Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 20:38:20
|
|
|
|
gajka
|
tinka14 - mi se že skoraj od začetka takole ''tunkamo''. Pa saj je sam že zdavnaj začel glavo tako sukat, da je pol obraza in oči v vodo pomakal, pa ga ni nič kaj preveč zmotilo. Večinoma se pa kopamo natur - brez vsega, vsake nekaj dni uporabim milo, tele pene so pa bolj ''praznične''.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 20:39:04
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: daja28 nas redkokdo obišče - smo se nekaterim 'zamerili', ko sva rekla, da po sedmi zvečer ne sprejemamo obiskov; briga me, važno, da držimo ritem in mali ni siten). bravo daja js pa kr ne znam rečt ne...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 20:40:06
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk IZVIRNO SPOROČILO: gajka A je samo naš bolj lene sorte? Eden prvih ''avgustovčkov'', pa obvlada samo obračanje iz hrbta na trebuh, nazaj mu nekako kar ne gre in ne gre, sedenje je svetlobno leto daleč, plazenje - le kaj je to... Cele dneve bi kravce pasel in zraven z roko tolkel po tleh ali pa se šel avijončka. Aja, pa ful obvlada dirigiranje - non stop roke na široko v zrak, pa suče zapestja in miga s prstki. Ne ne, teli sumo borčki so to Nč bat, bo vse. Avijonček je predfaza plazenja. A pol ni treba, da me teli avijončki skrbijo? Ker ga poskušam prepričat, da bi dal rokice naprej in se nanje opiral, pa jih da takoj spet nazaj v zrak in avijončka vozi. No, pa zadnje dni zraven dirigira. Zadnjič je na plavanju ful užival, ko smo se v krogu sukali in zraven Našo četico peli, pa nam je lahko dirigiral. Se je čisto vživel, kajne tinka14?
< Sporočilo je popravil gajka -- 28.1.2009 20:42:12 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 20:41:32
|
|
|
|
Vilika
|
To moram prec pokomentirat... Zoja Miša - vaša punčka je cukr od cukra Se kar ne morem nagledat slikice kjer tako lepo čiča, srčica za pohrustat. Gajka - ful zanimiva fotka , sem res najprej pomislila da je kaj zmontirana. andrejaboris - kalužita
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 20:42:24
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka No, pa zadnje dni zraven dirigira. sploh na plavanju, ko mamice pojejo ta glavni je!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 20:43:28
|
|
|
|
tinka14
|
ej, glih sem to pisala, pa vidim, da si že ti tudi sva telepatski
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 20:47:31
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 ej, glih sem to pisala, pa vidim, da si že ti tudi sva telepatski Ja, sej misli morajo samo tehle nekaj ovinkov po zanič cesti prefurat, pa pazit, da vmes na kake srne ne narajmajo. Ej, a veš, da je zadnjič moj malo pred tisto ravnino pred Polzelo celo na 3 divje prašiče naletel? Jih je še pravi čas videl, da jih ni na odbijač ujel. Srne je pa že 2 nabasal v razmiku pol leta.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 20:54:54
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 ej, glih sem to pisala, pa vidim, da si že ti tudi sva telepatski Ja, sej misli morajo samo tehle nekaj ovinkov po zanič cesti prefurat, pa pazit, da vmes na kake srne ne narajmajo. Ej, a veš, da je zadnjič moj malo pred tisto ravnino pred Polzelo celo na 3 divje prašiče naletel? Jih je še pravi čas videl, da jih ni na odbijač ujel. Srne je pa že 2 nabasal v razmiku pol leta. ja, tam je kr nekaj divjadi, ko sem js kupvala avto, sem se glih peljala iz velenja domov po tisti cesti in tam sklenla, da nujno moram avto za divjat zavarovat, ker sem jih že tolkrat srečala tam. eh kr neki pišem. trenutni preblisk.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:00:11
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 ej, glih sem to pisala, pa vidim, da si že ti tudi sva telepatski Ja, sej misli morajo samo tehle nekaj ovinkov po zanič cesti prefurat, pa pazit, da vmes na kake srne ne narajmajo. Ej, a veš, da je zadnjič moj malo pred tisto ravnino pred Polzelo celo na 3 divje prašiče naletel? Jih je še pravi čas videl, da jih ni na odbijač ujel. Srne je pa že 2 nabasal v razmiku pol leta. ja, tam je kr nekaj divjadi, ko sem js kupvala avto, sem se glih peljala iz velenja domov po tisti cesti in tam sklenla, da nujno moram avto za divjat zavarovat, ker sem jih že tolkrat srečala tam. eh kr neki pišem. trenutni preblisk. S prebliskom sem jaz začela. Se vidi, da mi zvečer že zmanjkuje idej...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:05:04
|
|
|
|
nell
|
Gajka sej tud Tibor še vedno aviončka dela...js sem vedno pred njega devala žogo, ki jo ima full rad...pa si jo je z rokico zbil...in tko nekak se je začelo njegovo potovanje...je pa res zdej vsepovsod...edino huda jeza nastane ko mu kaj napoti pride in se ne more vn zvit - tko kot noge od kinderpeta, loki od igralne podloge, fotelj...ma ja je pa zanimivo. Sploh k hoče do kakšne igrače prit, pa namesto naprej puza nazaj in se pol sam še bolj jezi - Hb da mamica pomaga igrače zgrabit. Rok je pravi lubek... sem bla pa js tud presenečena ko si napisala, da se od vsega začetka tkole namakte. Tibor tud full čifota in je vedno total moker po obrazu, sam js mu glave ne upam notr namočit...če me je patronažna strašila z vnetjem uhov Kaj je kaj na tem al je to lari fari?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:06:28
|
|
|
|
gajka
|
Takole je trenutno stanje pri nas: Rok - , moj - in jaz - . Zadnje čase hodimo skoraj s kurami vred spat!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:06:57
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nell če me je patronažna strašila z vnetjem uhov Kaj je kaj na tem al je to lari fari? no, sej zaradi tega je blo men tudi čudno. men je tut rekla, da ušesov in obraza ne smem namakat. to je verjetno veljalo za novorojenčke, zdej so pa že mal večji???
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:08:18
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Takole je trenutno stanje pri nas: Rok - , moj - in jaz - . Zadnje čase hodimo skoraj s kurami vred spat! sej je fajn it, se vsaj naspiš. js sm tut šla v ponedeljek tk hmal in je kr pasal skor 12 ur spanca... dans pa že vidim, da bo spet 11 preden me pojstla vidi...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:08:29
|
|
|
|
Ryssa
|
gajka svetovna fotka Eni otročki baje nikoli ne plazijo. Je pa tvoj napreden, ker se je ful kmalu začel na trebuščka obračat, pri nas je to bolj ko ne praznik - ko se mu ljubi, prvič mu je pa tak pred kratkim ratalo. Leži na hrbtu ko crknjena krava in gleda, ko se naveliča pa začne tečnarit, da ga obrnem in obratno. Si postu streči Za plazenje tudi ne kaže kakega interesa, se pa vrti v krogu, ampak samo včasih. V posteljici pa nonstop. Je skoraj vsakič za 180 stopinj obrnjen. Je pa hec v tem, da je marsičesa zmožen, ker je močan, ampak se mu enostavno ne ljubi. Dec pač. Aja, pa še tole, kako so že prefrigani ti naši Naš je ponavadi vsak večer tečen, zadnjič ko ga je pazila mami, ni bil tečen Pa vsako dopoldne traja in traja da zaspi, se dere, mu dam dudo, se dere, mu dam dudo, čajek, se dere.... No, zadnjič je bila mama gor in mu je sam dvakrat šla dudo dat in je v rekordnem času zaspal Kar naenkrat je bilo vse tiho Me že ima v malem prstku
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:11:02
|
|
|
|
gajka
|
nell - vidiš, to je pa prednost nevednosti! Meni ni nihče nikoli omenjal, da ne smem v ušesa vode spravit, ker se potem lahko vnamejo, pa se nikoli nisem s tem obremenjevala. Zaenkrat nismo imeli še nobenih problemov z vnetji, pa že dolgo namakamo ušesa v vodo med kopanjem (se sploh ne spomnim, da bi kdaj kaj posebej pazili na ušesa). Pa, upam, da tako tudi ostane!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:12:23
|
|
|
|
Ryssa
|
nell ne upaš glave namočit, men je tast pred kratkim reku, da taki mali dojenčki morajo znati plavati in da naj mu naslednjič ko ga bom kopala, dam celo glavo pod vodo, da vidim če drži to da ne zadihajo pod vodo Takole zdaj pa jaz tudi grem. Je zjutraj ponavadi že ob pol osmih auf, pa še kakšne nočne seanse so vmes. Pa sandra upam da bo Taja boljše in ne bo imela več vročine Lepo in mirno noč vam želim
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:19:18
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Aja, pa še tole, kako so že prefrigani ti naši Naš je ponavadi vsak večer tečen, zadnjič ko ga je pazila mami, ni bil tečen Pa vsako dopoldne traja in traja da zaspi, se dere, mu dam dudo, se dere, mu dam dudo, čajek, se dere.... No, zadnjič je bila mama gor in mu je sam dvakrat šla dudo dat in je v rekordnem času zaspal Kar naenkrat je bilo vse tiho Me že ima v malem prstku js sm to glih včeri in danes opazovala, ko je siten, ker je zaspan, mu vedno tišim dudo in se zraven mal vležem, da zaspi, in seveda to lahko traja doooolgo, če pa ga pustim samega in mogoče samo parkrat dudo popravim, pa takoj zaspi.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:19:26
|
|
|
|
gajka
|
Ryssa - hja, no, na trebuh se je res začel obračat pri 4 mesecih, ampak potem je pri tem tudi ostalo. Kar pa se tiče tele prefriganosti tamalih. Ja, ja, jaz nič ne verjamem, da se do 1 leta ne da nič razvadit. Še prehitro to obvladajo! Drugače pa jaz zadnje čase Roka okrog 12h dam kar v posteljico, mu dam zraven enega medvedka, pa se nekaj časa tepe z njim, pol pa sam zaspi. Včasih spi samo pol urice, včasih pa potegne kar 2 uri.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:19:39
|
|
|
|
Ryssa
|
Nekaj še.... neža7 kje si? A si kaj zamerila da se ne javljaš več? Na sosednjem forumu sem te zasledila, zato sprašujem...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:24:58
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa nell ne upaš glave namočit, men je tast pred kratkim reku, da taki mali dojenčki morajo znati plavati in da naj mu naslednjič ko ga bom kopala, dam celo glavo pod vodo, da vidim če drži to da ne zadihajo pod vodo Dojenčki imajo res refleks, da pod vodo takoj zadržijo sapo, ampak pri tej starosti ni več nujno, da je ta refleks še prisoten; pri nekaterih je, pri drugih ni več. Se pa da ta refleks nekako simulirati tudi tako, da dojenčku pihneš v obraz in takoj vidiš, če zadrži sapo. Kar pa še ni garancija, da bo tudi pod vodo tako. A sem jaz zdaj edina, ki pustim, da ima Rok med kopanjem ušesa v vodi?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:25:30
|
|
|
|
Ryssa
|
Se tepe z medvedkom Naš si pa ponavadi igračko ogleduje in to tak dolgo da zaspi. Včasih zaspi hitro in brez težav, večinoma mu je pa treba it parkrat popravit dudo, pa čajeka dat, pa vse živo okrog posteljice prižgat da brni. Pa še pri muziki je ratal zbirčen, če se mu par dni isto vrti. Ko zamenjam muziko potem hitreje zaspi Sam tak hitro ko zadnjič ko je bila mama tu, pa še ni zaspal. V kakih petih minutah, imava pa ponavadi borbe vsaj od pol ure do uro. No, zdej pa res grem. Nočko!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:27:56
|
|
|
|
Ryssa
|
gajka naš je že pri prvih kopanjih večkrat imel ušesa v vodi, večinoma enega, ker nisem videla in sem ga dala pregloboko, pa ni blo nič narobe. Pa enkrat se je zgodilo tudi da je imel usta in je veselo lizal vodo Jaz mislim da škodi ravno preveč kompliciranja.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:29:50
|
|
|
|
gajka
|
Jaz tudi odhajam. Lahko noč, pa eno bolho za pomoč, pa enga pajka, da vas zjutraj zbajka...!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:31:05
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa gajka naš je že pri prvih kopanjih večkrat imel ušesa v vodi, večinoma enega, ker nisem videla in sem ga dala pregloboko, pa ni blo nič narobe. Pa enkrat se je zgodilo tudi da je imel usta in je veselo lizal vodo Jaz mislim da škodi ravno preveč kompliciranja. No, samo da nisem kak čudak! Roku je tudi včasih tista voda v banjici tako mamljiva, da bi jo ful rad pil...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 21:31:16
|
|
|
|
buhtlčk
|
gajka naš ma tud ušesa v vodi. Itak tolk miga, da ga moram včas z obema rokama držat pa se cel poškropi, če pa leži v vodi, ma pa tud glavo tko, da ma ušesa nor. Nismo še bli nič bolni (pa trkam zraven)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?