dskubin
|
=jasna= in tinaaja - mene je v drugo tudi najbolj od vsega skrbelo, kako bomo 3 dni narazen, saj je bil tudi Draž do takrat ves čas večinoma z mano. Izkazalo se je, da je blo hujše zame, kot zanj. Za njega so lepo poskrbeli doma, očka in vsa žlahta so se vrteli okrog njega in skrbeli, da mu ni blo dolgčas Isto me je blo strah, kako bo v bolnici, da bo jokal, ne hotel stran od mene - nič od tega. Je prišel lepo vsak dan na obisk, se malo tam poigral, stisnil in pobožal sestrico in se lepo poslovil, poljubčkal in pomahal v slovo. Nisem mogla verjet, njemu je blo pri še ne letu in pol vse kristalno jasno. Je pa res, da smo ga zelo pripravljali na vse, pa da me ne bo, pa da bo dobil sestrico, pa kako bo. Prvi stik s sestrico je neopisljiv in nepozabljiv - ne da se opisat pogleda v njegovih očeh, ko jo je prvič zagledal - sploh nisem bila pomembna jaz, ampak ONA. Ljubosumja nismo imeli sploh, problemov nikakršnih - smo mu pa namenoma pustili, da je takrat še imel dudo za zaspat, pa smo jo vzeli po kake 2h mesecih, flaše pa smo se znebili pri obeh skupaj, enkrat jeseni. Sta pa do tedaj oba zvečer pila mleko in ponoči tudi 1x do 2x. Vem, da ne bi rablo, ampak mi je bilo lažje vstat in pogret v mikrovalovki deci mleka, kot poslušat oba Izpadi so se začeli dosti kasneje, moram pa rečt, da je Diti bolj ljubosumna, kot Draž. On bi imel takoj še kakega bratca al pa sestrico, za Diti pa nisem prav prepričana, kako bi sprejela - še s sestrično ima probleme. Kot, da bi bla ona prva al pa edinka Največje presenečenje od vsega: ko sem prišla po 4ih dneh domov (ja, doktorju se ni dalo v nedeljo pisat odpustnice, in sem mogla ostat not kot prvorodke) ni blo več samo mami, mami, mami. Preneslo se je na očka, očka, očka - v 4ih dneh! EJ, boste vidle, da bo vse OK. Mi pa še vedno ni jasno, kako prvorojenci čez noč odrastejo - boste vidle, v enmu dnevu bosta Brina in Jure tolk zrasla , kot, da ju ne bi bidle celo leto - tko velike roke in noge bosta mela kr naenkrat, se vama bo zdelo,da morta koj letet v štacuno po novo robo