi, deveti mesec sem bila precej bolana, Aleks se je name itak skos obešal da je bilo že to much, pa mami mami itak sem bila samo jaz dobra.

Ko sem rodila, ni bil na obisku ker sem se tudi bala da ne bo hotel domov, da bo jok. Tako sem bila tudi bolj sproščena, ker mi ne bi bilo glih vseeno če bi šel iz P z jokom.
Po 4-dneh ko sem domov prišla ni bilo več mami, mami, skos oči mene sploh ni maral oz. ves čas kokr je bil user posted image  na očetovskem dopustu je bil vedno očka glavni, jaz sem bila ali ne, me ni pogrešal.
No potem se je stvar hitro obrnila in spet je bila mami ta glavnauser posted image

Elo je pa hotel skos božati in v naročju bi jo imel, če je jokala je hitro stekel k njej itd,..
ljubosumen glih ni bil, zrastel takrat ful, vsaj men se je tako zdelouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
23.1.2009 18:25:50   
sezam
PikaPola - user posted image  kok sta luštna user posted image

mlečni izdelki - pri nas za zajtrk ponavadi spije 1,5 dl mleka ali kakava, potem pa je ponavadi kak jogurt, skutka,.. pred dnevnim spanjem, pa ene 2x na teden mlečna večerja - corn flakes, čokoladne kroglice, gris,... mlečne kašice pa ne palijo več user posted image

Vsem bolančkom - user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi upamo, da smo ven iz krize. Oba le še smrkata. Tako, da v ponedelje upam štartamo vrtec, služba.

urla - user posted image user posted image user posted image  Veš, kaj je meni najbolj pomagalo? Ko mi je mož rekel, veš verjetno je tako bolje, kot pa da bi moral biti kak revež. Pa tudi kasneje sem brala, da do tega pride ravno iz tega razloga (narava sama poskrbi). Je pa sigurno sedaj hudo.

2. otrok - pri nas ga je lepo sprejela. Ljubosumja z njene s strani ni bilo. Je pa sedaj obratno - Žiga ljubosumen na Ano, če se pri meni carta user posted image  Edino, kar je bilo je, da se je malo upočasnil njen razvoj - odvajanje od plenice, samostojno hranjenje,.... Ločitev, da me 5 dni ni bilo, je ona prenašala BP - doma je bila vsa "spidi", ajz pa malo manj - sem zaradi tega imela problem s pritiskom(kar sem bila v P, je bil skoz visok in posledična 2 dni dlej notr) na obisk pa takrat ni prišla, ker so bili prepovedani obiski
Sem pa pripravilo za Ano eno darilo, ki ga ji je "prinesel" Žiga in se še sedaj spomni, ko ga prime v roko - To mi je pa Žiga prnesu, ko je pršu iz bolnice

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
24.1.2009 14:47:29   
K_a_t_i
Evo, zdaj smo odkrili vzrok mini vročine ob večerih, kašljanja in nejščosti - vneta dlesen, že na meji razmesarjenega. Jp, prva petica bo kmalu pokukala ven. Žiga kar junaško prenaša (TRKAM) user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
24.1.2009 21:22:02   
Žabika
Kati: Ja Žiga je pa že od nekdaj prvi "zobatec". Pa itak, da je kerlc.

Kako lepo ste tole pisale o drugem otročku; priprave, prvi stik, pomoč, ljubosumlje... Ampak me še vedno ni prijelo. user posted image Čakamo, da gre prva babi v penzijo.user posted image

Hana pa je po sedmih dneh vročine bila danes brez. Kar žarim od sreče. Ima kar slabo kilo manj, ampak ji nič ne manjka. user posted image Upam, da jutri zdravje še utrdimo in da bomo nekaj časa zdržali v vrtcu. Upam, da je šla nevarnost noric mimo (danes 23 dni).

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
24.1.2009 21:30:57   
Anonimen
Urla - user posted image user posted image Jaz razmisljam cisto isto kot Sezam. Bolje tako, kot da bi trpeli na svetu.

2. otrok - pri nas je bilo prav fino. Livija ga je lepo sprejela od samega zacetka. Sva pa res tudi njej posvecala kolikor pozornosti se je dalo. V proodnisnico je Petru prinesla plisasto racko z uspavanko, on pa njej Fifi. In tista Fifi je se vedno zakon :) za racko pa tudi ve, da je Petrova. Edina resna kriza je bila cez 14 dni, ko je ugotovila, da Peter ostane in ne gre nikamor. user posted image Zdaj je pa super, Livija ga poljubcka preden gre spat in ko vstane in se kdaj vmes. Petra ful zanima, kaj se dogaja z njo.. re sta se dobro ujela.
Glede obiskov v porodnisnici sva naredila tako, da je Livija prisla 2. dan in zraven je prisla tudi babica, ki je Livijo odpeljala pred bolnico, da smo v miru koncali obisk. In ko me je videla v porodnisnici.. kaj mislite, da je najprej hotela? Zizo za podojit se ... jaz sem se ful bala, kaj bo tiste 3/4 dni, ko me ne bo doma. Ampak se je fajn izteklo, pa sem bila 5 dni...

Mlecno - pri nas pa tamala ne mara prevec mlecnega. Zdaj ga je se manj, ko vidi, da ga jaz ne jem zaradi diete. Poje pa z veseljem na mleku kuhane razne kosmice (ovsene, pira). Smo ji dali parkrat razne linote, pa je dala meni in rekla, naj sama pojem...
Ima pa ful rada jajca, sploh ce jih sama lahko spece user posted image ...

Kati - naj zobek cim prej zraste, da ga ne bo fejst bolelo.

A veste, da danes praznujeta ŽIVA in NEŽA (NMJ) ze 2. RD? VSE NAJBOLJSE!!

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4564
24.1.2009 22:38:52   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34
A veste, da danes praznujeta ŽIVA in NEŽA (NMJ) ze 2. RD? VSE NAJBOLJSE!!

Saj ne moreš verjet. Se velikokrat vprašam, kam je šlo teh 2 letiuser posted image

Drugače pa - vse naj naj Neža in Živa
user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
24.1.2009 23:09:25   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Hana pa je po sedmih dneh vročine bila danes brez.

Ojojoj, to je bil pa cel maraton user posted image . Kaj ji je pa blo? "Samo" viroza? Sam, da je OK! Naj tko ostane user posted image .

Pikapola, hvala user posted image . Pa skoz ti pozabem povedat, da une risanke že mamo in še enkrat hvala. user posted image

Ja, men se tud zdi, da še ne moreta bit 2 leti user posted image . Pa da majo eni že dva user posted image ...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
24.1.2009 23:48:23   
Pikca
Urla user posted image user posted image

Živa in Neža vse najnaj za po 2 svečki! Pišuka gre hitro čas... kar prehitro...

2. otrok; Živa je bila še kar ljubosumna... še ko je bil Jernejček v trebuščku in sem ji razlagala, da bo mleko pri mamici pil, je rekla, da ga bo za kavč vrgla... zadnje mesece nosečnosti se je precej name obešala... potem ga je pa sprejela z mešanico navdušenja in ljubosumja; najprej je prevladovalo navdušenje, obisk v porodnišnici, ko je prvič zagledala bratca, je bil nepozaben... čez kakih 14 dni je pa ljubosumje izraziteje ven udarilo... pol se je počasi popravilo, predvsem se mi zdi, da je pomagalo, da sem jo vključevala v skrb za bratca, se ji je ful dobro delo, da ga je ona previla, pomagala oblečt,... pa to da je bila tudi ona kdaj prva in je bratec počakal ali ga je oči prevzel. Zdaj sta ljubosumna oba, ampak v mejah normale.

vsem bolnim pikepoke! Mi smo se zaenkrat uspeli izogniti virozam (trkam!), ima pa Živa danes probleme z lulanjem, ima zgleda vnetjeuser posted image .

< Sporočilo je popravil Pikca -- 24.1.2009 23:52:32 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
25.1.2009 10:28:16   
tejčica
Vsem bolančkanim košek zdravja user posted image , tebi Urla pa user posted image user posted image user posted image .

avtosedeži - S tem se sedaj pri nas ukvarjamo. Vid je tega prerasel in iščemo novega. Smo gledali v BC, pa smo bili kar razočarani nad izbiro avtosedežev od 15kg dalje. Mali ima sedaj dobrih 14 kg, bi pa rada sedež ki ima pasove, ker se mi zdi Vid še premali, da bi ga pripela že s ta velikim pasom. In od teh sedežev so imeli samo Britax, cena pa je 240 eur. Mi je fino ker se ti pasovi potem lahko dajo stran in je otrok pripet z navadnim pasom, stolček se pa tudi regulira. Ni mi pa všeč blago, ker imam filing da se bo mali ful potil. Nimajo pa niti letnih prevlek, druge pa ne grejo gor. Aja, pa cena mi tudi ni prav preveč všeč. Prosim za kakšen nasvet, kje se mi splača za te stvari pogledat. Od avtosedežev sem do sedaj sama kupovala samo lupinico za Tajo, tako da sem na tem področju čisto bosa.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
25.1.2009 11:08:27   
K_a_t_i
Tejčica, kok je pa velik Vid user posted image Jst mam občutek, da bo Žiga lahko še 2 leti v tem sedežu do 18kg user posted image . Sicer pa nima izkušenj in ne morem svetovat.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
25.1.2009 11:20:33   
tinaaja
Men se zdijo pa ti do 18kg ful mali, predvsem visina za glavo.. Saj ji se ne seze glava cez, ampak je pa blizu user posted image
Tejcica, sicer ni poceni, ampak pri nas je super - Kiddy comfort pro. Je una zadeva z mizico in je od 9-36 kg..

Se jaz z vprasanjem - NUJNO moram B kupit cevlje, ker so ji trenutni premali ...No problem imam z izborom kaksne, ker zunaj ni vec tazga minusa,da bi rekla, sigurno skibutske ali kaj podobnega,se mi zdi,da bi bilo kar prevroce, ce vzamem une z ornk mucko not. Po drugi strani pa nekih nepodlozenih in nizkih tud ne bi. Nasla sem ene super od superfita, pa imajo samo od st 25 naprej user posted image Je do gleznov taka na izi mucka, zgoraj pa ne. Bi pa rada,da vsaj neki vode zadrzijo, ne rabim nujno 100% zascite ala goretex.. Bomo pa max 1 teden na sneguuser posted image Vceraj sem v massu skoraj  doktorirala iz tega. ideje in predlogi dobrodosli ... user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
25.1.2009 11:30:54   
K_a_t_i
Tinaaja, mi mamo tak model (barva in detalji ne) cicibank http://www.ciciban.je.to/ContentDetails.aspx?gcgid=9e71c6f3-ef22-4582-a6ea-813a843ae966&gcid=77aa4920-aa02-4357-8511-7e3dbab4b1f8&uui=128773529037287500 in smo zadovoljni. Je pa res, da jih ima trenutno bolj malokrat. Če bi vedela, da bomo še 1 teden preživeli na snegu, bi pa brez pomisleka nabavila ski buce. Ni ga dnarja, ki bi na tehtnici zmagal pred toplimi in suhimi nogami. Mamo pa od skibuc nek levi "tex" - sam so kul

Aja - pa itak maš zdej povsod 40% off.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 25.1.2009 11:33:21 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
25.1.2009 22:22:43   
A-N-J-A
urla-ne predstavljam si  kako se počutiš zato te bom samo močno user posted image !

viroza-tudi naš Bor je imel to adeno virozo in en teden visoke vročine, joj je bil revček.

mlečni izdelki-mi nimamo problemov, ker če ne druzga bi on skoz pil kavuser posted image

sedež-pri nas je še Ela v 9-18 kg, in tud Bora mislim obdržat čim dlje not, čeprav tako dolgo kot Ela najbrž ne bo šlouser posted image

zobki-pri nas petk zaenkrat še ni na vidiku

tinaaja-saj sem ti že na msn napisala, pa ne vem če si vidla-lahko ti jaz posodim tele čevlje so pa št.23 http://www.superge.si/html/svn/2316133-AA.shtml .Pa tisto k je tuki rdeče je tam roza.

Jaz sem pa drugače brez glasu že od petka.Si predstavljate da se že tri dni ne morem dret na otrokeuser posted image .Ne resno, full je zoprno k jih še poklicat ne morem.Upam da bo jutri kaj boljše.
Zdaj pa spat, jutri je nov danuser posted image .

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 25.1.2009 22:23:34 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
26.1.2009 10:15:21   
erna14
doris-sicer en dan zamede ampak se vedno iz srca
user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
26.1.2009 10:41:48   
erna14
zobje-ziga hvala bogu ni imel tezav pr njih no razen ko so mu stirice vse naenkrat butnle je mel 40 vrocine 3 dni,takrat se spomnim je p.rekla da nemogoce da je zaradi zoba in potem je clo sama potrdila da je taka vrocina zaradi zoba,no zdaj smo pa konc ima lepo ze vse zobke,se zadnja 5 mu je 14 dni nazaj vn prlezla,tko da mi smo to dal zaenkrat cezuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
26.1.2009 12:23:34   
thaiss
hvala Erna!!!

avtosedeži -  evo neki

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/avtosedezi-in-dodatki/od-15-do-36-kg/concord-trimax-17378/173784015167017378

http://www.pramworld.co.uk/product/4922/Britax_Evolva_123_Car_Seat_Ellen

http://www.recaro-slovenija.si/recaro_yungexpert.htm

http://www.recaro-slovenija.si/recaro_yungexpert.htm

< Sporočilo je popravil thaiss -- 26.1.2009 12:24:14 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?