Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.12.2008 10:22:18
|
|
|
|
tinatona
|
No pa je poštar prinesel odgovor iz Postojne... nisem dobila službe.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.12.2008 14:25:20
|
|
|
|
BarbaraE
|
Tina - škoda, da nisi dobila službe. Še predobro se spomnim, kako je, ko dobiš negativen odgovor. Želim ti, da dobiš čimprej kakšnega pozitivnega.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 19.12.2008 0:42:05
|
|
|
|
m_m
|
o tina škoda jst sem bla vedno jezna, ko sem tako pismno dobla. eno da bo prihodnjič ratalo
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 19.12.2008 8:06:59
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinatona No pa je poštar prinesel odgovor iz Postojne... nisem dobila službe.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 19.12.2008 9:13:38
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro! tina_škoda! Sem res mislila, da se ti bo zdaj končno odprlo. Ma, saj bo, mogoče pa s prihajajočim letom. Pa še angino si fasala. Ma, res nimaš sreče. Za 29.12. pa se bomo še zmenile. Načeloma za takrat nimam nič v planu a za atija še nič ne vem. Saj se bova slišale. Se javim še malo kasneje. Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 19.12.2008 10:40:16
|
|
|
|
tinatona
|
Hvala punce. Ja jaz tud upam da se bo kaj odprlo. Čeprav tole v Postojni je bila moja sanjska služba. Ma ksenjak sej zdaj sem že boljša - so antibiotiki svoje naredili. Pri Ožbeju v vrtcu pa danes piškotke pečejo. Sva zjutaj zaspala, tako da sva prišla tja šele ob 9.30 in so bili že v telovadnici. In je Ožbej full jokal, ker so mu otle predpasnik gor dat. Me prav zanima kako se je to potem razpletlo... LP
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 19.12.2008 10:53:31
|
|
|
|
ksenjak
|
Naši so jih tudi zadnjič za čajanko pekli in so bili naravnost odlični. No, mi smo imeli včeraj še enega DM, in sicer v okviru občine. Dobili so pa žogo, nahrbtniček, eno liziko in čokoladko. Se mi zdi ful pozorno od občine. Pa še prej so otroci iz šole eno igrico odigrali. Skratka vsega skupaj je že preveč. Hvala bogu, da je petek in da pride ati jutri domov. Sem že kar malo utrujena od vsega skupaj in od vse laufarije. Jutri popoldne pa se itak dobimo še s tremi družinami (otroci so vsi sošolci od Laneja), da se malo dogovorimo za silvestrovo. V bistvu nam je samo malo do druženja pa nam je tole silvestrovo majčken izgovor. Bom pa imela doma celo bombo, o tem ne dvomim in mislim, da bom lahko celo nedeljo pucala in pospravljala. Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 23.12.2008 9:29:08
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Evo mene. Kam ste se vse porazgubile? A ste vse že frej al kako? Pri Ožbeju so zadnjič muffine pekli in so take full luštne jelenčke naredili. Krasni so bli... taki božični s cimetom. Njamsi!!! Jaz sem pa včeraj spet marmelado kuhala... pa še ne vem če je vredu ratala. Zdaj so namreč kozarci še full topli in je še tekoča. Ma bom kar znorela če ne bo želirala. Ker to pomeni da jo moram odpret, pa še enkrat prevret... No m_m a prideš pol v ponedeljek, pa Ksenja? LP
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 24.12.2008 1:52:14
|
|
|
|
m_m
|
o tina, si si pa dala duška zdej jih bom šla pa še js pečt... Ej. kter ponedeljek je to? Enkrat ziher pridem, da grem vpisat izpit. Da mi ga slučajno prof. kam ne založi in pozabi da sem naredla... Pa voziček bi mogla peljat na servis, sam bo trajal kak teden da zamenjajo. Pa mi ni za ostat brez vozička, nadomestnih ni velik, pa še ti so sam za večje otroke, ne more ležat not.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 24.12.2008 8:12:54
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro punce! Vse ste se nekam porazgubile v teh predprazničnih dneh . Tudi jaz sem bila nonstop v kakšni gužvi in sem prav vesela, da sem danes zadnji dan v službi in bom doma do 5.1. . Gremo pa danes kar direkt iz službe k mojim, kjer bomo imeli kosilce (kao božična večerja), prespimo, jutri pa najbrž nazaj, saj imamo po 25.12. še en kup obveznosti in obiskov. Za ponedeljek težko rečem, bi se mogli slišati, ker trenutno ne vem več, kje se me glava drži. Če se ne vidimo, beremo ali slišimo več, želim vam in vašim družinam lepe božične in novoletne praznike. Lepo praznujte, drugo leto pa poročajte, kako ste se imeli. Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 24.12.2008 8:18:47
|
|
|
|
BarbaraE
|
Naj bo srečno, naj bo zdravo in uspešno! Naj bo NEPOZABNO 2009!
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 28.12.2008 0:41:33
|
|
|
|
m_m
|
Hvala Barbara in enako vsem ostalim S R E Č N O 2 0 0 9 Naj bo še boljše kot preteklo leto.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 31.12.2008 17:38:58
|
|
|
|
honey
|
Punce, SREČNO, USPEHOV POLNO, PREDVSEM PA ZDRAVO (za nekatere pa tudi plodno ) LETO 2009!
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 2.1.2009 16:13:45
|
|
|
|
tinatona
|
Drage aprilke in dragi aprilčki, z Ožbejem vam želiva srečno in zdravo 2009!!!!!!!!!!!!!!!! LP Tina in Ožbej
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 2.1.2009 16:16:09
|
|
|
|
tinatona
|
Drage aprilke in dragi aprilčki, z Ožbejem vam želiva srečno in zdravo 2009!!!!!!!!!!!!!!!! LP Tina in Ožbej p.s.: Sem mogla popravit, ker sem dala preveliko sliko. Upam da bodo moderatorju lahko izbrisali moj prejšnji post...
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 5.1.2009 11:32:01
|
|
|
|
honey
|
No, aprilke, kje ste? Ste ga za silvestrovo tok žurale, da še vedno ni nikjer nobene? Mi smo bili lepo doma, smo šli ob 22.00 ven gledat rakete na bližnji hribček, smo ob 23.00 prišli domov, nakar je mali začel sitnarit, da naj prižgemo rakete (baterijo), da gre potem spat. No, pa je mož poklical leve in desne sosede, če pridejo na kozarec šampanjca ob raketi ( ) in so seveda prišli še otroci zraven, pa je bilo konec z našim spanjem . No, ob 1.00 je pa omagal in rekel, da on gre spat, da ima dovolj Je zaspal kot ubit. Je bilo potem fino, smo spali do 9.30 zjutraj, potem je bilo pa konec luštnega, ko je ugotovil, da je zunaj sneg . Potem sva z možem pripravila darila in smo šli po obiskih voščit novo leto, 2.1. smo bili pa doma - je bilo pa tako luštno. Smo se šli sankat oz. vozit s "krožnikom" na bližnji hrib, saj je bilo ravno toliko snega, da je šel ene parkrat dol in gor, pa smo šli domov. V soboto smo šli pa na Cerkno smučat - je bilo super.
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 6.1.2009 7:31:56
|
|
|
|
BarbaraE
|
Oj, Honey. Ta prva v novem letu. Pridna. Mi smo praznovanje novega leta preživeli. Načrt je bil tak, da bi šli tja do 22.00 ure do moževe sestre in potem domov ter da bi doma pričakali novo leto, ker sva predvidevala, da bosta otroka že utrujena. No, ni šlo po načrtu. Tamala dva sta bila tako živahna, da smo novo leto pričakali kar pri svakinji in če ne bi šlo ob pol dveh domov, bi bila tamala dva še kar pokonci, tako sta pa zaspala v avtu do doma. Sta pa zato spala naslednji dan celo do 10ih. JUPIIII, ker sva se tako lahko naspala tudi midva. No, saj ju moram pohvalit - čez počitnice sva ju natrenirala, da sta spala do 9ih. Aja, smo se pa tudi mi razveselili snega. Nika bi sedaj rada kar vsak dan smučala. Zaenkrat ima še tiste smuče za na čevlje, ji bomo pa v teh dneh kupili prave smuči in pancerje. Ravno včeraj smo šli sprobat roceseve v intersportu in me je prav presenetila, ker je brez večjih težav hodila v pancerjih naokoli. Prav nič se ji ni zdelo nenavadno. Sem namreč pričakovala, da bo malo nerodna. Danes gremo pa po pancerje v Naklo v Rocesovo trgovino in pa v Elan po smuče. Potem jo bomo pa začeli "trenirat". Konec meseca gremo namreč za par dni smučat. No, jaz se bom morala tudi počasi spravit spet na smuči. Nika mi je že obljubila, da me bo naučila in pa da me bo za roko držala, da ne bom padla. A ve smučate?
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 6.1.2009 7:59:10
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro! Vidim, da so naši aprilčki po večini dočakali polnoč. No, tudi pri nas je bilo tako, s tem, da je zaspal šele ob 2.30. Smo bili pri enih kolegih, štirje pari in vsi imajo po enega otroka v vrtcu v isti skupini kot Lanej. Tako, da je bilo preveč pestro, da bi spali. Kiara pa je omagala okoli 23.30. Drugače pa smo bolj kot ne igrali pikado in se po malem nažirali s hrano. tina_kako pa je uspelo praznovanje RD? barbara_super za Niko. Laneja pa letos še nič kaj ne veseli smučat, sploh zdaj, ko je dobil bob sanke. Midva drugače smučava, vmes sva bordala. Jaz si bom mogla kupiti čisto novo opremo, tako da bom smučanje prestavila za eno leto.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 6.1.2009 19:09:13
|
|
|
|
honey
|
BarbaraE, mož je za Tima kupil kar na sejmu smučarske opreme pancarje in smučke - take prave. Lansko leto je imel tiste za na čevlje, pa mu nikakor ni šlo z njimi, da bi se zapeljal. So le plastične. No, letos smo šli pa na Cerkno in kar nisva mogla verjet, kako se je peljal. Kot da bi že vse življenje (ki je že tako dolgo ) smučal. Res, peljal se je brez problema, na koncu, ko sem se drla, da naj se ustavi, je lepo zavil brez problema - jaz pa kar jezik do tal . V glavnem, super. Drugače pa jaz ne smučam Me je kar groza, ko pomislim, da bi na vrhu kakšne strmine pogledala v dolino in se na smučkah spustila dol? Ne, hvala. Ja, pa tudi razne sedežnice pa take stvari mi niso ravno pisane na kožo. Ko smo se peljali s 6-sedežnico na vrh smučiška v Cerknem, sem bila po moje bleda kot zid Tako me je bilo strah, da sem mislila, da me bo konec od samega hudega Tako da je več razlogov, da ne smučam.
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 7.1.2009 9:41:09
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Evo še mene. Zdaj sem končno malo bolje. Smo nekaj trebušnega pokasirali. Najprej je zbolel Ožbej - je bruhal cel dopoldan v petek. Potem je bil pa vredu in sem bila že 100% da je samo preveč salame pojedel prejšnji dan pri dedku. V nedeljo je zakuhal moj brat, mu je bilo tudi slabo, ampak ni bruhal. No v ponedeljek sem obležala jaz. Z vročino do 39°C. Slabo mi je bilo za umret in še nikoli si nisem tako želela da bi bruhala. Okrog 23 mi je uspelo... in sem bila že takoj 80% bolje. Danes sem že skoraj nova. Malo me še kuha, ampak ni hudega. Silvestrovali smo bolj slabo. Jaz in mami sva šle že ob 23ih spat (pa sem se sicer ob polnoči zbudila, ampak se mi ni dalo vstat). Ožbej je pa z očetom žural do 2eh zjutraj. Sta skupaj rakete gledala, pa kresničke sta prižgala,... pa s kockami sta se igrala. Jaz imam pa danes ob 13.30 spet razgovor za službo. Tokrat v privat splošni ambulanti. Upam da mi bo tokrat uspelo. Sicer je spet za določen čas, ampak s tem sem se itak sprijaznila. Zdaj ko je recesija, bomo itak mogli bit veseli da sploh lahko delamo. Pa Andrej se je par dni pred novim letom javil. Sicer samo z SMSom, pa vseeno. Baje bo šel na zdravljenje odvisnosti od hazardiranja. Pa seveda je obljubil da bo malega prišel pogledat in ga seveda spet ni bilo. Še dobro da nisem nič Ožbeju povedala, ker bi bil prehudo razočaran. Zdaj je že več kot pol leta kar ga ni bilo... Danes sem šla bolj pozno spat. Sem si mogla nohte popravit, pa tud vročino sem še imela in nisem mogla spat (itak sem bila cel dan v postelji). ksenjak praznovanje je bilo kar vredu. Je prišla honey s Timom in še ena kolegica s katero sva skupaj hodile med nosečnostjo k diabetologu (zaradi nosečniške sladkorne). Bom pa ponovila zadevo, ker vas full velik ni prišlo. Bom mela še eno mini fešto... samo tako s torto in pijačko... pa upam da boste takrat lahko prišle. honey, a ste že oddali hrčke? Saj jih ne rabim, samo firbcam. Nič grem jaz še malo počivat... da bom potem popoldan v najboljši formi. LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 7.1.2009 10:06:57
|
|
|
|
tinatona
|
Evo samo še par fotk...
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 7.1.2009 12:43:05
|
|
|
|
ksenjak
|
tina_madoniš, ti pa kar velikokrat kaj fašeš?! Ne vem, če ni to malo z živci povezano. Saj, ko boš končno našla eno fajn službo, se bo tudi zdravje izboljšalo. Fotke so pa ful lepe. Ja, otročki rastejo kot konoplja, vidim po hlačah in majicah. Drugače pa, punce, a greste kaj na razprodaje? Jaz bi morala tamalmu kupit kakšno prehodno jaknco, samo bom še malo počakala. Zagotovo bodo še večji popusti. Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 7.1.2009 14:21:36
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! JA po moje je to tud čist zarad stresa. Mi je že dosadno bit doma. Jaz ne bom šla nič na razprodaje. Sem broke. LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 9.1.2009 7:35:44
|
|
|
|
BarbaraE
|
No, pa je pri nas Nika odprla novo sezono bolnišk. Od včeraj je že doma, ker ima angino. Očitno je k temu pripomogel sneg. V pon in tor se mi je namreč pohvalila, da je jedla sneg v vrtcu, ker ji je Eva (njena prijateljica) tako rekla. Jaz sem jo že v ponedeljek opozorila, da ne sme jesti snega, ker jo bo bolelo grlo, pa ga je v torek vseeno. No, v sredo zvečer se je pa jokala zaradi bolečin v grlu. In smo imeli "pridigo". Najprej sta z možem predebatirala, da se ne sme jest snega, potem da se ne naredi vsega, kar Eva reče. No in potem sta prišla k meni v kuhinjo in smo imeli "učno uro". Jaz sem ji še enkrat ponovila, da se snega ne sme jest, ona pa meni, ja mi je Eva rekla, da naj ga. Pa jo mož vpraša, koga bo ubogala - mami ali Evo in Nika izjavi - OČIJA! In potem je na to vpr. še pakratk odgovorila, da očija, potem sva pa vprašanje spremenila v: če Eva reče, da jej sneg in Mami reče, da ga ne smeš - Koga boš ubogala? In je odgovorila Mami. Ah ja, so naši aprilčki brihtn. In v tej izjavi sta oba moja aprilčka. Nejc namreč ful posnema Niko. Kar ima Nika in kar počne Nika, to mora imeti in početi tudi on. HB, da nista skupaj bila na snegu, ker sicer bi tudi on jedel sneg.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 9.1.2009 7:54:42
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro! No, od naslednjega tedna sem tudi jaz na bolniški, smo namreč uspešno okužili Kiaro z noricami. Upam le, da ne bo prehudo. Danes zjutraj je imela prvi vodni mehurček, se mi je pa že včeraj zvečer zdelo, da so norice. Tako, da če katera hoče norice, naj se zglasi v Parižljah . Drugače pa nič kaj novega, le da sem skoraj zmrznila danes zjutraj, tako je bilo hladno. tina_kaj je bilo z razgovorom? Aja, pa še to bi te vprašala, a Kiara res še ne sme jemati Claritina (18 mescev)? Lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?