|
RE: no aprilke 2005, kako? 26.1.2009 8:02:03
|
|
|
|
honey
|
No, MajaZ, želim vam lep začetek - pa tudi, če bo vse v roza barvi, na svojem pa boste Tako, v soboto sem skuhala marmelado in se moram pohvalit, da je zelo dobra Mogoče malenkost presladka, saj sem imela zelo sladko sadje - sem ga že malo spotoma grickala, ko sem ga čistila . No, pa jo je še vedno dovolj. Sem pa moža z malim poslala v bazen (ga imamo v Logatcu) ob 14.00, sem rekla, da bom imela mir, ker drugače mi je hotel Tim ves čas pomagat. Potem pa sem naročila, da naj gresta spotoma še v trgovino in mi kupita 1 kg želirnega sladkorja in želin (ker je Tinatona zbolela in mi ga ni prinesla ) in ne boste verjele, kdaj sem ga dobila? Ob 20.20!!!! Še to sem moža klicala, kje sta, ko je bila ura že skoraj 20.00, pa mi pravi "čez 5 min bova doma, sem ravno na blagajni". Pogledam na uro in 19.57 Sem mislila, da bom kar znorela. Kmalu bi ostala brez potrebnih stvari za marmelado in bi jo morala potem kuhat v nedeljo zjutraj. No, pa se je potem oddolžil, mi je pomagal pri konzerviranju - in to brez besed . Sta se imela pa menda super. Vzela sta s sabo še moževe 3 nečakinje in potem je bil žur na bazenu Povejte mi, ali že vsi aprilčki rečejo "R" oz. od kdaj? Ker sem malo bolj bila pozorna zdaj te dni in sem ugotovila, da se ne zmoti več in ne menja več "r" za "l" Zdaj se zmoti in zamenja "l" za "r", potem pa namesto balon reče baron ali pa kaj podobnega Moram pa potrkat, zaenkrat smo še vsi zdravi. Sicer ima Tim malo zamašen nos, ampak če hujšega ne bo, bo kar v redu.
|